/spanien/barcelona/forum/4674.aspx/spanien/barcelona/forum/4674.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar N11
2015-01-06 23:07
Messi won't be awarded the 2014 Ballon d'Or. The winner is Real Madrid's Ronaldo. Bayern Munich's Neuer was the other nominee. #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-01-06 23:01
@Rambla~:


Mundo Deportivo gör vad som förväntas av de - skriva en artikeln där Bartomeu framställs som en fredsmäklare mellan Messi och Luic Enrique och återigen räddar dagen. Bra jobbat, MD! Ni har försäkrat er minst tre scoops rån styrelsen den närmsta framtiden.
Barcelona Rambla~
2015-01-06 22:56
Tro inte på vad MD skriver. De är lögnare nästan hela bunten. De är Rosells (nu Bartomeus) lakejer och gör allt för att försöka lugna massorna och låtsas som om all är frid och fröjd. #JuntaDimisíon
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2015-01-06 22:56
Nyval kan vi glömma i sommar. Aldrig att denna äckliga ledning går med på det.
Barcelona Barclasico
2015-01-06 22:55
Contrary to previous reports, Barcelona coach Luis Enrique has not been given a two-match deadline by the club's board. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-01-06 22:54
Nu är det inte så att Roura kommer bli sportdirektör på heltid, utan en Interim-sportdirektör enligt media i alla fall. Men om jag fick välja mellan Zubi och Jordi Roura som sportdirektör är valet ganska lätt. Angående Roura anser jag att han fick lite väl mycket skit för ett väldigt otacksamt jobb som caretaker för en cancersjuk Tito (May God rest his soul), men som sagt han är nog endast tänkt som interim-direktör. Nu hoppas vi på nyval i sommar my fellow culés!
Barcelona the cameroonians
2015-01-06 22:54
hehe, det här är fan värre än silly-season...

Att följa twitter-flödet är som att skickas mellan hopp & förtvivlan i en mordrättegång.
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-06 22:53
Haha. Ständigt denna Roura att få vikariera på alla möjliga positioner när det krisar...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2015-01-06 22:50
Nu sägs det att Lucho inte alls har fått ett ultimatum av ledningen. Herregud vilken såpa detta är.
Barcelona zigazaga
2015-01-06 22:48
Men seriöst nu, ifall Roura blir sportchef så mår jag illa. VAFAN vet han om och vara en sportchef?! Det är som att ge Karlsson på taket att vara statsminister.
Barcelona the cameroonians
2015-01-06 22:36
Gillar för övrigt den krönika som Sports chefsredaktör skrev idag som handlar om monstret FC Barcelona som alla vill ha en del av men där ingen verkar vilja ta ansvar vilket kommer leda till självdestruktion.

Ledningen för att de inte vill begå självmord.

Tränaren för att han vill köra sin egen väg

Spelarna för att de anser sig vara untiuchable

Fansen för att de hela tiden svajar i sina åsikter

Media för att de inte förstår hur verkligheten ser ut

När allt är över blev det till slut inte kaka för någon. Och alla skyller på de andra.
Barcelona Smogen
2015-01-06 22:35
Översatt från Sport.es Moreover, in the last hours has been placed as the first 'trending topic' Spanish and fourth world #MessiSiDirectivaNo hashtag in Twitter. Så bara in och kör...det är den som gäller! :) o gör en twittersökning på den tagen!
Barcelona Rambla~
2015-01-06 22:35
Jordi Roura, ja men det kunde man ju nästa förutse. Mannen som har lika mycket personlighet som ett sten. Jag ger upp...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-01-06 22:22
Jordi Roura nämns som den som kommer ta över som sportchef.

Ser det som en tydlig strategi att Barto vill ha någon som känner omklädningsrummet och som kan sköta kommunikationen mellan spelarna och ledningen (som ju är sportchefs främsta uppgift om man nu bortser från transfers).

Valet kan också indikera att det är en ny tränare på gång in, och att man därför vill behålla någon form av "koll" samt ge en ny tränare en enklare väg in.

Sen lite tankar om Lucho.
Jag kan nånstans förstå att han vill visa att det är han som bestämmer och därför kör sin linje rakt av.
Saken är bara den att han inte har något att stötta denna typ av ledarskap på eftersom han, med handen på hjärtat, inte uträttat några storverk som tränare och aldrig ansetts som en riktig crack som spelare heller.

Angående Messi så betedde han sig likadant när Pep bänkade honom, dvs att han inte dök upp på träningen dagen efter. Skillnaden var att Pep kunde kommunicera med honom och få ut något positivt av det.
Situationen nu kan mer liknas vid dagisfasoner.

Kommer ihåg vad Lucho sa i början av säsongen, att vi aldrig skulle vara mindre motiverade än våra motståndare. Mycket snack, lite verkstad.
Luchos sätt att motivera spelarna ligger uppenbarligen i att byta startelva så ofta det går, men det chockar mer än det motiverar.

Och det är vål så det blir när man inte kan situationsanpassa sitt ledarskap. Det funkar med medelmåttor men inte med stjärnor som har en egen drivkraft som är större än den kraft tränaren kan bidra med.

I morgon är det presskonferens kl. 16.
Vi får se hur ödmjuk Barto kommer att vara. Hur mycket hundhuvud kommer Zubi att få bära, och kommer vår ovalde president att ge sitt fortsatta stöd åt Lucho?
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-06 22:20
En annan sak: är det möjligt att vandra mellan våningarna på camp nous kortsida? Tänker om det finns sjukt många lediga platser längre ned. Tack på förhand!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2015-01-06 22:19
Jag undrar om Don Corleone i gudfadern filmen är baserad på verkligheten. Ska ner till Italien och bryta in mig i en Maffia boss dotters bröllop. Be honom om en tjänst som han inte kan tacka nej till på dotterns bröllopsdag. Döda Barto, Luis Enrique, Rosell och Eusebio. Jag skonar Zubi, yogi the bear! Don Corleone will give them a offer they cant refuse.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-06 22:06
Michel har idag fått sparken från Olympiakos. Kanske en trend? Lucho next?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-01-06 21:53
Ser det positivt grabbar!! Lucho kommer iallafall inte förstöra mer än en säsong för oss!! Sen finns en lite glädje till ett eventuellt poäng tapp mot altetico, hur ont det än må göra att tappa poäng så får iallafall bort den sopa till tränare !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
2015-01-06 21:47
Zubizarreta får ta smällen hos Barça - är den mest lästa nyheten på aftonbladet i dag.

Till och med anglofil Sverige vet att han är en idiot...
Barcelona MessiyoyO 10
2015-01-06 21:45
Ju tidigare man kickar LE desto bättre. Det är ett par veckor kvar till City mötet och ligan är inte körd...än. Så vi har fortfarande en chans att göra en hyfsad säsong. Bort med honom nu. Vad spelar det för roll om han vinner de två kommande matcherna när inte ens spelarna vill ha kvar honom?
Barcelona fc__Barça
2015-01-06 21:42
Slarvigt skriver inlägg men hoppas det gör att förstå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2015-01-06 21:42
Slarvigt skriver inlägg men hoppas det gör att förstå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2015-01-06 21:40
LittleLionel Klopp är en av få tränare som kan motivera sitt lag till det yttersta (precis som Pep, Mourinho, Simeone). När det gick till Champions League final sprang Dortmunds spelare överlägset. Sedan så tror många att han spelar defensiv fotboll och satsar på kontringar. Det är i viss mån sant men Klopps spel går ut på att ställa om snabbt när läge finns men ett bra passningspel är vitalt för hans anfallsspel till skillnad från exempelvis Chelsea omställningspel. Så hans pondus, motivationsförmåga och hans spelidé med ett rakt spel men med bra passningspel är det jag tror han skulle kunna förbättra laget med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-06 21:40
Någon som har läst det här? Shit, Luchos fall i Roma gick till på nästa identiskt sätt det nu håller på att göra i Barcelona. Man kan ju tycka att han borde ha lärt sig något av den erfarenheten. Det verkar uppenbart att inte är rätt tränare för en storklubb. Har man ett så stort ego och inte klarar av att lägga det åt sidan är det ofrånkomligt att man hamnar i konflikter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona culé10
2015-01-06 21:39
Håller med Gio style vi måste in o visa vårt missnöje mot dessa idioter som förstört vår klubb! Jag är en av dem som ska in och skicka iväg en tweet @Mendiblaugrana är namnet. Det jag ville nämna är att vi måste ha nyval, endast då kan vi blicka framåt och våga hoppas på bättre tider, med denna ledning spelar de ingen roll att vi sparkat zubi (vilket är rätt!) eller fall vi sparkar lucho (vilket med vore rätt!) vi har fortfarande dessa clowner som styr vår klubb!

Visca Barça!
Barcelona Liunil Masse
2015-01-06 21:37
Vadå ultimatum? Förlorar vi mot Atletico så kan vi säga adjö till ligatiteln. Bort med honom, han har förstört tillräckligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LittleLionel
2015-01-06 21:18
Klopp? Vad kan han om spansk fotboll och Barcelonas spelsystem? Kolla hur det går för Dortmund bara. Tror inte han är rätt man för jobbet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-01-06 21:12
LE har fått ultimatum av Barcelona. . Vinna och förbättra spelet mot Elche och Atletico annars sparken
Barcelona fc__Barça
2015-01-06 21:11
Känns ju som att det inte finns något annat val än att det blir en nödlösning resten av säsongen på tränarfronten. Däremot i sommar skulle man ju älska om Laporta kommer till makten och tar in Klopp, vilket också känns fullt möjligt så som läget är i Dortmund.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2015-01-06 21:11
Känns ju som att det inte finns något annat val än att det blir en nödlösning resten av säsongen på tränarfronten. Däremot i sommar skulle man ju älska om Laporta kommer till makten och tar in Klopp, vilket också känns fullt möjligt så som läget är i Dortmund.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: