/spanien/barcelona/forum/4277.aspx/spanien/barcelona/forum/4277.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar11
2015-03-04 15:21
Rambla~ Det skumma är att Batra har fått mindre speltid sedan sociedad matchen. Vågar han inte starta med "talangerna" längre och är rädd för en ny avhyvling Nu går han bara efter namnen, och känns inte riktigt som att han gör som han vill längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-03-04 15:11
@Neymar11:


Det kan bero på att truppen bara får bestå av 16 spelare i CdR. Fast det spelar ingen roll, han kan likväl lämna en sådan som Mathieu utanför truppen kan jag tycka.
Barcelona Neymar11
2015-03-04 15:03
Rambla~ Just fallet Batra som stör mig mest, för han har verkligen bevisat att han är tillräckligt bra när han har fått chansen. Och det kan Lucho inte ha missat, utan han blundar för Batras prestationer Men att inte ens komma med på bänken är obegripligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-04 15:03
[QUOTE=LeoMessi]Baha Vilket namn alltså, borbalán låter som något fantasifoster som man berättar för barn när man vill skrämma dom. "Om ni inte sköter er så kommer Borbalán att ta er". [/QUOTE] Hahahaha. Den va bra. Håller med dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-03-04 15:00
@Neymar11:


Med tanke på att LE knappast är kvar till nästa säsong börjar det faktiskt bli riktigt irriterande när Bartra och även i viss mån Ter Stegen får lite speltid. Förhoppningsvis så nöjer sig MaTS med speltiden han får sin första säsong och vi kan bara hoppas att den nya tränaren som kommer in värderar Bartra och Ter Stegen högre än vad Lucho tycks göra.
Barcelona LeoMessi
2015-03-04 14:47
Baha Vilket namn alltså, borbalán låter som något fantasifoster som man berättar för barn när man vill skrämma dom. "Om ni inte sköter er så kommer Borbalán att ta er".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-04 14:45
Borbalán, the referee that gave a yellow card to Messi for being hit by a bottle, is the one in charge for Barça vs Villarreal today.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-04 14:15
Mathieu Douglas och Vermaelen hade suttit idag vid King Arthurs runda bord. Våra Lords får inte ifrågasättas. Tillsammans kostade de 40 miljoner euro. Jag kräver er yttersta respekt gentemot våra legendarer. #Lordship
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-03-04 14:08
LeoMessi Som du var inne på lite, den enkla förklaringen är att Mathieu var Luchos värvning och kosta rätt mycket pengar. Jag är hundra på att Lucho vet hur mycket Mathieu gjort bort sig och att Bartra är mycket bättre än honom men det är den enkla anledningen att Lucho inte vill visa att han gjorde bort sig när han hämta Mathieu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel Messi n10
2015-03-04 14:04
Förstår mig inte på varför Bartra inte kommer med och inte får spela killen presterar varje match han spelar. Han och Pique hade bildat så grymt mittbacksförsvar tillsammans men Lucho verkar tyvärr tycka nåt annat. Hoppas att detta förbättras framöver för liksom tror inte han kommer acceptera detta allt för länge...
Barcelona LeoMessi
2015-03-04 13:18
Jag tycker att det är väldigt märkligt att bartra har lämnats utanför truppen. Helt ärligt så ser jag inget mönster i hur han använder bartra. Som mittback så ska han gå för Mathieu och Mascherano! Han presterar alltid när han får chansen, vilket är ett under med tanke på hur sällan det är. Mot Granada så var han väldigt bra, vet att han orsakade straff, men utöver det så var han fläckfri. Förstår inte riktigt vad Lucho kräver av honom? Tittar han ens på bartra när han väl får spela? Mathieu gör bort sig KONSTANT numera och ändå får han mer förtroende. Förstår om bartra vill lämna för en annan klubb snart. I flera år har han suttit på bänken utan att få chansen på riktigt! Förra säsongen så var han också bra, han övertygade. Den här säsongen har han också varit bra men ingen tycks se det. Nej, jag köper inte att han är "valpig", för han gör sällan juniormisstag och om han gör misstag så är det för att han inte har någon jävla matchtempo. Det går ju veckor mellan varje match för honom. En anledning till varför han inte får spela är för att Lucho inte vill bänka Busi eller mascherano, dom är för stora namn och även om det inte är optimalt för startelvan så kommer han aldrig att bänka dessa två. Sen så har vi Mathieu, i det här fallet tror jag bara att Lucho är envis och inte vill erkänna att det köpet inte var så misslyckat. Liksom, ska Mathieu hota att lämna om bartra går före honom? Tror att Mathieu har lite mer vett än så, han är snart 32 år och spelar i Barca, han vill nog försöka avsluta karriären här och om han får spela då och då gör nog inte så mycket för honom. När det kommer till Bartra så tycker jag att han agerar märkligt och fel. I övrigt så har han gjort det bra med laget, speciellt under 2015.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-03-04 13:08
Jag är verkligen förtjust i tanken att få se Vietto i vår dress. Som många nämnt innan är han verkligen en riktigt bra framtida ersättare för Suarez. Han påminner väldigt mycket om Aguero i spelstilen och för att inte tala om alla mål han gör. Med detta sagt säger man inte heller nej till en värvning av Dybala. Även han är otroligt duktig och besitter en enorm talang. Väldigt lik Messi speciellt när han lägger fantastiska genomskärare med vänsterdojan som om det vore ingenting. Föredrar dock Vietto då jag känner att vi inte riktigt är i behov av en kantspelare nu eller i framtiden, med tanke på vilka vi har nere i La Masia.
Barcelona ( Xaviesta )
2015-03-04 12:56
jonis Det beror på var i världen man är ;) Jag skrev det där igår natt, vilket var din "idag" if that makes sense.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KristoferDelija
2015-03-04 11:57
Här står det om Dybala som skulle simma för att komma till Barca.
Men även Vietto har velat spela för Barca, många argentinare har Barca som drömklubb i Europa kolla bara Marcos Rojo som går runt med Barca tröja trots att han spelar för United.

Både Dybala och Vietto är två fantastiska spelare men jag tycker Vietto är bättre än Dybala.
Vietto skulle passat fantastiskt fint in i och han är lite mer komplett och skulle vart en helt perfekt efterträdare till Suarez.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2015-03-04 10:59
@erMESSIdi: There is only one player in top 5 leagues with 10+ left foot goals and 10+ right foot goals...you got it right - Messi (14 LF and 11 RF).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2015-03-04 10:43
[QUOTE=Lionel Suarez]Skall ner och titta på El Classico den 22:e, men aldrig tidigare varit i Barcelona. Finns här någon som vet en bra pub som vi fans samlas innan matcher vore jag väldigt glad om ni skrev den här. Likaså andra tips man kan göra några dagar i denna stad.. [/QUOTE] För annat att göra kolla unlikes guide för Barca, skitmånga tips som inte står i turistguiderna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2015-03-04 10:41
Neymar11

Absolut, han har gjort riktigt bra ifrån sig! Ville bara ge ett starkt exempel i och med en stor match och en bra prestation. Killen behöver speltid så är det bara! Och precis som du säger, då behöver man inte köpa in två nya backar utan kan satsa på en bättre mittback istället. Yes samma här, men han tar konstiga beslut ibland.
Barcelona oocbgb
2015-03-04 10:38
[QUOTE=jonis]Xaviesta Kul att du laddar inför imorgon! Men missa bara inte matchen ikväll 20:00! [/QUOTE] Haha ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-03-04 10:29
Jonis Batra har presterat varje match han har fått spela, han var sådär mot Granada senast. Men han har visat att han är att räkna med om han får speltid och förtroende. Låter vi han växa så slipper vi värva 2 mittbackar och behöver bara lägga pengar på 1 mittback Lucho har mitt fulla stöd, men just det här börjar irritera mig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2015-03-04 10:22
@Neymar11:


Han är lite konstig den där Lucho. Ser ingen logik i att lämna honom utanför truppen i en returmatch där man har med sig 3-1, medan han fick spela från start och i 90 minuter mot PSG i en match där man verkligen var tvungna att vinna. Och det var ingen dålig match han gjorde precis, han var en riktig krigare den matchen!
Barcelona Neymar11
2015-03-04 10:16
Ytterligare en gång så är inte Batra med i truppen, nu börjar fan jag med bli irriterad på Lucho Montoya, Roberto, samba Douglas kan du skicka åt helvete men Batra ska fan få mer speltid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2015-03-04 10:15
[QUOTE=( Xaviesta )]Väldigt intressant match imorgon där vi har chansen att få spela i en final igen om vi slår ut u båtarna, för första gången på länge faktiskt.[/QUOTE] Vi tog ju oss till final förra året också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona gulu
2015-03-04 08:46
[QUOTE=Lionel Suarez]Skall ner och titta på El Classico den 22:e, men aldrig tidigare varit i Barcelona. Finns här någon som vet en bra pub som vi fans samlas innan matcher vore jag väldigt glad om ni skrev den här. Likaså andra tips man kan göra några dagar i denna stad.. [/QUOTE] Som redan skrivits så ta tunnelbanan till Les Corts och gå mot stadion så kommer du hitta en och annan bar på vägen ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2015-03-04 08:39
Xaviesta

Kul att du laddar inför imorgon! Men missa bara inte matchen ikväll 20:00!
Barcelona DM1982
2015-03-04 08:38
( Xaviesta ) Matchen är idag. ; )
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2015-03-04 08:38
@Maestro Xavi:


Lite mer kött på benen, bygga lite mer muskler, ta över kaptensbindeln och vi har nya Puyol..hoppas jag! Som jag saknar pappa Puyol på planen!
Barcelona ( Xaviesta )
2015-03-04 08:30
Väldigt intressant match imorgon där vi har chansen att få spela i en final igen om vi slår ut u båtarna, för första gången på länge faktiskt. Får vi in första målet har vi säkrat finalbiljetten då det blir en enorm psykologisk uppförsbacke för dom gula. Smäller dom in första målet däremot så blir det en dans i 90 minuter plus tillägg. Nu är Copan ingenting värd I mina ögon utan någon av dom andra två tunga, dvs ligan eller CL. Ihop med någon av dessa smakar Copan mumma, men som ensam pokal i maj hade jag blivit besviken då det känns som att vår trio där framme är så pass bra att dom har kapaciteten att på egen hand kamma hem något stort redan i år. Ska bli ytterst intressant att se om Suarez är kapabel att konservera formen från City matchen där han var briljant för att inte nämna bicycletan i matchen dessförinnan. Förhoppningsvis kommer Neymar också igång igen efter ett antal tveksamma insatser där Ronaldinho-stoftet lyst med sin frånvaro. För Messis del handlar det inte om form längre utan han har helt enkelt bestämt sig för att spela på sin egen interstellära nivå igen och känslan är att han kommer att mer eller mindre fortsätta dominera fotbollsscenen säsongen ut. Luktar faktiskt lite lycka den här våren som komma skall. Jag förväntar mig ingenting redan i år men höjderna vi nått efter Sociedad matchen har ingjutit hopp och tilltro hos varenda cule' i världen. Ingen talar högt om det men det viskas om titlar redan i år och det måste ju självklart laget själva känna också. Så här inspirerade har vi inte sett ut sedan Peps dagar. Imorgon kan vi slå första spaden i gruset och förhoppningsvis kan vi skymta guld att gräva och då finns det bara mentala spärrar som kan stoppa oss från att springa om Real i ligan och ta oss till final i CL. Speciellt i år då övriga fältet faktiskt känns svagare än Barca. Hopp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-03-04 01:46
En på Puertan skrev att deras offensiv hade blivit mer oförutsägbara (bättre)med Messi och Neymar på kanterna än med Ronaldo och Bale. Inte så konstigt att denna tycker så enligt mig iaf.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-03-04 01:39
Por la final!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2015-03-04 00:13
@Lionel Suarez:


Om jag minns rätt så är det bara att dra mot Camp Nou och lite utanför arenan hittar du massa pubar och där hänger en massa Barca fans, sen att det är El classico är det vara bra drag överallt på gatorna i staden. Njut, för Barcelona är en fantastisk stad.
Annons: