/spanien/barcelona/forum/471.aspx/spanien/barcelona/forum/471.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-27 17:17
Gabriel Klubben får ju ett antal miljoner för att stjärnorna skall spela enda förklaringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-27 17:11
Gabriel

Problemet är att inte ens Neymar vet om han vill lämna verkar det som. Och PSG verkar ha problem att kringgå FFP och tror de kan förhandla med oss.
Barcelona Gabriel
2017-07-27 17:08
Om nu Neymar ska dra så förstår jag inte varför man spelar honom i dessa träningsmatcher i USA-turnen. Det är ju liksom ingen spelare vi vill göra oss av med och försöker trissa upp priset på via bra prestationer. Känns enligt mig som helt onödigt att slösa tid på att spela med Neymar när vi lika gärna kan ge den speltiden till andra spelare så som Paco Alcacer.
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2017-07-27 16:53
Neymar ska ingenstans. Finns ingen som är i närheten av honom på hans position.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2017-07-27 16:36
Det värsta är ju att allt vi får för Neymar hade behövt läggas på Hazard, Abramovitj är smart, ser han att Barca får 220 miljoner för Neymar och vi börjar dra i Hazard... bästa scenario; han kräver minst 200.
Värsta scenario, han nekar alla bud och går efter våra spelare då de har utköpsklausuler. Och från Neymar till Hazard är nergradering hursom.
Barcelona El Messias
2017-07-27 16:34
Är spanska supercupen datum spikade? Tänkte kolla på borta matchen och flyga till Madrid samma dag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-27 16:32
El Pistolero 9

Jo det påminner om finalen i CL mot united 2009 där Messi började spela som falsk 9.

Btw så har Neymar en presskonferans pga ett event med Nike imorgon har jag för mig vilket kommer bli ett utmärkt tillfälle för honom att börja prata om ryktena kring hans framtid.
Barcelona El Pistolero 9
2017-07-27 16:28
Alvés - Por Que?

Jag tror vi redan ändrat systemet den här säsongen på grund av Messi. Valverde verkar gilla Messi mer centralt och pga det så använder han Suarez och Neymar som strikers istället för yttrar.
På det sättet så kan vi spela Messi centralt men även platsa Suarez i elvan.

De här skitet om att bara betala pengar irriterar mig något rejält Verratti vill till Barca och troligen så vill Neymar till PSG perfekt tillfälle för PSG att få Neymar men även komma undan utköpsklausulen. Vi skulle kunna få goda pengar för att kunna värva Dybala och även få Verratti sammtidigt. Sedan köpa Coutinho om Pengarna räcker, Iniesta är en av världens allra bästa mittfältare genom tiderna men man mäste inse att han inte håller alla matcher i säsongen och behöver en ersättare.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-27 16:28
Smogen Så som PSG behandlade vår klubb när vi vela förhandla om Verratti där dom vägra ens diskutera så ska vi behandla dom. De har ekonomiska musklerna att betala höga summor och de ska dom göra. Ingen delbetalning eftersom vi behöver mer än 100M € för att ens få in någon ersättare.
Barcelona Smogen
2017-07-27 16:22
[QUOTE=Alvés - Por Que?]Barça, however, have to take two other factors into account. PSG could offer more than the release fee but over a longer period, so it is not so onerous for Nasser Al Khelaïffi. Om vår ledning hade gått med på detta så bojkottar jag Barca resten av säsongen. Ifall ledningen ska sälja så ska vi ha varenda krona direkt inte ett enda öre i delbetalning. [/QUOTE] 1 miljard per år över 3 år tycker jag absolut man borde tacka ja till. Eller Veratti 2 miljarder över 2 år. Men visst, allt under det och dom kan slänga upp slantarna som krävs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-27 16:04
Alves - Por Que?

Fast om vi sätter Messi som falsk 9a igen fast säger till "yttrarna" att komma in mer centralt så har vi ju inte ändrat spelsystem? Mer tweakat det kan jag tycka. Barca har alltid haft en stor rörlighet med 4-3-3 som utgångspunkt och har man samma slags rörlighet och kreativa frihet med den formation jag skrev här nedanför så kommer vi inte hamna långt ifrån 4-3-3 ändå. Om du är med på hur jag menar.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-27 16:01
Barça, however, have to take two other factors into account. PSG could offer more than the release fee but over a longer period, so it is not so onerous for Nasser Al Khelaïffi.

Om vår ledning hade gått med på detta så bojkottar jag Barca resten av säsongen. Ifall ledningen ska sälja så ska vi ha varenda krona direkt inte ett enda öre i delbetalning.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-27 15:55
Bollinnehavet Vi ska inte ändra ett spelsystem pga en spelare om inte han heter Messi. Om en spelare ska värvas ska han anpassa sig till BARCA inte barca till honom. Det vi har till skillnad från många andra topplag är en grundide till vårt spel vilket inte ska ändras på.
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-27 15:53
Dybala kan mycket väl komma in på ett gött sätt i Barca. Tänk er lite mer av en diamant på mittfältet med Messi som 10a/playmaker/falsk 9a på offensivt mittfält med Suarez - Dybala i anfallet. Visst, då går vi ifrån vår 4-3-3 men med lite rörlighet och fria tyglar så är det inte långt ifrån 4-3-3 ändå. Man skulle kunna säga att det är som att ha Messi som falsk 9a igen fast med yttrarna lite mer centralt in i banan.

På pappret hade det sett ut så här:

-------Suarez - Dybala-------
-------------Messi---------------
-------Iniesta - Roberto-------
------------Busquets------------

Tror ni att den hade funkat?
Barcelona Cule4life
2017-07-27 15:38
Tror Hazard är möjlig. Spelat i Chelsea sen 2012 och vunnit ligan 2 gånger. Sitter inte på allt för långt kontrakt 2020 och åldern inne 26 år rutinerad.

Snart sista chansen för Hazard att spela i Barca lr Real. Trr han hade nappat.
Barcelona Stranne
2017-07-27 15:12
Tjena. Ska till Barcelona med några vänner i 4-7 maj. Såg att El Clasico är då och undrar om man kan få tag i plåtar till en hyfsad peng eller är det helt kört?
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-27 15:09
Är det bara jag som tror ledningen kommer förhandla med PSG och det slutar med att dom betalar mindre än klausulen för Neymar.. Jag har så sjukt låga förväntningar på vår ledning så jag blir inte ens besviken om något sånt händer...

Jag håller med att Dybala som en vänsterytter inte fungerar. Han kommer bli för ineffektiv och han är för skicklig för att slå inlägg.. Det ultimata hade varit Hazard men det går tyvärr inte.

Jag har inte sett så många föreslå en Ousmane Dembele, grabben är tvåfotad likt Pedro och är väldigt skicklig med bollen även fint spelsinne vilket uppskattas. Och han har även spelat några matcher som offensiv mittfältare vilket visar att han har ett brett register.
Barcelona Boti Boti Boti
2017-07-27 15:03
Ni som eventuellt vill ersätta Neymar med Dybala:

Kan ni förklara för mig hur ni tänker med en vänsterfotad Dybala på Neymars nuvarande position som är till vänster i anfallet?

Dybala kommer i sådana fall inte kunna vika in med rätt fot, han kommer inte komma till perfekta skottlägen eller vika inåt i banan för att servera sina medspelare. Han kommer däremot kunna slå inlägg - hur smart det nu hade varit.

Okej om Dybala han hade varit tvåfotad, likt Pedro, men hans högerfot är ju knappt duglig i sammanhanget.

Tänk er Messi på vänsterkanten. Det går inte heller ihop. Varför skulle Dybala vara perfekt som ersättare då?

Griezmann, Dybala, Dembelé - samtliga är vänsterfotade.

Hazard, Coutinho, Eriksen - dessa är högerfotade.

Vem vill jag ersätta Neymar med? Ingen jävla aning om jag ska vara helt ärlig. Nästan så att jag säger Paco på den.
Barcelona Koeman!!
2017-07-27 15:00
@II Barça II:


Tack!
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-27 14:59
Ja, Di Leva och Lisa Ekdahl är väl dom två som sammanfattar #neymargate på bästa sätt. Vem ska man tro på och vem vet?
Barcelona the cameroonians
2017-07-27 14:55
Angående Neymargate;

Fransk media skriver att PSG och Barca förhandlar.

Katalansk media skriver att Barca inte kommer att förhandla.

Vem ska man tro på - som Di Leva en gång sjöng.
Barcelona the cameroonians
2017-07-27 14:53
Mina two cents i diskussionen kring en ersättare till Neymar.

Vi behövde någon som är lika bra på att göra sin gubbe men som också kan löpa i djupled. Därför är jag emot en värvning av Coutinho/Dybala som jag ser som playmakers - där har vi redan Messi. Det blir kaka på kaka.
Det är därför Neymar blir svår att ersätta, för han erbjuder båda dimensionerna i spelet.

Samma sak med en ersättare till Iniesta, vampyren har ju en delvis annan roll idag än hade han hade i sin prime. Han agerar med ett skyddsnät och utväg för andra än som tidigare då han utmanade och drev boll på ett annat sätt.
Frågan vi bör ställa oss är vilka roller som våra respektive mittfältare förväntas ta under Valverde och sen (eventuellt) värva efter den principen.

Summerat:
Alla i ett lag kan inte vara kreatörer och vilja lägga sista passningen alternativt gå på avslut.
Som Lion24 sa, vi behöver ha spelare som är minst lika bra UTAN boll som med.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-27 14:49
"Ber oss sänka priset" Plastklubb, PSG vill alltså FÖRHANDLA med oss nu? Hade inte ens svarat de, de sa nej till förhandlingar med Verratti. Pissa på de, låt de ruttna bort i Frankrike utan en stjärna som Neymar. Vi behåller honom, köper in Seri och Coutinho! Sen smack! Vilket jävla lag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-07-27 14:46
"Det är ba o se fram emot Paco - Suarez - Messi. Ser fantastiskt ut på papper" Det är inget fel på Paco, vi vann trippeln med Pedro i laget. Behöver inte ha världsspelare på exakt varenda position för att vinna fotbollsmatcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-27 14:46
Återkommer med svar senare är på jobbet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-27 14:45
PSG ber Barca att sänka priset. Eller bjuder Di Maria och Mataudi.
Hycklare ! Ge Veratti och 1.5 miljard och ta Neymar.
Barcelona Andresito
2017-07-27 14:43
Till och med Juventusfansen tycker att Dybala är överskattad. Ska Dybala ersätta någon så är det Messi, men för det ändamålet hade jag hellre tagit Griezmann. Dybala ska verkligen inte spela på en vänsterkant, det hade varit som att spela Neymar på högerkanten som Tata gjorde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-07-27 14:41
Barcelonistas Hazard skulle vara bättre för att han har snabbheten att spela på vänsterkanten plus att han är högerfotad. Han kan vika in och skjuta. Dessutom tycker jag inte att det var Dybala som gjorde att Juventus vann ligan och spelade final i CL. Juve hade möjligtvis klarat det utan honom. Han var riktigt bra men inte avgörande. Hazard däremot var avgörande, utan honom hade Cheslea aldrig vunnit ligan förra säsongen. Förklara för mig varför Dybala skulle vara bättre på vänsterkanten, som är hans "dåliga sida"? Men nog om detta nu! Som sagt vi tycker olika.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
2017-07-27 14:37
Barcelonistas barca4life98 Jag flikar in här vid eran diskussion Jag håller med barca4life98 i de han säger, Dybala är utan tvekan en väldigt bra fotbollspelare men ingen som skulle avgöra stora matcher för oss. Visst Dybala avgjorde mot oss men vi har ju en tendens att få spelare att se bättre än vad dom är. Hazard och Alexis håller jag strax bakom Neymar. Fick jag välja så blir det Alexis som gör comeback hos oss, för att han är billigast. Visca Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2017-07-27 14:36
Det är ba o se fram emot Paco - Suarez - Messi. Ser fantastiskt ut på papper
Annons: