/spanien/barcelona/forum/431.aspx/spanien/barcelona/forum/431.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Beast Puyol
2018-04-29 23:57
Zibarca Oj då ber jag om ursäkt men jag trodde verkligen att han skrev till mig. Sorry Andreas :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-04-29 23:56
real, villareal tar vi hemma, sedan levante tror vi vinner där också sista blir socided tror jag hemma den kan bli krånlig match men eftersom de är hemma bör vi minst få x
Barcelona Beast Puyol
2018-04-29 23:55
Vikten jobb Suarez lägger ner varje match, han sliter sönder varje försvar som han möter. Jag hade inte bytt ut Suarez mot någon annan 9:a. Ja jag vet att Suarez är en jobbig jävel men hans jobb är viktig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2018-04-29 23:54
[QUOTE=Beast Puyol ]Andreas FCB Wow ännu en ”mogen” som ska rädda sin kompis. LoL. Mitt problem nä jag har inga problem alls eller ju dumma människor som inte kan skriva på ett schysst sätt. Hur svårt kan det vara? Kolla på din kommentar de säger allt om dig. Men just de de jag som har ett problem hahahaha. Du är fan skön för du vänder kappan direkt till någon annan. Iniesta är en så tungt avbräck så jag väljer att inte fira denna dubbel pga min kärlek till Iniesta. Allt som han har gjort för klubben o alla minnen gör allt svårt att fira. [/QUOTE]Jag tror att Andreas kommentar var menad till Rivaldo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-04-29 23:53
Stort grattis till Barcelona till ännu en titel.
Njut av det grabbar och slösa inte energi på Real om de ska applådera oss eller inte. Vi ska själva göra en fin ceremoni inför under och efter matchen. Vi har tre matcher kvar hemma och Levante borta. Hoppas spelarna håller fokus och går hela vägen obesegrade.

ps. Messi är först att göra minst 30 mål i 7 säsonger!!
Han ska nu vinna goldskon bara !!
Barcelona 09Triplete15
2018-04-29 23:52
Som någon skrev: hoppas Real Madrid inte ger oss en pasillo och skämmer ut sig framför hela världen. ”Gentlemannaklubben” kan exposas en gång för alla.
Barcelona Beast Puyol
2018-04-29 23:52
Andreas FCB Wow ännu en ”mogen” som ska rädda sin kompis. LoL. Mitt problem nä jag har inga problem alls eller ju dumma människor som inte kan skriva på ett schysst sätt. Hur svårt kan det vara? Kolla på din kommentar de säger allt om dig. Men just de de jag som har ett problem hahahaha. Du är fan skön för du vänder kappan direkt till någon annan. Iniesta är en så tungt avbräck så jag väljer att inte fira denna dubbel pga min kärlek till Iniesta. Allt som han har gjort för klubben o alla minnen gör allt svårt att fira.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-04-29 23:36
@Rivaldo=Gud:


Vad är ditt problem? Alla har väl rätt att vädra sin åsikt?
Snarare du som bör stänga ner ditt konto och avgå permanent om du håller på sådär...
Barcelona Beast Puyol
2018-04-29 23:36
Rivaldo=gud Finner inga ord för dig, wow du tog nivån på ett sätt som ingen kan göra, moget skrivit. Jag va känslosam när jag skrev det, för jag mår sämre nu när jag vet att Iniesta ska lämna. Hatten av för din dumma kommentar wow.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-04-29 23:30
@Beast Puyol:Stäng ner dittt konto tack!
Barcelona FCB_Messi
2018-04-29 23:27
Vem fan bryr sig om Madrid gör pasillo eller inte . Det bevisar bara vilket mindervärdeskomplex de har . Låt det svida för dom och titta på när vi firar. Skyller på klubblags-VM haha. Sikken liten klubb asså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2018-04-29 23:19
Grattis till fansen och laget ligan och inhemska cupen är vår! Bästa laget i Spanien! Nu till det som är aningen ovisst, det känns som vi förlorar vår dna för varje säsong som går, utan att gå in i för stora detaljer tror jag dem flesta vet vad jag pratar om. Jag tror vi chockade alla i ligan med vår defensiva approach, den gjorde oss stabila och fixstjärnorna kunde fokusera på det dem är bra på. Jag förstår att vi inte kan spela på det sättet vi alla vill utan rätta spelarna men kan vi verkligen göra bättre ifrån oss med Valverde kan han ta oss till högre höjder? Jag är tacksam för ligan och cupen men nästa år är la liga lagen starkare, hemligheten om man nu kan kalla det för det är ute alla vet hur vi spelar och det som varit akilleshäl har varit att inte kunna kontrollera en match, det kan man till stor del skylla på att vi saknar den typen av mittfältare men skulle vi få in den typen kan nuvarande tränare utnyttja detta? Det är så många frågetecken som svävar kring detta lag vad tycker ni andra?
Barcelona Beast Puyol
2018-04-29 23:16
Jag vet att vi har vunnit dubbel men jag kan fan inte njuta av detta för jag känner att det är mer negativt av säsongen med tanke på Roma matchen men sist men minst vår käre Iniesta ska lämna. Att Iniesta lämnar gör allt mer svårt att njuta av denna dubbel, gör allt för ont för att man ska fira som en galning. Iniesta är en sån fin människa och därför gör allt mer ont.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-04-29 23:14
Hur som så gynnar det klubben oavsett vad Madrid gör. Dom satte sig minst sagt i skiten :). En rejäl iniesta hyllning under el classico både från klubben och fansen är det enda jag behöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luján #8
2018-04-29 23:12
Spanska mästare! Dubbeln!! Vilken säsong trots att det inte alltid sett glamouröst ut! Njut nu kära culés! Vi är bäst i Spanien! Visca el Barca y visca Catalunya!!
Barcelona Barcelonistas
2018-04-29 23:11
Tw Valencia: “Congratulations to @FCBarcelona for being named champions of @LaLigaEN and commiserations to @RCDeportivo for their relegation from the top flight.” [@valenciacf_en]
Barcelona Barcelonistas
2018-04-29 23:10
Det har aldrig varit en tradition att man ska göra guard of honor efter VM för klubblag. Zidane måste ha slagit i huvudet i något..
Barcelona Soda Popinski
2018-04-29 23:08
Sergio .. Det ligger säkert något i det men jag är tveksam. Det har mer med själva spelet och strukturerna att göra, varefall för min del. För vi är ju trots allt fortfarande obesegrade. Inget som känns så speciellt just nu. Men struntsamma, spelarna och tränarna förtjänar all beröm och firas ska det göra. Måste bara tillägga .. Jag hoppas verkligen att Real Madrid INTE gör en el pasillo. Dom kommer gå till historien med det agerandet. Finns inget chans att det sker. Men som sagt, jag hoppas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-04-29 23:08
Tradition att applådera efter klubblags Vm? Så man ska applådera för en kalle anka titel också nu?

Haha sjuka tider vi lever i.
Barcelona JakWah
2018-04-29 23:05
Haha man hittar på att Barcelona bryter traditioner som aldrig har funnits. Att göra El Pasillo efter ett klubblags-VM har mig veterligen aldrig varit någon sed. Särskilt inte när man inte deltagit! Nu däremot kan vi snacka om att bryta traditioner! Nu är det på allvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-04-29 23:04
Spelarna firar! Suarez dödar dembo haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-04-29 23:03
Soda Kan bero på att det avgjordes så tidigt, aldrig varit hotade. Roma matchen tog lite väl hårt Nu ska det firas, spelarna förtjänar det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-04-29 23:01
Väljer råttorna att inte göra en El Pasillo så får vi väl höra 100 000 pers skrika:

MADRID CABRON SALUDA EL CAMPEON!!!!
Barcelona Soda Popinski
2018-04-29 23:00
Ett väldigt stort grattis till alla oss men speciellt spelarna och klubben! En ganska märklig och avslagen säsong går till till sin ände. Bara att vinna resterande matcher och sedan blicka vidare. Vi har precis vunnit dubbeln men ändå är det något som skaver. Sällan har man kännt så här efter en dubbel. Framtiden är verkligen oviss .. Så det enda jag kan lova er framöver mina damer och herrar är att det KOMMER att bli applåder från våra värata rivaler nästa helg, var så säkra på det! Trevlig valborg!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JakWah
2018-04-29 22:59
Det bästa beviset för att man är en dålig förlorare, förnedrad, butt hurt och absolut ingen gentlemannaklubb är att man inte gör El Pasillo. Därför hoppas jag att det inte blir av!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-04-29 22:53
Hur ska vi få en el pasillo när den patetiska klubben inte ens kan gratulera via sociala medier ? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-04-29 22:50
Knappast individuellt ifall Argentina vinner va? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-04-29 22:49
En individuell dubbel du menar en individuell trippel? Jag tror Argentina vinner VM.
Barcelona Zamboza
2018-04-29 22:48
Skönt med dubbeln i hamn. Nu ska Messi bara ta en individuell dubbel med en skytteliga vinst och guldskon.

I övrigt en ganska dålig insats av barca, men knappast något man är förvånad över med Valverde i rodret. Jag vill inte något från honom, men det är Messi som vunnit oss titlar, inte tränarna efter Pep. Vi spelar usel fotboll och blir stundtals utspelade mot lag som på papperet är mycket sämre än oss. Det är Messi som räddar oss när det behövs som mest, som vi såg idag än en gång.

Jag ber till Gud att Valverde, Suarez och Rakitic lämnar. Valverde är alldeles för feg och tråkig. Suarez och Rakitic har inget barca dna. Ska man få mer rytm i spelet måste dem bort. Även Dembele gör en ganska dålig första säsong, även om man kan ursäkta det pga hans ålder och långtidsskada. Han bör få en andra säsong, där jag hoppas att han kan göra sig själv rättvisa.

Dennis Suarez har alltid bidragit så fort han fått hoppa in. Det känns väldigt märkligt att både LE och VV knappt spelat honom. Han har verkligen det där Iniesta steget när han bara flyter igenom. Dessutom trivs han och Messi väldigt bra ihop på plan. Barca hjärtat vill att han stannar kvar och får kontinuerligt med speltid, fast det bästa vore nog om han gick till en klubb som Napoli, där hans kvaliteer kan komma tillrätta.
Barcelona Cule4life
2018-04-29 22:47
Om vi bortser formationer VV Neymar flopp värvningar så är en dubbel inte illa pinkat.

Det var någon som nämnde har jag för mig att det endast hänt 8 gånger i laligas historia.
Annons: