/spanien/barcelona/forum/4214.aspx/spanien/barcelona/forum/4214.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2015-03-16 03:24
Gabriel Jag hade inte besvarat demakasts inlägg om jag inte hade sett att han blandade ihop våra inlägg. Du ska givetvis inte få kritik för något jag har gjort. ---------------------------------------------- Lion24 Måste bara säga att jag håller med dig fullt ut! Hur svårt ska det vara att åtminstone gå fram på en gång och gratta sin lagkamrat? Han såg snarare irriterad ut över att Bale gjorde det där målet, hans gest där säger allting. Sen vid det andra målet så verkade nästan bale livrädd när han insåg att han touchade bollen, en boll som enligt mig såg ut att gå utanför om inte Bales lilla touch hade gett bollen en liten riktningsförändring. Det var som att han tänkte "Fuck! Han kommer att bli skitsur på mig nu". Hur kul är det för bale att behöva se sin idol göra så där? Många kommer med bortförklaringen att Ronaldo är en "vinnarskalle". Nej, han är ingen vinnarskalle, iaf när det kommer till det kollektiva. En vinnarskalle vill vinna matchen och det viktigaste är att dom vinner och inte att han "vinner". Suarez är en vinnarskalle, han kämpar arslet av sig, han blir sjukt besviken och arg när han missar något, hans kroppsspråk kan vara dåligt när han inte får till det, men när någon gör mål så är han den som är gladast! Det är en vinnarskalle enligt mig, en som sätter höga krav på sig och som inte surar över att det inte var just han som gjorde målet. Det viktiga är att någon gjorde det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-03-16 03:05
Jag är så extremt glad över att Lionel Messi, och inte Cristiano Ronaldo, spelar i FC Barcelona. Det är en sån extremt lättnad så det finns inte ord på det. Tänk att man vecka efter vecka får försvara ett rent ut sagt SKÄMMIGT beteende. Att man beter sig så som Cristiano gjorde vid Bales första mål efter att Bale inte gjort mål på över 800 minuter och i flera månader, en Bale som fått stå ut med så mycket skit, är rent ut sagt vidrigt. Bale som varenda Madrid tidning, tusentals egna hemmafans som hånat honom. Cristiano som inte tänker prata med pressen nå mer tills säsongen är slut vet hur ont det gör när media och fans skriker åt en. Och då är det ändå en stor skillnad på kritik mot Bale och kritik mot Cristiano.

Att vissa fanboys sen säger ''men han gick ju och firade med Bale sen''. Haha. Hur långt ska ni gå? Nu behöver man inte läsa mellan rader nå mer, nu blottar ni er själva. Herregud. Det finns väl en gräns, gör det inte? Varenda spelare gratulerar målgöraren (ja nästa, kanske inte försvararna som har längst bort). Det är inget under att Cristiano gratulerade Bale, det som är ett under är hur en lagkamrat kan beté sig på det sättet gentemot en annan som har haft en sån hård och tuff period för jag kan garantera att Bale har haft det jobbigt, allt det för sina egna personliga framgångar.

Det sker precis framför våra ögon allihopa, maräng eller culé, eller vem du nu än är. Man behöver inte hitta på ''ursäkter'' som ''men han gratulerade sen'', ja det är klart han gjorde, vilka rubriker hade annars inte stått på tidningarna dagen efter om han inte hade gjort det? Är IQ nivån verkligen så låg? Om Neymar gör ett mål så vill jag se Messi springandes/joggande mot honom, vara glad för hans skull, ge honom några varma ord. Detta är harmoni inom ett lag. Inte ''FAN DET SKULLE VARA MITT MÅL'' eller ''ÅH SÅ GJORDE HAN DET ISTÄLLET FÖR MIG''. Ibland är det väldigt viktigt att den största stjärnan i laget ger uppskattning offentligt bland kamerorna och hundra tusentals/miljoner, det får spelaren känna sig viktig.

Sen kommer nånting som Madrid fans väldigt gärna använder. ''Messi är mr good guy och Ronaldo bad guy''. Får jag fråga, finns det inte någon sannolikhet i att Cristiano Ronaldo själv har skapat sig den stämpeln? Messi firar med lagkamrater efter varje mål, pekar på lagkamrater efter nästan varje assist han får medans Cristiano ska göra show och peka på sig själv som om det bara var han som gjorde det, allt för att stjäla rubriker och ha kameror på sig själv. Ibland kan det vara bra att dina lagkamrater får synas i media och få uppskattning, det höjer dom men i Real Madrid så måste allting handla om en spelare. Stackars Jese säger jag som knappt vågar spela med Cristiano, Jese måste tydligen assistera honom mer annars blir det onda blickar. Sen så är allting naturligtvis Jeses fel, det har ingenting att göra med Cristianos bristande spelintelligens MED boll (med den status han har) för det var Jese som rörde sig fel.

Som sagt, jag är så glad att jag inte behöver leka försvara den där spelaren i laget i mitt hjärta. Jag är glad att jag har en spelare som firar med lagkamrater när han gör mål eller när någon annan gör mål. När man själv gör mål så blir man naturligtvis mycket gladare men jag är glad att Messi ändå är glad när någon annan gör det, eller ''låtsas'', om maränger nu så vill.
Barcelona Gabriel
2015-03-16 02:56
Demakast

Vet du vad? Jag tar fullt ut på mig ansvaret att jag var delaktig till att sänka nivån här inne, men vad jag inte tänker tolerera är att bli orättvist behandlad då du pekar ut främst mig som den största skurken bakom galler. Men okej, här small det på. Men jag undrar, varför var just jag så illa i jämförelse med alla andra som hakade på? Bilder på apor lades upp utav andra bland annat men ändå är det Gabriel som vi först och främst riktar in oss på. Nej du, jag kan stå för att jag sänkte nivån och tar det som en man, ingen är perfekt, men ta din pekstav och rikta den mot samtliga jämlikt nästa gång.

En förebild? Jasså, okej tack för det, men det är knappast något jag har bett om att vara, ifall det sen har blivit så under alla mina år här inne, vilket jag tvivlar starkt på, så är det knappast min intention och gärna en roll jag avsäger mig då det oftast är skönare att bara flyga under randarn.

Sen kanske du även borde ha koll på vem som är vem när du tillägnar ett helt stycke av tillrättavisande, det blir enklast så. Som LeoMessi redan berättat för dig så var det alltså inte jag som hade pluggat en hel dag och inte heller jag som startade saken från första början. Stort ändå av honom att ta på sig ansvaret och försvara mig som han gjorde, det uppskattas. Han beter sig, även i hans lilla ”kris” i form av Bale diskussionen, precis likt personen han har som forumsnamn. Respekt!

Sist men inte minst blir det hela bara ”mäh” på dig när du snackar om att skämma ut sig osv när du själv uttrycker dig som du gör gällande Ronaldo.

-”Vilken jävla jättebaby den där killen är.”
-”Får hoppas på att han gör ett korkat försök till att få tillbaka sin flickvän så att "the rock" kan trycka in det plastikopererade pannbenet på honom. Tvi!!”

Du uppträder knappast själv, milt sagt, på en hög och strävande nivå. Att uttrycka sig som du gör och önska en annan person fysiskt illa, en person du inte ens känner eller (av vad jag antar) ens träffat. Ja, jag sa att Bale liknar en apa, lågt som det må vara så står jag för det, men vem är värst av dig och mig? Hmm… Pajas kanske du borde tatuera in på din egna panna istället. Så snälla, i framtiden när du ska anta dig moralkärringsrollen så ser du först till att dina egna händer är rena innan du väljer att peka finger och skrika ut ”skäms”.

Så, ett inlägg som blev väldigt långt kunde egentligen ha svarats med ett kort och koncist; Du är knappast rätt person att öppna käften.

Godnatt!
Barcelona LeoMessi
2015-03-16 01:14
Demakast Det var inte Gabriel som sa att han hade pluggat sen kl 14, det var jag som sa det. Och jag sa själv att det var barnsligt av mig att överhuvudtaget säga så. Så om du ska kritisera någons hjärnkapacitet härinne så får du kritisera min, för det var jag som initierade hela skiten. Jag syftade på hans frisyr och inte hans ansikte, apornas planet var det värsta jag kunde komma på när det kom till att beskriva hans hår. Och ja, det är otroligt löjligt att "störa" sig på någons hår då det inte relevant överhuvudtaget. Ångrar jag att jag skrev det? Ja det gör jag, för det sänkte nivån på forumet och jag tar på mig det eftersom det var min löjliga kommentar som startade allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-03-16 01:11
Demakast

Håller med dig och tycker att Bale-mobbningen gick lite för långt. Tål inte kommentarer om spelares utseenden speciellt inte förolämpande sådana. Glöm inte våran egen Dani som själv fick utstå liknande av Mourinho.

Sen håller jag med om andra stycket också, maken till mer vidrigt beteende från den människan! Jag ogillade honom skarpt redan i Man U för sina konstanta filmningar och allmänt gnäll, men i Spanien har det eskalerat. Hela världen vet om det, och nu även Madrid. Men han säljer fortf och är alltjämt deras skyttekung så de måste väl stå ut med honom i brist på bättre lösningar.
Demakast
2015-03-16 01:04
Nej det är faktiskt horribelt att läsa dessa saker om Bale ikväll. När till och med en mod här på forumet stämmer in i apkören och menar på att "det inte var så illa", ja då har det gått för långt. Ni skämmer verkligen ut er och inte minst alla oss andra här inne. Och kanske allra främst du Gabriel! Försöker smeta över det med att du pluggat sen 14 tiden, pajas! Om du nu har hjärnkapacitet till att plugga en hel dag så bör du ha lite ramminne kvar i ditt cornflakespaket till att inte vilja uttrycka dig så. Du som annars håller en god ton och ses som en "förebild" på forumet. Skäms. Dock med all rätt sågas återigen Ronaldo P för sina gester och sitt beteende. Vilken jävla jättebaby den där killen är. Jag har aldrig någonsin burit på ett större hat gentemot en spelare förut, aldrig. Spelar ingen roll att han råkar spela i Real .. Vet bara inte vad jag hade tagit mig till om han spelat i Barcelona. Att som Real supporter tvingas till att bevittna detta match efter match. Och när delar av Bernabeu publiken buar ut killen som är ett par mål ifrån att bli den bäste målgöraren i klubbens historia säger väl det allt. Fy fan säger jag bara. Får hoppas på att han gör ett korkat försök till att få tillbaka sin flickvän så att "the rock" kan trycka in det plastikopererade pannbenet på honom. Tvi!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-03-16 00:08
American Psychological Association (APA) är en organisation med en helgjuten hemsida,. Som bl a borde kunna erbjuda viss professionellt vägledning åt den som inte har något bättre för sig på Barcas forum för svenska fans, än att beskriva Bale som en "apa" utseendemässigt. Det är inte ett dugg roligt.Liknar inte ens lyteskomik. Är blott och bara ofattbart barnsligt. Så,send in the clowns. Somliga borde sätta sig själva i karantän en avsevärd tid framöver, innan dom ens tänker (?) tanken att kasta sin rännskita omkring sig i riktning mot Puertan.
Barcelona Neymar11
2015-03-15 23:54
Leomessi Jo men ändå, just denna gången förstod jag honom. Hade blivit galen själv om jag hade fått till den träffen men räddas på mållinjen haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-03-15 23:51
Neymar11 Med tanke på att han oftare ser besviken ut än glad när någon annan gör mål så är det inte för långsökt av oss att tro det. Jag hade förstått om han gjorde den där gesten direkt efter, men han väntade och sen när bale väl tryckte dit skottet så gjorde han så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-03-15 23:48
Okej nu ska vi faktiskt inte vara för hårda mot Ronaldo, han höll på att göra ett fint mål. Ett mål han länge har försökt få till men misslyckat gång efter gång och nu var det nära men räddas på mållinjen Självklart blir han besviken och frustrerad, har nog inte att göra med att Bale gjorde målet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-03-15 23:47
Helgens snyggaste carascos tur räddning o inte Messi dribblingar. Haha slutar aldrig förvanås vilka haters asså
Barcelona Canaletes
2015-03-15 23:47
Inte första gången Ronaldo står kvar efter miss och grinar och returen blir mål av en annan spelare.

Se bara när Benzema sätter in returen och Ronaldo står kvar. Sen kommer Granero och klappar honom på huvudet sådär lite arg.
Barcelona Leo y Cesc
2015-03-15 23:46

@*hjärta*Stay calm, fake left and see you later:


Det är precis som du skriver här, det blir inte lättare när man själv aldrig spelat fotboll. Jag har mycket svårt att ta till mig något ifrån någon som aldrig utövat sporten på en högre nivå än F15 fotboll .

När jag hör kommentarer från fotbollsspelare som har lirat hög nivå då låter allt mer relevant.

Det hade inte varit så roligt ifall vi hade poliser i vårat samhälle som endast gått ut 9:onde klass.
Barcelona LeoMessi
2015-03-15 23:46
Alltså var kommer dena myt om att Garå är attraktiv? Personligen så ser jag inte vad som är så attraktivt med henne. Men smaken är som baken antar jag:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-03-15 23:46
Äsch, inget att be om ursäkt för. Eibar är en landsortshåla, visserligen inte så långt från Bilbao.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-03-15 23:46
Lundh är sju skön. De andra har jag inte mycket till övers för.
Barcelona Barcelonistas
2015-03-15 23:43
Lundh är mobbad det märks så tydligt. Det blev ett faktum för ett par år sen när han fick en tårta uppkörd i ansiktet av Ekwall. Detta i sändning,haha. Ett gäng clowner sitter där. Garå? Vad finns och säga som redan inte sagts. Attraktiv kvinna, som har knappt medel koll på La Liga. Jag hade gjort ett bättre jobb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-03-15 23:43
Jag förstår verkligen inte varför C.Ronaldo gestikulerar så där när Bale gör mål. Såg klippen nyss ni lade upp. Ärligt, är den vinklad eller reagerade han så negativt???
Barcelona A good coach is everything!
2015-03-15 23:41
Rambla~ Självklar så mena jag uppe i Baskien. My bad !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-03-15 23:41
Äh vafan. Det är roligt när de nedvärderar barca. Det gör ju bara en eventuell seger ännu roligare.
Barcelona zick9
2015-03-15 23:40
@A good coach is everything!:


Haha, dessutom hade ju Real Madrid hemmaplansfördel och spelade i princip med hela sin ordinarie startelva, endast Kroos saknades. Barca i sin tur startade med Rafinha, Roberto, Montoya och Adriano...
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-03-15 23:40
Har inte Grå blivit av sin blogg=. Är det inte Adam som har tagit över.
Han skriver riktiga intressanta saker där. Vilken skillnad.

Det som stör mig är att Garå får åka till El Classico medans de kunniga experterna får vara hemma av tv4. Helt otroligt, det här har inget med kön att göra utan bara kompetens.
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-03-15 23:40
@Leo y Cesc:


Tror nog hon spenderar den mesta tiden på mallis och följer resten av matcherna på nån bar med billig och urvattnad sprit. Det är nog inga riktiga fotbollsintresserade som tar fotbollskanalen på allvar, det enda de gör är visar målen, NOT, eftersom de visar typ 8% av målen från varje liga. resten av tiden fyller de ut med "nyheter" som fått mest klicks på sociala medier. Jag har inte kollat på skiten sedan 2 år tillbaka men av era kommentarer så har det bara blivit värre.

Vill ni ha riktigt fotbollssnack, speciellt om primera division, så ska ni titta på Revista de la Liga
Barcelona Ney
2015-03-15 23:37
Fyra neandertalare.
Barcelona Leo y Cesc
2015-03-15 23:36


Garå är ett skämt, hon kan inte ett skit om La Liga.

Bloggar fotboll och åker till Spanien och låtsas fatta något om dom reportage hon gör. Helt allvarligt talat så är hon riktigt blåst.
Barcelona DM1982
2015-03-15 23:35
Gör er själva en tjänst och titta inte på FK, det är ju ingen kvalitet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messileo
2015-03-15 23:33
Vem fan bryr sig om FK?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-03-15 23:30
Nu är ju Eibar inte Bibao.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-03-15 23:27
Alltså Garå driver tv 4 med oss ???? Hon är så jääääääääävla partisk man mår fuckin illa! Garå kan aldrig säga att Barca har gjort det bra.. Hur faaaan får hon till att Barca hade lättare mostånd??? Levante ligger fan på nedflyttnings plast. Att vinna uppe i Baskien är alltid svårare än att vinna mot Levante hemma!! Fuckin skam TV4!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-03-15 23:25
Haha Garå alltså. Det är tydligen lättare att vinna på en leråker i Baskien mot ett lag där alla spelare krigar för varenda boll än att slå usla Levante på sin hemmaplan. Seriöst Garå, börja blogga om mode eller något.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: