/spanien/barcelona/forum/46.aspx/spanien/barcelona/forum/46.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Infinit8Don
2018-11-25 17:13
Vi har ju även wague från B-laget att komplettera semedo. Har läst att han gjort de bra i B-laget lår.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-11-25 16:14
vi har vidal, coutinho , dembele och Malcolm så inge panik sen även semedo. De är kört typ om semedo åker på skada men hoppas vi testar med 3 backlinje .
Barcelona Cule4Life
2018-11-25 15:40
Så många skador men fortfarande har man täckning på alla platser utan att det känns tunnt. VV har en trupp till och med Pep hade vart nöjd med.
Barcelona Mess1
2018-11-25 14:55
Rafinha borde vi sålt när vi hade chansen! Nu kommer ingen vilja ha honom, han ska inte vara i vår klubb. Roberto kan inte försvara det såg vi mot Betis. Nu får Semedo chansen fan vad gött! Vi kommer heller inte få se Roberto som höger ytter och Semdo som höger back fantastiskt i min mening! Fega Valverde vill alltid köra defensivt det såg vi igår mot Atletico haha 75% bollinehav och folk tycker att det är bra? Bra för vadå? Vilka chanser skapade vi? Skapade absolut 0 ... så här vinner man inga stora titlar Valverde!
Barcelona Infinit8Don
2018-11-25 14:00
Alena borde starta mot PSV i veckan. Inga ursäkter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-11-25 13:48
[QUOTE=|| #5 sergiobusquets]Camerooninas Blir Sydamerikas el classico av ikväll? Nu får fan semedo chansen att spela upp sig och visa ifall han vill vara kvar. Rafinhas skada kommer leda till att Alena får speltid. [/QUOTE] Vem vet när det gäller fotboll och Argentina. Allt kan hända. Och ja, nu gäller det för Aleña och Semedo att ges och ta chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-11-25 13:43
Rafinha borta eventuellt 6 månader.
Barcelona Nr1.Barcafan
2018-11-25 13:40
för er som har sett dokumentären, take the ball pass the ball. I slutet pratar alla som är med i dokumentären att Xavi kommer passa perfekt som Barca tränare, dessutom prata man mycket om att Barcelona har sin spelstil och att man aldrig ska ändra den. jag tycker att om man läser mellan raderna så försöker man säga att Vv ska ut och Xavi ska ta hans plats. Får rysningar bara av tanken. men jag tror de e en dröm som snart kan bli verklighet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-11-25 13:35
Alltid tråkigt med skador. Men nu kanske Alena får chansen. Och semedo får steppa upp. Hans första halvlek igår var för skakig, andra halvlek höjde han sig rent offensivt sätt. När han väl kliver framåt gör han det rejält.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-25 13:32
Camerooninas Blir Sydamerikas el classico av ikväll? Nu får fan semedo chansen att spela upp sig och visa ifall han vill vara kvar. Rafinhas skada kommer leda till att Alena får speltid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-11-25 13:29
Ajajaj, Sergi Roberto borta i 3-4 veckor och Rafinha kan behöva operation efter smällen igår som gav honom ett skadat ligament i knät.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-11-25 12:45
Om inte jag minns fel så brukade Messi äta fel mat. Jag har för mig att det var Pep som löste det genom införa strikta regler? Minns inte exakt. Det jag komma fram till är, är det inte Valverdes uppgift att prata vett med Dembele? Killen 21 år gammal och behöver, som alla andra ungdomar, lite vägledning? Och detta ska hållas inom klubben. Det är under all kritik att Suarez tar detta med media. Idiotiskt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-11-25 12:05
Ingen annan har vunnit lika mkt poäng på sina mål som Dembele denna säsong. 7 p på 5 mål.
Vafan kan ungen ta detta på större allvar så kan det gå riktigt bra för honom!
Barcelona A good coach is everything!
2018-11-25 10:34
the cameroonians // Amen to that! Jag mena skillnaden hade vart så stark med en Cou i mitten istället för Rafinha. Hur många skottlägen hade vi inte igår liksom. Barca har så länge jag har känt laget vart ett lag som spelar dem spelarna som kan göra en förändring. Inte spelare som ser till att det andra laget inte gör mål, det är liksom pinsamt att vi ska tänka så! VV är fan värre än Mourinho !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-11-25 10:21
Valverdes avsaknad av en tydlig spelidé (pga hans pragmatiska syn på fotboll) gjorde att han återigen anpassade sig efter motståndarnas styrkor istället för att slå mot deras svagheter. Klart att han sätter in en trygg mittfältare istället för Coutinho än en Dembele som troligen kommer tappa en del boll och därmed tillåta Atlético att göra det de är bra på - kontra. Det här sättet att spela för dock med sig att laget tappar i självförtroende anfallsmässigt. Att ha tålamod i possessionspel är inte fel, men om vi aldrig hotar faller övertaget istället till motståndarna. Ingen mittfältare hade förmågan att göra sin gubbe och skapa övertag nu när Coutinho inte var på plan. Aleña hade varit ett bättre alternativ, men viljan och intentionen fanns inte att hota, det handlade om att trygga. Visst, Roberto har driv, men är ingen dribbler. Frågan är när eller om Valverde gjort bytena om inte Atlético gjort målet. Jag vet fan inte. Någon skrev om hur klubben beskrev VV på hemsidan, att han är anfalls- och possessioninriktad. Han är antingen eller, han har inte den ideologin som krävs för att vara både och. Det blir endera som igår eller Hawaii som mot Betis. Ja, såvida inte alla är på topp och individuella prestationer blir större än helheten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messimal19
2018-11-25 10:09
Är det bara jag som tycker att vi hade betydligt högre tempo i passningsspelet igår när Rakitic inte var på plan? Tycker att vi borde spela med busken Arthur och Vidal framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-11-25 10:03
Valverde ska visst ha kritik! Och massvis med kritik. Spela defensivt när Ath madrid saknar 3 av sina ordinarie försvare? Herregud patetiskt av vår tränare att inte köra mer offensivt. Det fanns en spelare igår på plan som kunde göra sin gubbe!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blårö
2018-11-25 08:32
Valverde: “I need a goal”.

Dembélé: “Hold my controller”
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-11-25 01:43
Barcelona Barca4life98
2018-11-25 01:02
@Carles Puyol. 1993:


Fast försökte vi verkligen? Visst att ha 75 % boll men vad gör det när vi spelar handboll runt boxen. Inga bollar som hotar, inga spelare som fyller på i boxen för inlägg, inga långskott. Det finns ingen plan offensivt, alla ska passa Messi. Busquets och Alba har blivit så besatta av att passa Messi att de glömmer bort alla andra ibland.

Vi har en trupp som i mitt tycke ska kunna spela så mycket bättre fotboll än det vi visar upp. Atletico har alltid spelat såhär, det kan inte komma som en överraskning för oss, laget eller TRÄNAREN.
Barcelona Mess1
2018-11-25 00:57
Vi oroade inte Atletico med någonting skapade absolut ingenting hela matchen, fyfan vad besviken jag är! Förbannelsen med de borta tröjorna som vi har fortsätter vi spelar alltid så dåligt då!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-25 00:25
Försvarade oss mot vad? Atletico hade inte tanken på att försöka anfalla under första halvlek. Hur kan pep starta med följande; aguerro, sterling, sane, silva och silva utan att ”defensiven” blottas? Enkelt, attack är bästa försvar och det är så samtliga ska resonera inom klubben. Vi startade med 2 offensiva spelare och det är ta mig fan pinsamt. Enda anledningen till att vi inte förlorade är att Simone var lika feg som valvarde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-11-25 00:20
Yeezus Varför blev det sån fart när han kom in då ? Jo för atletico var tröttkörda och Dembele kommer in med friska ben . Tror du det hade sett likadant ut om han startade ? Du kanske inte såg hur bra vi försvarade oss första halvlek med. När Dembele kom in så blev det motorväg på den kanten, men även fart framåt . Det är väldigt risktagande. Bättre att slänga in honom mot trötta motståndare .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol. 1993
2018-11-24 23:32
Valverde ska ha kritik men den här matchen ska han absolut inte ha kritik. Vad höll A.Madrid på med? De backade som Brighton på hemmaplan mot oss. Varför i hela världen ska vi riskera? Vi ska kritisera när de förtjänar och idag ska de definitivt inte ha kritik. Vad skapade Atl? De backade och spelade som bottenlag, vi försökte iallafall.
Barcelona yeezus
2018-11-24 23:30
@FCB_Messi:


Vilken match såg du? Det är just en sån här match Dembele ska starta. Man märker direkt vilken fart det blev i spelet så fort han kom it, vilket det sett ut tidigare gånger han hoppat in. Vi är ett offensivt lag och när Suarez inte fungerar så slutar det som det såg ut fram tills att Dembouz kom in.
Barcelona FCB_Messi
2018-11-24 23:02
Tycker vi gör en riktigt bra match, förutom att vi hade fruktansvärt svårt att skapa målchanser . Vad ska man förvänta sig med den defensiva uppställningen vi starta med . Vi hade bara Messi och suarez där uppe. Suarez gör inte ett skit och hela atletico försvaret fokuserar enbart på att stoppa Messi . Då blir det inte många målchanser . Men tycker överlag att spelarna visade fin attityd och vann de flesta duellerna . Dembele ska aldrig starta , han är en sån perfekt spelare att slänga in sista 20-25.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-24 23:02
Går ju inte att gå på någon av talangerna vi sitter på, dom åker in och ut från frysboxen. Men dom har ingen aning om när dom ska spela eller vart dom ska spela eller vilka roller dom ska få. Malcom dembele rafinha osv förtjänar en bättre tränare, en tränare som kan utveckla och få ut det bästa från dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-24 23:00
Och där gick Der Spiegel ut med dokument från dopinspektörens som bevis efter ramos nekande!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-11-24 22:58
Kritiken mot Rafinha kan jag förstå till viss del, han är bra framåt men rent ut sagt dålig när han tvingas försvara hemåt. Tappar boll för enkelt när han ibland fångas in vid press, då blir det ofta fysisk kroppskontakt och han tappar boll för lätt kan jag tycka. Dessutom borde han gött ut för han fick en bra smäll på ankeln och verkade vilja byta först men verkade sen bita ihop. Var dock inte samma spelare som före den smällen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-24 22:55
Han markerade även costa på frisparken innan hörnan, så det var direktiv han fick innan hoppade in...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: