/spanien/barcelona/forum/4498.aspx/spanien/barcelona/forum/4498.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-01-26 20:52
Jag anser fortfarande att Ronaldo bör få det straff som krävs för den aktion han gjorde, vilket är MINST 3 matcher. Oavsett form är Ronaldo en matchvinnare och kan avgöra via mål. Hela Madrid laget är ur form (tack o lov), så egentligen blir skillnaden inte så pass stor som vissa vill få det till. Dessutom får även Messi en dunderchans att ta ledning i både assist och målligan.
Barcelona Erik Satie
2015-01-26 20:51
Smogen
vi är tre :)
Ronaldo är absolut skit just nu och förstör bara när han är på planen.
Barcelona Erik Satie
2015-01-26 20:47
Kanske har Laporta någonting i görningen? inlägget är visserligen skrivet av äckel-patrik men det kanske finns lite substans ändå? Bild brukar vara en säker källa.
Barcelona Smogen
2015-01-26 20:46
Enligt Bild så kan Pep vara på väg att lämna Bayrn till sommaren. Kanske ligger något i Laportaryktet ändå. Bild brukar ju ändå ha koll på sitt Bayern. även om jag tror att det är bullshi...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-01-26 20:44
Barca4life98 Då är vi två :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-01-26 20:43
Smogen Jag har skrivit det ett par gånger. Hoppas att han bara får 1-2 matcher faktiskt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-01-26 20:36
Är det bara jag som hoppas att Ronaldos avstägning blir så kort som möjligt? Han har sett ut att vara helt under isen senaste tiden, verkar sliten både fysiskt och psykiskt. Vill inte att han får chans till att återhämta sig under ett par veckor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-26 20:30
Kufi Det är hedervärt av dig att försvara Cristiano så fort tillfälle ges. Oavsett när videon är inspelad ser man ju till att verkligen pusha extra mycket nu som ett PR-vapen när han riskerar avstängning. Alla vet att, det han gjorde är värt minst 6 matchers avstängning. Alla vet också att han inte kommer få mer än 2 matcher. Skulle det bli 3 får de straffet nerkortat till 2 ändå efter sin obligatoriska överklagan. Allt för att han ska kunna spela derbyt. Det finns färdiga manuskript för sådana här händelser inom den spanska fotbollen. Pressarna går varma på både Marca och AS. De kommer fixa de sista pusselbitarna. Efter att ha följt spansk fotboll alla dess år har man för länge sedan lärt sig hur det korrupta förbundet fungerar. Det finns en regelbok för de vita från huvudstaden och en helt annan regelbok för resterande lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2015-01-26 20:21
Most career goals by the age of 22: Neymar 212 Messi. 140 Ronaldo. 98 Vad är det för spelare som kommer att växa ur vårans egna Neymar??? Han är bara 22 faktiskt fortfarande även om man inte kan tro det....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-01-26 20:06
grande jw Varför sån hatare? Valdes har varit långtidsskadad, det är inte mer än normalt att han kanske får debutera med deras u21 lag för att få några minuter och känna på det. Sen är det inte alls säkert att De Gea stannar i Manchester när Real Madrid står och knackar på dörren. Lämnar De Gea så är dörren helt vidöppen för Victor att ta förstaplatsen i United.
Barcelona grande jw
2015-01-26 20:02
Idag gör Valdes debut i Manchester United.. med deras u21 lag. Hoppas han njuter av sin nya "utmaning" :)
Barcelona Gabriel
2015-01-26 19:54
dinho the artist

Såg först nu ditt inlägg. Haha, om du verkligen vill veta min "plan" för Barcelona så kommer du förmodligen att skratta tillsammans med resten av forumet. Men för all del, jag kan bjuda på den. Så här ser den 11:an ut. Anfall: (När vi har bollen) Formation: 3 - 2 -3 - 2. Man kan också kalla det en 3 - 4 - 1 -2.

- - - - - - - - - - - - - - - Ter Stegen - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - Bartra - Piqué - Mascherano - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - Rafinha - Pogba - - - - - - - - - - - - - -

- Adama - - - - - - - - - - - Reus - - - - - - - - - - - - J.alba -

- - - - - - - - - - - -- - Messi - - Neymar - - - - - - - - - - - -

Försvar (När motståndarna har bollen):

- - - - - - - - - - - - - - - Ter Stegen - - - - - - - - - - - - - - - -

- Adama - - - - - - - - Piqué - Bartra - - - - - - - - J.alba -

- - - - - - - - - - - - - - - Mascherano - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - Rafinha - - Pogba - - Reus - - - - - - - - - -

- - - - - - - - Messi - - - - - - - - - - - - - - Neymar - - - - - - -

Jag vet, jag vet, jag vet - konstig uppställning som fan. Ingen Luis Suarez. Ingen Busquéts. Ingen defensiv mittfältare i princip. Den defensiva mittfältaren går upp från backlinjen (Mascherano) när motståndarlaget tar över bollen, när vi sedan vinner tillbaka den går han ner som tredje mittback igen.

Problemet i det här är väl egentligen Suarez då. En annan lösning hade varit att skippa Reus och lägga Messi på den positionen för att lägga Suarez på Messis position. Problemet är att Suarez inte är lika bra tekniskt som Messi är och lika bra på kanten som Messi.

Men äsch, du frågade, jag svarade. Det är mer en liten kul grej. Det kommer aldrig att hända.
Barcelona Barca4life98
2015-01-26 19:52
DANI ALVES Välkommen! Jo, du har nog rätt. Men grejen är ju; vem ska man köpa i så fall? Azpilicueta kanske? Han och Hazard i en dubbeldeal där man inkluderar Pedro?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-26 19:45
El flaco Kan man hoppas på att spelarna gör en dålig match och kickar ut honom själva
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kufi
2015-01-26 19:30
Rambla Videon med Ronaldo utklädd till uteliggare är flera dagar gammal. Den var ute innan Cordoba incidenten så den konspirationsteorin håller inte. Hoppas verkligen på Pogba nästa sommar, drömvärvning, vårt mittfält behöver en hel del nytt blod och jag tror Pogba hade varit perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-01-26 19:29
Precis kollat klart på en väldigt intressant dokumentär på ca 1 timme lång som handlar om Van Gaals tid i klubben, båda hans epkoker. I dokumentärer fokuserar man sig främst på Van Gaan och Rivaldos relation och hur konflikten började och varför. I dokumentären får man höra intervjuer från Van Gaal själv och från gamla spelare och hur deras syn på Van Gaals tid i klubben. Spelare som uttalar sig är bland annat Rivaldo själv, Kluivert, Luis Enriqué, Sergi, Abelardo, Reiziger, Cocu, Gerrard, Oscar Garcia och Puyol. Van Gaal nämner också att Rivaldo plötsliga intresse i att byta position från kanten till att spela som nr 10 bakom anfallarna var det som startade konflikten mellan dem. Att Rivaldo ville spela i mitten för att kunna göra mer mål i hans jakt på att vinna Balon D'Or som var väldigt viktigt för Rivaldo. Rivaldo förnekade aldrig detta under sin intervju utan förtydligade istället att han tyckte det var frustrerande och svårt att spela på kanten och samtidigt lyckas vara så kreativ som han ville vara. Tyvärr så fanns bara dokumentären på portugisiska, så för er som inte pratar spanska eller portugisiska skulle jag inte rekommendera den, men den var fortfarande väldigt intressant.
Barcelona DANI ALVES
2015-01-26 19:16
Chans på cuadrado har vi säkert, tror inte han går till chelsea, Fiorentinas president gick ut och dementerade det för någon dag sen om jag har rätt (?).

Men behöver vi verkligen honom? Enligt mig borde vi köpa en riktig högerback, jag anser inte att cuadrado har de defensiva kvaliteer för o va högerback. Jag tycker att vi borde värva in en högerback som i gamla tiderna när vi hade abidal på vänstern, en som kan kompletera Jordi som nästan är som en vänster ytter.
Barcelona Barca4life98
2015-01-26 19:09
Boys vad tror ni, har vi någon chans på Cuadrado fortfarande? Eller drar han till Chelsea? Skulle vara bra med honom som ytterback i Januari 2016? (Han sägs väl kunna spela där?) En högerback, en världsklass mittfältare och en bra mittback räcker för oss tycker jag. Inga jävla anfallare nu, vi har så det räcker med Adama som kommer upp etc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-01-26 19:06
Tydligen ska Eusebio ha fått ett ultimatum av ledningen - skulle han inte få ett positivt resultat i nästa match mot Sabadell kan han få kicken. Vågar man hoppas på att detta stämmer? Vore fan på tiden. Eusebio var ett misstag från första början. Hoppas bara det inte är för sent att ta vara på talangerna i B-laget. Eusebio har gjort nästan allt för att sätta käppar i hjulet för deras utveckling. Att dessutom gå ut och hänga ut i offentliga uttalanden är bara så oerhört korkat gjort. Lite mer självkritik, tack!
Barcelona Cule4life
2015-01-26 19:06
Rafinha är lite av en personlig favorit, Helt klart den nya Iniesta, Rafinha är väl bättre än Iniesta när Iniesta var i samma ålder ? Men Iniesta är fortfarande magiskt och given, Men Rafinhas tid kommer.

Vi känns nästan kompletta, Det enda man hade velat var att man kunde kasta Mathieu-Varmalen mot en crack mittback, Och kasta Douglas mot en värdig arvtagare till Alves. Och sist men inte minst, Mer tro och utrymme till Adama,Halilovic,Samper till A-laget, Spela in dom liksom.
Barcelona Barca4life98
2015-01-26 19:05
Neymar11 Hahah jag förstår det, men alltså vänta med diskussionerna tills han har fått straffet hahah? För mig så kvittar det, spelar Barca som dom gör nu och med en Ronaldo i denna form så kan dom skippa avstängningen. Vill att Barca ska tvåla till Real med "världens bästa spelare" så Real fansen inte har något att klaga på. (Eller vänta dom att hittar väl säkert något ändå?)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DANI ALVES
2015-01-26 19:00
Haha tack så mycket Erik! Ska bli kul och va med o diskutera om världens finaste klubb.

Barcelona Erik Satie
2015-01-26 18:54
DANI ALVES

Välkommen in din jävel ;)
Barcelona L10
2015-01-26 18:52
låt Pogba kosta 100€, jag bryr mig faktiskt inte! Om klubben inte hade dem pengarna så skulle dem inte lägga dem på en spelare heller. Därför så om vi nu vill köpa Pogba så låt de kosta det de kostar. Det är inte så att vi här på Forumet betalar från våran egna ficka!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DANI ALVES
2015-01-26 18:50
Tjenare cules, har haft det här accountet här sen lång tid tillbaka men det först nu jag bestämt för o va med o skriva här. Följt mycket av vad ni skrivit här och tänkte att jag också kan va med och bidra lite haha. :)
Visca Barca
Barcelona Neymar11
2015-01-26 18:44
Hur kan det vara dags när han inte har fått sitt straff ännu? Och ja det berör oss Barca fans på alla sätt haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-01-26 18:44
Gabriel

Jag hade skrivit ett långt inlägg på Koke/Pogba diskussionen men det försvann när jag tryckte på skicka så tar och skriver ett nytt svar senare, kemiböckerna kallar på mig.
Barcelona Barca4life98
2015-01-26 18:42
Det är dags att släppa allt som har att göra med Ronaldo avstängningen. Det är som det är. Det kanske t.o.m är bättre att han inte är avstängd så länge. När det kommer till mittfältet och vem man ska värva så är min personliga drömvärvning; Hazard eller en sån som Coutinho/Pogba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-01-26 18:37
Det verkar som om Ronaldo kommer att stängas av i 1-2 matcher, vilket är ett skämt.

Han borde stängas av i minst tre matcher för den första incidenten (som domaren "missade") men det är väl självklart att den spanska fotbollsförbundet inte kommer att granska det.

Andra incidenten (där han både boxar och sparkar motståndaren) borde leda till 5 matcher. Sedan så skämmer han ut sig ytterligare på vägen till omklädningsrummet.

FIFA var tydliga när de stängde av Suarez. Sånt ska inte ske på fotbollsplan och han fick tre månader.

Skulle jag få välja så skulle jag hellre bli biten på axeln än att få en spark och en box i ansiktet. Men båda incidenterna hör som sagt inte till fotbollen.
Barcelona Neymar11
2015-01-26 18:23
Nikes nya reklamer där neymar får sina nya skor Direkt flashbacks till Ronaldinho Hoppas han börjar fira som Ronnie med, vår målfirande är så oerhört tråkiga. Dags att bjuda på sig själv Därför unnar jag Alves mål varje gång han spelar haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: