/spanien/barcelona/forum/420.aspx/spanien/barcelona/forum/420.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andrés V
2018-06-22 15:36
Neymar jävla filmare!
Barcelona II Barça II
2018-06-22 15:36
Herregud vad bra VAR! Det är helt underbart!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2018-06-22 15:19
Brasilien imponerar inte... Hittils har inte dem större nationerna presterat för fem öre. Personligen tycker jag att Mexico och Kroatien är VM:s bästa lag so far.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-22 14:50
Klubben har tagit kontakt med lozano bekräftar spelarens far, inget konkret utan vi får vänta tills efter VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-06-22 14:49
Bentley king.. Logga ut ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-06-22 14:42
@Barcelonistas:
Vad snackar du om? Om Island får X nu så är Kroatien redan segrare av gruppen. Då kan man vila hela laget. Tror garanterat Kroatien hellre ser Island vidare än Argentina så förväntar mig knappast att Kroatien vinner. Då har Island alla möjligheter att ta 3 poäng mot Kroatien. Då har man 5 poäng. Argentina kan max få 4 poäng. Nigeria måste vinna och inte ens då är det säkert att det räcker då Argentina har betydligt sämre målskillnad mot Island. Slutplädering. Nigeria MÅSTE i princip vinna.
Barcelona Bentley King
2018-06-22 14:41
Mod kan ni snälla spärra alla fejk fans här inne. Man behöver inte vara en rsketforsksre för att förstå att folk från Madrid forumet skapar konton för att komma in här och endast snacks skit om Messi. Fram tills dess tar jag en paus från hatet och njuter av turnering istället. Ha det gött alla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-06-22 14:39
Vrf är folk ens oroliga. Argentina kmr gå vidare. Nigeria kmr antingen vinna elr kryssa mot Island. Då behöver Argentina bara vinna sista matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-06-22 14:22
@DM1982:


Håller inte med dig. Bara att han missade straffen och missade att knipa segern för sitt lag ger honom underkänt. Dessutom mötte de Island, hade det varit kvalificerat motstånd som Kroatien hade han fått godkänt. Han var dessutom värdelös så länge det stod 0-0 igår.
Barcelona MessiyoyO 10
2018-06-22 14:21
Brasilien spelar ju likt Argentina, bedrövligt. Costa Rica kan ställa till det ifall brassarna inte rycker upp sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-06-22 14:12
Messi håller på att göra en Ronaldinho tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-06-22 14:12
[QUOTE=Erik Satie]Dessutom måste Messi börja kämpa lite. Han kan inte gå och tycka synd om sig själv hela tiden. Han har varit genomusel i VM hittills. [/QUOTE] Stämmer inte, första matchen var han bra men missade tyvärr straffen. Annars hade han faktiskt en bra match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-06-22 14:11
Det är inte ett dugg synd om Messi, vill man ta sig vidare i VM så går man inte runt på planen och tittar ner på gräset i 90 minuter. Antingen ber man om att bli utbytt för att man faktiskt är fullkomligt onödig att ha inne på plan eller så visar man vem fan man är och gör det man är bäst på, SPELA FOTBOLL. Det spelar ingen roll vilka spelare man har runt sig, Ronaldo är ett exempel på det. Han gör det han ska på plan trots att hans lag runt om sig är ett av de sämre enligt mig. Sen kan man självklart diskutera saken att det satt etablerade stjärnor på Argentinas bänk, som SKA starta på plan och inte vid sidan av, nu fanns det namn man mer eller mindre aldrig hört i mer än halva startelvan, dålig tränare helt enkelt, men det bortförklarar aldrig det faktum att Messi varit värdelös detta VM. Är han så omotiverad på att spela fotboll så är det nog dags att lägga skorna på hyllan. Fasar för den dagen, men jag tror den kommer snart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-06-22 14:06
Dessutom måste Messi börja kämpa lite. Han kan inte gå och tycka synd om sig själv hela tiden. Han har varit genomusel i VM hittills.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-22 13:59
Den här arenan måste vara bland dem bäst gjorda sätt till åskådarens blick över plan. Så kompakt och snyggt gjort
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-06-22 13:51
Vinner Nigeria idag så är ju gruppen helt öppen igen, men Argentina lär tyvärr inte komma längre än åttondel/kvart med den här kaos-tränaren.
Barcelona Maykii
2018-06-22 13:30
Grym, grym artikel av Noa Bachner!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2018-06-22 13:30
@ || #5 sergiobusquets:


Vad tror du har hänt? Mentalt problem? Fotbollen ingen prio längre? I Barcelona kan han ibland se omotiverad ut men där har han redan vunnit allt som går att vinna och bevisat allt men inför VM lät han motiverad och nämnde flera gånger att det var nu eller aldrig och öppnade upp sig i media mer än tidigare. Jag trodde man skulle få se en Messi som var lika aktiv som han var 2015 men han ser trött ut.

Till hans försvar är det ingen sportsman som spelar med lika stor press, median sätter enorm press på honom med allt snack, alla supportrar över världen, tidigare lagspelare och sedan sätter hans tränare nog en väldigt stor press på honom när de konstant snackar om honom och om vad som behövs göras. Inte heller är det kul för resten av spelarna att höra hur dåliga de är av många också eller all kritik de fått när de faktiskt nått 3/3 finaler i mästerskap vilket är imponerande hur man än vrider på det. Det är bara synd att de inte lyckats göra det lilla extra som krävdes. Har ni någonsin sett en sån giftig atmosfär kring ett landslag? Inte ens Spanien, Tyskland, Brasilien eller Frankrike spelar med sån press när de har ett bättre lag. Det kan inte vara roligt för Messi eller hans lagkamrater att bära tröjan med den tyngden.

Med det sagt har de ändå ett hyfsat landslag. Med Banega och Lo Celso hade det nog sett bättre ut på mittfältet. Sampaoli gjorde ett bra jobb i Chile och Sevilla såg stundtals intressanta ut även om de skämde ut sig lite mot Leicester. Jag tror faktiskt den enorma pressen i Argentina har påverkat Sampaoli med och han blir tveksam och gör inte det han egentligen vill göra för detta är inte så Sampaoli fått sina lag att spela innan. Det ser exakt likadant ut oavsett tränare, jag tror de är för fokuserade på vad de ska göra med Messi att de glömmer resten.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-22 13:05
Vi får se coutinho idag, hoppas han inte anpassar sig till neymar idag och tar för sig. Med lite egoism och vilja så kan han bli turneringensspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-06-22 13:01
Argentina kmr gå vidare men detta kmr inte hålla för deras del.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-06-22 12:59
Nigeria vinner definitivt idag, de är inte att underskatta.
Island kommer inte spela tokdefensivt då de vill vinna och spelet kommer vara öppet.
Barcelona Barca4life98
2018-06-22 12:48
[QUOTE=Andreas FCB]Väldigt dåliga odds. Island bör slå Nigeria idag. Då har Island 4 poäng och Kroatien leder på 6 poäng. Dessa kan då bekvämt spela X i sista matchen vilket gör att Kroatien vinner gruppen på 7 poäng, Island tvåa på 5 poäng och Argentina 3:a (vid vinst över Nigeria) på 4 poäng. Kroatien är redan gruppsegrare om Island förlorar eller kryssar. Då kan man vila viktiga spelare mot Island i sista matchen och behöver inte ta ut sig vilket öppnar för ett galet motiverat Island så ja, ser inte hur Argentina ska ha någon chans. Det skulle vara om Nigeria vinner idag, gärna med 2, 3-0. Då har helt plötsligt Argentina en hyfsad chans. Straffmissen mot Island blev kostsam, tyvärr. Men det spelar ingen roll. Med den där tränaren och dessa medspelare så är chansen 0.001% till ett VM Guld. [/QUOTE] Vinner inte Island idag tror jag att Argentina klarar det. Det är bara att hoppas på ett kryss eller att Nigeria vinner matchen. Absolut inte omöjligt, enligt mig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-06-22 12:30
@Barca4life98:
Väldigt dåliga odds. Island bör slå Nigeria idag. Då har Island 4 poäng och Kroatien leder på 6 poäng. Dessa kan då bekvämt spela X i sista matchen vilket gör att Kroatien vinner gruppen på 7 poäng, Island tvåa på 5 poäng och Argentina 3:a (vid vinst över Nigeria) på 4 poäng. Kroatien är redan gruppsegrare om Island förlorar eller kryssar. Då kan man vila viktiga spelare mot Island i sista matchen och behöver inte ta ut sig vilket öppnar för ett galet motiverat Island så ja, ser inte hur Argentina ska ha någon chans. Det skulle vara om Nigeria vinner idag, gärna med 2, 3-0. Då har helt plötsligt Argentina en hyfsad chans. Straffmissen mot Island blev kostsam, tyvärr. Men det spelar ingen roll. Med den där tränaren och dessa medspelare så är chansen 0.001% till ett VM Guld.
Barcelona Xavi och Iniesta
2018-06-22 12:17
Vad tycker ni om Hirving Lozano, rycktas om att han ska vara aktuell för Barca.
Barcelona S.Eto'o
2018-06-22 12:16
Sägs att majoriteten av truppen vill ha bort Sampaoli omedelbart men att argentinska förbundet inte har råd att betala sampaolis klausul.
Hur fan kan en förbundskapten kritisera alla spelare förutom Messi är bortom mitt förstånd.

Jag förstår att Messi spelar med medelmåttor men det ger inte han någon anledning att spela 20% av hans kapacitet och utstråla noll ledarskap. Killen hade fan migrän under nationalsången. Messi är ingen kaptens matrial och kommer aldrig vara det, dags att inse det. Han lunkar på plan, pushar inte sina spelare och ser alltmer grinig och nere på plan.

Förra vm hade han min respekt, där kriga han och bar argetina men i år har han vart en besvikelse.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-22 12:13
Att spelaren Messi är fantastisk är inget att diskutera, hans nivå är den högsta av samtliga. Hans hjärta? Existerar inte dock, du kan vara skadad, ur form och ha värdelösa medspelare men du ska ta mig fan kämpa för din tröja. Jag har hellre en dålig spelare jämte mig än någon omotiverad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2018-06-22 11:58
Det roliga är att Argentina fortfarande kan krångla sig vidare och då vet man aldrig vad som händer. Deras bästa chans är att försvara sig kompakt, djupt och kontra blixtsnabbt med Di Maria och Pavon på kanterna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-06-22 10:44
Men Jag är orolig att Messi hamnar djupare med motivationen. Det har vi sett under våren. Jag är rädd att han bli små matchernas man och inte de stora som han har gjort i så många år. Hans enorma talang kommer att räcka till hattrick mot sämre lag på CN, ett briljant mål här och där men när det är dags för svåra motstånd med bättre spelare, med bättre taktik, där du behöver knappa på motivations knappen, så kommer han vara osynlig och promenera på plan. Det är ett allmänt problem för när den bästa inte är taggad så spridds det på de övriga, Vi har inte Puyol i laget som kan peppa de andra. Eller Valdano el Burruchagga fighter soms alltid ger järnet o låter ingen slappna av.
Barcelona Barcadinho.
2018-06-22 10:35
Allt inte hänger på en spelare. Att se att Mascherano är den man som ska styra i mitten och ska dela ut smör pass till höger o vänster, en 34 år spelare med ett ben i pensionen o i en okänd klubb i Kina. Det är ett tecken på att nåt är galet här. Argentina kan absolut visa ett bättre mittfält. Tom en okänd mittfältare för oss i Europa. Det måste finnas bättre i en nation som uppfostrar spelare på löpande band. Hela organisationen funkar inte rätt annats. Men
Barcelona 09Triplete15
2018-06-22 10:19
Argentina igår var nog det absolut sämsta jag sett på flera år av en toppnation i ett stort mästerskap. Mittfältet existerade inte (Perez-Mascherano) och man försökte komma förbi på kanterna gång på gång. Att ha tre backar där bak gjorde inte det så mycket bättre heller då Kroatien skapade lägen framåt alldeles för enkelt.

Som Fabregas sa, ”Argentina spelade med 5 anfallare och 5 försvarare”. Laget var verkligen all over the place och ingenting gick deras väg. Det finns ingen struktur eller organisation i det här laget. Sampaoli lär få sparken efter VM.

Vad gäller Messi var han totalt osynlig och neutraliserad av kroaterna. Kan knappt minnas dom gångerna han hade bollen eller fick en bra pass av lagkamraterna. Han var knappt inblandad i spelet och då blir det ännu svårare att lyckas ta poäng. Jag tror inte att han slutar i landslaget efter VM då det är Copa America nästa år och året därpå (2019 och 2020). Dom två turneringarna blir hans sista chans stt vinna nåt i landslaget.
Annons: