/spanien/barcelona/forum/432.aspx/spanien/barcelona/forum/432.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2017-07-31 07:37
Neymar Senior has earned 112mi in just 6 years: 2011: 10mi (pre contract FCB) 2013: 40mi (signing) 2016: 26mi (renewal) 2017: 36mi (PSG) Hur denna ledning har krupit för Neymars farsa. Lite löjeväckande och pinsamt faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
2017-07-31 06:01
När vi nu säljer Neymar så måste vi få in en klausul att han inte får bli såld till real på säg minst 5år. Jag skulle koka om jag såg honom där! Visca Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-31 03:13
Jag kom nyss på en sak. Tror ni att npgon klubb skulle vara villiga att slänga lite stålar för Di Maria? Isånnafall kan man ju alltid ta honom plus 222M€ för Neymar och direkt efter det sälja honom. Man bör väl i dagens marknad få åtminstone 65M-70M€ för honom, eller? Sen använder vi cashen till en bättre och yngre spelare typ som Dembélé eller M'Bappe. Äckligt mot Di Maria men who cares jag skiter i honom ex madridistan som hyschade Camp Nou. Hade varit en smart taktik om man verkligen inte kan få Verratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-07-31 02:58
Jag har sen jag vet inte när velat se Neymar såld. Varje gång jag har motiverat min tanke med att Ney inte är tillräckligt professionell, har tankarna på fel håll eller inte respekterar sina lagkamrater/klubb så här vissa blivit galna. "Hur fan vet du, har du nån speciell kamera i omklädningsrummet"" eller "vadå känner du spelarna som ger dig information", o.s.v.

Så här är det, alla skribenter här inne har sina specialiteter. the cameroonians är riktigt insatt i hur klubben styrs, Gabriel har en god öga för spelare, Gio Style har bra koll på sydamerikanska spelare och väldigt många här inne är bra på att förstå taktik. Hade det inte varit för the cameroonians så hade jag inte varit så här insatt om styrelsen för det ligger inte i mitt största intresse. Även om jag vet att dom bokstavligen dödar klubben. Många sydamerikanska talanger har ryktats till oss utan att jag vet vilka dom ens är men Gio Style hade bra koll på de flesta och förklarade vad för sort typ spelare det var, jag litade på den bedömningen för att jag vet att det är hans grej.

Jag tycker att min "specialitet" är beteende för jag lägger väldigt väldigt stor vikt på det. När jag ser bilder eller videos/träningar/matcher på spelarna så plockar jag fram förstoringsglaset. Jag kan studera betendeet på en spelare i flera minuter, backa bak i videon och hela tiden se om bilden/videon för att studera beteendet. Med beteende menar jag framförallt uppförande, hur man allmänt uppför sig mot allt och alla.

Vissa/Många kan tycka att det är störtlöjligt och det har jag respekt för men det ligger helt enkelt i mitt intresse att se hur "mina" spelare beter sig. Jag tränade U17 lag och jag lämnade dom efter två månader då jag inte gillade uppträdandet eller passionen för spelet. Jag tränar P05 nu och kan jag skapa ett eget beteende på dom spelarna. Så när jag skrev att Ney spelade för MSN och inte hade nån vidare respekt för sina andra lagkamrater så gjorde jag det för att jag visste. Jag hatar att säga det och det tar på mig att göra det men det var min "grej".

Att Ney gick in i Madrids omklädningsrum och var kvar där i 15 minuter säger egentligen bara att han inte har nån vidare respekt för klubben han spelar för. Rivaliteten mellan Barca-Real är kokhett, som vi alla vet. Jag antar att det var för att säga "hejdå" till dom. Tänk dig, som Barca spelare gå in i Madrids omklädningsrum för att ta farväl, helt absurd. Så efter alla dessa diskussioner jag har haft gällande Neymar så hade jag rätt? Att spelaren inte respekterar sin klubb och sina lagkamrater.
Barcelona Treyh
2017-07-31 02:38
Det är klart fan att Real Madrid spelarna gillar Neymar nu när han börjar bråka med lagkamrater och flirta med PSG. Släng ut den jäveln. Jag har alltid varit en Neymar fan, till och med att jag övervägde att skaffa en Neymar tröja. Nu kan han fucking dra åt helvetet. Gärna så tidigt som möjligt så att vi kan börja fokuserar på att förstärka truppen och koncentrera oss på framtiden.
Barcelona messimal19
2017-07-31 02:14
Tydligen så ska Neymar göra den obligatoriska läkarundersökningen för PSG i doha på tisdag (PSG forum)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-07-31 01:33
@FCB-1899:
Resultatet i denna jippo-match spelar ingen roll. Kunde inte brytt mig mindre om vi vunnit eller förlorat med 10-0.
Barcelona messimal19
2017-07-31 01:15
Nasser bekräftar att han är säker att Neymar ansluter till PSG. Han sa att förhandlingarna om Neymar går bra (Yahoo sport france) Kolla fotbolltransfers
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB-1899
2017-07-31 01:12
[QUOTE=Soko]Vi har gjort det mycket bra under de tre matcherna i USA och som lovar gott inför säsongen. En sak störde jag mig dock på och gör det fortfarande. Reals 2-2 mål. Vi har hörna och har hela 8 man framåt, vi tappar bollen och plötsligt är det 3 Real spelare mot 2 Barcas hela vägen till målet. Hur tänker man där, hur tillåter man det ens ? Det får bara inte hända att vi blir sönderkontrade på det sättet , att försvara med 2 man !! Hoppas Valverde jobbar på det . ps. Iniesta som var den tredje närmaste var så lätt att passera att han knappt ansträngde sig. [/QUOTE] Vi vann matchen. Det är det som räknas i slutändan. 3-2 mmm smakar gott.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hristo var kungen
2017-07-31 01:12
Expressen kör ju gårdagens nyheter idag. Var ju sports gamla uppgifter. Fortfarande sports uppgifter. Känns som önsketänkande från sports sida dock. Var ju typ igår coutinho sa att han var överraskad över uppgifterna då han intr hade hört något alls. Dessutom var han kapten i liverpools match igår. Dessutom tror jag aldrig att de säljer för så lite, kanske om suarez och alena hade skickats med. Han är storstjärnan där nu, har spelat till sig gerrards plats i klubben
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-07-31 00:59
@Soko:


Alltså, hallå? Du såg väl att spelarna knappt brydde sig.
Det var den löjligaste matchen jag sett på länge. Obefintligt mittfält, full fart framåt och absolut (stundtals) noll tänk bakåt.

Jag förstår än idag inte ens varför man spelade denna match, än mindre förstår jag inte hur folk kunde betala allt mellan 500 dollar och 10.000 dollar för en biljett. Folk är dumma i huvudet..

Barcelona Soko
2017-07-31 00:15
Vi har gjort det mycket bra under de tre matcherna i USA och som lovar gott inför säsongen. En sak störde jag mig dock på och gör det fortfarande. Reals 2-2 mål. Vi har hörna och har hela 8 man framåt, vi tappar bollen och plötsligt är det 3 Real spelare mot 2 Barcas hela vägen till målet. Hur tänker man där, hur tillåter man det ens ? Det får bara inte hända att vi blir sönderkontrade på det sättet , att försvara med 2 man !!
Hoppas Valverde jobbar på det .
ps. Iniesta som var den tredje närmaste var så lätt att passera att han knappt ansträngde sig.
Barcelona Katalano
2017-07-31 00:09
@Barcelonistas:


Behöll det väsentliga i vad jag själv vill beröra kring ämnet. Kommer inte att ta något ur sin kontext utan det handlar om summan som nämns. Inte heller är detta riktat specifikt till dig Barcelonistas utan timingen fick mig att vilja lyfta upp ämnet.

Visst att Morata gick för en helt sjuk summa för det han bevisat hittills. Men den dyraste värvningen hittills är fortfarande Pogba för ca miljarden om jag inte helt missat någon värvning denna sommar.

Under detta fönster har det diskuterats priser på 1.8 miljarder för Mbappe, men det är ännu bara rykten, samma med Neymar även om det ser ut att bli verklighet. Har verkligen marknaden stigit till nära det dubbla på bara en sommar? Jag är inte så säker på det. Neymars fall är ett sjukt undantag om det blir av med hans marknadsvärde som är unikt, samtidigt som PSG kanske inte ens betalar pengarna själv. Möjligtvis kan den värvningen öka förväntade priser på andra spelare också, men innan dess så är allt fortfarande rykten.

Hade Coutinho ryktats till oss förra sommaren för priset som nämns ovan så hade jag sett det som ett sjukt överpris, men pga Moratas värvning och Neymars rykten så kan det av vissa ses som ett bra pris idag. Bliralla lurade tro?

Jag köper inte ännu att priserna stigit så mycket som det ryktas om, utan det är bara PR för att klubbarna ska få mer för sina spelare, där endast Neymar är ett undantag. Säg att vi köper Coutinho för 800 Miljoner och sedan visar det sig när Silly season är över att ingen värvning slog Pogbas rekord. Då visar det att marknaden inte alls eskalerat så snabbt som det ryktas om och helt plötsligt så blir priset för Coutinho för högt.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-31 00:06
Dags för Liverpool fansen att inse att det lockar betydligt mycket mer att spela i barca än hos dem. Men kan förstå frustrationen ang att Coutinho ryktas till oss, Suarez affären biter nog i lite än! Men hade gärna köpt Coutinho! Dock lär siffran landa som de sägs här, över 1 miljard.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-30 23:55
Tror Coutinho kmr kosta 1miljard +.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-30 23:52
Nya uppgifter kring Coutinho kom upp på expressen ingen aning om någon redan länkat."Coutinho till Barcelona ser ut att bli till verklighet. Enligt spanska Sport är brassen ytterst nära att skriva på för storklubben. Parterna uppges ha träffats i London för att diskutera villkoren för en affär.Med tanke på att Neymar är på väg bort från Barcelona har klubben tvingats till att identifiera en ersättare. Det har skrivits om intresse för Paulo Dybala men Juventus vägrar sälja sin argentinare, enligt Tuttosport.
Ytterst nära en affär
Samtidigt har man vid sidan jagat Liverpools nyckelspelare Coutinho. Förhandlingarna har varit tröga men nu verkar Barcelona ha gjort framsteg i affären. Enligt den Barcelona-baserade tidningen Sport är Coutinho väldigt nära klubben.
Rapporterna gör gällande att man befinner sig i ett avancerat skede i förhandlingarna även om parterna ännu inte enats om en övergångssumma. Sport skriver vidare att Coutinho meddelat Liverpool att han vill lämna klubben och att den engelska klubben nu är öppen för en försäljning.
Träffats i London
Premier League-klubben har dock inte särskilt bråttom att göra sig av med brassen eftersom att man kommer att kvala till Champions League i augusti. Enligt Sport har dock Barcelona träffat Coutinhos representanter i London för att diskutera villkoren för en affär.
Coutinho uppges vara villig att sänka sin lön en aning för att flytta till Barcelona, den största anledningen till att brassen vill flytta är chansen till att vinna stora titlar, skriver tidningen. Övergångssumman uppges landa mellan 75-80 miljoner euro, motsvarande 669-764 miljoner kronor.
Sport skriver dessutom att man vill förstärka mittfältet med Paulinho, som tidigare spelat i Tottenham."Det priset kan bara inte stämma om det stämmer så är det ju ett dröm pris för oss.
Barcelona oocbgb
2017-07-30 23:51
[QUOTE=zigazaga]Tänkte en grej på Neymar. Kan det vara så att vår ledning med Barto i spetsen vill bli av med Neymar för att man (vi supportrar) ska glömma allt skit som vart med hans övergång och på så sätt öka sina egna chanser att få sitta kvar? [/QUOTE] Det tror jag inte, detta är snarare ett nederlag av episka mått för ledningen. Och lär öka på chansen för den kommande misstroendeförklaringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2017-07-30 22:01
Tänkte en grej på Neymar. Kan det vara så att vår ledning med Barto i spetsen vill bli av med Neymar för att man (vi supportrar) ska glömma allt skit som vart med hans övergång och på så sätt öka sina egna chanser att få sitta kvar?
Barcelona Yellow cake
2017-07-30 21:53
Vissa spelare verkar på nåt konstigt sätt kräva att få spela, Mats Ter Stegen känns lite som sådan. Känns aldrig som att CIllessen kommer få en ärlig chans till att bli startspelare i Barca.

Jag säger inte att han ska vara det, men känner att de är på typ samma nivå dessa målvakter.
Barcelona Gonzalez_Barca
2017-07-30 21:52
Barcelonistas

Yes, pga kvalitén på inläggen här var under all kritik ett långt tag. Men det har vänt på sistone pga sådana som dig, Gabriel och den legebdariske och mystiske Rambla~ som håller nivån hög. Jag var även ganska flitig här inne men slutade läsa och skriva pga det.
Barcelona Skurhink
2017-07-30 21:49
Barcelonictas: Yepp! Minns du Heywodyablome? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2017-07-30 21:33
@Culés:


Kommer ihåg att jag läste att de då hade krävt minst 90 miljoner pund, ingen aning hur trovärdigt eller vart det kom ifrån för det var ett tag sen.
Barcelona Culés
2017-07-30 21:26
Är det någon som har en aning om det skulle vara helt omöjligt för oss att ta tillbaka Thiago NÄR vi säljer Neymar? Är Bayern helt emot att sälja? Tänkte nu när dom har köpt James. Vill Thiago absolut inte tillbaka? Tacksam för svar då jag inte har det minsta koll men skulle bli överlycklig om han kom tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-30 21:14
Så många bra skribenter som försvunnit från detta forum. Minns ni Hetfield?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-30 21:11
Som.jag skrev nedan gav Neymar Ramos en kram innan matchen och byte tröjan med honom efter matchen. Vet inte nu om det är vanligt att man byter tröjor efter el clasico.
Ramos var diplomatiskt efteråt och hyllade Neymar och så bla att han hoppas att Neymar lämnar Barca för att det blir ett problem mindre för Real.
Neymar är så stor egoist att han förr eller senare kommer att hamna i Real. Det är jag hur säker som helst .
Barcelona El Tridente
2017-07-30 21:07
@II Barça II:Han är ljusår värre än Figo.

Har själv sett han med egna ögon dissa sina egna fans på ett harmlöst sätt utanför Ciutat Esportiva (Träningsanläggningen).

Ronaldinho var en ödmjuk fantastiskt person gentemot sin omgivning, oavsett vem du var.
Barcelona tribente_magico
2017-07-30 21:04
Neymar var i Reals omklädningsrum i 15 min efter matchen, och tog med sig 2 st Real Madrid tröjor vilket tyder på att han vet att det kan va sista matchen mot Real på ett bra tag och passade på att ta några tröjor, inte helt okej tycker jag..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-07-30 20:54
@II Barça II:

Vad kommer Neymar att ha för klädsel imorgon?
Vad för filmer gillar Neymar?
Vad för typ av musik gillar Neymar?


Barcelona II Barça II
2017-07-30 20:46
Vad gör Neymar i Reals omklädningsrum i 15 minuter?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-30 20:39
Förhoppningsvis blir det en dag utan skriverier om Neymar i morgon så att man kan fokusera totalt på det faktum att en viss portugis kommer att stå i domstolen och förklara varför han hållit undan €14 miljoner i utebliven skatt. Advokaterna har redan förberett honom på att det är mer eller mindre meningslöst att hävda okunskap. Tur för honom att domstolen redan hunnit ändra Messis fängelsedom till böter, för annars skulle Ronaldo troligtvis hamna bakom galler.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: