/spanien/barcelona/forum/4581.aspx/spanien/barcelona/forum/4581.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2015-01-20 15:23
Neymar11

Principen i det du säger tycker jag är helt rätt, men jag tycker att i dubbelmöten så gäller det att vara smart, speciellt när bortamålsregeln gäller.
Barcelona Neymar11
2015-01-20 15:11
Junta Den som lever får se, men jag tror att Simone har lärt sig sin läxa efter utskåpningen sist. Istället för att göra en reaktion på simones taktiska upplägg som han kommer komma med så vore det bättre att agera innan det sker och förvirra honom totalt Är trött på dom oavgjorda matchen från förra säsongen, och är rädd för att det kommer vara samma visa nu. Jag vill vinna matchen och skicka ut dom, då får man helt enkelt riskera istället för spela smart (fegt).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-01-20 15:08
Väldigt bra artikel av Alexandra Jonsson på fotbollskanalen....som tidigare länkats.
Det riktigt sorgliga är ju att även om hon täcker in mycket så har hon inte ens fått med all jävelskap som Rosell och hans junta hittat på.
Barcelona Junta Dimision
2015-01-20 15:07
Absolut, men nu ska vi ändå spela ett dubbelmöte och eftersom vi börjar hemma så är det väldigt viktigt att vi inte släpper in något mål (bortamålsregeln gäller). Nu när pusselbitarna äntligen håller på att falla på plats tycker jag att det är viktigt med kontinuitet. The element of surprise är något som är viktigt, men det är även risk för backfire. I matchen mot PSG var vi sårbara, men PSG var också det vilket är anledningen till att vi vann och i matchen mot Atletico vann vi för att vi var stabila bakåt samt väldigt bra framåt och kunde spela med hög intensitet. Den kollektiva pressen satt bra och ett skifte av spelsystem kan komma att rubba det som varit så bra de senaste matcherna.
Barcelona Zamboza
2015-01-20 15:02
Inte många som minns denna matchen kanske som är från 1997 års cdr mellan barca och Athletico. Första matchen på Calderon slutade 2-2 så barca hade ett bra utgångsläge att ta sig vidare. På CN tar Athletico en 3-0 ledning i halvtid men barca gör en av dem sjukaste vändningarna i fotbollens historia.
Barcelona Neymar11
2015-01-20 14:50
Junta Det första Simone kommer att göra är att punktmarkera Messi på kanten Det andra han kommer göra är att börja slå långbollar bakom vår backlinje och pressa oss högt Det tredje dom kommer försöka få till fasta situationer och satsa 50% där Psg matchen var vi sårbara då det var något nytt, och psg är erkänt starka på kanten med Lucas, atletico är ett mer centrerat lag. Vi måste ha det överraskande momentet, då Simone är en slug jävel. Plus vill jag att vi ska satsa på våra fasta situationer med olika varianter. Tror att atletico underskattar oss rejält där Samt så vill jag ha Messi centralt nu när deras innermittfält har blivit svagare, vill ha neymar&suarez framför med djupledslöpningar. Då kan Messi söka bägge på djupet istället för enbart neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-01-20 14:48
Lionel Messi (Barcelona) Med en nick i fart, ett cirkus-mål och ett välplacerat skott mosade Messi nästan Deportivo på egen hand. Är i overkligt bra form och går inte att stoppa just nu./ FK Messi med i veckans elva. Om Messi fortsätter som han börjat 2015 så kommer den 5:e Guldbollen utan problem hamna i Messis händer.
Barcelona Junta Dimision
2015-01-20 14:45
Neymar11

Tycker faktiskt att vi ska spela med samma elva som mot Depor och i ligamötet med Atleti. Formationen mot PSG gav oss visserligen en vinst, men vi var otroligt sårbara defensivt i den matchen vilket Atleti som är ett mycket bättre lag, kommer kunna utnyttja väldigt lätt.
Barcelona Junta Dimision
2015-01-20 14:45
Barcelona Junta Dimision
2015-01-20 14:42
Barcelonistas Ingen vet om han kommer floppa eller om han kommer bli bäst i världen, men de flesta talangerna som blir hypeade i tidig ålder lever ofta på sin fysik. Men Ödegaard är så hypead som han är tack vare sin exceptionella teknik och blick för spelet. Att starta i EM kval matcher för Norges landslag som 15-åring tvekar jag på att hans så kallade kontakter har fixat och du kan förneka hans talang hur mycket du vill, men det är ingen slump att nästan alla storklubbar i Europa är efter honom, det är inte heller någon slump att han debuterade för Strömgodset som femtonåring och det är inte heller någon slump att han har presterat otroligt bra i den Norska högstaligan.
Barcelona Erik Satie
2015-01-20 14:35
Barcelonistas

Bli ingen Les Rambles El Pasillo är du snäll.
Barcelona Erik Satie
2015-01-20 14:35
Barcelonistas

Bli ingen Les Rambles El Pasillo är du snäll.
Barcelona Neymar11
2015-01-20 14:27
Aja vi släpper ödegaard diskussionen och påbörjar uppsnacket inför matchen imorgon Jag ville att Lucho ska chocka Simone och inte spela samma elva eller samma formation Vill att vi ska gå till formationen vi använde oss av mot psg hemma och verkligen överraska atletico och Simone . Batra pique masche Pedro Rakitic Sergio. Alba . Messi . Suarez neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Visca el Barça i visca Catalunya!
2015-01-20 14:25
Hmm... undrar om vi hade hört något från Barcelonistas försök att smutskasta Ödegaard om norrmannen valde något annat lag?
Barcelona Barcelonistas
2015-01-20 14:23
Snacka hur mycket ni vill, jag kan lova er att han kommer floppa. Han har inte tagit sig ditt han är idag tack vare " något utöver det vanliga prestationer". Kontakter har fått honom att glida på en räkmacka. Han har en ovärdig hype som kretsar runt honom. Den hypen kommer dock slockna snart. Jag tror inte ens han når en hög nivå för att kunna spela i Norge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-01-20 14:14
Barcelonistas

Själv tycker jag att jag borde vunnit Balon D'Or 2014 efter mina prestationer i ortens bakgård. Men Ronaldos jävla korrumperande kampanjande och kontakter förstörde allt för mig. Ungefär så låter du just nu.
Barcelona Nemesis 10
2015-01-20 14:12
Väldigt bra artikel på fotbollskanalen, jävligt bra måste jag säga. Det ända som är jobbigt är att man blir argare för varje rad man läser om Rossell, skulle jag se honom idag hade jag åkt in för misshandel utan tvekan.
Barcelona Junta Dimision
2015-01-20 13:57
Ganska stor skillnad att vara eftertraktad av hela fotbollseuropas största klubbar än att få chansen att spela i ÖIS A-lag tycker jag ändå.
Barcelona Barcelonistas
2015-01-20 13:49
Xaviesta - Vrf skulle de vara skillnad på ödegaard och dom två andra spelarna jag nämnde? Ta fallet med Lindström bröderna i ÖIS A-lag. Slump att båda bröderna blir proffs? Nej i detta fallet som i många fall, så handlade det om kontakter. Den yngste mötte jag flera gånger när jag var en tonåring. Var han bra? Ja men något utöver det vanliga? Nej. Jag och 2 till var bättre, och 2-3 år senare så joina denne ÖIS ungdomslag. Då hade han redan storebrorsan i A-laget, allt var upplagt för honom. Sen har vi Olausson i Atlantas b lag. Som dessutom gjort debut för Atlantas A-lag. Här snackar vi Serie A fotboll. Även i detta fallet handlade de om kontakter. Just i Sverige/Scandinavium är det så här. I Spanien känns det som man går mer efter kvalite.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-01-20 13:48
Verkar som att Barça kommer att få köpa spelare trots allt. Är det Blatter som bajsade på dig i byxan efter Bartos hot om att bryta kontakterna med FIFA månne? Nu ska vi se här, om jag har förstått undantagsreglerna rätt så är det det här som häller: - Klubben FÅR värva spelare men inte registrera spelaren i laget, vilket innebär att spelaren i fråga INTE får användas för spel förens Januari 2016. En lösning på detta fallet kan isånnafall vara att köpa spelaren i fråga (Reus exempelvis), och låta honom stanna kvar i Dortmund till Jan 2016 för att sedan ta honom till Barcelona. Vad klubben däremot INTE får lov att göra, är att köps en spelare och låna ut spelaren i fråga till en tredje klubb. Exempel; Barcelona får inte köpa Reus, låna ut han till Atletico Madrid och sedan hämta honom. Det är så jag tolkar MDs artikel om jag har förstått det hela rätt. Intressant. Hur blir det nu med Reus? Är hans kontrakt helt och hållet färdigskrivet med Real? Annars är det upp till bevis. Vill han spela så mycket för Barcelons finns det inte längre några bortförklaringar Reus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2015-01-20 13:30
"Jag var lika bra som Ödegaard" Orkar man ens kommentera? Du såg ett youtube klipp på killen och anser dig ha varit minst lika bra? Hur bra är det då med tanke på att du skriver att han inte är något speciellt alls? Du var skit du också med andra ord? I hur många år måste man stå ut med dina pinsamma inlägg? Dom kommer att göra dig till åtlöje i varenda forum nu med dom sensationella orden. Ödegaard är en galen talang, med eller utan kontakter. Är man av annan åsikt är det för att antagonisten drar i honom och inget annat. Jeez, lite självinsikt får man väl fan ha.
Postat via SvenskaFans-appen
Visca el Barça i visca Catalunya!
2015-01-20 13:23
Gällande Ödegaard hade det förstås varit trist om det skulle visa sig att han verkligen går till Madrid men vilka är vi att kritisera honom över hans val? Speciellt när Halilovic är bänkad och att man hellre lyfter skit som Munir och Sergi Roberto till A-laget istället för Adama...
Visca el Barça i visca Catalunya!
2015-01-20 13:18
En mycket välskriven artikel om hur juntan har monterat ner Barcelona inifrån, något som jag varmt kan rekommendera till dem som inte riktigt insett hur illa ställt vår klubb egentligen är!
Barcelona Barcadinho.
2015-01-20 13:12
Inte bara i Sverige.
Barcelona Barcadinho.
2015-01-20 13:11
Ett bevis på att det är ytterst svårt att välja de rätta talangerna vid 15 års ålder.
Det står inte i artikeln, men bara knappt 1 procent av dessa ungar som hamnat i Halmstad har gått hela vägen till att spela på senior a-lags nivå.

En del av förklaringen är tyvärr som Barcelonistas skriver - kontakter och kompis-uttagningar. Dessutom är vissa klubbar starkare och har mer att säga, vilket betyder att talanger från små klubbar har svårare att bli uttagna till olika elit satsningar.

Barcelonistas har rätt, men till en viss del.
Barcelona Barcelonistas
2015-01-20 13:07
Jag var minst lika bra som ödegaard när jag va 15. Men Sveriges korrupta system stoppade min karriär. Gör lite ont att se norrbagen lyckas. allt serverat på ett silverfat..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-20 13:03
Inte*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-20 13:01
Barcelonistas Lugna ner dig, det är klart att grabben har talang och potential till att bli något stort. Men tack gode Gud att han kommer bli det i Madrid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-01-20 12:53
Ödegaard - motsvarigheten till Sveriges Edgaard?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-01-20 12:34
[QUOTE=Maestro Xavi]"Barcelona's transfer ban only prevents them from registering players. The club can sign players but they can't play until January 2016. [md]" @Barcastuff [/QUOTE] Vamos Reus!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: