/spanien/barcelona/forum/461.aspx/spanien/barcelona/forum/461.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2018-08-26 16:42
Folk pratar om Valverde, Rakitic, Piqué och hit och dit men inte inser att vår stora problem är Messi .. Om inte Messi ändrar sin attityd och sätt att spela kommer han att förstöra för Barcelona som han förstörde för Argentina i VM.. Han är världens bästa spelare och just av den anledningen blivit världens mest genomlästa något som drabbar hans lag och landslag .. Han måste bara bestämma sig var och hur han vill spela på plan för så här kommer det inte fungera längre .. Vid varje anfall Barca har bollen så går han sakta tillbaka och droppar ner för att ta över bollen från en annan bollförande lagkamrat och det ofta stillastående , som om den vore en staffet,  istället för  att röra sig framåt och öppna ytor.. På det sätt förstör han våra anfall gång på gång och bromsar spelet så att motståndarna hinner med sina positioner.. Och 8 av 10 ggr drar han åt vänster och slår lång boll till Alba på andra sidan !!  I VM gjorde han en enda löpning och det resulterade i ett mycket vackert mål mot Nigeria ! Alla anfall gick genom honom och som t.o.m. lilla Island fattade .. Hade Argentina spelat utan Messi hade man gått längre för då hade motståndarna varit förvirrade när hela laget är involverade än bara en spelare..  I ligan kan detta komma att funka även med svårigheter men i CL mot bättre lag kommer detta inte fungera som sagt. Vi måste spela brett och med många fler involverade än att hela tiden söka Messi och ge honom bollen. 
Barcelona Cule4Life
2018-08-26 16:36
Man behöver inte strive med iptv. Med iptv har man alla sportkanaler i världen.
Barcelona Mess1
2018-08-26 16:13
Valverde måste sluta att vara nöjd med 1-0 2-0 ... Vi måste köra på och leda med fler bollar för att vi ska kunna byta in vidal och andra spelare!

Jag ser det såhär att om vi leder tex borta med 3-0 och det är match minut 65 då kan vi byta in spelare som arthur, vidal, malcom....
Barcelona B-D
2018-08-26 16:09
Godino -

Berätta mer.
Barcelona Godino83
2018-08-26 15:09
fan vad skönt nu har man fått strive gratis på min iptv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-08-26 11:51
I första halvlek så länge planen höll, spelade vi bra fotboll, skapade mycke målchanser. Med undantag att högerkanten inte fungerade. Rakitic och Roberto är inte tillräckligt kreativa och kvicka för att hjälpa Messi i offensiven. I andra halvlek blir tuvorna fler och djupare, planen blir nästan ospelbar. Bolltappen från Messi blir ännu fler i andra, Busquets får än mer problem med snabba motståndare Villa och Oscar, Även Rakitic frånvaro i spelet på en icke fungerande högerkant. Detta tror jag ligger till grunden att Valverde tar beslutet att gå tillbaks till 4-4-2. Några minuter innan vårat mål pratar Valverde med Messi sträcker upp två fingrar, Messi pratar med Dembele som byter kant. Strax efter det gör vi mål. Hoppas inte att detta var slutet på 4-3-3. Hoppas att Valverde kände att planen inte gick att spela på längre och vi behövde få mer folk centralt och även fart på högerkanten med Dembele. Vill också bara skriva att den offensiva triangel med Rakitic till höger fungerar inte, där måste vi spela med Rafinha eller Vidal. Vi har för många balansspelare som enbart kan spela i den rollen, Busquets, Rakitic, Arthur och Roberto. Det gör mig orolig att det kommer att bli ganska mycket 4-4-2 denna säsong också.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 11:20
VAR höll ju kvar valladolid i matchen, suarez mål och matchen hade varit avgjord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 11:17
Fan hoppades verkligen på att rakitic skulle lämna, aja så länge han inte förlänger kontraktet så blir det bra. Om inte detta året så kommer han nog bänkas nästa år...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-08-26 10:16
Världens medier kopierar av varandra och hävdar att VAR räddade Barca , liksom vissa här som tackade VAR och låta det som att VAR ändrade domarnas beslut något var fel. I samma veva som killen nickade vinkade den assisterande för offside och domare blåste och tydligt lyfte upp handen .. Att killen inte såg och hörde utan jublade vilt är en annan femma ..  VAR ändrade inte domarnas beslut för att Barca ska bli räddade utan VAR bara bekräftade att killen var i offside.. Och att medier dessutom skriver om centimeter när det handlade om meter .. Man ska alltid överdriva när det gäller Barcelona .. 

Att "rädda" är att ändra beslut och inte att bekräfta..  

Enda felet var att domaren inte varnade killen för att ha slitit av tröjan.
Barcelona S.Eto'o
2018-08-26 07:32
Valladolid president Carlos Suarez could do little but accept the criticism and said he will accept whatver punishment comes his club's way. "It seems right to me that the punish us, if there's a rule that allows that," he told El Transistor. "It's clear that the pitch wasn't good enough." Suarez added that he also "accpets Barça's complaints" after the Catalan club lodged an official complaint about the ripped up pitch.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cruijffism
2018-08-26 02:54
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-08-26 01:48
Rakitic: “My future? Me and my family are very happy in Barcelona. I've had no doubts about my future. The most important thing is that I want to be here.” Rakitic: “It's a privilege to defend this badge. I hope I can continue doing it for many years. Barcelona is the best club in the world.” Som jag skrev för några veckor sedan, Rakitic och hans familj trivs utmärkt i staden Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nr1.Barcafan
2018-08-26 01:29
kan inte säga att jag håller med om de som skrivs här på forumet, jag såg bara delar av matchen då jag jobbade samtidigt. men av de jag såg. såg de ändå bra ut, vi spelade mer djupledsbollar och ett snabbare spel med många passningar förbi motståndarnas mittfält. sen så var de här passningarna eller första tuchen lite dålig men vi har en trupp som behövs spelas in i lite. och jag tycker vi är på god väg. tycker också man inte ska döma allt för mycket efter 2 matcher. Suarez har jag inga ord för. bänka jävlen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-26 01:15
Enda sättet vi kan spela fin fotboll eller bra balanserad är om suarez bänkas o messi spelar som falsk nia med dembele o malcolm på kanterna. Då kommer de bli fart. De kan bli nya pedro/villa eller nya MSN. När messi Slår alla långbollar till löpande malcolm eller dembele. Fortsätter vi som idag kan vi glömma cl men har vi lite tur och börjar spelar bättre så räcker de för grupp spelet men de räcket inte för senare. Som sagt bänka suarez spela messi i mitten samt busq, arthur, coutinho i mitten.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-26 01:11
|| #5 sergiobusquets

Mycket möjligt att det inte blir bättre men då ska Valverde fan ha diplom att lyckas spela Mourinhofotboll med den här truppen.. och ett gatlopp med fjädrar och tjära och hela kitet raka vägen ner för La Rambla.
Barcelona Damon2022
2018-08-26 01:08
Deras vänskap har kostat oss cl förra säsongen. De var egentligen neymar som var pusselbiten i vänskapet. De var på grund av att suarez kom närmare messi som neymar började känna sig utanför och lite mer saker sen lämnar han. Utan neymar nu, får suarez sätta sig på bänken. Jag Såg idag 2 lägen där dembele kunde gjort mål men messi var seg, antingen för att vänta tills suarez löpte sig fri: men fetton var seg och blev offside.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-26 01:07
När man äntligen ser en bra/offensiv startelva så ska vi spela på ett jävla slagfält till plan.. Typiskt.. Nästa match blir det väl Rakitic, Roberto, sergio, Vidal på mittfältet ;)

Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 01:05
Vizzla Första 6 månaderna så var nästan samtliga förlåtande gentemot valverde, men man fick senare se att taktiken inte var tillfälligheter som berodde på omständigheterna runt omkring utan att valverde själv vill spela så. Finns inga ursäkter alls längre för valverde inte ens gräsplanen! Nej vi har gett nycklarna till Ferrarin till gubben liggandes på parkbänken och låter honom köra oss hem. Så brutalt misshandlar han våran trupp, ja det är blotta andra tävlingsmatchen för säsongen men det kommer inte bli någon skillnad från match 2 till match 38. Ett halvt dussin monster matcher kommer vi få bevittna men det kommer bero på kvalitén spelarna sitter på och inte något taktiskt drag från valverde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 01:04
Minns MSN och deras magiska kemi som gjorde under på plan. Men nu känns det som vi hämmas av Messi o suarez kemi. Ser dem varandra i ett svårt läge o tex dembele i ett enkelt läge passar dem ist varandra. Man märker att Messi verkligen vill att suarez ska göra mål. Hoppas nästan deras vänskap crashar....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:59
Med året trupp borde vi ha råd med att säge till messi att han ska sätta sig på bänken ta en kopp kaffe o chilla. Men varje gång han har en dålig match hela laget blir katter i en lejon match. De här att orka defenda så som vi gjorde idag de tar för mkt energi vi kommer aldrig orka så här.Vi spela 4-4-2 men de fan helt dött i mitten. Jag tycker synd om roberto, alba o busq dem får täcka så mkt ytor. Vi ska vara glada coutinho o dembele droppa ner o hjälpe till mkt i första halvlek. Barcas största fiende är Vila 5-6 dagar i veckan dem klarar inte. har man en match i veckan så är dem sega: Medan har vi 2-3 matcher i veckan springer dem jaguarer. Man fick faktisk även lucho sista säsong vibbar, när han inte föredrog att göra byten förren 80 min.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-26 00:56
|| #5 sergiobusquets

Jo det vet jag mycket väl, Men känns som att förra säsongen hade han ändå rimliga ursäkter att spela mer defensivt generellt.

Fast bottennapp som Roma ska inte kunna ske i Barcelona, Men som sagt ledningen har valt att ha kvar honom så vi får ge han en chans.

Ursäkterna jag syftar på i första stycket är: Neymar lämnade, Ett tunt försvar (Tyckte Pique spelade med lindat knä halva säsongen), Paulinho och Dembele panikvärvades, Verratti ville man värva och istället blev det Paulinho. Dembele till ett sjukt överpris på grund av Neymar, Som ytterligare satte press på ynglingen, Dembele blir långtidsskadad med Deulofeu/aleix vidal som ersättare = tvingades gå över till 4-4-2, Coutinho hämtades i Januari men cuptied.

Men denna säsong har han en fantastisk trupp till sitt förfogande för att spela en offensiv fotboll och samtidigt utmana om alla titlar.

Så upp till bevis Valverde, Du har mycket att bevisa.. Åtminstone för oss supportrar.
Barcelona tribente_magico
2018-08-26 00:53
Är det nån som känner att man inte ser fram imot Barcas matcher som man gjorde förut? Vet inser helt och hållet att man inte kan ha storhetstider som under Rijkaard och Pep hela tiden. Fotbollen vi spelat en stor del av 2000 finns inte längre tyvärr. Om vi tar Coutinho, han är ruggigt sevärd och kolla på när han spelar med Brasilien men får inte ut mycket av det i Barca, är Valverde anledningen till det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:53
Jag håller med pique, suarez o raktici håller inte längre. För guds skull vi kom till kvartsfinal förra året i cl och suarez tror jag gjorde 0 mål. Den största mål skytten som var i vårt lag HETER SJÄLVMÅL. Kolla på jesus o firminho så smidiga och pressar sönder och spelar bra, medan vi har en fet suarez. Hans första säsong var han smal och mkt bra även andra säsong sen därefter sjönk han. Kolla på hans profiil bild nu och hans första säsong. Man kan tror han är gravid. Va gör messi också skit i suarez passa dembele istället. De tack vare messi suarez spelar. För om de inte är så, så tror jag faktisk att vv är fan kär i suarez eller nåt.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 00:48
Han behöver inte tänka utanför boxen utan han behöver tänka inom Barcelona ramarna. Vi har en bra trupp med skaplig kompetens både offensivt och defensivt. Messi, coutinho, dembele, Malcom, rafinha, Arthur, busquets, Roberto, umtiti, lenglet, Alba, ter stegen, semedo, Miranda, Puig, Alena herregud vilken jävla trupp vi har. Med dessa spelare ska man kunna rulla ut varenda lag och bjuda på underhållande fotboll varje vecka i la liga med rotationer. Pique rakitic suarez, vi har en svag länk i varje lagdel och just dessa 3 förstör så otroligt mycket för laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:47
Till o med real supportrar vill att vi ska förlänga med vv. Om han förlänger då är vi körda. Messi har i år eller nästa säsong sista chans att vinna cl därefter tror jag andra lag kommer vakna till som psg och PL lagen. Vi spenderar år efter år miljader men spelet är fan dött och blir värre. Visst planen var dålig men va höll vi på med ens. De känns som vv gillar roma. Han vill skapa roma stämning varje borta match.
Barcelona Rambla~
2018-08-26 00:42
Läste i veckan att Barca dessutom vill förlänga med Valverde. Är det tack vare hans fantastiska fotboll?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 00:42
Jag bara tänker tanken hur det hade sett ut med pep på sidlinjen. Herregud. Våt dröm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:41
O just de sevilla matchen. Vv blev räddad av dembele samt idag. Spelet såg helt jävla dött ut och även sevilla anfall kom som vågor. Men låt oss ge han en chans. Sitter även o skrattar vrf spela vidal höger, han blev helt fintad varje gång. De känns som vv är bra men han är mkt begränsad som tränare. Han kan inte tänka utanför boxen som klopp eller pep
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 00:37
Vizzla Sevilla under supercupen? Och ett dussin liga matcher under förgående säsong, det är ingen slump att det ser ut som det gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 00:35
Bollinnehavet Hahaha! Du har nog aldrig gått så hårt åt suarez än under försvarstalet!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: