/spanien/barcelona/forum/413.aspx/spanien/barcelona/forum/413.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2017-08-03 10:44
Exakt! Om de förhandlar med skitklubben är di Maria den enda spelaren de är villiga att släppa. Varför? Jo för de vill ändå bli av med honom, han sitter fast på bänken och de blir samtidigt av med en hög lönepost. Vi gör dem bara en stor tjänst. Ska man tro MD är Barca (vad förvånande) villiga till denna deal om de får samma summa som klausulen. De kan då stoltsera med att de fick di Maria gratis. Heh, jovisst men det lär vara en jävla hög lön han lär få. Dessutom, Messi lär lobba för sin landsman vilket gör mig orolig. Di Maria kommer sno speltid från spelare som Alena, Paco, Denis och säkert även Roberto. Sorry Messi, you can't' have this one. Vill verkligen inte ha hit di Maria. Argument mot: Hög lön, 29 år, tar välbehövlig speltid från våra yngre spelare och till sist, gillar verkligen inte hans personlighet. Det är bara och hoppas att PSG vägrar ge 222m + di Maria så de måste lösa Neymars klausul istället. Det är bäst så när de vägrar att ta med Verratti till bordet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi M10
2017-08-03 10:43
Det är inte möjligt då PSG slutade på andra plats och därmed ligger i samma lottningsgrupp som Barça.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-03 10:42
Anderlecht is interested in signing FC Barcelona defender Thomas Vermaelen, who was on loan at AS Roma last season.
Barcelona DM1982
2017-08-03 10:33
Imorgon är de lottning till CL. Kan Barça och PSG hamna i samma grupp? Det var något med seedning som gjorde mig osäker. Skulle vara episkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-08-03 10:30
Men vad är det för fel?

Det är detta jag inte gillar med Valverde om det nu är sant...

Vi verkar vilja värva Inigo Martinez för drygt 300 miljoner.
Han är ju helt ok men det är precis det här jag är rädd för med nya tränaren.

Medelmåttiga spelare inte yttersta världsklass.

Han favoriserar Vermaeln framför Marlon och nu detta ryktet.


När man precis började glädja sig lite över de kraftiga ryktena om de franska ynglingarna ska vi bränna pengarna på en mittback.

Mascherano och Marlon är ju grymma som backup låt det stanna så eller värva en klassback som Deyverson Sanchez Ajax som gjorde mål inatt mot Nice i cl kvalet.

Hoppas det bara är ett rykte med Inigo...
Barcelona Cule4life
2017-08-03 10:17
Nasser skulle inte ens sälja qatariska dadlar till Barca. Glöm affärer med oljeklubben.
Barcelona Deulofeu
2017-08-03 10:17
Ersättare till Neymar

Coutinho ryktas kosta en bra bit över miljarden 1.2? Klopp vill ändå inte sälja

Dybala vår specialklausul på 1.2 miljarder har tydligen blivit 1.4 miljarder och inte till salu

Hazard Chelsea en bra bit över miljarden från Chelsea knappast...

Griezmann denna sommar klausul på 2.0 miljarder avskriven.

Kvar är realistiskt Dembele för runt miljarden...från en säljande klubb som inte sålt Auba.Realistisk övergång!

Mbappé Har gått ut och sagt att han vill lämna kommer kosta skjortan men går att värva.

Av alla våra tydliga stjärnmål är det två som går att värva tack vare deras klubbar och att de själva verkar vilja lämna.

Mbappé och dembele välkomna!

Så kan Madrid stå där med BBC som gjort 0 mål under försäsongen...
Barcelona Skurhink
2017-08-03 10:14
Roligt att vi i detta forum "tappat" dragningskraft men så fort Neymar såldes så rapporterar det flesta medier idag att både Mbappe och Dembele vara villiga att flytta på sig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-03 10:07
Jag hade varit nöjd i fall vi kunde värva Dembélé och Draxler. En fransk och en tysk. Dembélé hade förvaltat Messis bollar mycket bättre än strandspelaren och Draxler med längd och fart samt tysk inställning hade gett stort trygghet åt laget. Dessa två skulle man kunnat lösa för 1.5 miljard. Och så har vi pengar över. Allt annat har varit bonus.
Barcelona Deulofeu
2017-08-03 09:55
tribente_magico

Han har under senare tiden spelat mest till höger absolut och han dribblar kanske främst med vänster men han tar straffar med högern he he.

Håller dock med Mbappé till vänster vore magiskt men jag vill ändå ha Dembele...till höger he he.

Enligt l`equipe ligger vi just nu bäst till i Mbappé racet...spännande.

Barcelona Deulofeu
2017-08-03 09:43
Romelu Umtiti

Han har spelat nästan exakt lika många matcher på vänsterkanten som på höger enda skillnaden är att han gör lite mer assist när han spelar till vänster.

Inte mig emot...

Dembele 49-10-21 20 år ung...
Neymar 45-20-27 25 år ung pengakåt snorunge...

Skillnaden statistiskt är inte så himla stor.DEmbele skulle nog göra fler mål med Messi och Suarez passar!

Om man bara kollar statistisk alltså.

Alla straffar och all markering Neymar drar på sig går inte att ersätta.

Dembele och Mbappe ska vi jaga för allt vad det går resten ska komma från la masia.

Alena och Cucu skulle jag gärna se vara ordinarie inom kort!

Hoppas Valverde satsar gärnet på dem!

Bort med Arda-Satsa på Deulo
Bort med Vermaelen-satsa på Marlon( varför får han inte spela under Valverde)
Bort med Douglas-Palencia

In med hjärta från la masia och så lite fransk krydda på det i världens två bästa unga spelare och vi får åter lite hopp!
Barcelona oocbgb
2017-08-03 09:37
Kolla länktips för en tjusig grafisk sammanställning av 10 potentiella neymar-ersättares skills i form av dribbling, skott etc. Alexis graf är minst sagt imponerande, och i kommentarerna är folk sålda på Dembele.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DanneD
2017-08-03 09:32
Tycker det är larvigt att prata att spelare älskar klubben. Med dessa lönar spelare har så skulle jag också kunna älska vilken klubb som helst. Ta spelare i allsvenskan tex Anders Svensson som kunde fått mycket mer pengar utomlands där pratar vi kärlek. Finns många mer exempel på sådana profiler. Men alla(99%) av dom som spelar i top 10 klubbarna i världen är enligt mig lego knäcker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-03 09:29
@Deulofeu:Dembele är min favorit. Vi behöver bra unga spelare som älskar barca, som har uttalade mål att spela i barca.

Att vissa här säger att Dembele är ett "Att köpa Dembele vore väldigt dumt då han inte kan ersätta Neymar på vänsterkanten då han är vänsterfotad, " är i sig dumt. För som ni ser i länktipset ovan så är han såpass bra med båda fötterna så han har ingen aning om vad han egentligen föredrar.

Tror även att om man lyckas Få in dembele och Coutinho så är tanken att köra 4-2-3-1 med Dembele till höger, Cout till vänster och Leo i mitten, och då passar Dembele som handen i handsken.
Barcelona tribente_magico
2017-08-03 09:28
Delaufeu. Jag har sett några matcher med han och jag har sett att han spelar på högerkanten både i Franrike och Dortmund och använder mestadels vänstern för att dribbla och ta avslut. Tror det skulle va bättre att gå för en som har som bästa position som vänster anfallare än att värva någon som har en annan favorit position och omskola honom bara för att han är en omtalad stortalang som har Barca som favorit lag. Den som kommer närmast till att ersätta Neymar som vänster anfallare går inte att bortse från att det är Mbappe, om inte så skulle Coutinho vara ett okej val där med. Det är min åsikt:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2017-08-03 09:26
Är det bara jag som har en klump i magen, när det gäller Neymar? Man vill hata honom men det går inte. Känns att man har gjort slut med ens flickvän för otrohet men man är kär i henne fortfarande. Ushh Jag minns natten där han skulle ge sitt besked om vilken klubb han ville till. Han valde klubben i sitt hjärta, trots mera pengar från madrid och man city. Inga namn ger mig wow känsla för tillfället... Tres amigos är över. Undrar vad Messi och Suarez känner sig just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2017-08-03 09:23
Jag undrar hur vår nästa säsong skulle se ut ifall vi inte förstärkte öht. Vi har ju som skrivits tidigare inte alltid haft 3 superstjärnor längst fram, åren med Pedro tex var inte fy skam. När neymar var iväg under OS vikarierade Turan där med bravur. Vi kanske kan låta den kanten roteras av spelare som Turan, Paco och D. Suarez spela för laget och ta löpningar åt suarez och Messi. Sen tror jag inte heller vårt mittfält är så dåligt som Lucho fick det att se ut, det utnyttjades bara otroligt dåligt. Som det sett ut under försäsongen med en Rakitic, busi och Iniesta i form med en fungerande taktik så kanske mittfältet inte heller behöver förstärka där med ett stort namn. Det stora namnet skulle ta bort viktiga minuter för vårt potentiella mittfält i form av samper, Alena och framförallt Roberto. Det enda som talar emot att jobba med det vi har är Messi, vi kanske inte kan eller borde gamla under hans sista år. Vår största värvning kanske är Valverde där vi hittar tillbaka till vårt spel? Får vi in en superstar i form av dybala, Dembele, coutinho eller mbappe är det absolut välkommet. Får vi ingenting är jag är nöjd och extremt hoppfull inför säsongen, med 300M€ på fickan kan vi investera i klubben långsiktigt. Men känner jag denna ledningen rätt, efter tappat Neymar, lär vi köpa någon riktig riktigt dyrt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-08-03 09:16
tribente_magico

Dembele är extremt tvåfotad precis som Pedro.

Inte för att vara sådan ,en det har diskutteras samt att om du förkastar en spelare pga det kan du inte ha sett en match med honom ens...KOlla ett youtube klipp bara så märker du...

Detta kan öka våra chanser för Mbappe? Eller?
Barcelona Cúles
2017-08-03 09:15
Hur ska vi hinna få in 1-2 crack värvningar såhär nära ligastart?

Tror inte att klubbarna kommer att vara jättevilliga att börja förhandlingar, om inte spelarna i fråga gör sig omöjliga och vill lämna.

Jag tror att risken är stor att vi kommer bli väldigt besvikna detta Silly, om inte nånting nytt händer snart, och det fort.
Barcelona Talangfabriken
2017-08-03 09:15
Jag gillar Kingsley Coman. Enormt snabb och går gärna i djupled.
Barcelona Deulofeu
2017-08-03 09:13
Romelu Umtiti

Umtiti är riktigt god vän med Dembele!

Nu satsar vi franskt!

Så vårt nya franska lag kan krossa Paris i cl...
Barcelona tribente_magico
2017-08-03 09:12
Säger bara en sak, Att köpa Dembele vore väldigt dumt då han inte kan ersätta Neymar på vänsterkanten då han är vänsterfotad, gå all in på Mbappe och Coutinho. Klockrena ersättare för både Iniesta och Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JakWah
2017-08-03 09:08
Tw G. Lineker(England, ex-Barça): "Oh Neymar, there is only one direction to go from @FCBarcelona and that's backwards." #FCBlive #NeymarOUT

I det här fallet är det så sant. Synd att pengar styr så mycket... att en person som redan är ekonomiskt oberoende ändå väljer bort det sportsliga och byter ner sig till ett sämre lag och sämre liga för att få ännu mer pengar.
Barcelona oocbgb
2017-08-03 09:06
[QUOTE=DM1982]Finns inte em chans att Monaco förstärker sin största rival i ligan. Om Mbappe går så blir det utomlands. [/QUOTE] Psg kan ju knappast vara i närheten av rätt sida om FFP med värvning av 2 spelare för 4.5-5 miljarder, det lär inte hända
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-03 09:00
MD:
Barcelona will travel to Germany shortly to negotiate with Dortmund for Ousmane Dembélé. The player wants to leave.

Barcelona DM1982
2017-08-03 08:58
[QUOTE=FCB_Messi]Glöm inte att det ryktas en del om Mbappe till psg . Det är inte bara vi och real som hugger i honom . Men frågar är , har psg råd ens ? [/QUOTE] Finns inte em chans att Monaco förstärker sin största rival i ligan. Om Mbappe går så blir det utomlands.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2017-08-03 08:56
Neymar var i strålkastarljuset i Barça trots att han hade spelare som Messi, Iniesta, Suarez runtomkring sig. Det var rätt miljö och förutsättningar till att lyckas erövra fotbollsvärlden. Ja, jag tror han kunde ta en Ballon D'or framför näsan på Leo. Vad händer nu? Har Neymar och hans farsa och restem av hans team tänkt på hur hans rykte skadats av denna transfer? Nästan alla på instagram skriver ormar och dollartecken i hans flöde. Det säger en hel del faktiskt. Neymar gick inte till PSG för att bli bäst i världen. Om det fanns en känsla att grabben stod i skuggan så kommer den skuggan vara ännu större i Ligue 1 och i ett lag pengalag som Paris. Tyvärr Ney. Du och ditt lag gjorde ett stort sportsligt felsteg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-03 08:55
Om det blir så att vi fixar Coutinho + Dembele, lutar det inte mot att det blir en
4-2-3-1 formation kommande säsong med Dembele och Coutinho på varsin kant och Messi som huserar i mitten. Ser inte annars vad man tänkt sig? Finns ingen annan förklaring med tanke på de tänkta köpen och typen av mitfältare vi har i dagsläget.
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-03 08:27
Kan inte undgå det faktum att Neymars övergång till PSG är en stor prestigeförlust för ledningen. Ja, jag vet att Neymar valde självmant att lämna klubben och att PSG betalar utköpsklausulen (verkar som det iallafall). Dock har folk mer och mer börjat ifrågasätta trovärdigheten hos Bartomeu och co. I början av sommaren lovade man stjärnvärvningar och cracks som skulle lyfta laget efter pinsamma uttåget ur CL och den snörpliga ligaförlusten. Man siktade på Verratti, men misslyckades grovt. Istället fick man se sin stjärna Neymar lämna laget för ett lag som badar i oljepengar och som (med all respekt) saknar en lika berikande och meriterande historia som Barca. Observera att Neymar var Sandro & Bartomeus värvning där han skulle ta över efter Messi i framtiden. Vad hände? Killen stack efter 4 år i klubben. Nu står man här lika vilsen som tidigare. Man har utöver detta lyckats försämra relationen med andra klubbar och nyckelfigurer (både nuvarande och gamla) som har/haft en koppling till Barca. Om detta inte var droppen nog, så lyckades man också att smutsa ned klubbens historia i form av sponsorpengar från en diktaturstat och brott i samband med Neymars övergång. Mina damer och herrar, med bakgrund av allt detta, hur mycket mer tror ni att ledningen kommer att skada klubbens anseende och status i världen? Laporta må ej vara en ängel, men åtminstone hade han en tydlig vision och mål med Barca. Tex när han misslyckades med att få in Beckham så hade man en plan B i form av Ronaldinho och resten är som ni vet en inledning av en sagofylld historia. Jag har tappat min tilltro till ledningen. Valverde som tränare var ett bra drag, men hur mycket tror ni att han kan bestämma om saker som pågår i klubben i form av transfers och spelartaktik? Vi vet ju vad Rosell och Bartomeu gjorde som fick Pep sen att tröttna och lämna klubben.
Barcelona Den vise mannen
2017-08-03 08:21
Fotbollsspelaren Ney JR kommer lämna ett stort tomrum i mitt fotbollsromantiska hjärta. Det ska jag villigt erkänna, finns ingen som kan ersätta just de kvaliteter som han besitter som stillar min abstinens av fotbollsgodis. Jag är faktiskt lite tveksam till att han personligen är helt övertygad till att han känner att han gjort rätt val. Hade han inte haft SR som agent tror jag inte det hade blivit ngn flytt. När han en gång lagt skorna på hyllan och sitter i sin hög av pengar och ser tillbaka på sin karriär så tror jag han ångrar sig. Förhoppningsvis får man då hoppas att han mognat och förstått att pengar är inte allt här i världen. Det som också gör mig så ledsen i ett mkt större perspektiv än i bara fotboll, är dessa pengar. Folk kan göra ta mig f-n vad som helst för €$£!! Krig, död, svek, lögner, ja listan kan göras oändlig. Det finns så mkt annat som är så mkt viktigare som INGA pengar i världen kan ge dig. Fotboll för mig är en flykt från allt annat i vardagen. Jag vill ha show, underhållning och känna puls. Men tyvärr när man har kokat ner all denna soppa så är det bara en reflektion i det samhälle vi lever i idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: