/spanien/barcelona/forum/464.aspx/spanien/barcelona/forum/464.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2017-07-19 13:43
Koeman - källa? Det är fakta att Juventus rent ekonomiskt inte är i närheten av dom bästa klubbarna som Barca,Real,Bayern, dom rika Pl klubbarna, osv. Ett United i en av sina sämsta upplagor hämtade in Pogba från Juve som ett litet barn går in till en godis affär och köper godis. Så enkelt var det för Man United.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-07-19 13:42
Han kör nog viaplay
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-19 13:41
Har du länk till den matchen?
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-19 13:38
Har alltså sett 6 minuter av matchen mellan Bayern - Arsenal och tycker redan Real Madrid gjort bort sig ordentligt med James lånet. Fy vad jag hatar att han tillhör alt tillhört Real, hade gärna sett honom hos oss!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-07-19 13:31
@Barcelonistas:
Ser gärna en källa på att dem har usel ekonomi :) (Edit) Dem har ju fått in fina pengar på komma till final i CL 2 gånger under några år..
Barcelona the cameroonians
2017-07-19 13:30
@Soko:
Den skulle ha lottats idag, men förbundet ställde in - förmodligen till följd av att Villar blev anhållen. Lottningen kommer istället att ske på fredag klockan 12.30
Barcelona Barcelonistas
2017-07-19 13:26
Koeman- Juventus är en klubb med usel ekonomi i jämförelse med Barcelona. 1 miljard är otroligt mycket pengar dom kan då värva in 2 bra spelare för dom pengarna. Kanske 3 om man använder Bonucci pengarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-07-19 13:21
@Barcelonistas:Buda hellre på Mbappe.
Barcelona LennyRomario
2017-07-19 13:19
"In general Barcelona have been sleeping," Xavi told The Tactical Room. "They have to boost the 'Cantera' and their model of play.

Xavi is more impressed with the appointment of Ernesto Valverde, however, hailing another 'Dream Team' member's arrival as a sign of Barca returning to their roots.

"I like the bet on Valverde," said the former skipper. "He's a prepared type, he has experience, he knows the club. He has lived the style and will do well. His arrival prompts a return to the orthodox style."

Må Xavi ha rätt!!
Källa: goal.com
Barcelona Soko
2017-07-19 13:18
Exakt en månad kvar till ligasastarten men inte lottat än. Pajas liga och de som styr den.
Barcelona Koeman!!
2017-07-19 13:17
@Barcelonistas:


Till vad? Dem sålde ju Bonucci för 40 miljoner nyss.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-19 13:14
Hur kan Juve göra så? Dom behöver ju pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-19 13:08
TT: Barcelona had their €97M bid for Dybala rejected 7 hours ago. Barcelona are looking to pay up to €110M for the Argentine. #FCBlive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-19 13:06
Semedo på Ciutat Esportiva. Kittlar lite i magen att se det! Jag är stormförtjust i honom och har varit en längre period. Nu håller vi tummarna att pizzabagaren lyckas värva över italienaren till katalonien! Grande Mino Raiola :P
Barcelona the cameroonians
2017-07-19 11:49
Thierry Henry

Precis :-)
Och det är väl därför man blir frustrerad emellanåt, man vill att han ska lyckas (ännu bättre).
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-07-19 11:47
Verratti går nog till United i stället och kvar står vi med en nedgången rakitic...
Barcelona Thierry Henry
2017-07-19 11:38
@the cameroonians:Min vän. Det verkar som vi nått samma slutsats kommandes från 2 olika håll. Neymar är ovärderlig. Men visst har han saker att jobba på. Han är inte bäst än. Han är ju inte Messi:)
Barcelona srki.
2017-07-19 11:21
zigazaga

Precis, intresset är väl ingen nyhet för någon fotbollsintresserad individ och reaktionerna från PSG har demonstrerat detta väl. Alla har vi en ganska negativ bild av Raiola men jag tror nog att många här inklusive mig själv skulle vända kinden till ifall det innebär att han lyckas hjälpa Veratti att skriva på ett 5 års kontrakt med Barca. Jag kan öppet stå för att jag är en hycklare i detta fall om det skulle gynna oss haha ;)
Barcelona Thierry Henry
2017-07-19 11:18
@neymar JR || Cillessen #1:Haha ja jag kollar på matcherna. Väldigt sällan Neymar tappar boll. Han lyckas med 83% av sina dribblingaförsök.. bara messi har högre procent i Barca 85%. Förstärkningar bolltappp med mera är en beskrivning som lämpar sig bättre på Suarez än Neymar!.

Men vi kanske ska förbise, sunt förnuft , ren fakta och statistik och hellre förlita oss på din "känsla" ?

Neymar är den bästa dribblern i Barca, den som skapar flest målchanser, den som står för flest assists, vad mer begär du av karln? Med Messi och Suarez i laget så har Neymar tagit en annan roll än målskyttens. Men när det behövts så har han klivit fram även där. det har vi fått se otaliga exempel på i alla sammanhang under årens lopp!

Du och dom andra Neymar kritikerna här inne verkar ha tappat tråden helt. Utan bevis, statistik eller exempel på vad du pratar om så är det svårt att ta det seriöst
Barcelona zigazaga
2017-07-19 11:16
srki Jag tänker samma tanke. Verratti har visat sig vara intresserad av ett flytt. Han kanske känner att hans dåvarande agent inte lyckas få igenom affären därav bytet? Spekulationer som sagt men intressant att diskutera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-19 11:14
Tjierry Henry

Vet inte om statistiken (be)visar allt, hade i så fall varit bra att få den nerbruten per match, för i min värld har Neymars prestationer varit i samma nivå som lagets - väldigt skiftande. men du kan säkert ha rätt i sak, det finns alltid två sidor av ett mynt.

Mitt helhetsintryck är hur som helst att han ff väljer fel beslut/passningar och det är något jag gärna ser förbättras. Annars vet jag inte varför jag livetweetat otaliga gånger om min frustration över hans agerande/beslutsförmåga. (Förmodligen hade jag såklart kunnat tweetat lika ofta om hans lyckade aktioner)

Sen ska han ha cred för att han aldrig slutar försöka ,och även om han misslyckas vill fortsätta att ta ansvar och vara kreativ.
Barcelona srki.
2017-07-19 11:12
Jag undrar om det faktiskt skulle kunna vara så att Veratti i ren desperation nu bytt agent från Di Campli till Raiola för att kunna lyckas få igenom en övergång till Barcelona, med tanke på Raiolas rykte på att vara otroligt duktigt på den fronten? I slutändan så gynnar detta bägge parter och på så vis tror jag att pengarna är det som talar för Raiola mycket mer än kanske ett personligt agg gentemot FC Barcelona som klubb.

Har utan tvekan noll grunder för denna tanke, men i silly tider är det alltid kul att få leka med tanken iaf:)
Barcelona zigazaga
2017-07-19 11:10
Lite intressant att Veratti väljer o byta agent just nu. Till pizzabagaren dessutom. Hur påverkar det hans framtid tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-19 10:57
Amen herregud människa tittar du på matcherna eller stirrar du dig blint på statistik? Räkna på antalet bolltapp, missade målchanser och antalet förstärkningar med. Men ja han har den spelstilen som leder till bolltapp och antalet missade målchanser är enbart "otur.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-19 10:56
Att spelare som Neymar och Messi tappar boll vid dribblingsförsök, det måste dem få göra. Det är en stor styrka att dem alltid försöker på nytt. Så det är inget problem, snarare tvärtom, vi borde ha flera sådana spelare. Däremot det som är viktigt är värdering av dribblingen. Neymar är oftast våran uppspelspunkt. I det momentet dribblar han med större säkerhet, skyddar boll, flyttar boll på tom yta och löser problem. Då är det väldigt sällan han tappar boll. Däremot när vi är runt motståndarna straffområde då utmanar han med mindre marginaler. Risk momentet är då mindre. Neymar svaghet förra året är enligt mig avsluten och brist på avslut. Neymar borde vara mer bestämd likt Messi. Vika in och gå på egna avslut. Händer för ofta att just sista passet fastnar i försvaret, istället för att gå på eget avslut.
Barcelona Thierry Henry
2017-07-19 10:49
@the cameroonians:Återigen är du ute och cyklar. Neymar är den spelaren som skapat flest målchanser i la iga säsong 2016/2017 88st! 5 fler än Messi. Hur han kan ha flest lyckade dribblingar, skapa flest målchanser och slå assist rekord samtidigt som du vill få det till att han tar felbeslut. Övergår mitt förstånd. I länkyipset kan du se statistiken som visar att Neymar vår vår största kreatör förra säsongen.

Barcelona Pep - El Míster
2017-07-19 10:43
Mino Raiola är inget charmtroll direkt nej. Men bra på att genomföra transfers som gynnar honom och spelare - det är han definitivt. Tyvärr kan det lätt slå tillbaka på klubben när spelaren i fråga sedan vill lämna igen efter några säsonger. Då vill man inte arbeta med honom. Synd att Verratti väljer den stollen till agent men vafan, det kan jag väl bortse från ett par säsonger om Verratti ansluter nu i sommar ;) FYFAN vad nice det hade varit att sno Verratti från PSG nu. Stör mig mer och mer på dom och deras fans som tror att dom är en klubb där uppe bland oss. Finns ingenting som lockar hos dom. Det ser vi ju ett tydligt bevis på. Alla spelare dom köper är antingen pengakåta eller så smått påväg ner i karriären efter att dom inte platsar i något av dom absolut bästa topplagen i Spanien/England/Tyskland.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-19 10:38
Dom är så otroligt söta och naiva borta i PSGs forum där dom på riktigt tror att något är i görningen mellan Barca och PSG när det kommer till Neymar.

Citat från deras forum(förmiddagshumor):

"Mkt pekar ju faktiskt på att det nu kan va dags."

Vad pekar på det?

"Finns en video på Twitter när Neymar kom tillbaka till Barcelona igår efter sin semester som säger rätt mkt. Neymar tas emot av ett stort pressuppbåd och av fans. Knäpptyst skriver han autografer och säger inte ett pip men ser påtagligt besvärad ut.. Skulle detta bara vara ett rykte så även om han nat inte hade behövt kommentera det så hade han knappast sett SÅ besvärad ut."

Semester? Neymar kom hem från semester för en vecka sedan ungefär. Inte igår 18/7.

Sorry att jag citerar deras forum men tänkte att det kunde lätta upp stämningen här inne lite :)
Barcelona FCB_Messi
2017-07-19 10:36
Jag tror också det är positivt för våran del att raiola har blivit verattis agent. Raiola, om någon, kan få igenom övergångar. Sen ett annat scenario kan vara att Nasser tvingade veratti att byta agent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-07-19 10:21
[QUOTE=Barclasico]Barça target Marco Verratti has changed agents from Di Campli to Mino Raiola. [@tvdellosport] Med andra ord är det bara att glömma verratti till oss, då Raiola inte gillar ledningen... [/QUOTE] Fast det kanske är tvärtom? Är det något som Raiola är duktig på, förutom att tjäna pengar, så är det ju att tvinga igenom övergångar. ps. med tanke på att Barca stått för typ halva hans förmögenhet så borde han älska oss. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: