/spanien/barcelona/forum/422.aspx/spanien/barcelona/forum/422.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Infinit8Don
2018-09-23 09:59
Azulgrana Ja asså. Du får ju självklart tro vad du vill. Om det får dig att må bättre, go for it!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Azulgrana!
2018-09-23 09:52
Bra då har jag fått det bekräftat till slut! Haha sorry hermano.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-23 09:46
Azulgrana Kan säga med all säkerhet att jag inte varit på detta forum förut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Azulgrana!
2018-09-23 09:11
Infinit8don Inget påhopp eller dylikt, bara genuin nyfikenhet. Är du Barcelonistas eller vad han nu hette, för honom har man inte sett till på ett bra tag och ni har ganska identiskt sätt och skriva på. Väl mött!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-09-23 08:48
Vad tror vi, får vi se Lenglet, Malcom och Arthur från start? Jag är tveksam men hoppas givetvis!
Barcelona Infinit8Don
2018-09-22 22:37
Real ser allt annat än stabila ut. Svårt att skapa och läcker på kontringar som ett såll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-09-22 21:37
Vafan Espanyol. Hur svårt är det att hålla nollan? :'(
Barcelona Infinit8Don
2018-09-22 21:30
Åh nej. Nu kommer asensios flaxmål ge honom hype i ännu en säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2018-09-22 21:27
funkar strive för er? jag kör via hemsidsn
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MrKnowledge
2018-09-22 18:02
Underhållande spel av B laget idag. Puig Collado Kike och framförallt Muijica stack ut idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-09-22 15:00
"Kaptenen"

Jag får väl åtegälda din lyhördhet och kalla mig för "Kröjjffaren" fortsättningsvis. Vi ses på det sjunkande skeppet och jag ger dig i uppdrag att full av fulwhiskey ropa: "Pumpa läns"!
"Kaptenen"
2018-09-22 14:45
This is your "Kaptenen"speaking.... Nää, skämt åsido. Det är endast Iniesta.70 alias Kapten Roberto som skalat av det mesta av mitt kapitel långa gammla nic, och det som blev kvar,ja, det var detta. Självklart så var jag inte tillräckligt snilkrik själv för att komma på en sån hipp nic. Nix, glödlampan ovanför min skalle tändes inte förens både Kröjjffare'n och Xaviesta refererat till endast till "Kaptenen". Det här inlägget är egentligen inget konstruktivt inlägg i säg, nä, inget facit om hur Barca ska formera och lira inom en snar framtid eller om hur Valverde ska lyckas ta oss alla till sina hjärtan dravel. För tyvärr visslar han på en filosofi jag inte kan en ton till..Och nej, jag ska inte ens håna vår gemensama nemesis å inte ens nämna hens "tand-gnisslar-blues" efter första CL omgångens fullbordade runda. Även om hen la upp den på elvameters.... Nää, mitt inlägg är i vanlig ordning blandat med rappakalja, hörsägen och dagdrömmeri. För Xaviestas inlägg i halvtid mot Sociedad(?)innehöll en mening som etsats sig kvar i mitt halvtaskiga minne. Den lyder så här:"Men det är en djupare konversation som behöver en Black label och en kubansk" Jo, you got me at Black label. Men visst. Visst vore det en throwback utan dess like att samla ett gäng slitna rutinerade cules av samma skrot o korn på en riktigt seedy bar där vi kan kavla upp ärmarna och jämföra alla våra gamla Barca-scars som vi skrapat ihop under våra år som cules från både skyttegravarna och från podierna under alla årens lopp. Att bara segla på vågor gjorda av Black labels in i den handrullade kubanska dimman kommer ju få alla halvsanningar och alla våra "fakta" från ljugarbänken att framstå som det enda raka...Ja, vi behöver inte ens göra en chicano-U turn med en Delorean för att få det bekräftat. Tyvärr så skulle väl allt vi kommit fram till vara en jävulsk hangover som enda svar på tal..Ja, som inte ens tiki-takan under guldåren skulle råda bot på.... Men visst kittlar den min nyfikenhet, ja, Xaviestas välformulerade mening.
Barcelona Nr1.Barcafan
2018-09-22 14:19
måste säga att jag e väldigt taggad inför de kommande åren när de gäller barcas fotboll. ingen disrespect mot någon äldre spelare som lämnat man jag e väldigt taggad över vårat mittfält. tycker coutihno gör ett fantastiskt jobb på mittfältet. behöver lite mer tid för att bemästra det men han e på god väg. om jag får välja själv hade jag ställt upp med coutihno, Arthur och buskets. eventuellt de jong. sen resten av laget är nääästan spot on. om vi kan ordna med en ny striker eller bara bänka suarez och hitta på nått med befintliga anfallare. dessutom börja slussa in en nya vänster back så är vi klara för de kommande åren. jag vill bara passa på att säga de nu men coutihno kommer bli en nyckelspelare för oss inom sinom tid, om han inte redan e de. ny tränare är bara ett måste. tror inte ens jag behöver förklara varför förresten var de bara jag som fick pep känsla över vårat spel mot psv? de fanns glimtar av tiki taka spel och Messi spelade väldigt fint med coutihno ett par gånger under matchen. som sagt jag e taggad som fan över vår framtid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-22 12:55
4-0 målet där samtliga spelare rörde bollen, dock ska man kolla in vidal som gör det möjligt med hans rörelsemönster och enkla spel. Han rör bollen flest gånger och rör sig från box till box.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-22 10:38
FreeYourMind*Think*
Absolut men sen pep lämnat så tror jag faktiskt det är 50/50 mellan tränare och president vem som köps in och vems som ska spela stora delar av säsongen.
Tex Suárez underpresterat stora delar av sin tid här i Barca, har typ aldrig blivit bänkad endå. Med denna ledningen och riktning som klubben har förts mot kan man bara önske tänka om positioner som vi gör. Tex couthino kommer aldrig att bänka Suárez denna säsongen i anfallet .
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-09-22 10:33
@Unicef1983:


Många känner som dig, men lägg inte fokus på det själv. Surfa runt i internetens stora värld när forumet sjunker så där. Det har hjälpt mig.

Kommer in och slänger några get ögon, gillar jag ej diskussionerna så går jag vidare. Om jag kan försöka bidra med nått nytt så slänger jag in ett ben eller två vilket är väldigt sällan för min del.

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-09-22 10:29
Förstår vad du vill komma fram till.

Men vad spelar det för roll om vi har samma tränare ?
Många vill bli av med den och den spelare men det inte många som tänker på att tränaren spelar största rollen i denna drama.

För handlade om för min del ledningen men nu när Barto har lyckats hålla sig gömd och plåga oss med en sån tränare så spelar det ingen roll vilka vi värvar heller.

Alla vet ju nu, Barca leder med 1-0. I 70 minuten byts Demebela ut mot Vidal. Samedo bänkas fortfarande. Om bara hans byte hjälpte laget. Men det är alltid samma cirkus.
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-22 10:05
Det hade vart perfekt ifall Vi fick ca 2 miljarder för Suárez och Rakitic denna sommaren. Dels för att jag tror att Malcom hade kunnat vara iallafall i samma nivå som Suárez samt att mittfältet hade vart mycket mer avancerat utan Rakitic, Spelarna hade fått komma in i laget laget mycket fortare. Spelare runt anfallet blir så mycket bättre av att Messi runt sig i vilket fall, eller så har jag fel angående Suárez på grund av att Messi ser nog han som sin bästa vän i laget just nu och han kanske inte skulle vara lika glad utan han en period, det skulle kunna påverka negativt. @^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-09-22 09:54
Det kan väl inte vara bara jag som vill se :-))) Coutinho----- Messi-----Dembele Arthur-----Busi-------Rakitic Alba------Lenglet----Umtitti--------Samedo--- Anledningen jag droppar Suarez är så klart att Messi kan spela den rollen 10 gånger bättre. Bara för att försöka få forumet att byta fokus.
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-22 09:18
Det stämmer faktiskt det du säger, ibland kan det gå över styr pågrund av känslor, för att det är och kommer alltid vara ett het ämne. Men du kan ju bidra med någonting intressant, istället för att bara klaga. Som tex säga det du sagt och därefter komma med ett kort/långt inlägg och diskussionen handlar helt plötsligt om nåt annat. Annars finns det en stor risk att vi börjar kasta paj på varandra och och vissa vem som är den vassaste kniven i lådan. Var tvungen att nämna detta på grund av att psykologin efter liknade händelser sen innan brukar vara just att det blir nåt vem som har sista ordet eller liknade. @Unicef1983:
Barcelona Unicef1983
2018-09-22 07:25
Kan snälla alla Ronaldo fanatiker ge sig? Ronaldo hit Ronaldo dit Ronaldo här Ronaldo där. Det finns ett forum man kan bli medlem på om man vill diskutera Ronaldo och laget han tillhör! Det skrivs här inne om precis allt som rör Ronaldo, jag är medlem här för att följa intressanta diskutioner som rör FC Barcelona, har jag hamnat fel?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-21 23:04
Som en viss person sa idag , en lätt klapp lite lätt sådär. @Infinit8Don:
Undrar verkligen hur mycket hår han hade fått med sig ifall det var puyol han gjorde det mot.
Barcelona Infinit8Don
2018-09-21 22:40
inte rött? Nää okej.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-21 19:32
Amen seriöst, är det en landslagssamling om redan 3 veckor? Åt helvete med landslags fotboll!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-09-21 19:08
Malcom Arthur och Coutinho uttagen till landslags samlingen om 3 veckor. Skönt att Malcom får sitt första kallelse, han även stor chans att starta med tanke på att Willian och Douglas costa inte är uttagna. Arthur och Coutinho lär starta också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-09-21 18:00
@william.t:


Du fick ju ditt önskemål uppfyllt som du gav uttryck för i sista meningen , gott nog så.
Barcelona S.Eto'o
2018-09-21 16:59
HAHAHAH man kan inte hata Henry efter det här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-21 15:01
Passa_bollen Påminn mig inte om ballon dor 2013.... äcklas fortfarande. Usch. Att han ens stod stolt när han tog emot den efter så tydligt fusk. Fyfan. Skämmigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-21 13:55
Om vi ändå pratar om detta ämnet. Så nu pratas det väldigt mycket om att införa var överallt i cl på grund av att Ronaldo fick ett rött kort. Men real Madrid har vunnit cl 3 rad på systematisk fusk från Ramos och flera i laget så pratas det om var mesta dels från motståndarna som förlorat finalen eller slutet av gruppspelet. Nivån är så patetisk att det går knappt att hålla normala diskussioner längre. Jag menar såg en fotbollspelare få rött kort för ett tag sedan som domaren råkade ta fel spelare i samma lag men det blev knappt nåt snack om det. Tydligen så har ronaldo värdens bästa eturage bakom sig och han har lyckats få det att se ut som att han ör värdens bästa, kan forfarande inte smälta att han fick guldbollen 2013 när Messi vann ligan, mest mål, mest assist i hela värden och Ronaldo vann ingenting förutom att han vann mot Sverige i en gruppspel Och dem förlängde omröstningen men 2 veckor, Ronaldo vann med 2.5 procent efter det. Och vår kära FIFA president fick sparken för korruption men det nämndes inget om att Ronaldo fick guldskon på grund av det, är det har han bara avancerat med fulheterna, året efter gjorde han en Hollywood film om det och vann igen. Nu PR han en fullbordat skådespelare. Förstår att många fanns känner för han värden över på grund av allt men jag har ingen respekt för människan utanför planen över huvudtaget. Han tappade min respekt när han gjorde den där kvinnan gravid och mutade henne att aldrig ta kontakt ned sin son!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-09-21 13:51
Svaret på min egen fråga Malcom is expected to receive medical clearance before the Girona match. [marca] Sergi Samper har fått medical green light. Vad tror ni händer med honom? Han tillhör A laget och är den enda riktiga ersättaren vi har till busquets (Arthur kan även spela där och Valverde gillar att spela rakitic där). Men eftersom 18 manna truppen är för tuff att slå sig in i (Vermaelen, Munir, Denis och Alena kommer sitta såvida vi inte har några skador) finns det ingen plats för Samper.... Eftersom Valverde knappt ger våra bänk spelare speltid tror jag samper får 0 minuter speltid framtill Copa del Rey.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: