/spanien/barcelona/forum/4360.aspx/spanien/barcelona/forum/4360.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2015-02-27 18:00
Douglas (thigh) is training normally with the group this afternoon #fcblive

Praise the Lord.
Barcelona Junta Dimision
2015-02-27 17:59
Cule4life

Pique är avstängd med fem gula kort.
Barcelona Barca Barca
2015-02-27 17:56
@Gabriel:


Bra att du kom in på prioriteringar, Danilo och Pogba, alltås en högerback som helt rätt måste köpas in för jag börjar bli smått trött på Alves nu och senaste matchen verkade ha inte glad när han byttes ut. Pogba eller någon klass mittfältare för även mittfältet har varit vissa matcher fullständigt kaosartat. Men vi får inte heller glömma mittbacks positionen, vi har haft tur att Pique verkar hitta tillbaka till sitt gamla jag och varit bidragande faktor att vi inte tappade City matchen senast, men att halvdutta med Mascherano som är alldeles för ojämn som mittback, en Mathieu som verkar vara yr och står fel positionerad och en Bartra som vi inte vet vart vi har än så är även mittbacks positionen en stor prio. En högerback, mittback och inner mittfältare.

Sen är frågan, det våras för nyval och hur blir det med barida som har bra kontakter i Italien ? blir han kvar om det röstas en annan president än Bartomeu ? tror knappast att nya styrelsen vill ha kvar något av gamla styrelsen som har smutsat ner klubben. En tredje missvisande detalj är, hur ska vi kunna locka spelarna när vi inte får värva ? Ska vi köpa och vänta till januari ? Barida som handplockades av bartomeu, som inte sitter säker, i en klubb som inte får värva på ett helt år...bökig situation mycket bökig situation.
Barcelona Gabriel
2015-02-27 17:34
Barca Barca

Jag håller med dig om att Javi Martinez hade kunnat vara en bra truppspelare eller utfyllnadsspelare i Barcelona, problemet så som jag ser det är att there's only so much money to spend, om du förstår vad jag menar.

I dagsläget måste högerbackspositionen och mittfältspositionen förstärkas, och då syftar vi alla på en kreativ mittfältare - en top of the notch mittfältare. Efter dessa investeringar; Pogba och Danilo, som det pratas mest om lär det inte finnas mer pengar över till annat. Och även om det finns det så är jag inte säker på att de pengarna bör användas för att köpa Javi Martinez heller.

Hade truppen sett ut annorlunda och varit mer bred och om det fanns mer klass på flera olika lagdelar i truppen så hade en värvning av Martinez kunnat vara på tapeten. Men för tillfället är det ingen "utfyllnadsspelare" som ska prioriteras. Barcelona behöver förstärka med förstaklassiga spelare som kan gå spikrakt in i 11:an.
Barcelona Cule4life
2015-02-27 17:32
Man ska inte underskatta Granada, Inte heller något annat La Liga lag.

Käftsmällen senast mot Malaga måste slås tillbaka och man måste köra med starkast möjliga elva, Själv känner jag att jag vill ha bollkontroll på mitt men ändå ha Rakitic på plan.

Min elva

Bravo
Alves - Pique - Macherano - Alba
Xavi - Sergio - Rakitc
Messi - Suarez - Neymar

Men det är osannolikt att Lucho kör så. Hoppas på en bra match där Barca tar tag i taktpinnen direkt, En ledning i första halvlek hade sunnit bra också. Hoppas på att hela trion göra iaf varsitt mål också, Det hade nog vart skönt för Suarez att fortsätta göra mål.
Barcelona Barca Barca
2015-02-27 17:28
Gabriel: Allt det du skriver om Pogba håller jag med till fullo och en annan viktig faktor varför jag egentligen föredrar Pogba före alla du nämnde, förutom att Pogba är en klass för sig så är han en utomordentlig bollvinnare med, hans fysik skulle ge oss en enorm skjuts på mittfältet. Sen finns en mini joker som jag gärna vill se i Barcelona och det är Javi Martinez, den spelare skulle kunna bli våran nye Keita, han kan spela mittback, pivote och även på Iniesta/ Xavi/ Rafinha/ Rakitic positionen, en grym utfyllnad spelare som skulle få minst lika mycket speltid hos oss som i Bayern, sen att han också är fysisk stark och en spelare att räkna med i luftrummet både offensivt och defensivt är en enormt fördel.
Barcelona Gabriel
2015-02-27 17:08
Barcelonistas Hur du kan tycka och anse att Özil var världens bästa mittfältare i R.Madrid är faktiskt helt beyond me då Xavi och Iniesta spelade på sin allra högsta nivå i Barcelona då. Att Özil skulle ha varit bättre än dessa två, du menar inte allvar va? Jag är dock benägen att hålla med dig om att Özil höll en väldigt hög högsta nivå i Real Madrid, men även hos dem var han extremt ojämn och kunde gå från att ha dunderprestioner i en match till att vara helt osynlig i nästa. Det stämmer att Özil ryktades till Barcelona för en liten slant när han fortfarande spelade i Werder Bremen, men Pep valde att tacka nej eftersom han var helt besatt och bestämd på att det bara fanns en mittfältare han ville ha från en annan klubb; Fabregas. Nu lyckades inte Barcelona värva Fabregas just den säsongen, men köpte honom istället året efter. Så det handlade inte så mycket om Thiago lika mycket som det handlade om Fabregas. Hur som helst vill jag absolut inte se eller ens höra oss förknippas med Özil. Usch, nej hemska tanke. För min del är det i princip Pogba eller ingen. Ser oss isåfall hellre satsa rejält på Rafinha som jag tror på än att köpa någon annan. Hade också kunnat tänka mig en joker i Oliver Torres men då är det mer en framtidsvärvning än en nutidsvärvning. EDIT: Sorry, my bad, trodde du skrev världens bästa mittfältare men såg nu att du skrev "en av". Nu är vi vänner igen, haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-02-27 16:55
Gabriel - haha sant men och andra sidan så finns det nästan inga alternativ kvar enligt mig. Kroos och Isco var två personliga favoriter ( som hade gjort det bättre i Barca) som Madrid tyvärr värvade. Det där va två Barca värvningar som dom fick. Jag hittar bara 2 spelare som jag tycker håller liknande klass och det är Thiago samt Özil. Om jag inte är helt ute och cycklar så var det det en hel del rykten kring Özil när Pep tränade oss han ryktades hit. Det blev då inget eftersom vi då hade det överlägset bästa mittfältet samtidigt som vi hade Thiago som vi valde att satsa på. Jag väljer att inte bedöma Özil prestationer i Arsenal då det där laget inte alls är speciellt bra just nu. Jag kollar snarare på Özils sejour i Real, och man kan knappast säga att han var dålig? I sina bästa stunder en av världens bästa mittfältare enligt mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-02-27 16:37
Barcelonistas Jag käkar hellre spik till frukost och bajsar ut det än att se överskattade Özil i Barcelona. Nej tack! Det räcker med värvningar från Arsenal. Dem blåser oss varje gång. Är trött på att vara deras bank.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-02-27 16:37
Barcelonistas Jag käkar hellre spik till frukost och bajsar ut det än att se överskattade Özil i Barcelona. Nej tack! Det räcker med värvningar från Arsenal. Dem blåser oss varje gång. Är trött på att vara deras bank.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-02-27 16:34
Gabriel - va tror du om Özil? Har svårt att se att han kmr vilja vara kvar i Arsenal. Och om jag inte minns fel så är Bsrca dn klubb som han gillar. Özil en av världens bästa i sina bästa stunder men något ojämn, hans lägsta nivå är under all kritik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-02-27 16:25
Gabriel Så länge du skriver såna inlägg som du gör så behöver du inte oroa dig för att dom är för långa. Alltid en fröjd att läsa det du skriver:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-02-27 16:13
Det verkar lite som att klubben hämtade Braida för att stärka sina möjligheter i att kunna värva Pogba. Braidas relationer både med Juventus sportdirektös Guiseppe Moratta och Pogbas agent Mino Raiola verkar vara utomordentligt goda och det kan vara fördelen man nu har skaffat sig med Braida. Nackdelen med att köpa Pogba är att han kommer att kosta skjortan, närmare bestämt 100M€ och jag tycker inte att han på långa vägar är värd den summan, även om det är det priset han värderas till. Sen måste man tänka på att, precis som med alla varor (även om människor i sig inte ska betraktas som just varor) priset stiger sett till eftersträvan på varan. Faktum är att som med Neymar så är Pogba jagad av alla stora klubbar runt om i Europa - därutav Neymars höga pris samt Pogbas. Man kan argumentera i flera timmar om att varken Neymar eller Pogba är värda den summan (nu syftar jag på när man värvade Neymar) utifrån vad de har/hade bevisat och presterat - men priset stiger på en spelare som alla vill ha. Värvar man Pogba för den summan så är jag rädd att det kommer att jaga honom. Det är ingen liten summa och han kommer att granskas så in åt h*lvete efter det där, så fort han slår en felpassning kommer alla direkt stå och peka på 100M€ prissumman och det är en press som ingen ung spelare mår bra utav. Vi har redan sett Suarez denna säsong och hur han har mått utav den pressen, något han också kommenterat - då är ändå Suarez mycket äldre och mer etablerad än vad Pogba är. Det är min största oro. När det kommer till hans anpassning till klubben, spelsättet och allt där till så är jag mer än övertygad om att han är rätt spelare för oss till mittfältet. Men vissa fans måste också förstå att man inte köper en färdig spelare i Pogba, även om man betalar den summan för honom. Ja, Pogba har allt en mittfältare ska ha. Styrka, teknik, bra skott, bra speluppfattning, smarthet, elegans - men ja, han är också lite ogrön vid fingertopparna. Han kan fortfarande vara nonchalant och ibland ger han ett intryck av att ha en övertro på sin egna förmåga och teknik. Det är vad personer måste förstå. Pogba är en utomordentligt stor TALANG med en helt sjukt stor potential att bli världens bästa mittfältare. Men faktumet att han redan nu håller en så otroligt hög högsta nivå sett till hans unga ålder samt att det är underskott av bra mittfältare på marknaden gör att jag verkligen vill ha honom till Barcelona - kosta vad det kosta vill. Jag kände samma med Neymar, och jag minns att många störde sig och inte ville ha hit honom. Sen fanns det dem som ville ha hit Neymar om priset inte var för "galet". Med facit i hand så kostade Neymar väl tydligen uppåt 90-100M€ och idag tror jag inte många culés ångrar sig över det. Marknaden är tyvärr som den är, det är bara att gilla läget. När en spelare som David Luiz går för 50M€ så kan man inte annat än att förstå att Pogba kostar det dubbla. I en normal fotbollsvärld hade David Luiz kostat 25 och Pogba 50, men nu är det som det är. Det finns två alternativ, säga betsämt nej, det är för mycket pengar och låta de andra klubbarna fightas om Pogba eller gilla läget och betala vad han kostar. Hade vi fortfarande haft kvar Thiago och köpt Isco hade jag aldrig ens övervägt att lägga den summan för Pogba, men vi behöver en mittfältare av hög kvalitée som samtidigt kan hålla i många år framöver och tro mig, jag har granskat mittfältarna som finns på marknaden och det är tyvärr inget att hurra för. Veratti, Pjanic, Thiago, Isco, Modric, Kroos, Coutinho, Eriksen, Gundogan, Koke och Kovacic är i princip de som finns bortsett från Pogba. Veratti hade inte varit mycket billigare än Pogba. Isco Modric och Kroos spelar i Real Madrid. Thiago sket vi i och han är väldigt skadebenägen. Kvar finns då; Pjanic, Eriksen, Coutinho, Gundugan, Koke och Kovacic. Personligen tar jag bort Eriksen redan nu, han är verkligen inte på den nivå som det krävs för att spela i Barcelona. Gundugan har varit borta sjukt länge och jag såg aldrig storheten i honom så för mig försvinner även han. Pjanic tycker jag om, det är en duktig mittfältare och han hade säkert kunnat vara framgångsrik i Barcelona men han är ingen spelare som kommer att ses som bland de bästa mittfältarna i världen. Sen har vi då Koke som är perfekt för Simeones lagbygge och deras fysiska fotboll, men han är ingen överdriven tekniker eller finess spelare som åtminstone jag eftersträvar till vårat mittfält. Kovacis då, stort framtidslöfte, kan säkert bli bra, men han är ett väldigt osäkert kort. Detta mina vänner är faktiskt vad vi har att välja på. Jag är ledsen, men det finns inte mer än det här. Real Madrid har köpt upp det mesta av vad som finns när det gäller klass och kvalitée till mittfältet. Dem köpte dessutom James som även han är ung och har framtiden för sig - och det för ett sjukt överpris på 90M€. Jag som culé tycker att Barcelona MÅSTE reagera och slå tillbaka, annars kommer vi att hamna efter. Vi gjorde helt rätt som betalade vad som krävdes för att få Neymar, annars hade han hamnat i Real Madrid. Jag vet att vissa inte vill se oss köpa Pogba för den summan, men ni vet iaf vart jag står. Vi måste göra något till vårat mittfält och med tanke på hur stituationen ser ut så är jag villig att betala vad som krävs för att hämta hit Pogba. EDIT: Det var ett jäkla långt inlägg, ber om ursäkt för det. Framför allt när jag upprepar saker som jag redan skrivit här innan tidigare.
Barcelona Barca Barca
2015-02-27 16:05
@enkos:


Detta är ren skandal. Det är lottning för åttondelen och ska vara samma regler som det är i CL då lag från samma liga inte kan mötas redan i åttondelen. Och som du beskriver det, är ren skandal.
Barcelona Neymar11
2015-02-27 15:41
Det går inte att ha en kreativ (playmaker) i laget när Messi spelar som han spelar. Vi behöver spelare som bryter mönstret, fyller på i boxen och hotar med skott samt bidrar med fysik
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-02-27 15:38
Jag blev inte imponerad av Pogba när jag såg han mot Dortmund. Känns som han kladdar lite för mycket på bollen likt Yaya Toure. Det faktum att Pogba dessutom kostar 1 miljard är en annan anledning till att jag helst inte vill ha hit han. Jag vill ha en kreativ mittfältare bredvid Rakitic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-02-27 15:15
@barcastuff: Paul Pogba (Juventus): "I'm fine at Juve, but I don't hide that, as a kid, I dreamed of playing for Arsenal and Barcelona." [repubblica] Detta sa han förra året. Man kan bara hoppas på att han kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-02-27 13:41
Enkos Så idiotiskt att lag från samma länder kan lottas i åttondelen! På så sätt så ser dom till att inte allt för många lag från samma land kommer vidare. Villarreal och Sevilla är ju dom enda spanska lagen där fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-02-27 13:27
Vilareal mot Sevilla i EL... av så många lag så lottas de två mot varandra. .. vilken idioti av UEFA att låta sånt ske...
Barcelona Erik Satie
2015-02-27 11:50
The Cameroonians

Sade inte Suarez att han gick ner i lön för att komma till barca? Med det sagt behöver han inte tjäna mindre än Xavi och Iniesta men ändå.
Barcelona Junta Dimision
2015-02-27 11:01
Baha

Ta Bender ryktena med en stor nypa salt, det är ingen spelare vi är intresserade av. Tror nog att det är hans agent som vill få in bättre bud eller något.
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-02-27 10:55
Förstår mig inte på Bender ryktena. Tittade på Bayern leverkursen mot Atlético. Han är inget speciellt. En lång träfot som är långsammare än fabregas på att vända. Han passar mer i Premier League än Barca eller något spansk lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-02-27 10:14
The camerooninas Misstänkte det, hade förväntat mig det av md inte sport. Sport har ju gått hårt åt denna ledningen när dom har haft chansen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-02-27 09:58
När klubben redogjorde för alla kostnader gällande Neymar så kom det fram att brassen är garanterad en total lönesumma på €44 miljoner under de fem år kontraktet lyder på. Så nej, Neymar tjänar inte mindre än XVI och Iniesta. Suarez lär väl också ligga högre med tanke på den monsterlön han hade i Pool. Varför Sport skulle uppge fel uppgifter kan man bara spekulera i.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-02-27 09:37
@barcastuff: With his new contract, midfielder Busquets becomes the 4th best-paid Barelona player, after Messi, Xavi and Iniesta. [sport] Tjänar neymar&suarez verkligen mindre?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-02-27 01:36
Liunil Masse När dom spelar mot oss så är dom ruskigt effektiva men mot real så är det helt fel spelare som får deras målchanser. Kolla Sevilla tex, dom skänkte två mål till real och själva hade dom minst 5-6 solklara målchanser som dom inte tog till vara på. Tycker att real släpper till många fler klara målchanser än vi gör men motståndarna kan inte träffa målet bara. Mycket handlar om tur också. Tycker snarare att dom respekterar oss för mycket och backar hem med hela laget för att sedan satsa på kontringar. Mot real tycks dom ha fått för sig att dom kan spela offensivt och en böljande fotboll mot.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-02-27 01:30
Inte en chans att Villarreal gör en liknande prestation som de gjorde mot oss på Camp Nou. Finns inte att det ska hända. Alla lag som vi möter ska alltid överprestera och spela med stort självförtroende medan mot Real är lag alltid stressade, rädda och kan knappt hålla bollen inom laget utan att få panik för fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-02-27 00:01
Helvete enkos. Inget jinxande.
Barcelona Barcadinho.
2015-02-26 23:36
Såg bara andra halvleken, men jäkla vad Gervinho jobbade hem hela tiden trots det blotta vädret. Han ville revanschera säkert.
Barcelona Rambla~
2015-02-26 23:32
I Feyenoords består minst halva startelvan av mörkhyade spelare. Då blir deras fans agerande än mer pinsamt än vad det redan är. Vad är det för idioter?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: