/spanien/barcelona/forum/4349.aspx/spanien/barcelona/forum/4349.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2015-03-01 11:19
Vänta med att sparka Eusebio? Det var ju just det man gjorde! Man väntade och väntade och väntade lite till. Just därför det ser ut som det gör. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-03-01 11:00
[QUOTE=Barca Barca]Japp, då är det alldeles snart dags att packa väskorna och åka ner till helvettes divisionerna, Segunda B1,B2,B3,B4 där man får köra skiten ur sig för att ta sig upp till Segundan igen. Bra jobbat ledningen, ni kunde ha kanske väntat lite till med att sparka legenden Eusebio....pajjaser. [/QUOTE] Grabbarna spelade faktiskt riktigt bra igår och spelar de sådär borde de kunna gneta sig kvar i segundan. Vore trist om de åkte ner, det är ett jäkla jobb att kliva upp igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2015-03-01 10:42
Lyckas vi värva Pogba och Danilio i Januari nästa år då jäklar kan vi börja snacka...Neymar-----------Suarez-------------Messi

-----------Pogba-------------Rakitic----------

--------------------Busquets-------------------

Alba------Mascherano-----Pique---Danilio

-----------------Ter Stegen-------------------


Anfallet inga kommentera högsta världsklass.

Mittfältet med Pogba finess grym fysik alla minst 184 cm! Skott och teknik.

Backlinjen nytillskott Danilio fysik snabbhet och skott!

Målvakt Ter Stegens passningsfot är ren klass.

Möjligt att värva dessa spelare ja

Pedro ajöss ersättare Deulo eller Adams.
Xavi ersättare till tröja nummer 6 Pogba! Sälj Song samt Tello
Danilio ersättare till Alves sälj Adriano flytta upp Grimaldo.

Satsa på kvalite de enda två spelarna som kan höja vårt lag tillsammans med Laporte i backlinjen men den kommer knappast att ske di vi vill ha Busken samt Masch!

Tror på att Braida kan lyckas med detta? Eller hoppas iaf.
Barcelona Barca Barca
2015-03-01 10:40
Japp, då är det alldeles snart dags att packa väskorna och åka ner till helvettes divisionerna, Segunda B1,B2,B3,B4 där man får köra skiten ur sig för att ta sig upp till Segundan igen. Bra jobbat ledningen, ni kunde ha kanske väntat lite till med att sparka legenden Eusebio....pajjaser.
Barcelona papillon
2015-03-01 10:37
LeoMessi:

Ändå är du igång igen med ditt hatande efter bara nån timme. Helt underbart :)

Det blir en liten paus för dig från forumet, bekanta dig gärna med PM-funktionen.//Mod.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Yellow cake
2015-03-01 09:33
Barcelona Yellow cake
2015-03-01 09:33
Jag tycker vi har ett så sjukt kompetent lag alltså. Kanske man hade önskat en till mittback av högsta klass? Kanske kan Bartra vara den spelaren. Våga spela Bartra, eller håller han inte riktigt ännu?

Ibland har nog tränaren bättre koll än man själv. Kanske är Alves som högerback fortf. bästa alternativet? Även om jag gärna sett Montoya där.

En egenproducerad backlinje i form av: Alba, Pique, Bartra, Montoya
Barcelona Yellow cake
2015-03-01 09:26
Rakitic måste vara en av de bästa spelarna på att lägga bollen över motståndarförsvaret till en löpande forward. Sjuk precision, och han gör det i match efter match han spelar.
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-01 03:59
[QUOTE=Mdawg]Surpassing Bale-Benzema-Ronaldo (71 in 105 games), Messi-Suarez-Neymar (72 in 92) are now trio with most goals this season. [/QUOTE] Glöm inte att Suárez fick inte ens spela på tre månader.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-01 03:57
Rakitics djupledsbollar bakom backlinjen är magiska. Han måste användas mer. Bollen måste gå oftare genom honom i mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Treyh
2015-03-01 03:53
Om man vill kolla på el clasico live nu 22 mars. Hur ska man göra? Antar att alla biljetter är fullbokade och att man endast kan köpa svart?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-03-01 02:10
Brukar gå in på Goal för att läsa lite rubriker och vad som har hänt runt fotbollsvärlden. Skandal alltså! Nu förstår man var någonstans s.k svenska journalisterna blir inspirerad någonstans. Det är så här, om Messi inte gör 3 mål och 6 assist i en match så kommer du aldrig hitta en enda objektiv artikeln om honom. 9 av 10 det skriver där är inget annat än diarré. Det måste väl finnas andra seriösa engelska tidningar som är någorlunda objektiva. Dessa spanjorer alltså. Allting om ligan är på spanska, 9 av 10 eftersnacket veckans matcher är på spanska, analyser, saftiga händelser hittar du bara på spanska. Tror spanjorerna att de är stor makt fortfarande och styr 70% av världen? inte undra på att de generar så lite pengar i Ligan. Spanska, spanska och mer spanska. Vi som inte kan spanska får zappa runt den ena ruttna hemsidan efter den andra. Jag orkar fan inte mer. Finns det någon snäll själ här inne som skulle kunna tipsa om bra hemsidor om spanska ligan? 100% utanför Sverige.
Barcelona el Flaco
2015-03-01 01:53
Gabriel/ Jag förstår vad du menar och kan mycket väl tänka mig att Rexach sa de sakerna för att han trodde det skulle stanna där. Problemet är att det har läckt ut och att det kommer från någon inom klubben. Det ser illa ut, om det nu stämmer naturligtvis. Läste i Sport att de uttalanden hade redan publicerats i en blogg den 14 januari, men skapade då inte den buzz som det har gjort nu. Kanske för att journalisten bakom artikeln är desperat för att få lite uppmärksamhet. Men hade han då bara hittat på uttalanden vore det ganska dumt att fortsätta insistera på det om han inte lyckades skapa några rubriker första gången. Rexach får så klart ha sina åsikter, men när det kommer ut på det här sättet riskerar det bara att skada klubben och vi får nu stå ut med skriverier och snack på de spanska nyheterna om detta i ett par dagar, oavsett om det stämmer eller ej.
Barcelona Gabriel
2015-03-01 01:40
el Flaco

OM han sa det så är det oerhört klumpigt av Charly, framför allt om det fanns reportrar i närheten. Men med tanke på hans personlighet så tvekar jag på det. Men det skulle inte förvåna mig om det fanns någon sanning i det i vilket fall som helst, dessa påstådda citaten från Rexach dvs. Faktum är att Messi såg väldigt ofit ut förra säsongen, om det berodde på pizzor, grillfester eller bara brist på motiviation kan inte jag svara på men något var det. Rexach är också en ikon imon klubben och kommer såledess också ha åsikter gällande vad som händer - så det är inte hans åsikter (om detta nu är hans åsikter) som stör mig, utan snarare faktumet ifall han gav den intervjun, vilket han också förnekat.

Jag kan också snacka BS till en polare jag litar på, det innebär inte att jag vill att den BS:n ska komma ut till vissa andra. Sånt är mellan mig och just den polaren. Dåligt exempel kanske man jag tror du förstår vad jag menar.

Jag klandrar inte Rexach för hans åsikter, om detta nu varit hans åikter. Jag hade bara klandrat honom ifall han gav den intervjun och nämnde de sakerna till Regio 7, något han också förnekat. Hur som helst så är det typiskt att det alltid ska börja blåsa igen så fort båten hittat det lugna havet. Inget vi behöver för tillfället.
Barcelona el Flaco
2015-03-01 01:33
Gabriel/ Men till Rac 1 så förnekar Rexach bara att han inte gav någon intervju till Regio 7, inte att han inte hade sagt de uttalanden. Han kanske sa det till folk han träffade på evenemanget och då passade någon från den katalanska tidningen att snappa upp det och anteckna ner det. Annars håller jag med dig att Charly aldrig har varit den som gett några rubriker och nöjt sig med en vara i skymundan för det mesta. Men om han sa det, även om det skedde under privata samtal med folk som var närvarande under middagen, är det ändå klumpigt sagt av honom.
Barcelona Gabriel
2015-03-01 01:20
Jag har faktiskt haft förmånen att träffa Charly Rexach en bit utanför Camp Nou när jag var i Barcelona med familjen för att se en ligamatch mot Valencia säsongen 2010-2011. Han intervjuades då av Danska Viasat Sport inför mötet med Köpenhamn (ni kanske minns Pintos busvissling under den matchen). Det slutade med att jag inte kunde hålla mig utan steg rakt in framför TV kamerorna för att hälsa på Rexach och fråga honom ett par saker. Lyckligtvis tog inte Danska Viasat illa vid sig åt det, utan utnyttjade istället tillfället för att filma min "intervju" med gode Charly. Jag minns inte alla mina frågor och i just det här inlägget har det av mindre betydelse, men min poäng är att Rexach, åtmistone utåt, ger ett väldigt lugnt och okontroversiellt intryck. Han har aldrig varit den typen av personlighet som ska komma med bombnedslag till uttlåtanden för att ge tidningarna en bättre pay-day. Och faktumet att Rexach förnekat de fabricerade citaten gör att jag utan tvekan ger han the benefit of a doubt. Rexach har alltså gått och sagt att Messi ätit för mycket pizzor, att Sergi Roberto spelar men han syns aldrig - och att samma sak nu hänt med Rakitic, samt att Johan Cruyffs problem ligger i hans hem. Alltså, nä, inte en chans att han har sagt det där. Återigen ett par fiender till Barça som märkt att spelarna och laget börjar fungera bättre och bättre, att det börjat lugna sig inuti klubben. Det gör alla rädda, för alla vet att inget är mer farligt än ett fungerande Barcelona. Då hittar man på lögner för att försöka förstöra. Samma skit hände alltid under Peps tider. It's all a big load of BS!
Barcelona L10
2015-03-01 01:16
haha jag diskuterade om vem som är bäst mellan Ronaldo å Messi, med en kompis i kanske 2 timmar och ändå så var han helt säker på att Ronaldo är en bättre fotbollspelare än Messi... Kan detta vara en sjukdom?
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2015-03-01 00:50
Skön vinst idag med 3 viktiga poäng. Men i slutändan tror jag ändå att poängtappen mot celta vigo och Malaga kommer vara avgörande i negativ bemärkelse! Men jag hoppas verkligen jag har fel :-) Men det är ju två matcher som man skulle ha vunnit utan problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-03-01 00:32
Får rysningar när jag ser detta klipp. Förra sommaren när man fick höra att Barcelona skulle värva Suarez kunde jag inte tro det jag läste. Min mammas sambo är Liverpool supporter och brukade berätta för mig hur han aldrig har sett en anfallare som Suarez med den tekniken, som sliter 100 % för sitt lag varje match, som kan slå fina bollar och passningar och som kan göra helt otroliga mål. Mitt bästa minne är ju helt klart matchen mot Norwich som jag satt och kollade på med mina mammas sambo. Suarez gjorde 4 mål den matchen och jag kan säga rakt av att jag aldrig har sett en spelare göra en sådan prestation med mål som är tagna ur en dröm, inte ens vår käraste Messi. Visst mötte dom Norwich men vissa av målen har gör den matchen går knappt att försvara sig mot. När jag läste att Real Madrid var riktigt sugna på att värva Suarez så blev jag faktiskt lite nervös, jag visste att om Real får Suarez så kommer dom ha ett helt sjukt anfall. På nåt sätt så ser jag positivt över att han bet Chiellini vilket ledde till att andra storklubbar drog sig ur affären, det var bara för Barca att agera vilket jag är tacksam över att man gjorde. Många barca fans ville inte ha Suarez pga priset och speciellt hans bitande, men jag trots allt ville ha honom då jag vet att han är världens bästa striker när han är i form och att fansen kommer "lära sig" att älska honom. Median i England gjorde Suarez ingen tjänst om man säger så, det kändes verkligen som att han behövde lämna England och spela nånstans där han känner sig mer hemma. När jag fick reda på att Suarez hade släktingar i Barcelona visste jag att en flytt till Barcelona är det bästa för honom samtidigt som att vi behövde en riktig 9a. Man satt verkligen och vänta på hans första debut när han var bannad, jag väntade som en liten unge som väntar på julafton. I början lämnade han mycket att önska men alla som kan nåt om fotboll och klubbyte kunde känna sig lugna eftersom att han inte hade spelat på länge och behövde tid för att komma i form. Nu börjar man se en Suarez med självförtroende igen och han börjar komma till sin riktiga form vilket är underbart när alla viktiga matcher börjar komma. Suarez kommer bidra otroligt mycket till vår kära klubb, och jag är fortfarande väldigt tacksam över att han kom till Barcelona istället för Real. Jag säger som dom säger i klippet "There is no great genius without a touch of madness" !!
Barcelona LeoMessi
2015-02-28 23:57
Vad är för jävla töntar som styr denna klubb? Har nog fan aldrig hört talats om några oseriösare personer, alltid en jävla massa skitsnack och backstabs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-02-28 23:19
el Flaco Det är redan ute på de brittiska öarna. Bra jobbat Rexach.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-02-28 22:00
Neymar avstängd nästa match. Busquets och Alba är ett vardera ifrån avstängning. Måste tajma in det rätt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-02-28 21:41
Jag har läst alla de artiklarna och tydligen ska de fraserna om Rexach sagt om Messi, Lucho, Cruyff och Valdés ha kommit från en middag med en massa barcelonistas där han var inbjuden till i september. Journalisten Lluís Busquets menar att de kollade med Rexach innan de publicerade artikeln medan Rexach så klart förnekar detta. Ord mot ord helt enkelt.

Väldigt klumpiga uttalanden om det stämmer. Och det förvånar mig inte att Mundo Deportivo försöker skydda Rexach med tanke på att han ibland skriver kolumner för de. Precis vad Barça behöver nu, mer drama och bullshit från folk inom klubben.
Barcelona the cameroonians
2015-02-28 21:35
Du har så rätt. Men den säsongen vill man helst glömma som Barçasupporter...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-02-28 21:25
the cameroonians

Rexach har faktiskt även varit huvudtränare under en säsong, säsongen 01-02. Det var hans Barça som då stod för Anfield uppvisningen med 1-3 vinsten borta mot Liverpool. Han varade dock bara en säsong som tränare, året efter tog man tillbaka Van Gaal.
Barcelona the cameroonians
2015-02-28 21:18
Idag kom en intervju med Rexach (nu en av de som ingår i den nya sportkommissionen tillsammans med Braida) ut där han enligt artikeln snackade skit om Messi, Lucho och även om Pep och Titos påstådda ovänskap. (det återgavs i ett inlägg tidigare idag so jag inte hittar)

Efter några timmar kom inte oväntat en dementi från den gode Charly via MD (som enligt rykten också har Rexach på lönelistan). Där menar den förre spelaren och assisterande tränaren att han aldrig gjort någon intervju med Regio7 som är källan...

Inte läge att skitsnacka om legender nu när det snart är val va...
Barcelona LeoMessi
2015-02-28 21:16
Canaletes Haha har fortfarande svårt att veta vad jag ska tycka om folk som döper sina hundar till Messi. På ena sidan så är "hund" en förolämpning men på den andra sidan så är hunden en lojal bästis. Heter inte Iscos hund Messi också? Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-02-28 21:14
Mod Jag välkomnar varningen och jag tycker att det är bra att ni tar till med hårdare tag. Nivån härinne måste höjas och vi forumskribenter måste sluta bråka med varandra. Papillon Jag överreagerade på ditt inlägg och det skulle jag inte ha gjort. Jag är inte den som skyller allt på ledningen men när det kommer till La masia så tycker jag att dom har gjort ett väldigt dåligt jobb. Eusubio var kvar alldeles för länge och jag tycker att dom kunde ha kickat honom långt tidigare, så där tycker jag att dom har gjort det dåligt. Jag överreagerade så jag ber om ursäkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2015-02-28 20:43
Måns Zelmerlöws hund heter Messi.
Han sa det precis på Mello! ( ^_^)
Mod
2015-02-28 20:43
"LeoMessi" och "papillon", ni får en varning, ta erat beef med varandra via PM eller riskera varsin spärr. Forumet kommer från och med nu att bli mycket hårdare när det gäller utdelning av spärrar. kvalitéen på inläggen i Les Rambles har den senaste tiden sjunkit till vad som oftast kan liknas vid sandlådesnivå, och det är inget som kommer att tolereras längre. All form av provokation eller personangrepp kommer att resultera i spärr, hur lång beror på vad vi anser vara lämpligt. Detta gäller alla här inne. Har ni grubb med någon så får ni ta det via PM. Alla härinne har ett ansvar för att se till att Les Rambles blir ett kul och intressant forum att besöka igen, allt för många duktiga skribenter har lämnat pga den låga kvalitéen. Skärpning framöver.
Annons: