/spanien/barcelona/forum/418.aspx/spanien/barcelona/forum/418.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2018-03-13 11:51
Kröjff Om du mot förmodan ibte sett den så tipsar jag ändå om en gammal dokumentär om Laportas första tid vid makten. Den visar faktiskt en liten annan sida av laget. Misstänker dock att anledningen till att man får se olika sidor av myntet beror på att man helt enkelt inte skrev kontrakt som tvingade filmarna till att ge Barcaledningen sista ordet. :) minns tyvärr inte vad den heter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-03-13 11:41
Katalano Ja, men jag kanske problematiserar i överkant. Vilket ligger i min personlighet; om nu någon till äventyrs läst mina inlägg och lyckats undgå att upptäcka detta mitt karaktärsdrag. Men tro mig, jag skulle kunna dölja det och skriva på ett sätt som skulle få gemene man att tro mig om att vara en varm anhängare av Valverdes defensiva filosofi och på lättfattlig svenska förespråka cracks. Men jag orkar inte.
Barcelona Barcadinho.
2018-03-13 11:36
@påfågeln:


Du hade rätt :-)
det finns vanliga biljetter nu på officiella hemsidan.
Bra och veta för alla här som tänker åka på matcher.
Barcelona Katalano
2018-03-13 11:23
Kröjjff

Du täcker av allt det jag höll på att skriva inlägg om gällande filmerna om Real och Juventus. Man måste ha i åtanke om att de görs i marknadsföringssyfte och att de bara visar upp en tillrättalagd bild av verkligheten. Med detta säger jag inte att Perez inte har en bra relation med sina spelare utan endast att man varit väldigt selektiv med vilka delar man väljer att ha med i en sådan film där det kan vara visst skådespeleri på vissa ställen.Barcelona Kröjjff
2018-03-13 10:54
@Soda Popinski:
Inte för att jag lever i tron att Real Madrid representerar "ondskan". Men med det sagt så har givetvis filmer av det slag du såg ett PR - syfte. Varför släppa in ett filmteam i omklädningsrummet, under något så otroligt viktigt som en final i Champions League, om man inte varit lika detaljrikt noggranna med förberedelserna som inför matchen som sådan, för att få ut mesta möjliga i form av "goodwill"? Började själv titta på en dokumentärserie om Juventus på Netflix för ett litet tag sedan. Men tröttnade snabbt efter att ha insett hur oerhört tillrättalagt allt var i hela upplägget. Det var kort sagt en mycket påkostad reklamfilm. Där den "Gamla Damen" fick visa sig från sin allra bästa sida. Inte så mycket som en rynka eller celluit... Jag är heller inte så godtrogen att jag tror en påkostad PR-produktion om FC Barcelona, skulle penetrera relationerna på planen mellan exempelvis Suárez och Coutinho. Utan enkom lyfta fram positiva aspekter. Och att fotbollsspelare kan konsten att filma och förställa sig som sanna skådespelare, är ju inget nytt för publiken. Och var så säker på att "Barto" skulle göra sitt allra bästa för att framstå som en jovialisk figur i någon gammal svensk pilsnerfilm från fyrtiotalet, om han fick chansen att nojsa med sina miljardinvesteringar. I full vetskap om att allt han undslapp sig, fastnade på en film ämnad allmänheten. Att han sedan är alltför stiff för att ro den rollen i hamn, talar emellertid för att vi aldrig kommer att få se honom agera Perez. Vill vi se den s k verkligheten som utspelar sig bakom kulisserna i storklubbar, som inte är något annat än affärsdrivande företag som sysslar med skumrask i lagens utkanter och där stjärnorna får betalt i massor för att spela med efter bästa förmåga, så vill det nog till dolda mikrofoner och att kamerorna inte är synliga. Själv skulle jag vara intresserad av att se råkopian med Real Madrid, utan alla klipp.
Barcelona Kröjjff
2018-03-13 09:12
Barcelonistas

Eftersom fler än du verkar vara intresserade om jag hade dig i fokus när jag skrev om Sergi Roberto som ett exempel på att allt inte kan köpas för pengar, så är mitt svar nej. Men förmodligen finns det fler än du, som skönjer sig själva mellan en å annan rad ändå..
Barcelona Barcadinho.
2018-03-13 07:14
@påfågeln:


Ok tack, bara en dag innan, lite stressigt men tur att arenan ryms så enormt mycket. Jag får kolla för skoj om det dyker upp vanliga bilj idag för imorgons match. Bra att känna till de nya rutinerna ifall man blir sugen att åka nån dag.
Barcelona Krabban94
2018-03-13 07:01
@Soda Popinski:
Detta är nog en stor orsak till varför de är favoriter även om spelet är bedrövligt stundtals. Deras vinnarmentalitet och laganda driver dem som ingen annan. Alltid kul med såna här dokumentärer. Rekommenderar även juventus A-laget på Netflix.
Barcelona Soda Popinski
2018-03-13 01:57
Youtube ledde mig in på villovägar sent igår kväll. Det hela slutade med att jag jag syndade grovt .. Jag kollade nämligen på en dokumentärfilm om Real Madrid. Man fick följa laget under CL 2017. Och vi vet ju alla hur det slutade .. Det som fick mig att fastna och se klart filmen var hur otroligt nära den kom spelarna. Det kändes som filmaren var en av grabbarna då de var helt avslappnande med kamerans närvaro så nära inpå. Man fick bland annat följa med i omklädningsrummet under champions league finalen både före, under och efter matchen. Något jag aldrig sett tidigare. Något annat som slog mig var hur pass genuint familjär klubben och laget faktiskt känns. Något jag verkligen inte trodde. Man snackar skit om president Perez men jävlar vilken kontakt han har med spelarna. Dom driver med honom och han med spelarna, med ett stort leende på läpparna. Ärligt talat så respekterar jag gubbjävlen mer efter att ha sett filmen igår. Tycker han verkar vara en ganska go gubbe trots allt! Real kommer bli livsfarliga i CL även i år. Räkna med att de spelar final, bara att hoppas på att det är vi som står som motståndare på andra sidan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-13 00:32
Finns ett historiskt mönster mellan Barcelona och Chelsea som är väldigt intressant. Vet ni vad jag pratar om?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2018-03-13 00:25
jag ser inte att vi slarvar bort det imorgon, men om man lägger tro på historik så det är oroväckande att se vår statistil mot chelsea genom åren. av tio möten sedan 2005 har vi enbart vunnit just 2005. inte i något av dessa möten har chelsea misslyckats att göra mål. head to head är det fördel Chelsea med andra ord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-12 23:33
Kröjjff - var ditt inlägg riktat till mig? Känns som du bytte ämne något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2018-03-12 23:06
Barcadinho: Biljetterna som inte medlemmar vill köpa släpps som regel dagen före match kl 10 (tiden kanske kan variera), så om man går in på hemsidan då finns det alltid platser.
Barcelona Barcadinho.
2018-03-12 22:44
the cameroonians.

Kommer du ihåg att vi tog upp det med biljetter för kanske en månad sen. Du nämnde att klubben säljer bara VIP nu för tiden. Jag kollade idag bara för skoj, biljetter för matcherna mot Chelsea o Bilbao den här veckan. Finns bara dyra Vip.
Sen när har man gjort det så, varför släpper inte klubben vanliga medlemmars bilj som tidigare ? Vad är syftet liksom ?
Barcelona Andreas FCB
2018-03-12 22:12
@the cameroonians:


BRA!

(Så borde UEFA göra med Champions League biljetterna man säljer via UEFA.com också)
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-03-12 20:53
the cameroonians

Så är det, Antingen dembele eller Iniesta från start.

Ett barca som går in för att slå spiken i kistan kommer vi inte se denna säsongen.
Barcelona the cameroonians
2018-03-12 20:48
Startar Iniesta kommer inte Dembélé göra detsamma om jag känner Valverde rätt. Även om Chelsea behöver göra mål så kommer Barça att ha mest boll och då vill Valverde definitivt inte ha för många spelare som dribblar med risk för att tappa boll och åka på kontringar. Med tanke på Iniestas svaghet i de defensiva omställningarna så tror jag inte att Dembélé är rätt spelare i nuläget att balansera upp den egenskapen. Jag hade gärna sett 4-3-3, men tror som sagt inte att Ernesto ger upp den taktik han jobbat in under säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-03-12 20:30
Håller med om startelvan nedan men i praktiken ser den väl ut såhär:

__________________Terstegen_______________
__Roberto_____Pique_______Umtiti_____Alba
______________Rakitic_____Sergio___________
___Dembele_________Messi_________Iniesta__
____________________Suarez_________________

Utan Iniesta så vill jag se Paulinho från start och då blir formationen annorlunda.
Barcelona the cameroonians
2018-03-12 20:28
Ansökningsprocessen för biljetter till Copa del Rey-finalen kommer påbörjas nästa vecka. I det fall det inkommer fler ansökningar än det finns biljetter kommer en lottdragning ske via en neutral notarie. En nyhet för i år är att biljetterna endast kommer kunna hämtas ut i Madrid på matchdagen - allt för att förhindra att biljetterna säljs vidare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CipanBarcelona
2018-03-12 20:07
Om Iniesta är redo för spel så tycker jag att vi borde starta så här: Ter stegen Roberto - pique - umtiti - Alba Rakitic - Busquets - iniesta Messi - Suarez - dembele
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2018-03-12 19:47
Med Iniesta fit och Dembele med fon form vill jag inte se någon av Paulinho Gomes Vidal i elvan mot Chelsea. Min elva

Ter Stegen
Roberto Pique Umtiti Alba
Rakitic Busquets Iniesta
Messi Suarez Dembele

Ställ frågor direkt till Chelsea. Kan tänka mig att Dembele kommer fixa några frisparkar utanför straffområdet till Messi med sina rusher rakt mot mål. Kör bara. Vinna med stil ska vi göra utan frågetecken.
Barcelona Andresito
2018-03-12 19:38
Semedo är skadad.

Det är inget allvarligt med Roberto, han kommer starta.

Iniesta är fit for fight enligt CatRadio. Imorgon kommer det avgöras hur mycket han kommer spela.
Barcelona koeman92
2018-03-12 19:33
Är Semedo skadad, eller vad har jag missat?
Barcelona CipanBarcelona
2018-03-12 19:29
Roberto fick en smäll på framsida lår (troligen en lårkaka) under matchen i lördags och utgick skadad då Gomes kom in. Får hoppas på att han kan spela på onsdag. Om inte så hoppas jag på en 3 backslinje med Umtiti, Vermaelen och Pique.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ardimessi
2018-03-12 19:25
Vad har hänt med Roberto?
Barcelona S.Eto'o
2018-03-12 19:21
Men inte Roberto.... får hoppas att han kan medverka mot Chelsea, blir trubbel Annars med Vidal som hb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ardimessi
2018-03-12 18:51
Iniesta är tillbaka i träning ;)
Barcelona the cameroonians
2018-03-12 18:18
Iniesta.70 Haha, snacka om telepati... Rättning i mitt inlägg dock; Det är Carles Perez och inte Cuenca som är uttagen till Youth League i morgon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-03-12 18:16
the cameroonians Ännu en gång levererar du ett svar innan jag ens fått det på print.....spelsinne delux:)
Barcelona the cameroonians
2018-03-12 18:14
Mellan 21:a och 28:e mars kommer Spaniens U19-landslag att kvala mot Bulgarien, Frankrike och Belgien för att säkra en plats i EM-slutspelet i Finland i sommar. Målvakten Iñaki Peña, mittbacken Cuenca, vänsterbacken Miranda och Abel Ruiz togs ut i truppen och de 3 sistnämnda kommer alltså att missa B-lagets match mot Osasuna 25/3. Barças spelare får för övrigt sällskap av Jordi Mboula och Sergio Gómez. Och när jag ändå är inne på ämnet så lirar Barças Juvenil A kvartsfinal i Youth League i morgon då Atletico Madrid gästar Mini Estadi. Abel Ruiz och Cuenca är uttagna även här. Avspark 18.00, matchen visas på Viaplay.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: