/spanien/barcelona/forum/417.aspx/spanien/barcelona/forum/417.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Beast Puyol
2018-04-13 13:20
Hur kunde vi tappa allt mot Roma. Nu skulle vi ha mött Liverpool. De är fan sjukt, jag blev mer ledsen nu för vår chans hade varit större till final. Då hade vi sluppit Bayern o Real i semi men Valverde bör lämna direkt efter säsong enligt mig. Allt för defensiv och de är inte Barca, Barca är kända för att vara offensiva. Valverde försöker göra Barca till Bilbao ja de har du lyckats med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-04-13 13:19
@Barcelonistas:

Aldrig. Real Madrid kommer gå vidare.
Barcelona Barcelonistas
2018-04-13 13:18
Revansch för Bayern från förra årets skandal?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-04-13 13:16
Bayern Múnchen - Real Madrid Bayern börjar hemma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barça i visca Catalunya
2018-04-13 13:16
Bayern-Real, Liverpool-Roma Sjukt att Roma kanske spelar Cl final
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-04-13 13:16
Grattis Real till segern i CL. De kommer möta ROMA i final...
Barcelona Barcelonistas
2018-04-13 12:49
Att något inte stämmer i laget är ju självklart. Det vore konstigt om spelarna inte visade några reaktioner. Vi har åkt ut mot Roma i en Cl kvartsfinal. Försök att få in det i huvudet. Roma ja ni hörde rätt. AS Roma..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 7 || #5 sergiobusquets
2018-04-13 12:46
Deulofeu Själv tycker jag inte han har varit bra sedan han kom tillbaka från skadan. Vi bör tvinga kvar honom och inte förnya hans kontrakt förrän det är 1 år kvar. Är trött på alla kontraktsförlängningar varje år. Arthur bör hämtas in redan till sommaren. Paulinho, gomes och Vidal bör lämna men även Digne. Vi har en fantastisk ytterback i Miranda som jag vill lyfta upp före cucu. Rakitic har steppat upp rejält under detta år och faktiskt varit vår bästa spelare 2018. Den ende som inte har svikit och levererat match efter match. Busquets Arthur Rakitic Rakitic i en offensivare roll var fantastisk i Sevilla tyvärr så har han aldrig fått det förtroendet. Busquets Arthur/Rakitic coutinho Rakitic Alena/Arthur coutinho/Alena När vi behöver rotera eller mot mindre lag. Semedo pique umtiti Alba Busquets Arthur Rakitic Dembele Messi coutinho Hade jag velat se som gala elva ifall inte greizmann anländer. Helt okej spelskicklig elva och verkligen något som skriker Barcelona. Roberto, mina, vermaelen, Alena, suarez och Miranda på bänken är även det helt okej. Valverde out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-04-13 12:46
[QUOTE=Weeena]Tjena grabbar , jag är just nu påväg till Barca för att se Barca-Valencia , mins vänner har överraskat mig och tagit mig på denna resa eftersom att jag gifter mig. Det är alltså min svensexa. Dom har inte köpt några biljetter och då undrar jag hur jag ska göra, ska vi till camp nou dagen innan eller samma dag för att köpa biljetter? [/QUOTE] biljetter kommer finnas men det kan vara väldigt svårt att hamna bredvid varandra. störst chans till det är om ni tar de sämsta platserna högst upp. Man ser bra men särskilt kul är det inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2018-04-13 12:33
Umtiti till Man U för 600 miljoner ja det börjar brännas nu tydligen är inte Barca så sugna på att förhandla nu efter hans formsvacka...

Jag är verkligen förtjust i Umtiti tycker verkligen han passar in hos oss men sista månaden har han varit allt annat än bra.

Om detta innebär att vi ersätter honom med De Light som tveklöst är världens bästa backtalang så kanske.

Så fort man börjar gnälla ut i pressen svalnar mina känslor för spelaren i fråga.

Nej jag känner att vi kommer få börja om nästa år.

Nytt och fräscht ungt och mycket eget.

Vi kan inte värva 30 åringar för att Messi ska vinna titlar i sin prime det har inte funkat nu får vi istället se vad det innebär med Artur samt Alena hoppas jag samt Dembele!

Valverde out!
Barcelona Iniestas vänsterfot
2018-04-13 12:14
@Weena: Grattis till ditt giftemål. Hoppas att du får en kanonbra svensexa (och få se en bra match)
Barcelona Dreamteam09
2018-04-13 12:06
Suarez borde väl istället komma en timme tidigare och träna bolltouch?
Barcelona the cameroonians
2018-04-13 12:03
Messi och Suárez kom fem minuter försent till dagens träning, och anslöt heller inte direkt till de övriga utan stod och småsnackade ett par minuter ytterligare. Ett tydligt bevis för att något inte står rätt till eller bara en skitsak tagit ur sitt sammanhang? källa [Sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-04-13 12:00
@Ribohn Fan:


Ja tänkte precis likadant varför vi har så förbannat svårt att få upp bollen från backlinjen och uppåt i banan. Brukar allt som oftast resultera i evig bollande där bak , rulla hem till målvakten som sparkar långt eller Pique som slår långt (oftast till motståndarna) Vad kan detta bero på?
Barcelona Ribohn Fan
2018-04-13 11:12
Något som faller in i min smak är att analysera, varför vi inte vill/klarar av att spela upp bollen från backlinjen och varför vi spelar 4-4-2. Jag tror nämligen att det är kombination mellan ovilja och kunnande. Att sprida ut våra spelare, så som Lion24 beskrev att vi gjorde tidigare, det innebär också en stor risk när vi tappar boll, då ytorna blir större för motståndarna. Jag tror att Valverde har för dåligt hjärta och att riskminimering det ligger i hans personlighet, därför ser det ut som det gör. Sedan finns det en del till att vi har tyvärr inte dem spelarna som är trygga i ett utspritt lag. Rakitic, Gomez, Paulinho med fler har inte tillräckligt rörelsemönster för att kunna flytta boll, löpstyrka och teknik för att klara av det. Busquets har tekniken och spelförståelsen, men saknnar resten för att spela med ett utspritt lag. Lucho spelade också 4-4-2 som grundspel, men till skillnad mot Valverde valde Lucho att sprida laget när vi hade boll och vid våra uppspel. Det innebar stora ytor till motståndarna, vid t ex bolltapp, något Busquets hade svårt att hantera. Idag är det bara två lag av toppklubbarna som spelar 4-3-3 och med en offensiv vinklad triangel på mittfältet och det är två spanska tränare Pep och Emery. Synd för fotbollen att båda misslyckades totalt resultatmässigt i CL, för att den har så högstatus i media. Annars tror jag att spela 4-3-3 på det sättet är bra i långa loppet. T ex i en långt liga spel gynnas det att ha ett eget spel, där motståndarna får rätta sig efter oss. I CL slutspel kan kanske egna misstag sätta käppar i hjulen. Varför spelar vi då 4-4-2 och det tror jag helt beror på Messi ovilja att foga sig efter det som är bäst för ett lag. Messi tycker det är roligast att spela fotboll när han har bollen på fötterna. Han klara av att spela defensivt och att vinna boll, men tycker inte det är lika kul. Därför är enklaste lösningen för tränarna att spela 4-4-2. Alternativet spela Messi falsk nia, men inga tränare vill spela utan topforwards, då motståndarna får ha två mittbackar som inte blir hotade.
Barcelona Katalano
2018-04-13 10:45
Beast Puyol

Du hänvisade ditt inlägg till länken med "här har ni". Har du bättre källor så hänvisa isåfall till dem när du kommer med ett sådant påstående. Du får tycka som du vill om mig men det blir ironiskt när du skriver att jag är omogen med ett sådant inlägg. Tänker inte ge mig i in i något personligt gnabb med dig.

Hänvisa till relevanta källor framöver.
Barcelona Katalano
2018-04-13 10:34
@Weeena:
Det är inge problem att köpa biljetter på plats 1-2 dagar innan matchen. Det är då de flesta släpps från medlemmarna som äger stolarna. Viktigt att tänka på dock är att det kan vara svårt att hitta platser bredvid varandra för ett gäng som går på matchen tillsammans. Försök att hitta platser i samma sektion så går det alltid att lösa med andra åskådare på plats. När jag och damen senast var på Barca-Sevilla så köpte vi 2 separat platser i samma sektion och det var inga problem alls.
Barcelona Beast Puyol
2018-04-13 10:32
Katalano Men om jag mitt inlägg är ren lögn så hur är det möjligt där flera engelska inlägg så står det att Olivers favoritlag är Real. Hela hans familj älskar Real Madrid och han har 4 barn och hans barn har själva sagt att pappas lag är Real Madrid. Detta handlar inte om En Stad och turister utan att han verkligen hejar på Real. Men fortsätt du med att kalla andras inlägg för ”ren lögn” väldigt moget. Ibland undrar jag hur gammal du är. Man kallar inte andra för sånt. Du kunde ha skrivit såhär istället, ”jag såg inget i inlägget där de står om de du försöker få fram”. Allt handlar om hur man lägger upp saker och hur man vill diskutera fram till något. Men jag antar du har en viktig roll här inne så du kan slänga ut dig vad som helst utan att få en fett spärr. De så de ser ut här, de är inte första gången du gör något sånt, mod har inte samma regler för andra men forumet är lika korrupt som Reals avancemang mot Juve. Härefter så ber jag dig, skriv inte till mig mer för jag ser har sett flera inlägg av dig o hur omogen du är så låt mig va. Gillar du inte mina inlägg så scrolla vidare...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Weeena
2018-04-13 10:29
Tjena grabbar , jag är just nu påväg till Barca för att se Barca-Valencia , mins vänner har överraskat mig och tagit mig på denna resa eftersom att jag gifter mig. Det är alltså min svensexa. Dom har inte köpt några biljetter och då undrar jag hur jag ska göra, ska vi till camp nou dagen innan eller samma dag för att köpa biljetter?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CipanBarcelona
2018-04-13 10:14
Hittade den här videon på Champions League finalen 1960 mellan Real Madrid och Frankfurt. Herregud säger jag bara (Kolla länktips)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rich_Ay
2018-04-13 10:05
Bon Dia mina fellow Barca anhängare! Jag har följt detta forum sen 2005 och själva laget sedan 1999. Jag bor sedan ett år tillbaka i Barcelona och vill främst skriva av mig lite nu när allt har lugnat ner sig en smula. Jag vill börja med att säga att jag faktiskt är lite glad över att vi åkte ut. Hade vi gått vidare och vunnit trippeln så hade vi bara sminkat över våra problem för en ännu längre period. Vi har levt på Messis brilljans de senaste 3 åren och längs med vägen så har vi tappat vår ideologi. Barca är synonymt med hög press och tiki taka, något som inte alls finns kvar i dagens upplaga. Jag ser att många pratar om Messi och att det är synd om honom då han ite kommer att vinna guldbollen eller bli erkänd som världens bästa genom tiderna. Hejar vi på laget eller hejar vi på Messi? Vi behöver återgå till grunderna, kvicka små tekniska mittfältare, snabba yttrar och passningsskickliga försvarare. Jag har inte sett Pique lägga en 40 meters kross på läppen på gud vet hur länge. Jag saknar gamla Barcelona helt enkelt. För övrigt så känns det tråkigt att kritisera skribenter men nivån på matchrapporten rörande senaste Roma matchen är under all kritik. Mot ljusare tider!
Barcelona Katalano
2018-04-13 08:59
@Beast Puyol:


Ingenstans i den artikeln står det att Oliver är Real fan. Det står endast att hans fru lagt ut bilder på sociala medier där hon nämner att hon älskar staden Madrid, som de flesta turister som besöker staden gör. Ditt inlägg är ren lögn.
Barcelona Katalano
2018-04-13 08:56
Lion24

Tack för videon. Väldigt bra genomgång. Hoppas på flera analyser framöver / Ny prenumerant
Barcelona Beast Puyol
2018-04-13 07:49
Här har ni en stor anledning till varför real gick vidare. Domaren är en stor Real fan. https://en.as.com/en/2018/04/12/football/1523551825_878442.html
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 7 || #5 sergiobusquets
2018-04-13 06:36
Vet inte om någon har varit inne på det men projektet espai har blivit godkänt av Barcelona stad och det lär dra igång när som.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-04-12 23:01
Lion24 Hatten av. Fin analys. Gillade klippet. Du har inget att vara nervös över. Ser gärna fram emot fler analyser i framtiden.
Barcelona Barcelonistas
2018-04-12 22:57
Lion24 du borde va med i Viasat istället för Lagerbäck.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2018-04-12 22:44
Lion24 Jag har sparat klippet och jag ser fram emot att sitta på bussen och lyssna på din analys. Grymt jobbat, och det uppskattas av samtliga på forumet vågar jag påstå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-04-12 22:41
Salzburg trycker in 3 bollar på Lazio på 3 minuter.
Helt galet!
Barcelona Damon2022
2018-04-12 22:35
vi förväntar oss att lag som roma o liverpool ska slå ut real, medan vi själva åker ut varje år med huvud före. Ända sedan pep lämna har barca varit dåliga borta i cl undantag under lucho första säsong då vi fick igång neymar, raktic o hade en fit xavi att kasta in.
Annons: