/spanien/barcelona/forum/4428.aspx/spanien/barcelona/forum/4428.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4life98
2015-02-17 10:50
Neymar11 Säger han det i Eurotalk? Har inte kollat på avsnittet....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-02-17 10:50
Neymar11 Säger han det i Eurotalk? Har inte kollat på avsnittet....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-02-17 10:08
Martin Åslund sticker ut hakan och tror att Barcelona vinner cl I dubbelmöten i år tror jag att vi är riktigt svåra. Vi lyckas göra mål alla svåra bortamatcher mot topplag samtidigt som vi är fantastiska på hemmaplan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-02-17 08:08
Mina vänner har vi någon här i forumet som heter Mr Culé? För att han är inne i ATMs forum och trollar, och svartmålar oss... Om du Mr Culé läser det här,, skärp dig för att ditt beteende är barnsligt och oacceptabelt,,, glöm inte att vi var under isen för 1,5 månad sen bara och vi leder inte ligan.. Vill härifrån och från oss alla be ATMs forum och deras fans be om ursäkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2015-02-17 01:09
Leo y Cesc

Det är resultatet av att byta tränare så ofta som vi gjort hittills. Vare sig det är Tata, Lucho, De Boer eller Bielsa så kommer tränaren behöva testa nya startelvor för att se vilka spelare som passar bäst i deras spelsystem. Ingen ny tränare kommer träda fram och spela en startelva med en viss taktik fr.o.m första månaden. Vi kommer behöva gå igenom samma process om ett tränarbyte görs under sommaren igen. Lucho har begått misstag (jag säger inte emot) men det viktiga är att han lärt sig från dessa.

I dagsläget spelar vi en fantastisk fotboll därför anser jag att man får lov att höja Enrique till skyarna, lika mycket som man hade rätt till att kritisera hans laguttagningar inför Clásico't och mötet mot Real Sociedad på Anoeta.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-02-17 01:05
Leo y Cesc Tror du missuppfattade mitt inlägg. Poängen var att jag personligen skiter fullständigt i om Lucho lyckas eller inte som tränare. Den känslan han visade i klubben som spelare och hans sätt att representera klubben FC Barcelona, borde göra att någon bakom en skärm Inte kallar honom för könsord och smutskastar honom trots att det enda gemensamma de har är den stora kärleken just till den här klubben. Tycker det är ett märkligt beteende bara.
Barcelona Liunil Masse
2015-02-17 00:55
Är det bara jag som märkt hur vi fått till giftiga kontringar från motståndarnas hörnor? Kanske bara är en slump att det händer men känns som att det är medvetet och att laget tränat på det.
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-02-17 00:33
[QUOTE=Diar Shekha]Vilket TV-avtal har Real Madrid valt? Kommer vi tjäna mer/mindre pengar än de med nya avtalet? [/QUOTE] Enligt vad jag har läst på twitter kan det vara mindre. Vi får se vad som kommer ut och vad det egentligen rör sig om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-02-17 00:32
[QUOTE=the cameroonians]Enligt ElMundo kan den nya TV-dealen och anledningen till valet av Telefonica stavas Qatar. Tydligen ska vår tröjsponsor ha intressen i bolaget och vill säkra mer intäkter genom Barcelona. Enligt MediaPros ordförande, Roures, (som för övrigt är fly förbannad) ska hans erbjudande ha varit minst lika bra. Men vi vet ju hur det är i fotbollsvärlden nu för tiden... (olje)pengar talks. [/QUOTE] Läste det med. Vad jag har läst runt på twitter är att Mediapro erbjöd lika mycket. En annan sak som är oroande är att Adidas ger United 90 miljoner euro per säsong för att de ska byta. Arsenal fick till en jätte summa av Puma. Vi måste pressa Nike på mer. Annars kan de dra åt skogen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-02-17 00:20
På frågan varför han själv inte tog sig an uppdraget(psg) svarar Mourinho att det hade med tajming att göra.

- Jag befann mig i Real Madrid då och hade min dröm om att bli mästare i Spanien, Italien och England. Dessutom ville jag fortsätta att mäta mig mot det lag som förmodligen varit decenniets bästa i hela Europa, nämligen Barcelona. Tidpunkten var helt enkelt fel, säger Mourinho.

Ojdå Mourinho erkänner alltså Barca som det bästa laget dom senaste 10 åren, vilket i sig är en självklarhet
Barcelona Socrates
2015-02-17 00:17
Jag vet inte om det vart uppe tidigare. Men kan det bara vara en tillfällighet att Barca har vunnit 11 raka matcher sedan Bartomeu utlyste nyval i sommar och Zubizarreta fick sparken? Eller är det så att det finns ett samband och att truppen känner en större harmoni, kanske framför allt Luis Enrique?
Barcelona Leo y Cesc
2015-02-17 00:14
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:


Det går mestadels bra nu när Messi är i absolut topp-form och Neymar börjat växa fram i Barca ordentligt.

Änsålänge är det ett godkänt Lucho får. När säsongen lider mot sitt slut och vi står där med 0 titlar och förlorat 2 ligamatcher mot Real Madrid så kommer ingen vara nöjd.

Om Lucho har vad som krävs får vi se när vi möter City X2 och Real Madrid i ligan. Slutar det med en Cup titel plus ligatitel då får han mer än gärna fortsätta.

Jag personligen hatade Luchos nya startelvor som varade över 20 matcher och det gick åt helvete, nu när han börjat bestämma sig och roterar 2-3 spelare istället för 10 så går det bättre.

Det riktiga testet är inte fullbordat än och då höj inte Lucho till skyarna.
Barcelona LeoMessi
2015-02-16 23:42
Det var tur att vi lyckades värva suarez för annars hade berbatov varit alternativet:) haha Barca är så jävla roliga ändå, om man misslyckas med att värva en av väldens bästa på en position så går man inte till det nästbästa, man tar istället det absolut sämsta alternativet. Inte för att berbatov var kass i sina bästa stunder, men dagens berbatov hade varit en jävla märklig värvning. Vi misslyckas med att värva Benatia, vad gör vi då? Jo vi köper vermaelen haha! Räknar med att Mathieu skulle ha kommit oavsett vad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-02-16 23:07
Barcelonito Klockrent! Håller med till fullo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-02-16 23:04
Sjukt ändå att ha Messi, Suarez, Neymar i sitt anfall. Tror inte folk riktigt reflekterar över det för att människans natur gör att man istället lägger sin energi på att hitta fel. Framförallt är det bland Barcas egna fans där det här problemet är störst. Andra lags supportar måste ju undra hur fan man kan ha det anfallet, Bony, Aguero, Silva i all ära. Ett Sydamerikanskt, tekniskt, fartfyllt och oförutsägbart anfall. Sen kan man sitta och önska mer, kräva att de sätter alla lägen. Men i slutändan har de precis kommit igång efter Messis svacka som aldrig fanns och Suarez har blivit matchtränad. Laget gör fyra-fem mål varje match.

Det går inte att kräva så mycket hela tiden. Kritisera allt och inget, döma allt match efter match. Se till att njuta av känslan som supporter, ibland låter det på många här inne som om själva syftet med supporterskapet är borta. Om Mascherano är dålig en match så är det inte för att Mascherano inte vill vara bra. Nämner Mascherano för att han aldrig är dålig.

Jag har surat flera ggr för att många här t o m skrivit könsord och jävligt tråkiga kommentarer mot tränaren, Lucho. Ingen ger honom beröm nu, men det är helt lugnt. Men den som kan sin klubb och dess historia vet vad Lucho symboliserade när han kom till klubben, han slet som Puyol för det laget han kom till. Ibland spelade han med ett riktigt mediokert lag, men han var alltid den som ändå kämpade mest.

Har väntat länge på att säga det här. Nu när ni njuter så mycket av Barca, ni behöver inte berömma honom, men ni kan åtminstone spara könsorden för er själva nästa gång det går dåligt. ;)
Barcelona Neymar11
2015-02-16 22:55
Ursäkta inlägget blev lite fel men ni förstår förhoppningsvis
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-02-16 22:54
Stämmer det att bänkspelarna+ pique stannade kvar efter matchen och tränade efter matchen?! Såg att ett antal fans stannade kvar och kollade på det Eller är det bara en Facebook lögn?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-02-16 22:39
@MessiStats: Most goals (no penalties) in the top5 leagues this season:
24 | Messi
20 | Cristiano Ronaldo
17 | Neymar, Diego Costa
[via @barca19stats]
Barcelona dinho the artist
2015-02-16 22:33
Fantasielvor tycker jag är roligt. Ser ganska löjligt och är ju helt irrelevant i saken; men jag gillar det i alla fall. Därför undrar jag hur eran kombinerade City/Barca-elva hade sett ut.

Var noga med att klargöra diverse saker så som huruvida du tar ut en elva baserat på form, topprestation eller vad det nu kan tänkas vara för kriterier. Allt för att slippa jobbiga missförstånd.

Jag gör en elva där baserat på nuvarande form, främst då jag inte finner någon som helst logik i att göra på annat vis.

Bravo
Zabaleta-Pique-Mascherano-Alba
Busi
Rakitic-Milner
Messi-Aguero-Neymar

Zabaleta har gjort en ganska medioker säsong sett till hans standard. Jag älskar Zabaleta men han har tyvärr inte varit sig själv. That being said; Dani har inte direkt rosat marknaden heller, även om hans säsong varit fullt godkänd hittills.

Milner anser jag har gjort det väldigt bra i City med solida prestationer när han spelat. Jag är väl medveten om att han sett till kvalitet inte har det lilla extra som en silva, yaya eller iniesta har, dock har alla dessa presterat sådär denna säsong. Milner har haft högst lägstanivå och tar därför hem det.

Aguero hade en sanslös höst och var (som vanligt) ligans bästa spelare(ish) innan skadan. Suarez i all ära, ,men att vara bra i fem matcher räcker inte hela vägen.

Ge mig era elvor med tillhörande motiveringar!
Barcelona the cameroonians
2015-02-16 22:23
Enligt ElMundo kan den nya TV-dealen och anledningen till valet av Telefonica stavas Qatar. Tydligen ska vår tröjsponsor ha intressen i bolaget och vill säkra mer intäkter genom Barcelona.

Enligt MediaPros ordförande, Roures, (som för övrigt är fly förbannad) ska hans erbjudande ha varit minst lika bra.

Men vi vet ju hur det är i fotbollsvärlden nu för tiden... (olje)pengar talks.
Barcelona Diar Shekha
2015-02-16 22:09
Vilket TV-avtal har Real Madrid valt? Kommer vi tjäna mer/mindre pengar än de med nya avtalet?
Barcelona dinho the artist
2015-02-16 21:39
@MrKnowledge:

Jag tittar oftast via en sida som ironiskt nog är en fanpage(ish) för ronaldo. Ronaldo7.net heter den. Alltid de största matcherna varje helg med streams i bra kvalitet från sky/bein. Bein(engelska i alla fall) har alltid Ray.
Barcelona Lion24
2015-02-16 21:18
Nu när det går bra för oss och framförallt Messi så väntar jag bara på detta från tidningarna: ''Bomben: Kaos i Barcelona - Messi har setts med Shakira på en romantisk middag där tunga kyssar delades, Piqué sägs vara blyförbannad på sin lagkamrat''. Eller: ''Bomben i Katalonien - Messi och Neymar har gjort inbrott hos tränaren Luis Enrique för att stjäla tränarens plasma TV''. Ni förstår vad jag menar. Inväntar på en ''nyhet'' inom kort.
Barcelona Blaugrana91
2015-02-16 21:16
Okej där ser man, ekonomiskt en bättre deal alltså. Bra att vi ökar med tv-rättigheterna då PL klubbarnas nya avtal gör att dem tar in på oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-02-16 20:57
@Blaugrana91:


Dealen sägs vara €140 miljoner plus ytterligare €40 miljoner i add-ons.

Anledningen att ledningen väljer att avbryta samarbetet med Mediapro som haft kontraktet sedan 08/09 är att dess ordförande Jordi Roures, sakar förtroende.

Dock är detta kontrakt bara på ett år, till säsongen 16/17 kommer La-liga-klubbarna att förhandla om TV-intäkterna tillsammans, precis som i PL.

Emellertid är det nya kontraktet av strategisk art då Movistar kommer sköta Barca-TV samtidigt som även andra mindre avtal har förhandlats fram.
Barcelona Cule4life
2015-02-16 20:42
Psg balanserar sitt lag fel, likadant med United o real. Hade jag vart blanc hade jag spelat 4231 Sirigu Marq. Luiz . Silva . Max Cabaye. Matuidi Lucas . Ibra . Lavezzi/Pastore Cavani
Barcelona Blaugrana91
2015-02-16 20:20
Barcelona har sålt tv-rättigheterna från mediapro till Telefonica som tar över. Ingen aning om vad det innebär ekonomiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MrKnowledge
2015-02-16 20:02
Finns de verkligen ingen stream till när Ray pratar? har aldrig lyckats få upp han på bein, hade varit sjukt kul och få kolla 3 match när han kommenterar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2015-02-16 19:58
@enkos:


Det offentliggjordes för ett antal veckor sedan.
Barcelona enkos
2015-02-16 19:31
Extra Extra Barcelona få värva spelare innan förbudet är upphävd i jan 2016, men spelare man värvar i år får inte spela innan jan 2016 !
Annons: