/spanien/barcelona/forum/4167.aspx/spanien/barcelona/forum/4167.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liatzo
2015-03-14 23:52
Messis dribblingsräd från första halvlek. Kommentator: Ray Hudson. Njut mina vänner!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-03-14 23:06
@MessiStats: .@SuleyOzturk (writes for Voetbal International): 'Messi is so much more than an accumulation of goals or records'

Alla vet om detta inklusive crybabyn i Madrid som svär åt sina lagkamrater när han inte blir serverad framför mål.
Barcelona Leo y Cesc
2015-03-14 23:03
@barcastuff: All-time Spanish league topscorer Messi (275) has now scored more goals than all-time Italian league topscorer Silvio Piola (274) [via pn]

@MessiStats: Messi in 2015 for club and country (including today):
- 17 games
- 20 goals
- 11 assists

Länktips på Messis lekstuga*

Barcelona Leo y Cesc
2015-03-14 23:00

@champ_ian: When Messi scored 50 league goals in a season he had 31 at this stage...

HE'S ON 32 RIGHT NOW!
Barcelona Flexus
2015-03-14 22:58
Messis dribblingsräd är långt mycket bättre än högklassig porr. Är det verkligen normalt att få ståfräs av sånt? :S
Barcelona DM1982
2015-03-14 22:54
[QUOTE=Barca4life98]Fick Messi målet? [/QUOTE] självklart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-03-14 22:52
Fick Messi målet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-03-14 22:38
@Kim Vennevold:


Haha sinnessjukt att man ens argumenterar emot Messis mål.

Ronaldo skjuter på Pepe som styr bollen i mål och dessutom ändrar riktning helt och får ändå målet, då ska detta inte ens diskuteras.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-03-14 22:29
Kim Vennevold

Håller med dig. Messis icke-mål förändrade verkligen utgången av matchen och kommer förmodligen ge Messi den välbehövliga men ack så oförtjänta boosten han behöver i karriären.
Kim Vennevold
2015-03-14 22:23
@Duda:
Det är skillnad på att vidröra bollen innan den går in och att sparka, stöta, slå eller skalla in den tydligt medvetet eller ej. Här är det en sparkrörelse och bollen går i mål med mer kraft än vid en styrning eller nudd. Som sagt finns det mer självklara/tydliga än andra. Det är bara hur jag uppfattar målet.
Kim Vennevold
2015-03-14 22:22
@Smogen:
Ja det vet jag. Men sen precis kan man tycka nåt utöver det. Jag tycker att sist på bollen gör målet. Precis som om man håller i en pistol och kastar den till nån som inte är helt beredd så blir den personen som höll i den sist första misstänkt p.g.a det senaste fingeravtrycken. Rätt eller fel min åsikt.
Barcelona Duda
2015-03-14 22:19
Kim Vennevold

Kom in i matchen! Knappast att sist på bollen alltid räknas som målgörare, den "regeln" gäller endast för det laget som anfaller, annars hade många målvakter och backar varit på top i skytteligan fast med självmål!

Brukar oftast vara så att om bollen är på väg utanför mål och styrs in i mål som det räknas som självmål, men inte ens i nämnda situationer räknas det alltid som självmål.
Barcelona Smogen
2015-03-14 22:17
[QUOTE=Kim Vennevold]Erik Satie Mer än dig iallafall ;) [/QUOTE] Fast då borde du veta att det bara är självmål om man styr en boll i sitt egna mål som annars inte gått in. Att. misslyckas med en rensning av en boll på väg in i mål, räknas inte som självmål någonstans i fotbollsvärlden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-03-14 22:16
Ney Ingen öm punkt hos mig inte, du har inte riktigt den effekten på mig men om det får dig att må bättre så sure, intala dig själv det. Vad jag däremot inte klarar av utan att uttala mig är felaktiga påståenden - något du stod för. Ditt sista svar var precis ett sådant svar jag förväntade mig då du nådde en återvändsgränd. Bara en massa babbel med inget vettigt alls att säga, så i risk att bli precis som dig tar jag ett snabbt slut på vårat tissande och tassande men fortsätt du att försöka rädda dig själv och ditt felaktiga påstående att Pogba "figurerar" på Busquets och Mascheranos position med en massa X's och Y's bäst du vill. Haha, svartlista? Skulle inte förvåna mig om du sitter på en sådan själv. Må bäst!
Postat via SvenskaFans-appen
Kim Vennevold
2015-03-14 22:05
Erik Satie

Mer än dig iallafall ;)
Barcelona Ney
2015-03-14 22:02
Gabriel:

Vidden på ditt inlägg talar ganska väl om att jag träffade en öm punkt. Läste inte igenom inlägget då du själv inte läser igenom inläggen utan plockar det som passar dig bäst. Dessutom har du printscreen som grusar ned din förhastade slutsats längre bak i forumet gällande liknelsen Pogba kontra Touré.

Du kan skriva en bok om det känns lättare för hjärtat men kvalitet går framför kvantitet. Hur kan man ta dig för ditt ord när X (jag) skriver en sak men samtidigt påstår Y (du) att personen har skrivit något annat. Därför lade jag upp en printscreen för andra att se och själva bedöma.

Att vara ombytlig är inte hållbart. Det kanske fungerar på andra forumnissar men du har stött på en vägg denna gång och försöker ta dig igenom den men förgäves. Lycka till bättre nästa gång. Du kan sätta upp mig på din svartlista förresten innan du lägger dig. Vore en ära.
Barcelona Erik Satie
2015-03-14 22:00
Kim

Har aldrig sett dig här tidigare. Hur mycket kan du om fotboll?
Kim Vennevold
2015-03-14 21:58
Messis nickmål är ju snarare ett självmål. Skjuter/passar/nickar man bollen mot sitt mål och den olyckligt går in så är det självmål. Vissa är mer självklara än andra men den sista som var på bollen var hemmaspelaren och han´s träff gick åt fel håll in i målet.

Skulle ju blivit mål ialf men ändå. Sist på boll gör målet så är det ju.
Barcelona Smogen
2015-03-14 21:56
Jag håller med om att Montoya inte var något vidare idag, men att spela så sporadiskt som han gör är inte lätt. Ska man kunna göra en rättvis bedömning av Montoya måste han få chansen till att spela regelbundet. Gå in och göra en riktigt bra match samtidigt som nästan alla andra i laget underpresterar är också nästan en omöjlighet. Näe, Montoya var inte bra idag men han har varit bra ibland och förtjänar verkligen lite mer chanser innan man kan döma ut honom helt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2015-03-14 21:56
När man ser Realfans gnälla över att Patrik Sjöberg skulle vara en Cule så vet man att allting inte står riktigt rätt till.
Barcelona Liunil Masse
2015-03-14 21:51
@Lion24:


Murillo (Granada): "Since I was a kid, I dream about joining Barça. I'm working hard for it. I convince myself nothing is impossible." [ep]
Barcelona MUNIR-ADAMA
2015-03-14 21:49
kollade matchen mellan Wesbromwich mot Stoke och varje gång mittbackarna rensade bort bollen så skrek publiken av glädje hahha Harregud och så finns Rayo som har sämre ekonomi än de lag som ligger sist i championship och ändå spelar de som lag man bara unnar framgång
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-03-14 21:28
Ingen välspelad match men det viktigaste var 3 poäng och ingenting annat. 3 poäng får vi också hem så vi kan vara nöjda. Man ska inte heller glömma att vi hade långt ifrån det bästa laget på plan så det kan se lite lojt ut. Angående högerbacks situationen så anser jag att Dani ska få ett förlängt kontrakt på max 2 år. Men frågan är om Dani vill det eftersom jag vet att spelare vid den åldern gärna vill ha ett längre kontrakt. Montoya är tyvärr inget för våran klubb och då bedömer jag inte det efter den här insatsen. Alldeles för vek, fotbollsdum och ingen teknik överhuvudtaget. Att man är vek i FC Barcelona kanske inte är största grejen men att man är fotbollsdum och inte har nå teknik, ja då är man långt ifrån vad Barcelona söker. Han och S. Roberto ska ha jäkligt tur att dom är fostrade i klubbens akademi.

Vad ska man göra om man säljer Dani? Spela Montoya en halv säsong? Glöm heller inte att den nya högerbacken måste anpassa sig så det kommer ta en tid tills vi får se en presterande högerback. Även om Dani har gått ner sig så är han ett mycket bättre alternativ än Montoya och Douglas tillsammans. Dani har problem men jag anser att tränaren också gör spelet hårdare för honom i och med att han nästan alltid står still på högerkanten. Man får inget utav sitt spel om man bara står.

Tipsar er om att kolla på Rayo-Granada och ha ögon på mittbacken Murillo med tröja nummer 24 i Granada. En väldigt duktig mittback men har för mig att han redan skrivit kontrakt med en annan klubb. Mycket ung också. Synd, väldigt synd att vi har den ledning vi har.
Barcelona Kröjf
2015-03-14 21:13
Ney skrev:

"Någon mer som tror att Ronaldo skjuter ihjäl sig imorgon och gnäller när han inte får bollen?"

Jo, att Ronaldo skulle skjuta ihjäl sig och därefter gnälla för att han inte får bollen, finner jag inte alls för osannolikt. Cristiano har ju faktiskt lyckats överleva sig själv flera gånger om, under årens lopp. Så varför inte imorgon också?
Ett mål eller två, är allt som brukar krävas för att Ronaldo bredbent ska kunna återuppstå som världens bäste än en gång, i somligas ögon. Dåligt spel straffar sig aldrig i hans fall. Tvärtom. Så länge han lyckas från elva meter.
Barcelona Gabriel
2015-03-14 20:54
Ney Sådär, nu är matchen slut så nu kan jag, med ett relativt gott humör i och med ytterligare en 3 poängare och fortsatt ligaledning ge dig ett svar gällande vår tidigare Pogba diskussion. Faktum är att du, trots dina i mina ögon rätt så dåliga försök till att vrida och vända på vad du faktiskt sa (och även vad jag själv sagt) inte kommer undan. Detta, min alldeles nya forumvän är vad DU skrev: -"Visst de två herrarna är över 30 år men Pogba figurerar i en position som redan hålls av Busquets med Mascherano som backup." -"Pogba lutar betydligt mer åt Mascherano/Busquets hållet om något." Sedär, hmm, nu så. Hur vill du att jag ska tolka det där? Du skriver i nutidsform när du uttalar dig om Pogba - figurerar - och påstår således också att Pogba spelar på Busquets och Mascheranos position som defensiv mittfältare i skrivande stund. Alltså ett helt felaktigt påstående. Att han sedan lirat som defensiv mittfältare eller inte tidigare i hans karriär är helt och hållet irrelevant och även ointressant då det inte är en position eller roll han har för Juventus längre och knappast heller ryktas till Barcelona som en defensiv mittfältare, så som du ville få det att verka. Sen, bara för att klargöra, jag har aldrig sagt att Pogba "inte alls kan" spela som en defensiv mittfältare, som du väldigt vackert i ett försök att försöka vrida argumentationen till din fördel försöker få det att verka som något jag sagt. Men noway José, vad jag sa var att Pogba knappast är en defensiv mittfältare idag och hans spelstil knappast kan liknas vid Busquets eller Mascherano, vilket är fakta och något alla som följt Pogba i Juventus vet om. Däremot skulle det inte alls förvåna mig om Pogba hade klarat av att vikariera som en defensiv mittfältare vid några enstaka matcher i form av kris (och det hade ju naturligtvis bara varit ytterligare ett plus med Pogba), men det är knappast en position han är tänkt för i första fall - varken i Juventus eller i Barcelona om den värvningen skulle komma att bli en verklighet. Så, med det sagt väljer jag att citera mig själv från tidigare idag: du gjorde bort dig själv. Att du sedan väljer att rätta dig själv genom att ta upp Yaya och the box-to-box talk i form av en jämförelse är en annan femma och där kan vi äntligen hålla med varandra någorlunda bra. Men bara för att det finns vissa likheter mellan Yaya och Pogba innebär det inte att Pogba är tänkt att spela som en defensiv mittfältare i Barcelona bara för att Yaya gjorde det hos oss. Capisce? Så, medans du rekommenderar Google rekommenderar jag dig i tur att sätta på valfri framtida Juventus match och granska Pogba. Svårare än så är det inte! "Vet du vad? Jag kan inte argumentera med personer som började titta på fotboll igår kväll. Det är tar alla priser men forumet har kanske gått ned sig sedan triumferna 2009-2011. Ha en skön kväll. =)" Haha, tillåt mig att småle, älskar den här arroganta attityden framför allt när det är du som visat prov på okunskap. Du som är så fantastiskt kunnig och kollat på fotboll i all världens oändlighet borde väl ändå veta skillnaden på en defensiv mittfältare och - ja, inte en defensiv mittfältare. Haha, lägg korten på borden bara. Sorry, din bluff är synad. Men jag hoppas också att du trots det kan ha en fortsatt skön kväll du med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2015-03-14 20:44
Njut av lite fotbollsmagi a'la Messi..
Barcelona koeman92
2015-03-14 20:42
Ända sedan Neymar fick löneförhöjning hsr hans form verkligen sjunkit. Slump? Knappast. Som jag sa då, killen är fortfarande väldigt ung och befinner sig fortfarande i sin utvecklingsfas. Att mer än fördubbla hans lön bara så där mitt under säsongen var knappast ett smart drag då risken finns att han drabbas av brasse syndromet, vilket är det sista man vill nu när titlar står på spel och när han precis håller på att utvecklas till en av världens bästa.
Barcelona zick9
2015-03-14 20:40
@100% AntiMadridista:


Ja, både Pique och Mascherano kommer att spela. Den sistnämnde kommer dock att operera på mittfältet.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-03-14 20:38
På tal om Neymar:
Hur kommer det sig att han håller bollen så länge? Han var inte sån för 4-5 sen. Vad kan det bero på? Han bromsar varje gång laget håller på att anfalla.
Alla spelare har dålig spel och touch här och där i säsongen. Men hans felpassningar är nog det farligaste för oss. Annars är jag glad för de tre poängen. City väntar på oss och jag underskattar fan inte dem. De har inget att förlora.

Angående om Montoya. är det här det enda La Masia kan få fram?
Förresten, hur går för b-laget???
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-03-14 20:33
[QUOTE=zick9]Det sorgliga är att Mathieu lär spela både på onsdag och på söndag... [/QUOTE] Pique och Mascherano kommer att spela. Vi behöver en snabb spelsre. Både Pique o Bartra är långsamma.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: