/spanien/barcelona/forum/423.aspx/spanien/barcelona/forum/423.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona En vuxen man
2017-08-02 15:32
Är Neymarfan, har varit kul att följa Barca i 4 år, 6-1 seger mot PSG är det bästa minnet för mig, Sanslös eufori.

Och fan vad stort av Messi att dela avskeds videon på insta, älskar honom. Bäst genom tiderna!
Barcelona Puyol5
2017-08-02 15:31
Alla dagar i vecka Aguero och Renato för 800 mille än Mbappe för 1.8miljarder. Aguero kan lira fotboll. Messi har haft säsonger där folk skrev att han va slut, vilket såklart inte stämde. Behöver vi en spelare som spelar 38 matcher likt Messi, Neymar och Suarez vill? Nej det gynnar inte bredden i truppen. Rotation till vis mån är bra. En Aguero med runt 30 matcher i ligan är perfekt. Han gör målen, det är nått han fortsatt göra trots formkurvor - det vi söker av en anfallare.

Sanches billig som få. Rotation med Iniesta. Perfekt. Funkar det inte, ingen big deal - många breddspelare för större pengar som misslyckats.

Satsa allt på en spelare med en bra säsong har väl historien bevisat inte är speciellt smart. Framförallt inte dessa löjliga summor. Martial va en sjukt dyr tonåring bara för några år sedan, men går inte ens att jämföra deras summor för skillnaden är så stor. Martial hade bevisat ungefär lika mycket som Mbappe. Skulle dem lyckas och bli nya Ronaldo/Messi är 1.8miljarder okej men allt under är billigare än 1.8miljarder, och då kan man istället satsa säkert, och ärligt hur många tror Mbappe når den nivån som Messi? Hazard, Dybala osv måste väl ändå ses som säkrare värvningar till bättre pris.

Satsa säkert på ersättare till Neymar. Få dessutom pengar över och köp in mittfältare av världsklass. Förhoppningsvis kan även säkra typ Jose Gimenez som mittback, där vi fortfarande inte riktigt hittat rätt. Trots dessa tre köp finns pengar kvar. Få in talanger/talang som kan växa i klubben.
Barcelona messimal19
2017-08-02 15:31
Jag var den sista som ville se Neymar lämna. Han lämnar ett stort tomrum bakom sig och är otroligt svår att ersätta pga kreativiteten i sig. Jag ser gärna att vi köper En spelare likt Henry eller villa som förvirrar backarna dem möter med djupledslöpningar. Vi behöver en tekniker i coutinho eller Hazard alternativt värva dybala o lägg han bakom Messi och Suarez
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-02 15:26
På tal om dragningskraft. Jag har för mig att Barcelona hade bättre publikssnitt innan Neymar kom än med honom. Om jag minns rätt så snittade vi runr 81 000 men som har senare år sjunkit till runt 78 000. Hade varit intressant att jämföra om någon kunde hitta den info.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-02 15:21
När får vi pengarna då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-02 15:20
Mod

Sure thing, jag har sagt mitt. Reagerade mest på att personen snackar som att han känner mig och ber mig titta på mer fotboll.

Men I'm done, blir inga mer svar från min sida. Vill inte förstöra forumet.
Barcelona Gabriel
2017-08-02 15:18
Puyol5

Gubben lilla, kom inte och berätta till mig att jag ska kolla på mer matcher när du inte vet vem personen bakom skärmen du tilltalar är. Om du hade känt mig personligen så hade du vetat att det är en stor passion för mig att scouta fotbollsspelare och det är något jag spenderar väldigt mycket at min fria tid på. Det innebär att jag laddar ner matcher från säsongens lopp (ja just det, matcher inte youtube klipp som jag antar att du tittar på när du får för dig att Herrera och Renato Sanchez kan lira i Barcelona) för att tydligt och noga se ifall de har vad som (enligt mig) krävs för att spela i Barcelona.

Utöver det så kollar jag på ALL form av fotboll, så ditt råd att be mig att titta på mer fotboll utöver Barcelona blir fett fail. Du nämner Agüero, you have got to be fucking kidding me? Har du sett Agüero de senaste 2 säsongerna eller? En föredetting som gått ned sig enormt. Du vill alltså ersätta Neymar med Agüero? Pleeeeeease.

Jag betalar grovt mycket hellre 1.8 för världens största fotbollstalang just nu, än att slänga iväg Neymars pengar på Agüero, Renato Sanchez och Herrera.

Du kunde åtminstone kommit med lite vettigare alternativ som Dembélé, Seri eller någon annan. Men de spelarna du nämner skrattar man ju bara åt.

Ta ditt egna råd är du snäll och scouta dem bättre innan du får för dig att Herrera; en föredetting Agüero och Renato Sanchez kan spela i Barcelona.
Barcelona Barca4life98
2017-08-02 15:16
Messi på Instagram; "It was a great pleasure to have shared these years with you, my friend. I wish you good luck in this new stage in your life. See you later."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-02 15:15
@Puyol5:


Värd och värd tror inte många spelare är värda summan som är fäst vid dem, allt är överdrivet så är marknaden tror inte en enda härinne håller med om värdet dem satt men om det är så marknaden är och man har en oslipad diamant som har alla attribut att verkligen slå igenom så förstår man att många vill ha honom för det var inte vanliga lag i franska ligan han visade upp på läktaren det var ändå bra lag han visade upp sig mot.

Sen kanske inte vi är i den sitsen att gambla som andra storlag men nu är vi där i det där läget där det måste tänkas till ordentligt här, ska man gå på safe bet på en äldre spelare något kortsiktigt eller ska man tänka för framtiden?

Jag hade gått för en safe bet men jag är något av en safe n slow is my tempo typen.
Mod
2017-08-02 15:13
Puyol5 & Gabriel

Det räcker nu.
Diskutera gärna respektfullt med varandra men sluta med förolämpningarna. Annars ta det via PM.
Barcelona JakWah
2017-08-02 15:13
Neymar är en stor förlust för Barcelona, men mest pga varumärket och statusen. Dragningskraften till klubben blir mindre när en spelare som Neymar försvinner. Rent fotbollsmässigt är det såklart också en förlust, MEN... Neymar är inte oersättlig på samma sätt som t.ex Messi. Hur många gånger har man inte svurit framför TV:n då Neymar gjort sina slarvfel och kladdat alldeles för mycket med bollen? I sina bästa stunder är han grym, men faktum är att han alltför sällan kommer upp i den nivån, varpå han kan framstå som omogen i sin spelstil. Visst är han fortfarande ung, men jag är MYCKET tveksam till om han faktiskt kommer att utvecklas markant i en liga som Ligue 1. PSG köper ett stort varumärke, men absolut inte garanterad internationell framgång rent sportsligt. Det finns så många exempel på klubbar som försökt köpa sig till framgång, men misslyckats. PSG förblir sannolikt samma förlorarklubb i CL och då kan vi skratta gott. Nu hoppas jag att ledningen i Barcelona utnyttjar pengarna väl. Kanske är det en sådan här sak som behöver hända för att Barcelonas grundproblem med mittfält och defensiv ska kunna lösas! Vi har fortfarande Messi och Suarez. Det räcker gott och väl så länge man stärker positionerna längre ner i banan. Jag ser hellre en bra helhet och ett stabilt lag än en superoffensiv med Neymar där mittfält och defensiv inte räcker till. Nu finns pengarna att åtgärda problemen... hoppas bara att det görs på rätt sätt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DanneD
2017-08-02 15:11
Inom 10 år har vi lag som Shanghai, Barca, Real, Milan i en super liga. Tyvärr så är den mordena fotbollen på väg dit. Senaste åren har jag börjat tappa intresse för La liga och cl. Det känns mera som företag en klubbar nuförtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-08-02 15:11
Messi tackar för åren tillsammans med Ney.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Puyol5
2017-08-02 15:10
@Gabriel:


Snälla. Du ville värva Mbappe för 1.8miljarder, hur många matcher såg du med han förra säsongen? Säsongen innan den, nej juste han har bara en säsong att kolla på. Men med dessa matcher i bagaget är han värd 1.8miljarder tycker du? Så igen hur många matcher såg du honom?

I dagens marknad är Herrera bra. Renato framtidsnamn och billig, helt klart värd chansen. Har absolut potential att bli lika bra som Coutinho som alla vill värva för över en miljard.

Så innan du värvar Mbappe för 1.8miljarder, så snälla kolla lite matcher först.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-02 15:09
Trevligt av Leo
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-02 15:08
@Barcelonistas:

Sett till klubbarna Juventus och Monaco transfer policy känns det som det är enklast att värva Dybala eller Mbappe sen vem det blir är fan 50/50. Kommer någon lämna eller är det tänkt att nuvarande ska vara kvar?
Då kanske det inte blir något till mittfältet om dem tänkt ha kvar dem
Barcelona Mikheil
2017-08-02 15:08
PSG är verkligen ekonomisk dopade. Speciellt när dom har ett land som kan försörja dom och skriva av de som "sponsor". Nasser har dessutom en "minister"-post i landet utan några direkta arbetsuppgifter. Då förstår man hur landet och PSG funkar. PSG är så rikt så de liknar de laget man fuskade med på FM14 och köpte till online-editor för 4.99€ och kunde göra så att man hade oändligt med pengar för transfer och löne budget. Äckligt hur dagens fotboll funkar. Tror knappast Uefa går in och tittar på ett lag som generar så mycket pengar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-08-02 15:08
Messi har lagt upp något på Instagram om Neymar för 1 minut sedan. Någon som kan översätta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-02 15:07
"Barcelona må ha sett vilsna ut säsongen som gick, men har allt för att tillhöra den absoluta världstoppen även i fortsättningen; en egen spelidé, en ideologisk identitet och en storklubbs infrastruktur och tradition.

Paris Saint-Germain är den kaosartade storstadsklubben som blev ett frustande, frustrerat bling bling-kollektiv som fortfarande darrar när det gäller som mest."

Barcelona JS22
2017-08-02 15:07
Kan inget annat än att skratta åt neymarförsäljningen. Hatat honom sedan dagen han kom, han är bra men överskattad, för att tro att han ens skulle va i närheten av Messi, eller bli den "nye" måste man ha uselt fotbollsöga. Han bryr sig inte om något annat än hans varumärke, vi blir en bättre klubb utan ormen. Bara ledningen rustar upp mittfältet, drömersättningen för neymar är Hazard, det är något med hans mjuka touch och bollkontroll som skulle passa så bra för Barca. Länge sedan man såg någon driva med bollen så mjukt haha.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-02 15:06
Känslan är 2 cracks som kmr komma nu. Beroende på hur och vem man värvar. Med Mbappe blir det inte mer än två cracks.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-02 15:06
@Puyol5:
Att Aguero haft några mindre bra säsonger har inte undgått någon men Renato s och Herrera är otroligt mediokra, Herrera må ha gjort det okej i Bilbao med sin köttar stil men ingen spelare som hade höjt truppen man bör kolla på andra om det är den typen man vill ha för han är inte bra nog Renato är en talang som sett allt annat än bra sedan han lämna Benfica. Jag har sett Renato spela ca 15 matcher och vet fortfarande inte vad han är bra på, totalt usel som cm osäker dålig blick bolltapp vad är han bra på? Men gillar att du tänker på bredden. Katalano Siiiiiiii
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-02 15:03
Känns som hela forumet har fått en jävla VIRUS hahahaha allt tack vare Neymar. Vi skulle bara förbättra mittfältet sen vips ville Neymar lämna. Nu står vi där med en jävla kniv i ryggen. Ersätt Neymar med Mbappe. Köp Coutinho och lägg han på mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-02 15:02
@Puyol5:
Ett råd till dig själv kanske. Du kan inte ha sett mycket fotboll i ditt liv om du tror att Ander Herrera och Renato Sanchez hade lyckats i Barcelona :)
Barcelona Trio Mágico
2017-08-02 15:02
[QUOTE=Barcelonistas]Alves - blir du själv inte trött av att skriva så extremt mycket negativt hela tiden? Att du orkar göra det konstant är ju en styrka i sig.. [/QUOTE] Du klagar mycket på vad folk skriver du.. Faktum är att det Alves skriver är fakta! Det är bra att det finns några som ser saker för vad de är, istället för vad de önskar att det är här i forumet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-02 15:00
Real supportrarna skrattar åt Ney försäljningen? Well själv skrattar jag pt det här för det är så jävla sant! KOLLA LÄNKTIPS!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Puyol5
2017-08-02 15:00
@Gabriel:


Ibland hjälper det att se andra lag spela fotboll under säsongen och inte bara kolla Barca och spela Fm för att få en uppfattning om spelare i andra klubbar. Bara ett tips.
Barcelona Mido
2017-08-02 14:57
[QUOTE=Barcelona_1899]Mascherano, Messi, Suarez, Pique, Iniesta, Rakitic, Busquets alla 28 . Barca är där Real var för några år sedan och Real är där Barca är för några år sedan. De har värvat smart och planerat inför framtiden. Hade det inte varit för vår pajas ledning så hade vi dominerat 10 år framåt men nu kommer Real att göra det ist. Vem är Messi mest arg på, Neymar eller ledningen? [/QUOTE] Första stycket håller jag med 100%. Sen kom det där med Messi. Messi är inte FC Barcelona. Allt som FC barcelona har gjort för dessa spelare, kan man inte ens ana, men det är fakta. Alla vi som har reagerat idag, inte för att Neymar lämnar oss, utan sättet han lämnar oss. Vi kan inte skylla på ledningen den här gången, för att Neymar SR/JR tänkte överraska hela världen inkl vår ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-02 14:57
Puyol5 Förlåt, men du kan inte vara seriös? Agüero och Renato Sanchez och Herrera. Aldrig sett så många spelare i ett o samma inlägg som jag aldrig hade velat se i Barcelona. Jeez...
Barcelona Gabriel
2017-08-02 14:56
Omg Agüero? Förlåt min fick migrän av att läsa det där. Ser hellre den stora förloraren Greizmann hos oss än Agüero som gått ned sig så sjukt mycket.
Annons: