/spanien/barcelona/forum/4481.aspx/spanien/barcelona/forum/4481.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2015-01-31 13:26
Baha

Sjukt idiotiskt inlägg att jämföra en terroristorganisation med ett fotbollslag som kommer med lite udda uttalanden och spelar fult. Höj nivån.
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-01-31 13:21
ATLÉTICO är idioter. De beter sig som ISIS. De ska terrorisera Neymar och Barca till att inte dribbla. Deras spelare försöker dribbla varje gång. Men enligt ISIS/Atletico lagen som gick genom av Spaniens parlament får ingen annan dribbla än bara de. Speciellt Neymar får inte dribbla. Lagen är känd som Neymar lagen i den iberiska halvön.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-01-31 13:08
Lucho: “Spain is a curious country. Where a dribble is more offensive than four, five violent fouls.” Haha klockren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-01-31 13:06
Ska dock tillägga att jag gillar det Suárez bidrar med utan boll. Bara genom att ha honom som central striker så får motatåndarnas backlinje ett problem då han ständigt hotar i djupet vilket ger både Messi och Neynar mer yta. Det var ju ett gigantisk problem i fjol när vi spelade helt utan anfallare under långa stunder. Suárez kämpar och han visar trots allt en bra inställning men det krävs mycket mer för att han ska lyckas.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2015-01-31 13:02
Suarez är just nu en fjäril som fortfarande befinner sig i sin kokong. Han är helt enkelt inte synkroniserad nog för att spelet ska klicka ännu, men det kommer. Det är också uppenbart att han försöker för mycket, och utmanar därmed naturens lag, vilket resulterar i ännu fler missar i mottag och framför allt avslut. Han vill helt enkelt för mycket på en och samma gång istället för att släppa på spärrarna och låta naturen ha sin egen gång.

Detta fenomen är inte unikt för Suarez, utan vi kunde urskilja samma nedsatta förmåga och taktlöshet hos Alexis Sancehz och David Villa när de anlände i Barca. Villa som var en av världens erkänt bästa avslutare hade problem att sätta dit de enklaste av chanser. Så småningom lossnade det för båda dessa herrar och när det väl gör det för Suarez så vet vi att han är bättre än både David Villa och Sanchez.

Visst stör man sig på hans klumpighet och sjabbel, men samtidigt ser man att varje aktion Suarez försöker sig på är väldigt avancerad fotboll. Det bästa med honom är att han spelar väldigt snabbt och direkt, vilket ökar prestationsångesten ytterligare när kroppen inte riktigt vill hänga med ännu.
Barcelona Vampíro
2015-01-31 13:01
Haha vem fan har ens nämnt Alexis? Ja Suárez är jävligt slarvig i själva spelet och han förstör många anfall, jag vet att det är enormt svårt för en fanboy att acceptera men så är det. Det är bara att kika på statistiken om du vägrar öppna ögonen. Ja laget har höjt sig senadte månaden men det betyder inte att allt är perfekt bara för det. Har man betalat €80M för en spelare så vill man ha valita för det. Så ta din dryga ton nån annanstans för du imponerar inte på någon genom att spela tough guy på ett forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-01-31 13:00
[QUOTE=Vampíro]Snarare du som inte följer matcherna om du inte kan se hans brister i de enkla momenten. Det har vart jävligt tydligt under alla dessa matcher han spelat, han har stora problem med både bollmottagningar och passningsspelet. Han tappar jävligt mycket boll. Bara för att han gjorde en assist betyder det inte att han är fläckfri i resten av spelet. Som att säga att ett mål automatiskt betyder att han aldrig missar lägen. [/QUOTE] Instämmer med Vampíro här. Suarez slitet och öppnar upp ytor åt Neymar och Messi men det finns mycket att önska nöje det gäller hans teknik och avslut. Hans mottagningar är bland det taffligaste jag har sett hos en Barcelona - spelare, ibland är den riktigt rutten. Hans avslut är ibland direkt värdelösa, missarna mot Valencia och Atletico är under all kritik. Så där har han misslyckats hårt. Däremot så har han lyckats med en hel del annat men än så länge är jag smått besviken med hans prestation.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2015-01-31 12:50
Sitter och häcklar på Suárez när Mascherano gjorde tre fel under 2 sekunder vilket ledde till 1-0 målet på Calderon.

Vampiro, mina damer och herrar =)
Ronaldinho Gaucho
2015-01-31 12:48
Vampiro:

Jaha, han "tappar jävligt mycket boll"? Du får det att låta som om han tappar vartannan boll han tar emot vilket är ett falskt påstående. Tror att du är lite väl kräsen när du vet likt oss alla att laget spottat in 30-40 mål de senaste tio matcherna. Du får Dom Perignon men du vill ha rysk kaviar också. *skakar på huvudet*

Personligen sket jag fullständigt i Sanchez 21 mål sista säsongen när de inte bidrog till en enda titel.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-01-31 12:40
Skulle säga att Suárez håller en hög högstanivå och låg lägstanivå i sina aktioner på planen. Han kan missa enkla mottagningar men även skarva vidare omöjliga passningar och vända bort motståndare elegant och effektivt. Samma visa framför målet, han har gjort snygga mål som exempelvis mot APOEL men missat solklara målchanser.

Att han har kvalitéer är det inga tvivel om, och att han visat upp delar av sitt breda register är självklart för alla som kollat på matcherna. Det han behöver jobba på är således jämnheten i sitt spel. Klara chanser måste resultera i mål och han får inte tappa lika mycket boll. Det man måste tänka på är att förutom att Suárez var avstängd i fyra månader, direkt fick starta ett El Clásico och inte fått en ordentlig försäsong så har i stort sett samtliga av våra storvärvningar inte presterat i nivå med sin högsta förmåga under debutsäsongen. Henry kom igång rejält under trippelsäsongen efter ett halvdant förstaår. Neymar var ok förra säsongen men har under i år fullständigt exploderat och jag tror även att Zlatan spelmässigt skulle kommit in i laget och spelsättet efter en säsongsproblem. Suárez kommer leverera, var så säkra på det. Om det blir nu i v¨r eller nästa säsong är dock svårt att sia om.
Barcelona Neymar11
2015-01-31 12:36
För att klargöra lite Spelet utan boll är suarez fantastisk, däremot när han får bollen brukar det tyvärr gå åt helvete allt som oftast. Riktig klumpig med boll stundtals men fortfarande fantastisk utan boll. Att vi har ett bättre anfall nu pga suarez är självklart Att vi t om har ett bättre försvar pga suarez är också självklart. Då vi nu har en striker som startar pressspelet istället för en kantspelare som släpper sin position för att pressa Allt är inte himmel och allt är inte helvete, det kan fortfarande bli mycket bättre. Men nu har spelarna 100% inställning och alla springer för varandra Visça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-01-31 12:22
Snarare du som inte följer matcherna om du inte kan se hans brister i de enkla momenten. Det har vart jävligt tydligt under alla dessa matcher han spelat, han har stora problem med både bollmottagningar och passningsspelet. Han tappar jävligt mycket boll. Bara för att han gjorde en assist betyder det inte att han är fläckfri i resten av spelet. Som att säga att ett mål automatiskt betyder att han aldrig missar lägen.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2015-01-31 12:16
@Vampíro:


Vad yrar du om? Vårt spel är fantastiskt nuförtiden. Suárez gör ett strålande jobb. Såg du ens Suárez' mottagning och passning till det första målet mot Atletico? Falsifierar ditt påstående då det är sådant här skitsnack som dyker upp när vi i själva verket inte har några problem på fotbollsplanen i dagsläget. Bara löjligt påstående att Suárez sinkar vårt spel.

Om det är någon som hade usla mottagningar, var värdelös på att utmana och slog bollen ifrån sig 4m varje gång han försökte ta emot den så var det Alexis Sanchez som, gudskelov, blivit såld. Tydligen har du blandat ihop dessa herrar. Allt annat vore pinsamt ... som du själv uttrycker det. ;)
Barcelona Vampíro
2015-01-31 11:53
Problemet med Suárez är inte bara att han missar alla sina frilägen. Han har enorma problem med att ta emot enkla passningar och tappar även bort bollar höger och vänster. Ganska pinsamt för en så etablerad spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-01-31 11:50
Jahopp. Då är Cuadrado på flyget till London då.. Skoj
Barcelona Barcelonistas
2015-01-31 11:17
Fast skillnaden där är att Real Madrid kör ett betydligt enklare spel därav så klarar spelare av att anpassa sig lättare till Real Madrids spel. Real kör bara ett vanligt omställningsspel där man väntar in misstag från motståndarna för att ställa om. Barcas spel är betydligt svårare att utföra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2015-01-31 11:05
[QUOTE=S.Eto'o]Rambla Hans första säsong i europa med groningen så gjorde han 14 mål på 32 matcher som 19-20 årig. Hans första säsong i Ajax så gjorde han 21 mål på 37 matcher vilket är sjukt bra för en 20-21 årig spelare. Hans första hela säsong med Liverpool så gjorde han 17 mål på 37 matcher som 23-24 årig. Suarez har alltid vart en stor målskytt som gör många mål, din fakta var lite missledande. Visst han gjorde fler mål i sin andra säsong i liverpool samt ajax men så är det ju med dem flesta spelarna dvs bättre i andra säsongen. Om en 28årig spelare värvas för 80 miljoner euro så krävs det att han leverar direkt, han är ingen Neymar som behöver anpassa sig utan vi snackar om världens bästa anfallare, pls bästa spelare två år i rad. Ta ronaldo som ett exempel. Dominerade hela engelska fotbollen och europa med 26 mål på 48 matcher i hans sista säsong med united. Sedan så lämnar han för rekordsumma till Real och i hans första säsong så behövde han inte anpassa sig rätt så mycket (real hade flera nya spelare så det var svårt för dom att hitta sitt spel) utan han gjorde 33 mål på 33 matcher. Jag kräver inte att Suarez ska göra 25 mål denna säsong men han ska åtminstone sätta dom enkla lägen rakitic messi och neymar serverar honom. Ta matchen mot atletico sociedad elche (cupen) psg celta vigo som ett exempel. [/QUOTE] Absolut ska man ha krav på någon som kostar 80m€ men du måste ta med lite saker i beräkningarna. För det första fick han sitt livs VM förstört, jagad av media världen över och en avstängning i 4 månader. Han blev inte bara utan försäsong, han fick inte ens träna med sitt nya lag eller vara på dess arena (?). Bara att jämföra med när man är tbax på jobbet efter en månads semester, man fattar ingenting när man är tbax. Lägg för övrigt till den press Suarez har på sig, med de kassa förutsättningar.. Säg en spelare som utan ovan hinder lyckats första säsongen i Barcelona, de kan du räkna på en hand oavsett hur stora namnen är. Däremot så har Suarez så mycket fotboll i sig att succén kommer komma, men under omständigheterna så den lär inte komma förrän nästa säsong eller möjligen i slutet på säsongen. Kanske lossnar det som mest när vi väl behöver honom..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-31 10:51
S.eto'o Fortfarande en stor skillnad från att gå från stjärnan i Liverpool till en i mängden i Barcelona. I Liverpool kunde han göra vad han ville, hade en friroll och alla passningar gick till honom Ronaldo var direkt Madrids stora stjärna allt anpassades efter honom Det enda suarez ska göra lugna ner sig och sätta sina lägen sen blir det bra. Han ska agera striker fullt ut
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2015-01-31 10:10
Rambla Hans första säsong i europa med groningen så gjorde han 14 mål på 32 matcher som 19-20 årig. Hans första säsong i Ajax så gjorde han 21 mål på 37 matcher vilket är sjukt bra för en 20-21 årig spelare. Hans första hela säsong med Liverpool så gjorde han 17 mål på 37 matcher som 23-24 årig. Suarez har alltid vart en stor målskytt som gör många mål, din fakta var lite missledande. Visst han gjorde fler mål i sin andra säsong i liverpool samt ajax men så är det ju med dem flesta spelarna dvs bättre i andra säsongen. Om en 28årig spelare värvas för 80 miljoner euro så krävs det att han leverar direkt, han är ingen Neymar som behöver anpassa sig utan vi snackar om världens bästa anfallare, pls bästa spelare två år i rad. Ta ronaldo som ett exempel. Dominerade hela engelska fotbollen och europa med 26 mål på 48 matcher i hans sista säsong med united. Sedan så lämnar han för rekordsumma till Real och i hans första säsong så behövde han inte anpassa sig rätt så mycket (real hade flera nya spelare så det var svårt för dom att hitta sitt spel) utan han gjorde 33 mål på 33 matcher. Jag kräver inte att Suarez ska göra 25 mål denna säsong men han ska åtminstone sätta dom enkla lägen rakitic messi och neymar serverar honom. Ta matchen mot atletico sociedad elche (cupen) psg celta vigo som ett exempel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-01-31 10:06
Demakast Fyfan vad dåligt. När Real kom till final mot Atletico för några år sen, då skulle man såklart spela på Bernabeu. Man ska ha det bestämt innan varje turnering istället. Men är det inte så att dom har en preliminär arena innan turneringen börjar, eller har jag fel?
Postat via SvenskaFans-appen
Demakast
2015-01-31 09:57
@King Puyi Ställde frågan igår. Det avgörs senare var finalen spelas, beroendes på vilka två lag det är som möts i finalen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-01-31 06:32
vart spelas copa finalen? är det på bernabeu?
Barcelona Junta Dimision
2015-01-31 00:53
Förövrigt gjorde Celso Borges 2 mål i sin debut för Deportivo borta mot Rayo Vallecano, kul för honom!
Barcelona Junta Dimision
2015-01-31 00:28
Barcelona Junta Dimision
2015-01-31 00:28
Barcelona Junta Dimision
2015-01-31 00:26
@Funeral Canticle:
Ung talang skulle jag inte kalla honom, han var ju redan en väldigt etablerad spelare i Bundesliga efter att ha varit på lån hos Werder Bremen där han blev en riktigt bra spelare. Jag trodde han skulle få speltid i Chelsea då han är en enastående playmaker, men han blev utfryst av Mourinho och under sin tid i Wolfsburg har han varit helt fantastisk. Vågar säga att han har varit Bundesligas bästa spelare i år och det är en tidsfråga innan han når absoluta toppen. Visserligen har Wolfsburg väldigt mycket pengar och har råd att ha kvar honom, men så bra som han är just nu så ska han vara i något topplag. Ifall vi behöver en mittfältare 2016, så är De Bruyne en spelare man ska fundera på, för det osar klass om killen. Idag gjorde han två mål och 1 assist på självaste Bayern München och han har nu gjort 5 mål och 11 assist för Wolfsburg i ligan denna säsong. Slipar han ordentligt på sitt passningsspel så säger jag bara, sign him up 2016!
Barcelona Funeral Canticle
2015-01-31 00:05
@Junta Dimision:
Har Mourinho någonsin varit bra med unga talanger är frågan? Känns som en tidsfråga innan han och Hazard börjar tjafsa :) Inte för att han är en ung talang men han känns inte som en Mourinho spelare precis
Barcelona LeoMessi
2015-01-31 00:04
Demakast Det var väl 4-0 mot real Madrid vill jag minnas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2015-01-31 00:03
@Demakast:

0-4 hemmaförlusten mot Real svider nog värst
Demakast
2015-01-31 00:00
Vad är Peps största förlust som tränare i en match? Är det kvällens 4-1?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: