/spanien/barcelona/forum/425.aspx/spanien/barcelona/forum/425.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2018-03-11 14:36
Gremio har ingenting att säga till om. Övergången är i Barças händer nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-03-11 14:31
Alltså, en option! Vad händer om han kommer med till VM och gör succé? Tror ni då Gremio nöjer sig med 30m+9m? Jag menar, en option innebär oftast att man får rätten att matcha all inkommande bud på spelaren. Får tex Gremio bud på +50m, nog fan kommer de ställa sig på tvären och kräva ett motbud av Barca? Det hade jag gjort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-03-11 14:28
Anledningen till att det bara är en köpoption och inte en transfer tror jag beror helt och hållet på om Coutinho hinner få sitt EU-pass till sommaren. Gör han inte det så kan man vänta med Arthur till sommaren 2019 i hopp om att Coutinho då har öppnat upp en icke-EU plats. Mina bör stanna. Tror Vermaelen har större chans att lämna än colombianen. Tvivlar på att klubben har råd att spendera pengar på en mittback och därför känns det som att nuvarande mittbacksuppsättning kommer fortsätta även nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-03-11 14:17
Välkommen Arthur!
Barcelona Kröjjff
2018-03-11 13:33
En kort tillbakablick på gårdagskvällen. Själv så streamade jag matchen med ett par engelska kommentatorer. Dessa ansåg med rätta att Suárez två frisparkar var av ett slag som säkerligen fyllde honom med frustration efteråt. Och även en viss Robert Perlskog verkar funnit dem så undermåliga, att de förtjänade hans befogade kritik.. Vad som emellertid förundrar mig storligen, är att den sistnämnde brukar dra djupt efter andan varje gång Ronaldo lägger upp bollen, backar några meter och gör sig bred genom att ställa sig kobent, som om hela världen väntade på födslen av ett underverk. När sanningen är den att det mellan tummen och pekfingret brukar sluta på precis samma sätt som när Suárez tog sig rätten att ersätta Messi, cirka sju gånger av tio, när den fruktade"frisparkspecialisten" slår till"; som bäst. Men detta faktum brukar mig veterligen Robert Perlskog aldrig gör något nämnvärt nummer av. Tvärtom låter han även fortsättningsvis precis lika ivrigt förväntansfull som den person som satt vid min sida på krogen. när Ronaldo fick två frisparkar utanför straffområdet i första mötet med PSG. Själv var jag nykter nog att redan innan tillslaget lugnt säga, att han skulle träffa muren eller missa målramen med nån meter eller mer. Fast jag avstod faktiskt från att göra några extranummer av mina två klockrena träffar.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-03-11 13:00
Arthur är den nye Xavi. Mer behöver inte sägas.
Barcelona Duda
2018-03-11 12:57
Jag har själv aldrig gillat spelare som gnäller, filmar/överdriver, gestikulerar osv... och Suarez hamnar ju tyvärr i den kategorin. Han kommer aldrig att vara en personlig favorit, men så länge han faktiskt presterar så har det ingen betydelse att han gnäller. Om ni kollar på intervjuer med spelare som Pique och Messi, för att nämna några, så talar dom otroligt varmt om Suarez och säger att han inte bara är en fantastisk spelare, men även en underbar vän. Så ja, så länge han presterar och gör mål för oss finns det ingen anledning att skeppa iväg honom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-11 12:53
DM1982 - kan bli en av världens bästa på sin position. Jag har sett många matcher med Arthur.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2018-03-11 12:47
Arthur är alltså klar. Min fråga är dock fortfarande...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-03-11 12:30
Handen på hjärtat; vilka här har bra koll på Arthur? Inte youtubekoll utan koll. Han är helt okänd för mig men det ska bli intressant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-03-11 12:24
[QUOTE=JakWah]Vad tror ni angående Iniesta inför matchen mot Chelsea? Har det ens kommit ett officiellt uttalande efter skadan? Känslan är ju att man inte vill ge Chelsea en chans att planera utifrån Iniestas vara eller icke vara. [/QUOTE] Låg sannolikhet att han är med men kanske. Han ska tydligen kommit igång med bollträning, alltid något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 10 || #5 sergiobusquets
2018-03-11 12:24
Äntligen, rätt okej att vakna till dessa uppgifter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-03-11 12:16
Korrigering; Barça har en KÖPOPTION på Arthur som kan aktiverad från 1 juli 2018. Det finns inga indikationer på eventuella böter om Barça inte använder optionen redan till sommaren. Skulle tro att Yerry Mina lånas ut och ersätts av en spelare med eu-pass om Arthur kommer redan till sommaren. Marlon är utlånad även nästa säsong, så han lär inte komma tillbaka oavsett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2018-03-11 12:15
[QUOTE=Barcelonistas]Gött att Arthur är klar nu är det bara att vänta in Griezmann. [/QUOTE] Håller med dig, hoppas på att Griezmann ersätter Suarez. Kanske inte är så troligt att Suarez försvinner men man kan alltid hoppas. Rent hypotetiskt om ni måste välja, hade ni värvat Eriksen och spelat Coutinho i anfallet eller värvat Griezmann och spelat med Coutinho som central mittfältare? Ryktas om att Griezmann eller Eriksen blir den "stora värvningen" i sommar, MD rapporterade om intresse för Eriksen. Någon av dessa kommer anlända, den här ledningen jobbar på detta sätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-03-11 12:13
Herregud ni överdriver angående Coutinho-Suarez. De är båda vuxna människor som dessutom är vänner. Jag tror inte det påverkar Coutinhos vilja att avsluta. Med det sagt tycker jag att Suarez beter sig vidrigt, men jag tror inte det är något allvarligt problem i det här fallet.
Barcelona Kröjjff
2018-03-11 12:10
Så vem blir nu först på forumet att börja kalla sig King Arthur? Återtar Reymar tronen?
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-03-11 12:10
@the cameroonians:

Redan till sommaren!? Otroligt!
Barcelona Romelu Umtiti
2018-03-11 12:02
the cameroonians Med tanke på att han anländer 1 juli. Innebär det att det är 100% att cou får ett EU-pass? 100% att Marlon inte kommer tillbaka? Blir någon av sydamerikanerna såld? Har du någon insight i hur tankegångarna går?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JakWah
2018-03-11 12:01
Vad tror ni angående Iniesta inför matchen mot Chelsea? Har det ens kommit ett officiellt uttalande efter skadan? Känslan är ju att man inte vill ge Chelsea en chans att planera utifrån Iniestas vara eller icke vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-11 11:59
Gött att Arthur är klar nu är det bara att vänta in Griezmann.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-03-11 11:54
Arthur officiellt klar för Barça. Ansluter 1 juli och har skrivit på för 5 år. Kostnaden landar på €30 plus 9 miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2018-03-11 11:54
Arthur Done deal! Bem-vindo!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi M10
2018-03-11 11:54
[BREAKING NEWS] Agreement for Arthur transfer. ?? Bem-vindo! Welcome! https://t.co/KZWyOoVj52 Arthur klar för Barça
Barcelona Skurhink
2018-03-11 11:52
Det finns ju såklart positiva saker med Suarez skrik och gap åxå, som när vi leder med 2-0 och är en gubbe mer på planen och laget överlag visar rätt tydligt att man slår av på fart offensivt. Då är Suarez fortfarande uppskruvad till 1000 och det är ju något jag saknar lite i truppen just nu. Jag är ordentligt orolig om vi ersätter Suarez med Grizman rakt av, så länge Messi spelar i Barca så ser jag ingen plats för varken Grizman eller Dybala då det är spelare som rör sig i exakt samma ytor som Messi. Om Suarez ska ersättas så måste det vara bättre att plocka en typ som Martial som är rakare och kan utgå mer från vänster?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2018-03-11 11:47
Har haft svårt för Suarez sen VM 2010. Ni som minns den matchen. Ett utav historiens mest orättvisa matcher. Surarez räddar bollen från att gå in i mål efter en lång offensiv från Ghana, som borde minst ha resultera i 2 mål eller en straff innan den situationen. Suarez gråter utvisningen var solklar. Väljer att se straffen innan han går ut i tunneln blir super glad ler och skriker ut sin glädje när Asamoah missar straffen i 120 minuten. Ghana förlorar sen på straffar. Ghana borde typ ha vunnit den matchen med 4-1 så överlägsna var dem på övertid. Hade jag vart domarn hade jag dömt mål istället för straff. Hur som helst som afrikan var det smärtsamt att se Ghana åka ut på det viset. För dom hade ärligt talat med flyt kunna vunnit VM och förmodligen definitivt tagit en brons,silver plats om dem bara hade fått det dom förtjänade mot Uruguay. Trodde aldrig Ghana skulle vara så bra utan deras fix stjärna Essien. Men dem var oförutsägbara snabba som fan och hade många spelare i sin prime. Kommer ta minst 30 år innan vi ens ser ett annat afrikanskt land vara nära en VM final. Ska va ärlig att jag är en lite av en hycklare nu när jag inte tycker att Suarez är lika äcklig bara för att han lirar hos oss. Men sån är supporterskapet man ser typ inte det äckliga i sina egna spelare. men vi kan alla hålla med om att Suarez inte är den bästa ambassadören för oss med sitt sätt at vara. Hur som helst Suarez klagar på Coutinho för att visa sitt maktspel. Typ "du ska inte komma hit och gå före mig rankingen" Suarez slickar Messis röv för att kunna ha denna maktpositionen. Redan ifjol påpekade jag att Suarez samt Neymar var äckliga i sitt sätt att vara. Samt att båda slicka Messis röv för att vara kunna vara så. Coutinho är en lågmäld spelare och kommer inte slicka röv för att få något. Våra tränare måste se genom detta och skapa struktur. Alla människor mår bra av struktur och, vi saknar den tyvärr. Snälla när Suarez och Alba är före i frisparks rankningen så är det något som inte stämmer. Kan typ tycka att hela mittfältet kan slå bättre frisparkar än dessa två herrar. Detta har skadat Barca senaste två åren och kommer skada oss om vi inte tar tag i det snabbt. Det har skada framförallt världens bästa genom tiderna. Snälla nån vi borde fucking vinna CL vart annat år med Messi. Så att tränare vinner trippeln något år med en spelare som Messi imponerar mig inte så värst,det ska typ vara kravet med detta underbarn. Känner inte att VV har cajones nog att skapa en struktur. Varför vi får se konstiga laguttagningar ibland och att vissa aldrig vilas eller vissa aldrig spelas beror nog främst på detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-03-11 11:42
"Coutinho är en man".Så vad är då Valverde? Har chefen inget ansvar att ta som coach? Att se honom skälla som en bandhund på Suárez från bänken, vore väl "manligt"? Problemet är bara att en pittbullterrier inte lyder i stridens hetta, utan vägrar släppa greppet, när den väl fått övertaget. Då lyder den inte ens sin husse. Och än mindre matte, om man får tro de testikelstinna tänkarna.Men tikar skiljer sig inte i det avseendet, när det väl kommer till kamp på liv och död. Oss män emellan..
Barcelona Cule4life
2018-03-11 11:15
Coutinho är en man. Då är det dags att man up. Skrik tillbaka. Snö frisparkar och vägra släppa. Med tiden kommer respekten. Det ät så det funkar. Från skolgården till fotbollsplanen. Coutinho ska lita på sin talang och inte ta skit av någon. Självklart ödmjuk också mot dom som förtjänar det.
Barcelona DM1982
2018-03-11 10:25
Finns nog inget farligare i ett lag än en spelare som sprider dålig stämning. Valverde måste ta tag i det här omgående.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tribente_magico
2018-03-11 08:40
Man kan ju undra varför Coutinho inte alls var glad efter matchen efter trots mål och en bra match av honom. Anledningen stavas: Ett antal tillrättavisningar/vilt klagande från Suarez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-03-11 06:55
[QUOTE=10 || #5 sergiobusquets]Ja man tröttnar mer och mer efter varje på suarez oavsett om han gör hattrick eller inga mål. Vidrig både mot medspelare och motståndare. Tyvärr så kommer han nog avsluta sin karriär i Barcelona. [/QUOTE] Är det inte dags för Valverde att sätta ner foten och tillrättavisa Suarez? Eller är det en statusgrej som han kommer undan med? Det pratas så mycket om Griezmann, varför går man inte efter Harry Kane och ersätter Suarez rakt av?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: