/spanien/barcelona/forum/4506.aspx/spanien/barcelona/forum/4506.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar11
2015-01-25 15:08
@barcastuff: Sergi Roberto played yesterday his 50th official game for Barcelona #fcblive Started 21 games [via @barcastat] Den siffran kan vi inte skryta med haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-01-25 14:44
Såsom Real spelar i dagsläget, kommer det bli fler poängtapp. De ser väldigt slitna ut efter hårt matchande hela hösten utan rotation, det enda vi behöver göra är att fortsätta vinna våra matcher för jag är helt säker på att Real kommer tappa poäng i någon av de kommande omgångarna. *knock on wood*
Barcelona Liunil Masse
2015-01-25 14:38
Barcelonistas Känns som att ligan är deras. Vet i fan hur vi ska knappa in på dom när de inte ens tappar poäng när de blir utspelade. Sen när de väl tappar poäng (Valencia) så ska Lucho fucka upp det. En sån chans som vi fick att knappa in och Lucho bänkar Messi och Neymar o vi förlorar. Tyvärr såna idiot grejer som kan kosta en ligatitel. Japp, Real kan tappa poäng snart mot Atletico borta men hur blir det när vi ska möta Atletico borta? Tre poäng där är något av det svåraste så chansen är stor att vi också tappar poäng.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-01-25 14:15
Lite frustrerande är det att vi inte tagit in några poäng på Real Madrid trots att dom varit så usla. Vi borde enligt mig toppa dagens ligatabell. Real borde tappat poäng igår, vi borde även tagit in på Real när dom förlorade mot Valencia. Sanslöst vilken tur dom haft.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-01-25 14:01
Det är bara bra om Ronaldo inte får mer än en match avstängning. Han förstör för hela laget och Real är mycket bättre utan Ronaldo. Vi får hålla tummarna :D
Barcelona Potosi
2015-01-25 13:26
"Fortsätter vara bäst i världen" ...

Just nu är både Messi och Neymar ljusår bättre än Ronaldo.
Man ser verkligen att de har roligt på planen tillsammans.
Barcelona Baha - Lionel Andres Messi
2015-01-25 13:03
På tal om gårdagens match. Neymars mål, Rafinhas uppspel direkt till Neymar och Neymars magiska driv och assisten till Pedro var en av säsongens snyggaste anfall. Hur mycket klagade vi inte förra säsongen på att spela snabbare och inte låta motståndarna samla sig? Det är exakt vad som har saknat med vår spel sen 08/09. Motståndarna blir helt överraskade när vi kontrar på det viset. De hamnar i trans och bli lamslagna. Igår kunde man se att Messi borde få spela närmare Suarez och Neymar. Det gick inte att missa samspelet mellan Messi och Neymar om vad som kan ske om dessa 3 herrar får spela närmare varandra. Messi precis bakom de två. La Pulga kan dela ut passningar, instick, vägga, passningskombinationer med mera. Det är synd att slösa Messi på högerkanten. Speciellt när vi leder matchen som mot Atlético, i Copa del Rey, och de flyttar upp hela laget med hav av ytor bakomn sig borde Enrique ge Messi direktiv att gå centralt. För att när Messi får tag i bollen där uppe är det 80 procents målchans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-01-25 12:59
Fattar ingenting. Har Cordoba spelaren fått lite cash "under bordet".
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2015-01-25 12:55
Smogen

Tack
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Smogen
2015-01-25 12:37
rojadirecta för matchen aftonblaskan för Ronaldo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-01-25 12:36
Domaren glömmer alltid att skriva med viktiga detaljer när det kommer till real. Det är inte första gången CR7 får psykbryt! Det får han alltid när det inte går hans väg, det handlar inte om att han är vinnarskalle, utan snarare att han är en extremt dålig förlorare. Ligan är korrupt och det vore naivt att tro något annat. Igår när vi äntligen fick en rättvis straff så hade vi fram tills dess blivit rånade på minst 8 lika solklara straffar. I ligan förstås. Jag förstår att man inte alltid går straffar med sig men att det ska behövas ett dussin solklara straffar innan vi får en är absurt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-01-25 12:29
Någon som har en bra länk/sida till gårdagens Barcamatch?

Kanske nån som även har klipp på romaldos utvisning?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Baha - Lionel Andres Messi
2015-01-25 12:07
The Rock som är på 160 kilo bara muskler och 2 meter över havet äger Irina som väger 49 kilo och Ronaldo kokar hemma. Han funderar på att boxa the Rock men vågar inte. Han har ångest att han inte stod upp för sin heder. Men han vågar inte. Han funderar på att bryta in sig i Oscarsgalan och dela ut en flykick. hahahah.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Lionel Andres Messi
2015-01-25 12:02
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2015-01-25 12:01
Inlägget var menat till Ronaldinho Gaucho # 10. Dessutom är det en sak att missa en sak som domare... Att inte se en situation kan hända även den bäste... men att utelämna fakta i sin rapport efter att ha visat ut en spelare... det lyser ju särbehandling lång väg. Hur naiv är du?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maykii
2015-01-25 11:59
"Dock är det nog skönt för alla att Cristiano Ronaldo missar ett antal matcher på grund av pinsamt beteende. Han har trots allt varit helt under isen på senare tid, så det är nog bäst för honom att vila hemma och försöka sluta tänka på Irina Shayk så att han kan komma tillbaka starkare än någonsin. För vi alla vill se honom när han är som bäst".

Bra av dem iaf att erkänna detta.
Barcelona Acrobat
2015-01-25 11:57
Ronaldinho Gaucho: Tillbaka till Puertan! Kolla hur Ronaldo särbehandlas när han filmar och får straff när det är sjukt uppenbart att han inte ens får en beröring. Och kolla hur kort hans avstängning kommer att bli den här gången. Det är allmänt känt att Real får billiga straffar och kommer undan billigt med domslut och avstängningar. Vakna?
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2015-01-25 11:56
Det handlar inte om Ronaldos närvaro eller ej .. om den påverkar Madrids resultat eller ej. Det handlar om att Ronaldo vid FLERA tillfällen sysslat med liknande fasoner och det har kommit till en punkt där han samlat på sig för ett längre straff. Har ni glömt vad som hände Suarez, eller? Double standards.
Barcelona enkos
2015-01-25 11:50
"Två stjärnor kan inte sitta i samma båt". Så lätt det bland många "experter" och okunniga när Neymar anlände till Camp Nou.. Och vad har vi sett sen dess och fortfarande ser idag, ju att det inte finns nånstans att två superstjärnor trivs med varandra som just Messi och Neymar gör !!
Ronaldinho Gaucho #10
2015-01-25 11:50
@Acrobat Lägg ner om att Real Madrid och i synnerligen Ronaldo särbehandlas? Har du glömt bort att portugisen fick 3 matcher långa avstängning på San Mamés förra säsongen? På vilket vis blev Ronaldo skyddad av domarkåren där menar du? Dessutom så gick den spanska domaren in och ändrade i sin rapport (helt felaktigt) så att situationen blev helt annars än den som skedde på planen. Berätta bara varför Ronaldo inte blev skyddad denna gång så är jag nöjd. Ronaldo gav Bilbaospelaren en extremt fjuttig "skallning" (en rörelse med huvudet ska resultera i rött, men inte 3 matcher) som resulterade i 3 matcher, vilket inte ens var logiskt om man i efterhand ser till den spanska regelboken. Sedan tycker jag att sådana culés som du kastar sten i glashuset, varför fick inte Neymar rött kort när han skallade Valencia spelaren Otamendi? Vill även tillägga att jag INTE på något vis försöker skydda Ronaldo efter gårdagen idiotiska uppträdande. Blir däremot bara så irriterad över barnsliga uttalanden om att Real Madrid & Ronaldo behandlas med silkeshandskar.
Barcelona Cule4life
2015-01-25 11:26
Madrid är bättre utan deras nr 7
Barcelona Barca4life98
2015-01-25 11:17
Neymar11 Helt rätt! Håller med till 100 % som jag skrev så kanske det är bättre att han får spela. Han är ur form och mentalt verkar han helt borta efter allt som har hänt med hans tjej etc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-25 11:14
Haha vad snackar ni om han kommer spela nästa match, så löjligt är det. Det roliga är jag tror inte den domaren kommer få döma mer i la liga, endast för att han hade kulorna att döma emot real Jag hoppas att han inte får en avstängning 1: Han är ur form målmässigt 2: Han förstör för sitt eget lag 3: Omvärlden kan verkligen få se korruptionen i Spanien 4: Alltid kul att se han skämma ut sig själv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-01-25 11:11
Ha inte för stora förväntningar angående avstängningen, ni vet varför. CR förtjänar minst 3 matcher men ändå. Han är ur form nu också. Kanske bättre att han inte får vila mentalt ett tag, för vår del. Så länge vi gör vårt jobb och vinner våra matcher så spelar det ingen roll om CR får 1 eller 10 matcher. Han påverkar inte våra matcher. Vi har det i våra egna händer i ligan, om vi kan hålla den här nivån och även få igång Suarez. Försvaret ser bra ut, mittfältet ser bättre ut än på länge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Lionel Andres Messi
2015-01-25 11:05
[QUOTE=Zyzz]"I matchrapporten har domarna inte tagit upp Ronaldo för vidare granskning, därför är det troligt att stjärnan endast missar mötet med Real Sociedad." Är det ett jävla SKÄMT??????? [/QUOTE] Läste det med. Ändå har Madrid smutsen mage att klaga på att domarna är emot de. Han kommer få en match och inget mer. #RealFusk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2015-01-25 10:56
Happy Birthday Xavi Hernandez
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2015-01-25 10:49
"I matchrapporten har domarna inte tagit upp Ronaldo för vidare granskning, därför är det troligt att stjärnan endast missar mötet med Real Sociedad." Är det ett jävla SKÄMT???????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2015-01-25 10:41
Någon som vet när det definitiva beskedet kommer angående hur många matcher Ronaldo missar? Blir det färre en tre matcher så är det pinsamt uppenbart att Real särbehandlas och att Det förekommer mutor från Perez håll. Han ska ha MINST tre matcher, men fem vore rimligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MUNIR-ADAMA
2015-01-25 04:47
anthony Rumble Johnson
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-01-25 04:07
@Federer - köp en back, tack:


Om domaren skulle skriva det han egentligen såg så hade det varit hans sista match han dömde. Han ville ha kvar jobbet.
Annons: