/spanien/barcelona/forum/466.aspx/spanien/barcelona/forum/466.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mess1
2018-08-31 18:16
Har börjar kolla lite klipp på barcas träningar, fyfan vad messi leker med dem på träningarna. Men en annan sak jag märkte var att de spelade lag mot lag det ena laget hade blå färg och det andra röd men messi hade gröns väst på sig? Varför är han med båda lagen eller han playermaker på träningarna också :) ?
Barcelona Caz
2018-08-31 17:42
Trodde nästan besathetten av Ronaldo härinne skulle försvinna när Ronaldo gick till en annan klubb i ett annat land men samma besathett är kvar. Förvånar mig inte om vissa här kommer fortsätta diskutera varenda detalj av Ronaldos karriär när han inte ens spelar längre.
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-31 16:51
Ronaldo borde skämmas, han har snott några bollar av Messi på fulaste sätt, 2013 när Messi gjorde mer mål och mer assist, van ligan. Ronaldo vann inget, men gjorde mål mot Sverige så förlängde dem omröstningen första gången någonsin med 2 veckor och Ronaldo vann med 2 procent, 2014 gjorde Ronaldo en Hollywood film 2 veckor innan omröstningen skulle ta slut, och det blev en hit, han fick 5 av 5 möjliga över Hollywoodfilmen så alla kände med han när han igentligen var sämre som vanligt en Messi!!! Smågråter Ronaldo ut via sina representanter nu när hans kollega Modric som hjälpt han med bollen innan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-31 16:32
A good coach ???? Läs om vad jag skrev. Du förstod nog inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-08-31 16:28
Nu går allergi ut och säger att Ronaldo var jätte upprörd och arg över att Modric vann priset och inte han..... Tänk om Messis familj och PR team hade attackerat Iniesta när han vann priset år 2012, men som tur är visar Messi mycket mer glädje när Ronaldo vinner Ballon dor än Ronaldo gör när hans lagkamrat vinner sin första stora individuella utmärkelse i hans karriär.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2018-08-31 16:25
Infinite8don // Hans prio är säkert också CL titlar och individuell titlar samt landslagstitlar. Visst inte Messis fel att han är i ett Barca med en fjolla till tränare som prioterar fel. Men att Messi bara prioterar ligan är en aningen blåögt .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-31 15:57
Att Messi skiter fullständigt i priserna är väl en överdrift. Men det är långt ifrån prio på hans lista. Förra säsongen var han statistiskt sätt överlägsen alla, men blev inte ens nominerad till top 3 av Uefa. Klagade han själv eller någon i hans team? NEJ. För det är inte prio för honom. Hans prio är lagtitlar och att njuta på plan. Tillskillnad från vissa andra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-31 15:55
Nåväl, när "vi" är ändå är inne på ämnet, så läste jag nyss att "fotbollslabbet" spår att en "37-årig Ronaldo kommer att vara lika bra som Coutinho". Ja, då får han ligga i de närmaste fyra åren, eftersom han redan har halkat efter vid en sån jämförelse. Men skulle det visa sig att "fotbollslabbets" profetia mot all förmodan verkligen gå i uppfyllelse, så får vi alla retroaktivt krypa till korset och erkänna att denna framtida upplaga av Ronaldo, kom att bli världens tveklöst bäste "late bloomer" genom alla tider.
Barcelona Lion24
2018-08-31 14:41
@Lion24:


Jaaa, det här inlägget jag skrev handlade om Mendes uttalande. Men det var dags igen. Cristianos syster som pikar Uefa och sätter ihop två gamla lagkamrater emot varandra i bild och visar siffror och statistik. Den som har vunnit är inte en Barca spelare eller Casemiro, det är en högt respektabel fotbollsspelare som kanske inte har lika imponerande siffror men en som är högst anledningen till att Cristiano kan ha så höga siffror.

Nu får Uefa, Modric och hela fotbollsvärlden systern på sig också. Till nästa gång, om du inte ger han vad han tycker förtjänar, då kommer dom göra kaos. Familje-PR-maffian kommer göra krig och visa sitt missnöje överallt. Men låt er inte luras.

Det här är inte det viktigaste. Det viktigaste är Ballon D'Or och andra liknande priser med högre status. Det här är en tydlig signal till dom: om du inte ger han vad han tycker att han förtjänar, då kommer dom starta krig med dig. Alla och allihop av dom. Så sjukt sorgligt, beklagligt och äckligt.
Barcelona Oaner
2018-08-31 13:49
Jag hade sålt Munir och Denis Suarez....ser ingen spets i dem spelarna!
Barcelona S.Eto'o
2018-08-31 13:30
Mindre 11 timmar kvar av fönstret! Cucurella nära lån till Eibar Rafinha ser ut att stanna Tycker att vi har 2-3 spelare för mycket. Busquets samper Arthur rakitic Vidal Coutinho denis Rafinha Alena Messi Malcom Suarez Munir Dembele Det bästa skulle vara om vi skeppa iväg Munir och denis medan vi lånar ut Alena till ett la liga lag eftersom Valverde inte komme ge grabben den speltid han behöver för att utvecklas. Blir det för tunt på mittfältet kan vi spela Roberto där och även Puig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-31 12:31
@Trio el Mágico:
Egentligen inget att orda om,Inget nytt under solen. Så när som att nå´n måltjuv från Portugal med en narcissistisk personlighetsstörning, för en gång skull på flera år fick finna sig i att bli placerad i skuggan av en bättre fotbollsspelare. Här har du en länk:
Barcelona Infinit8Don
2018-08-31 11:41
Ingen Alba i luchos första landslagstrupp. Är väl pga deras tjafs tidigare (bra för oss dock) Skönt dock att medelmåttan vazques inte är med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Unicef1983
2018-08-31 11:32
#5 Sergiobusquets : Vad är det för skitsnack om att Messi inte bryr sig om Balon d’or? Har du missat hur stolt han varit när han fått utmärkelsen som världens bäste? Och varför skulle inte supportrar och fans bry sig om det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-31 11:22
@Katalano:
Om man skulle få för sig att betala efter löpmeter i Barca som i byggbutiken eller i textilshopen, så skulle Lionel Messi ha närmat sig svältlön vid det här laget, enligt vissa supportrar. Men räkna ut hur många löpmeter det går åt för en rullgardin som täcker glasrutan som ni ser på fotboll igenom och dra ned densamma, eftersom vissa inte verkar besitta förmågan att kunna uppskatta unik kvalitet efter förtjänst. Se det så här: Hur många löpmeter vanligt tyg motsvarar en meter äkta siden i kronor räknat; glöm den förlegade räknestickan och tänk mellan tummen och pekfingret. Klarspråk? Det beror på begåvningsreserven. För den som till äventyrs inte förstod nånting av min metafor, får jag hänvisa till Katalanos senaste inlägg i spörsmålet (slå på synonymer). Han går rakt på sak ifrågan utan några som helst krusiduller och för att själv skriva i klarspråk, finns det s k culés som nog borde skämmas lika mycket som snorungen som avslöjades med sina snuskigt glansiga fingrar i syltburken. Hur många påfyllnadsförpackningar lingonsylt i plast, kan man få för priset av en liter hjortronsylt? "Matte" har aldrig varit min starka sida. Men nog kan jag något så när räkna ut att relativitetsteorin om än fritt översatt till fotboll, ger vid facit att sprängkraften i Lionel Messis löpningar motsvarar massor av s k konventionella bombmattor. Men rätta mig gärna om jag har fel; för det vore inte första gången jag får en bock i kanten när det kommer till matematik. Men, man kan ju faktiskt inte vara bra på precis allt. Nej, inte ens Messi. Men för den som inte ser styrkan i sparkapitalet, slösar jag bara min tid.
Barcelona Oaner
2018-08-31 11:05
?Lo Celso has signed for Real Betis and is the plan B of Serra Ferrer (Real Betis Sports Vice-Chairman) if Rafinha was not signed. This all points to Rafinha continuing at Barça. [@_AdrianSnchz]

Rafinha stannar...bra nyheter! Bra för bredden, gjorde en fantastisk försäsong!!
Barcelona Barcadinho.
2018-08-31 09:00
Den som vill ha en härlig vecka semester.
Ledigt från 21 till 28/okt i Barcelona.
Tre hemma matcher samma vecka, Sevilla, Inter, Real.
Dyra biljetter men går att budgetera ner hotell så allt ryms i plånboken :-)
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-31 08:42
Tänk om vi supportrar kunde göra likt Messi och strunta i dessa meningslösa individuella priser...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-31 07:42
Ronaldos syrra la alltså upp en bild på Ronaldo o modric igår på sin insta med en jämförelse gällande deras stats och påpeka då att Ronaldo borde vunnit. Vilken småaktig familj det är. Skönt att fler och fler börjar se vilken patetisk människa portugisen är. Skönt att Messi skiter i dessa priser. Han spelar fotboll, har kul. Vinner han så går han blygsamt upp o tar emot priset, annars applåderar han den som vinner. Vilken person, vilken spelare. Älskvärd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-31 07:42
Ronaldos syrra la alltså upp en bild på Ronaldo o modric igår på sin insta med en jämförelse gällande deras stats och påpeka då att Ronaldo borde vunnit. Vilken småaktig familj det är. Skönt att fler och fler börjar se vilken patetisk människa portugisen är. Skönt att Messi skiter i dessa priser. Han spelar fotboll, har kul. Vinner han så går han blygsamt upp o tar emot priset, annars applåderar han den som vinner. Vilken person, vilken spelare. Älskvärd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-08-31 07:36
[QUOTE=S.Eto'o]Tuff schema väntat oss 26 september bort mot leganes 29 september hemma mot Bilbao 3 oktober borta mot Tottenham 7 oktober borta mot Valencia Landslags uppehåll 21 oktober hemma mot Sevilla 24 oktober borta mot Inter 28 oktober hemma mot real Madrid Inom loppet av en månad har vi 7 tuffa matcher av 7 möjliga.... Det är nu Valverdes trupp sätta på prov. Han måste verkligen få igång våra Bänk spelare inför den svåra perioden. [/QUOTE] De tre sista matcherna är hemma, så Inter är hemma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
2018-08-31 06:28
Trodde inte Ronaldo skulle kunna matcha snedsteget Messi tog när han poserade med geten men det kunde han. Herregud vad småaktigt, beter sig som ett bortskämt barn.

Dessa priser borde oftare gå till icke-anfallare för övrigt.
Barcelona Cúles
2018-08-31 06:26
Ronaldo visste på förhand att han inte skulle vinna och dyker därför inte upp.

Barcelona Infinit8Don
2018-08-30 23:23
Varane får fler röster än ramos men ramos vinner priset som bästa försvarare framför Varane. How? Edit: kom på nu att bästa försvarare är för endast cl och ställningen i länktips gäller alla tävlingar. Så never mind, mitt fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-08-30 23:09
Tuff schema väntat oss 26 september bort mot leganes 29 september hemma mot Bilbao 3 oktober borta mot Tottenham 7 oktober borta mot Valencia Landslags uppehåll 21 oktober hemma mot Sevilla 24 oktober borta mot Inter 28 oktober hemma mot real Madrid Inom loppet av en månad har vi 7 tuffa matcher av 7 möjliga.... Det är nu Valverdes trupp sätta på prov. Han måste verkligen få igång våra Bänk spelare inför den svåra perioden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-08-30 22:57
@Andreas FCB:

18/9 Barcelon - PSV Eind Inter - Tottenha
3/10 PSV Eind - Inter Tottenha - Barcelon
24/10 PSV Eind - Tottenha Barcelon - Inter
6/11 Tottenha - PSV Eind Inter - Barcelon
28/11 PSV Eind - Barcelon Tottenha - Inter
11/12 Barcelon - Tottenha Inter - PSV Eind
Barcelona Trio el Mágico
2018-08-30 22:51
[QUOTE=Lion24]Jag tycker att Mendes uttalande om Modric pris är skandalöst och fruktansvärt sorgligt. Tro inte att Cristiano inte har med det här att göra, en agent pratar inte om kontroversiella saker utan sin klients vetskap. Speciellt när det gäller den här typen av spelare man representerar. Men det förvånar mig inte. Cristiano Ronaldo har aldrig egentligen varit speciellt intresserad av Real Madrid, alltså känslomässigt. Cristiano har aldrig riktigt haft respekt eller uppskattat det arbete hans lagkamrater gör för han. För sanningen är att Cristiano Ronaldo gör inget särskilt på planen Idag, han står där längst fram och ska vara den sista spelaren att röra bollen innan den går in. Modric var en av dina gamla lagkamrater, en finfin spelare som precis som du vann Champions League och tog sitt land till en VM-final. Den här spelaren är en av orsakerna till att du fått stå där uppe och vänta på bollar. Är det så du visar respekt? Då säger det mycket om dig. [/QUOTE] Skulle någon kunna länka detta uttalande? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-08-30 22:48
Jag tycker att Mendes uttalande om Modric pris är skandalöst och fruktansvärt sorgligt. Tro inte att Cristiano inte har med det här att göra, en agent pratar inte om kontroversiella saker utan sin klients vetskap. Speciellt när det gäller den här typen av spelare man representerar.

Men det förvånar mig inte. Cristiano Ronaldo har aldrig egentligen varit speciellt intresserad av Real Madrid, alltså känslomässigt. Cristiano har aldrig riktigt haft respekt eller uppskattat det arbete hans lagkamrater gör för han. För sanningen är att Cristiano Ronaldo gör inget särskilt på planen Idag, han står där längst fram och ska vara den sista spelaren att röra bollen innan den går in.

Modric var en av dina gamla lagkamrater, en finfin spelare som precis som du vann Champions League och tog sitt land till en VM-final. Den här spelaren är en av orsakerna till att du fått stå där uppe och vänta på bollar. Är det så du visar respekt? Då säger det mycket om dig.
Barcelona Andreas FCB
2018-08-30 21:48
Någon som vet när speldagarna sätts för CL? Borde väl vara ute nu?
Barcelona Cúles
2018-08-30 21:18
Ronaldo, hans agent och PR-team har lurat en hel värld i flera år nu. Inte förvånad att det kommer sådana kommentarer från äcklet Mendes
Annons: