/spanien/barcelona/forum/415.aspx/spanien/barcelona/forum/415.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Amo.38
2017-08-02 13:47
Hazard , Dembele eller Mbappé är de enda som ska försökas värva in nu när Neymar är borta. Ingen Coutinho eller ge chansen till D.Suarez, Arda eller Paco, det gäller att vi förstäker nu och inget annat.
Barcelona Barcelona_1899
2017-08-02 13:46
Vår pajas ledning kommer vara så desperata att de kommer att göra bort sig så grovt!!

Kan inte Mod göra en omröstning på vilken spelare man vill ha hit, mellan Mbappe Dembele Dybala Coutinho? :)
Barcelona Blaugrana91
2017-08-02 13:43
[QUOTE=Alvés - Por Que?]Är det någon som har koll hur mycket pengar vi har totalt ifall Neymars 222M € kommer in. Hur mycket återstår från denna sommarens budget. [/QUOTE] Efter köpet av Semedo rapporterades det att vi hade €60M-€80M kvar, så säg €302M har vi tillgängligt. Dessutom är detta en anmärkningsvärd situation för klubben så om det behövs kommer man säkert att använda delar av nästa års budget, lägg till att någon mer spelare säkert kommer säljas. Så vi har säkert som minst €300M att spendera nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-08-02 13:42
Efter att Neymar äntligen gått ut med vad han själv vill så blir det intressant att se vad vissa skribenter härinne ser på agerandet av vår ledning. Är Bartomeu en diktator om han tvingar Neymar kvar om inte klausulen betalas? Eller gäller det bara Nasser och andra klubbars presidenter, medan det är helt rätt av vår egen ledning att tvinga kvar spelare som vill lämna?
Barcelona DanneD
2017-08-02 13:41
Problemet med att sälja för 2.2 miljarder är att alla spelare blir nu mycket dyrare. Alla vet att vi är desperata att hitta en ersättare. Dembele lär nu kosta minst 1 miljard. Så tror inte denna affär kommer gynna oss i längden men hoppas jag har fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-02 13:39
Hur många böner krävs det för att ödet ska ge oss Mbappé nu.

Snälla Gud, sommaren har varit jobbig enough. Låt oss åtminstone sno honom framför Madrids ögon!
Barcelona II Barça II
2017-08-02 13:39
Mbappe känns helt rätt, visst det är en risk, men det känns som en risk som är värd att ta. Killen känns som en blandning av Eto'o/Henry/Ronaldo(den grymme).

Antingen så köper man in absolut världsklass, Coutinho, Dembele, Mbappe, Dybala osv, eller så sparar man pengarna och satsar på egna talanger.

Men lyckas vi få Draxler och någon till plus 220 miljoner Euro, då behövs ingen annan värvas in.
Barcelona Puyol5
2017-08-02 13:37
2.2 miljarder... alltså när det skrevs in i kontraktet va det som att skriva omöjlig att värva. Nu är det snart en done deal, så jävla sjukt. Mer än dubbelt va rekordet ligger på för en försäljning. Sjukt! Pogba som är minst lika stort framtidsnamn som Neymar gick för hälften för en sommar sen.

Nu när det tyvärr är klart till 99%, jag säger tyvärr för jag gillar vad Neymar gör på plan och hans samspel med övriga. Han en mot en är sånt jag älskar med Barca, varför jag älskar Messi. Men sånt är livet, bara acceptera.

Men desto mer jag tänker på ersättare, Aguero! Borde vara billig i sammanhanget eftersom Pep inte ser han som etta längre. En spelare som fortfarande håller sjukt hög nivå, dessutom bra samspel med Messi.

Greizmann är inte möjlig förrän nyår. Hittar vi ingen i sommar får vi sitta lugnt i båten och försöka att inte tappa tills jul, och efter det försöka få in Greizmann. Annars har vi en ung Dybala, framtiden men fortfarande bevisat en hel del i Juve. Vi har också Hazard, ungefär samma ålder som Neymar. Sjukt skön spelstil som borde passa Barca. Har bevisat sin storhet flera gånger genom åren och bör kanske vara möjlig till ett rimligt pris.

Sen har vi pengar kvar. Detta kan bli vår räddning, vi är på nergång men med dessa pengar kan vi rädda skeppet i tid - om vi gör rätt. Mittback i världsklass vore trevligt samt en styrande mittfältare.

Helt plötsligt skulle vi kunna få in en spelare av samma kvalite som Neymar på anfallsplatsen, en mittback vi saknat sen Puyol och en mittfältare vi saknat sen Xavi. Då är vi åter stor favorit till cl.

PROBLEMET. Vår ledning som verkar helt okunniga i bra värvningar. Vi kanske lyckas trolla bort alla pengar på skit utan att löst nånting...
Barcelona Boti Boti Boti
2017-08-02 13:35
Skönt att pojkspolingen har öppnat käften och sagt något i alla fall. Inväntar att affären gått i lås dock med tanke på att 222 miljoner ska betalas ut. - Gällande ersättare sägs det vi kommer att gå för Dembele men att han kan komma att bli lite dyrare på grund av Real Madrids påstådda intresse samt deras välskötta relation med Dortmund. Robert ska i vilket fall som helst ha Dembele som favorit som ersättare. Allt detta enligt MD. - Sport meddelar att PSG och Barcelona kommer att sitta ner och förhandla priset på Neymar där Barto hoppas på att man får mer än 222 miljoner. - Samtidigt sägs Valverde vilja ta in Seri från Nice men att ledningen först vill landa en stjärnmittfältare. Detta betyder förhoppningsvis att Paulinho inte kommer hit. För inte ens ledningen kan tycka att han är en stjärna? - MD meddelar att ledningen mål är att göra klart med Coutinho innan Gamper den 8:e augusti. Huruvida detta blir en saga likt Verratti eller inte återstår att se.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-02 13:34
Är det någon som har koll hur mycket pengar vi har totalt ifall Neymars 222M € kommer in. Hur mycket återstår från denna sommarens budget.
Barcelona BARCA-més que un club
2017-08-02 13:33
Ja då är väl råttan som klar till psg Skönt bli av med denna cirkussagan. Blir intressant hur ledningen spenderar Moneymars pengar på. Från MSN till MSM kanske Mbappe?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-08-02 13:32
|| Barca || Tack fattar inte vad folk ser i Ney som är så omänskligt. Ney ska vara klar NU inte om 3 år han ska kunna vinna guldbollen NU. Tror inte Ney är någon late bloomer hand tid är NU och han blir inte mycket bättre..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-08-02 13:29
Tänk er nu när man jagar med spelare så vet dem att positionen bredvid Messi är ledig finns liksom ingen konkurrens!!! Detta lär hjälpa oss i förhandlingar med Mbappe !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2017-08-02 13:28
Då var Neymars tid i klubben över. Skönt att klubben nu bekräftat att han vill lämna och mycket bra att enkelt hänvisa till klausen på 222 miljoner euro. Vill PSG annat får de komma med förslag, allting ligger i våra händer då, bara ledningen inte accepterar något dumt och illa. Hur som helst så håller jag med många här om att Neymar är en fantastisk spelare men jag hade tagit det hårdare och varit mer orolig om Messi lämnade trots hans ålder i jämförelse med Neymar. Såsom Messi kan avgöra matcher på egen hand och såsom Messi skapar chanser och utrymme för andra i laget, det kan inte Neymar i dags läget. Många må säga att Neymar fof är ung och har mycket kvar men Messi var världens absolut bästa spelare och sågs som genom tidernas bästa spelare vid samma ålder som Neymar. Så med det sagt så vill jag bara säga att det går att ersätta spelare som Neymar men inte spelare som Messi. Vi har en bra trupp och med 2 klass spelare en som ska ersätta Neymar och en klass CM så kommer vi vara ett starkt lag, kanske tom ett starkare lag än innan. Tänk er köpa in 2 starka spelare och därefter ha pengar för minst 2-3 riktigt bra trupp spelare, tänk er den bredd och kvalité vi kommer att ha då! Nu hoppas vi att intressanta namn kommer på tal innan fönstret stänger. Hemskt dåligt av Neymar att dra ut på processen såpass mycket och förstör så mkt av fönstret för Barca med all skit kring hans övergång! Han bör vara Barca tacksam för all evighet och inte förstöra för Barca som han nu gjort. Angående Mbappe tycker jag att det är alldeles för mkt pengar för en spelare som endast visat kvalité i en säsong. Han må bli bättre än Neymar med hästlängder men det är ändå en risk att spendera så mycket pengar på en såpass oslipad diamant. Frågan är dock, tänk om han blir bäst i världen och spelar i Madrid iframtiden vad säger man då? Mycket svår situation kring stjärnan. Vill dock inte att man panik handlar spelare, helt ärligt ta tillbaka Pedro om och spara pengarna till Januari eller nästa sommar istället för att panikvärva spelare för dyra pengar. Låt oss hoppas på det bästa. Hejdå Ney. EDIT: ser att jag missat lite stavningar, komma-tecken etc. Skriver från mobilen så ni får ursäkta.
Barcelona II Barça II
2017-08-02 13:22
Jag förstår inte hur en anfallare med 13 mål i ligan kan vara oersättlig? Det är Neymars föregående säsong, det är fakta och det är inget man kan prata bort. Framförallt kan jag inte förstå att man endast gör 13mål om man har Messi som framspelare.

Nej, vi kan inte titta på vad han gjorde för tre år sen, nej vi kan inte ha argument som "framtida guldbollvinnare", det är enbart trams och spekulationer.

Ja, han hade många mål i CL, men 6 av 8 var MOT CELTIC(!!!), Malmö FF slog ut Celtic för något år sen.

220 miljoner euro för Neymar kraftigt överpris, han är inte ens värd hälften. Lyckas vi dessutom få två spelare i köpet, ja då vet jag inte vad jag ska säga. Lägg därtill att vi blir av med girig h*runge och hans hallick!

Det här är förmodligen FC Barcelonas bästa försäljning genom alla tider!


Fuck Neymar, tack för 2,2 miljdarder, nu kan du dra åt helvete!
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-02 13:19
Problemet är ju att själva transfern inte är officiellt utan bara Neymars önskan att lämna. Vi behöver få in pengarna eftersom det återstår ca 4 veckor till av fönstret och vår ledning är inte snabbast på att förhandla.
Barcelona A good coach is everything!
2017-08-02 13:18
Mbappe är inte omöjlig som vissa här inne säger allt handlar om hur du förhandlar !!! Jag tror Monaco president som ofta uttalar sig gott om Barca hellre säljer till oss än Madrid !! Får vi Mbappe daaamn älskar den spelarn. Ni som är tveksamma ni kommer bländas efter första matchen Mbappe lirar hos oss.. Komigen nu pass på draxler och dimaria in med Mbappe !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2017-08-02 13:18
För en gångs skull så visar ledningen stake. Man hänvisar bestämt till klausulen utan att minska summan med ett öre. Hoppas att man inte går och gör något dumt nu. Stå fast vid det beslutet! Har ingen tänkt på att Tebas (Real supporter) inte vill att denna affär ska gå igenom för att det skulle gynna Barca rent ekonomiskt? Framförallt nu när Mbappe, Dembele och några andra går att köpa loss till "lägre" summor. Vi är ute efter samma spelare som Real, tror ni inte att hans uttalanden och försök till att förhindra affären är ett sätt att gynna Real?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-08-02 13:18
Hellre Dybala än Mbappe. Att lägga så mycket pengar på en 18-åring är fan helt fel. Vad händer om killen inte klarar av pressen? Jag skulle inte våga riskera så mycket pengar i vårt nuvarande läge. In med Dybala om jag måste välja mellan de två.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2017-08-02 13:18
Det jobbiga med allt detta är nu att det är upp till ledningen att ro i hamn och göra ngt bra av detta. Kan ju inte påstå att jag känner mig så där jättetrygg!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-08-02 13:14
Hejdå Ney!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniestas vänsterfot
2017-08-02 13:13
Sjuka pengar, om man kan lita på uppgifterna i länken nedan (aftonbladet). Frågan är om investeringen ger plus, i slutändan? Det baseras ju på resultat av spelare/lag, som skall uppnås, framledes. Tänk vilken press På resultat det blev på Pogba o Bale, efter deras rekordsummor...
Barcelona The Reporter 2.0
2017-08-02 13:13
Ville ha kvar Neymar till en början men efter allt som hänt så känns det rätt att han lämnar. Nu är det glömt och vi måste verkligen öka tempot på marknaden. Det spelar ingen roll att vi har 2.2 miljarder + om vi står där när allt drar igång utan klasspelare. Ni må tycka att Neymar är ett äckel, men äcklet var en äcklig bra spelare för oss. Dembele/Coutinho är ett måste på hans position och någon innemitt. Seri eller en annan bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2017-08-02 13:12
Är glad att den här soppan snart är över och att Justin Bieber Jr snart tillhör en annan klubb. Om klubben lyssnar på hans önskemål och att han ska "avtackas" mot Chapecoense så spyr jag nästan lite. Då får publiken göra sitt jobb...
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-02 13:08
Neymar bekräftat alltså, nu fattas bara pengarna. Förhoppningsvis så löser dom affären denna vecka så vi kan fokusera på nyförvärv.
Barcelona Zyzz
2017-08-02 13:08
Barca måste lösa en ersättare till Neymar. Den luckan blir fan inte lätt att täcka tyvärr... Finns egentligen ingen spelare som kan ersätta honom rakt av (förutom Messi) så det kommer krävas minst 2 riktiga stjärnspelare. Om det inte löser sig så kan vi hälsa hem kommande säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-02 13:07
Mbappe har nu sagt till Monaco att han vill lämna klubben. Barca bör direkt köpa, köp honom för 1,5 plus 2 spelare, släng Arda till dem också och Paco. Skiter i nu vad Mbappe kommer kosta för vi behöver en snabb lösning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-08-02 13:03
Information om Neymar från officiella sidan.
Barcelona LennyRomario
2017-08-02 13:02
@Soko:
Ligger varken i hans kompetens eller ansvarsområde. Jag är helt övertygad om att det står en klubb fritt att bryta emot FFP och senare (om det visar sig stämma) bli straffad. Det står en idrottare helt fritt att dopa sig och senare bli bestraffad, men man inte straffa honom innan han dopat sig. Sen kan ju så klart Tebas ha rätt i sak, men det gör nog ingen större skillnad. Svårt att se att fotbollen vill ha ett system där alla klubbars ekonomi ska gås igenom innan köp får göras.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-02 12:59
Vi har cirka 3 miljarder att spendera på sommarens transfer. Då är Neymars försäljning inräknad. Ledningen bör köpa minst 2 crack annars kan dem avgå. Vi måste ha någon som kan assistera till dem där framme och göra mittfältet bättre. Dröm scenario för mig: Mbappe och Coutinho. Ledningens scenario: Seri och Paulinho. Vi ska inte ha höga förväntningar på denna ledningen. Ha låga så vi blir överraskande ----> Ha Ha Ha
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: