/spanien/barcelona/forum/414.aspx/spanien/barcelona/forum/414.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2018-03-13 18:27
GOOOOL del Alejándro Marques! Lågt inlägg från Miranda som Abel Ruiz bara får en tå på men bollen går vidare till Marques som vänder bort försvararen och enkelt skjuter bollen i mål från 6 meter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2018-03-13 17:48
Haha word Kröjff
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-03-13 17:38
Bänken; 13. Carevic 5. Martí Vilà 6. Jandro Orellana 12. Comas 15. Mateu Morey 16. Nils Mortimer 20. Labinot Kabashi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-03-13 17:35
Kvartsfinal i Youth League och Garcia Pimienta har valt följande startelva; 1. Iñaki Peña 2. Guillem Jaime, 3. Mingueza 4. Chumi 19. Miranda 7. Morer 10. Collado 14. Riqui Puig 11. C. Perez 9. Abel Ruiz 17. Marques
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-03-13 17:23
Soda Popinski

Sista orden i filmdebatten för min egen del: Så det går trots allt att "trolla" i ditt yrke?
Barcelona Kröjjff
2018-03-13 17:09
Soda Popinski Det finns mycket man kan diskutera vad gäller film av dokumentär karaktär. Men detta är inte rätt forum för en sådan djupdykning. Men jag kan inte ta ifrån dig din filmupplevelse och för dig verkar den varit så fin, att du ville dela med dig. För egen del väcker filmen ifråga emellertid inget större intresse, trots din recension. Däremot intresserar det mig vilka som var initiativtagare till produktionen. För uppdragsgivare och intressenter brukar påverka vad som dokumenteras. Inte minst eftersom man säkerligen måste utgå från att en avsevärd summa pengar varit i omlopp under resans gång. Som fick ett lyckligt slut. I alla fall för Real Madrid och klubbens fans.
Barcelona Soda Popinski
2018-03-13 16:37
Cules .. Trollar gör jag i redigeringsrummet och när jag föreläser, men tyvärr inte här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2018-03-13 16:17
Vem som helst som gått ut högstadiet förstår ju att om man följer ett fotbollslag med kamera under 1 säsong får man mer än tillräckligt med material för att framställa laget precis på det sätt man vill. Behöver inte ”jobba med dokumentärfilm” för att inse det tror jag....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2018-03-13 16:14
Höj nivån!/mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 10 || #5 sergiobusquets
2018-03-13 15:35
Pep Blir inte så mycket vilande med ett tredje barn haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-03-13 15:28
S.etoo

Finns en anledning till varför man inte valde honom som en av kaptenerna. Visst han stöttar dom yngre spelarna och skyddar klubben i media men han känns professionell när han tex är den spelaren som kommit sent flest ggr till träningar eller när han släpper en fisbomb i flygplanem.
Barcelona Pep - El Míster
2018-03-13 15:15
Dembouz såg ruggigt bra ut mot Malaga. Den ängsliga touchen och det halvtaskiga passningsspelet är som bortblåst. Det trodde jag faktiskt inte vi skulle få se så pass snabbt efter skadorna. Ska han starta mot Chelsea? Tanken är kittlande men inte en chans Valverde byter till 4-3-3 helt plötsligt. I övrigt så kommer ju Messi ha show. Vilat i helgen, fått en tredje arvinge och hans liv leker. Han kommer leverera och det gör mig lugn trots vår historia mot Chelsea. På onsdag är det dags att krossa den blåa äcklga bussen en gång för alla. Visca!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2018-03-13 15:15
Kröjjff .. Jag förstår verkligen vad du försöker säga och jag håller med dig i så väldigt mycket. Men på samma gång ska du veta att jag jobbar med film dagligen (dokumentärfilm) .. Jag är ofta med i bakgrunden på olika produktioner (förutom mina egna). Och en stor del av det som vi brukar prata om vad det är som i slutändan lyser igenom kameralinsen. Ibland är avstånden så stort mellan karaktären och den som filmar. Ibland är avståndet alldeles för nära. Och allt för sällan är det en perfekt balans mellan dessa två. Hur som haver så lyser detta alltid igenom. Och här kände verkligen att det fanns så mycket genuint som lös igenom rutan. Vissa leenden och reaktioner går bara inte att fejka, så enklelt är det, spelar ingen roll Vilken kamera eller kamerateam du använder dig av. Jag drog mig för att dela med mig av mina filmupplevelser. Men detta gjorde jag endast för att jag faktiskt trodde på det jag såg. Jag tittar på väldigt väldigt mycket film och de sista jag skulle vilja lyfta fram i positiv bemärkelse är Real Madrid. Men jag kan varmt rekomendera folk att se den. Mest för fotbollens skull och de faktiska människorna bakom. För i slutändan är vi bara, just människor. Något vi ser alldeles för sällan i dessa sammanhang. Fred och kärlek!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-03-13 14:59
Pique agerar som en mentor till dembele. Älskar piques personlighet mer och mer för varje dag. Hoppas han får bära kaptensbindel när Iniesta lägger av. Vet att Messi och busquets går före men tycker pique är den sanna ledaren nu när mascherano har lämnat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-03-13 13:50
Glöm inte att det är kvartsfinal i för de yngre i CL idag. 18:00 Viaplay. Spansk motståndare med Atlético Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-03-13 13:45
Smogen Jag tolkade det verkligen inte som något annat än välmening från din sida heller. Tvärtom! Så tack! för tipset så här i efterhand och förlåt om jag gav något annat intryck. PS. Det var för övrigt just jag som gav dig en tumme upp som tack.DS.
Barcelona Smogen
2018-03-13 13:41
@Kröjjff:


Ja just den. Jag har ju inte heller påstått att den på något sätt försöker dölja vad den är. Jag säger bara att det är en dokumentär om Barcelona där dom uppenbarligen fått tillgång till att vara "bakom kulisserna".
Det var ett tips i all välmening.
Barcelona Visca el Barça i visca Catalunya
2018-03-13 13:36
@Barcelonistas:

Du kan spela defensiv fotboll och endån göra massa mål, det räcker med inviduell skicklighet speciellt med spelare som Messi och Suarez. T.ex Real Madrid säsongen 11-12 med Mourinho, dom slog rekordet på antal mål gjorda med en defensiv inriktad tränare och spelsätt.
Barcelona Kröjjff
2018-03-13 12:47
Smogen

Menar du FC Barcelona Confidential från 2004? I så fall framgår det ju redan av titeln att rör sig sig mer om "uppdrag granskning", än myspys med Perez & Company.
Barcelona Kröjjff
2018-03-13 12:27
För att flytta fokus från tolkningsföreträden i en pseudodiskussion till stundande fotbollsmatch, så vill jag givetvis se Chelsea utslagna ur Champions League. Men inte desto mindre hoppas jag att Pedro får ett mottagande på Camp Nou, som inte står det Henrik Larson fick på Celtic Park efter, när han hoppade in mot sin gamla klubb. Jag har ett speciellt pojkrum i mitt hjärta för Pedro, med vidöppen dörr.
Barcelona Katalano
2018-03-13 12:07
Barcelonistas

Allt är ju relativt. Men istället för att fortsätta din och Kröjffs ständiga "beef" så anser jag att det är uppenbart och borde vara enkelt för dig att göra 1+1 för att förstå vad Kröjff menar med defensiv fotboll. Du är bara inte intresserad utan vill fortsätta dryga istället. Till skillnad från tidigare barca upplagor där offensiven haft större fokus så lirar Valverde riskminimerande med mer fokus på defensiven. Titta bara på lagformation och spelarna som placeras på planen. Jag vet från dina tidigare inlägg att du håller med om detta också. Så som sagt, sluta dryga.
Barcelona Barcelonistas
2018-03-13 11:57
Valverde spelar tydligen defensiv fotboll samtidigt så hat vi gjort över 70 mål i ligan. Vi har gjort fler mål än Real, Bayern,Juventus för att ta några exempel. #Confused
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2018-03-13 11:51
Kröjff Om du mot förmodan ibte sett den så tipsar jag ändå om en gammal dokumentär om Laportas första tid vid makten. Den visar faktiskt en liten annan sida av laget. Misstänker dock att anledningen till att man får se olika sidor av myntet beror på att man helt enkelt inte skrev kontrakt som tvingade filmarna till att ge Barcaledningen sista ordet. :) minns tyvärr inte vad den heter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-03-13 11:41
Katalano Ja, men jag kanske problematiserar i överkant. Vilket ligger i min personlighet; om nu någon till äventyrs läst mina inlägg och lyckats undgå att upptäcka detta mitt karaktärsdrag. Men tro mig, jag skulle kunna dölja det och skriva på ett sätt som skulle få gemene man att tro mig om att vara en varm anhängare av Valverdes defensiva filosofi och på lättfattlig svenska förespråka cracks. Men jag orkar inte.
Barcelona Barcadinho.
2018-03-13 11:36
@påfågeln:


Du hade rätt :-)
det finns vanliga biljetter nu på officiella hemsidan.
Bra och veta för alla här som tänker åka på matcher.
Barcelona Katalano
2018-03-13 11:23
Kröjjff

Du täcker av allt det jag höll på att skriva inlägg om gällande filmerna om Real och Juventus. Man måste ha i åtanke om att de görs i marknadsföringssyfte och att de bara visar upp en tillrättalagd bild av verkligheten. Med detta säger jag inte att Perez inte har en bra relation med sina spelare utan endast att man varit väldigt selektiv med vilka delar man väljer att ha med i en sådan film där det kan vara visst skådespeleri på vissa ställen.Barcelona Kröjjff
2018-03-13 10:54
@Soda Popinski:
Inte för att jag lever i tron att Real Madrid representerar "ondskan". Men med det sagt så har givetvis filmer av det slag du såg ett PR - syfte. Varför släppa in ett filmteam i omklädningsrummet, under något så otroligt viktigt som en final i Champions League, om man inte varit lika detaljrikt noggranna med förberedelserna som inför matchen som sådan, för att få ut mesta möjliga i form av "goodwill"? Började själv titta på en dokumentärserie om Juventus på Netflix för ett litet tag sedan. Men tröttnade snabbt efter att ha insett hur oerhört tillrättalagt allt var i hela upplägget. Det var kort sagt en mycket påkostad reklamfilm. Där den "Gamla Damen" fick visa sig från sin allra bästa sida. Inte så mycket som en rynka eller celluit... Jag är heller inte så godtrogen att jag tror en påkostad PR-produktion om FC Barcelona, skulle penetrera relationerna på planen mellan exempelvis Suárez och Coutinho. Utan enkom lyfta fram positiva aspekter. Och att fotbollsspelare kan konsten att filma och förställa sig som sanna skådespelare, är ju inget nytt för publiken. Och var så säker på att "Barto" skulle göra sitt allra bästa för att framstå som en jovialisk figur i någon gammal svensk pilsnerfilm från fyrtiotalet, om han fick chansen att nojsa med sina miljardinvesteringar. I full vetskap om att allt han undslapp sig, fastnade på en film ämnad allmänheten. Att han sedan är alltför stiff för att ro den rollen i hamn, talar emellertid för att vi aldrig kommer att få se honom agera Perez. Vill vi se den s k verkligheten som utspelar sig bakom kulisserna i storklubbar, som inte är något annat än affärsdrivande företag som sysslar med skumrask i lagens utkanter och där stjärnorna får betalt i massor för att spela med efter bästa förmåga, så vill det nog till dolda mikrofoner och att kamerorna inte är synliga. Själv skulle jag vara intresserad av att se råkopian med Real Madrid, utan alla klipp.
Barcelona Kröjjff
2018-03-13 09:12
Barcelonistas

Eftersom fler än du verkar vara intresserade om jag hade dig i fokus när jag skrev om Sergi Roberto som ett exempel på att allt inte kan köpas för pengar, så är mitt svar nej. Men förmodligen finns det fler än du, som skönjer sig själva mellan en å annan rad ändå..
Barcelona Barcadinho.
2018-03-13 07:14
@påfågeln:


Ok tack, bara en dag innan, lite stressigt men tur att arenan ryms så enormt mycket. Jag får kolla för skoj om det dyker upp vanliga bilj idag för imorgons match. Bra att känna till de nya rutinerna ifall man blir sugen att åka nån dag.
Barcelona Krabban94
2018-03-13 07:01
@Soda Popinski:
Detta är nog en stor orsak till varför de är favoriter även om spelet är bedrövligt stundtals. Deras vinnarmentalitet och laganda driver dem som ingen annan. Alltid kul med såna här dokumentärer. Rekommenderar även juventus A-laget på Netflix.
Annons: