/spanien/barcelona/forum/413.aspx/spanien/barcelona/forum/413.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 10 || #5 sergiobusquets
2018-03-14 11:36
Tänk men bara tänk, om Barcelona har gått med på att förlora matchen då vi är sponsrade av betfair. #konspirationsteori för att göra @sokos dag :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2018-03-14 11:31
Haha looool
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-03-14 11:29
Bollinnehavet Varför bara inte hoppa över mitt inlägg utan nästan alla forumansvariga ska känna behov att alltid svara på mina inlägg och ifrågasätta ? ! Jag tror på Barcas avancemang ikväll och oroar mig bara pga det låga oddset och punkt slut. Varför ska ni alltid ha behov att tysta ner folk som tycker och tänker annorlunda? ! Vi avslutar då denna diskussion och fokuserar på matchen ikväll . ps. Var snälla och vårda språket när ni vänder er till andra på forumet !!
Barcelona Pep - El Míster
2018-03-14 11:27
Onsdagskomedi i forumet! Säger det igen; Tuff match givetvis men Messi är utvilad och full av endorfiner. Nuff said. Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-03-14 11:24
Ibland håller vi en bra nivå här inne. Ibland inte. Vid motgångar har vi en tendens att vara ett av SF’s sämsta forum. Då kan man läsa i princip hur konstiga, dumma, ologiska och ibland rentav efterblivna som helst här.

Men att en onsdagförmiddag under en hittills väldigt bra resultatmässig säsong logga in här och läsa att spelbolagens oddssättning och folks bettande skulle ha något att göra med förluster och poängtapp är det konstigaste jag läst hittills. Det är lika skumt som att påstå att vi kommer att vinna med 4-0 ikväll eftersom jag vann med 4-0 på Fifa igårkväll. Bettina är precis lika virtuellt som Fifa 18 på Playstation nämligen.

Betting, odds, svenska spel, betsafe eller liknande har ingenting att göra med resultaten i en match. Det blir inte 4-0 i en match om så hela världen eller ingen i världen har bettat på det. Jag trodde aldrig att man skulle behövs förklara en sån här sak i ett forum där folk ändå är skrivkunniga.
Barcelona Culés
2018-03-14 11:18
Soko, skulle du/ni möjligtvis, kanske, kunna överväga, kunna tänka dig/er att bara lägga ner?.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 10 || #5 sergiobusquets
2018-03-14 11:04
Något jävla odds påverkar inte matchens utgång oavsett hur låga eller höga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-03-14 10:56
Beast Puyol Det handlar inte bara att spelbolagen nedvärderar Chelsea utan oddset styrs av folks spelande och satsningar. När många tror på Barca och satsar på Barca seger så sjunker oddset automatiskt. ps. Och nej folk vann inte stora pengar på Sevilla igår utan förlorade på United . Jag menar fler förlorade än vann.
Barcelona Katalano
2018-03-14 10:53
@Soko:Jag skrev mitt inlägg väldigt trevligt trots att ditt inlägg var bland det konstigaste jag läst härinne. När du skriver "om du någonsin spelat på odds" så uppfattar jag det nedvärderande så här kommer en liten uppläxning.

Vad du säger är att om betting och odds inte funnits så skulle aldrig Barca kunna förlora mot mindre lag när man är stora favoriter. Skrällar skulle aldrig kunna ske. Det är bland det mest idiotiska jag nånsin läst här inne, grattis eller något för det.

Här kommer några anledningar till hur lag kan förlora matcher när man är stora favoriter:
tillfälligheter, tur/otur, dumma bolltapp, effektivitet av motståndarna, felaktiga domslut, missade målchanser, röda kort, smarta anfall av motståndarna, brist i koncentration, dum laguttagning och min favorit: underskattning och dålig inställning.

Att oddset skulle vara avgörande är ren galenskap.
Barcelona Beast Puyol
2018-03-14 10:52
Soko Odds har inget med favoritskap att göra. Allt handlar om dagsform. Barca spelade knappt bra mot dessa lag när men allt handlar om vilka man möter. Säg mig om någon blir motiverad till att möta Getafe de hade jag inte blivit. Barca har mindre än 1,50 odds mot Chelsea de är helt absurt hur spelbolagen nedvärderar Chelsea. Så jävla dåliga är inte Chelsea. De var ingen som trodde på Sevilla igår men såg ni deras odds igår omg. Folk vann sjuka summor på just Sevilla. Odds borde vara såhär till dagens match: Barca borde haft 1,80, 2,50 kryss och odds på Chelsea borde vara 3,10. Man ska aldrig stirra på odds för man kan blir rätt lurad. Har Chelsea en bra dag så är vi ute ur UCL. Nu måste vi göra vårt jobb. Vinna alla försvinna för vår del.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2018-03-14 10:46
@Soko:


Haha, jag vet inte ens hur man svarar på något i stil med detta. Det är liksom lite så fotboll fungerar. Bollen är rund. Har ingenting, jag upprepar: INGENTING, med odds att göra.
Barcelona Soko
2018-03-14 10:41
Hur kan man annars förklara att vi inte vinner mot Las Palmas, Getafe och Espanyol när vi är enorma favoriter men vinner mot Atletico Real och Valencia när oddset är jämnare? 
Barcelona Katalano
2018-03-14 10:39
Suarez9 Hehe, jag blev lika yr som du, men kanske är det bara syftningsfel och inte vad Soko egentligen menade. Edit: Nej, det var precis så ologiskt som vi uppfattade. -- Jag är inte helt säker på vilken startelva jag vill se på planen ikväll. Framförallt syftar jag på Dembele. Han har börjat komma igång lite nu, och han skulle kunna vara ett användbart anfallsvapen mot Chelsea, men samtidigt så kan hans bolltapp kan innebära stora kontringsmöjligheter för Chelsea som med största sannorlikhet kommer att parkera bussen även ikväll. Just nu lutar jag åt att jag vill se Dembele på bänken. Detta då hans offensiva kvaliteer hittills inte kompenserar för alla hans misstag och bolltapp.
Barcelona Bosketts
2018-03-14 10:39
@Soko:


Fullständigt bisarrt att tro att odds skulle kunna ha någon slags påverkan alls på hur en fotbollsmatch slutar.
Barcelona Bosketts
2018-03-14 10:36
Kvällens drabbning är egentligen den första av vikt denna säsong, vilket säger ganska mycket om hur bra det gått hittills.

Är också tämligen nervös. Conte må ha misslyckats med sitt Chelsea, men han är en mästare på utslagsfotboll - att tävla i 180 minuter och att spela på resultat - något som Valverde inte fått mycket erfarenhet kring i Bilbao.

Känns som att det kommer bli tight ikväll, med mycket som lämnas åt slumpen. Får hoppas att fotbollsgudarna är på vår sida ikväll. En av dom spelar ju redan i laget.
Barcelona Soko
2018-03-14 10:33
Katalano Om du någonsin spelat på odds så skule du veta att oddset är stor anledning till överraskningar att matcher inte slutar som de borde. Att favoriter och tom stora favoriter åker på torsk är allt vanligare. Annars hade alla vunnit bara man satsar på favoriter. Av erfarenhet vet jag att när folk satsar stora pengar på ett visst lag så blir det så att det laget inte vinner. Hoppas det inte händer just ikväll. Hoppas att fler nu satsar på Chelsea x2. ps. Hur kan du annars förklara att vi inte vinner mot Las Palmas, Getafe och Espanyol när vi är enorma favoriter men vinner mot Atletico Real och Valencia när oddset är jämnare?
Barcelona Suarez9
2018-03-14 10:06
Katalano Vem vet kanske Messi går in på Bet365 innan avspark och tänker det är dags att spela på det säkra. Logiken bakom det argumentet gör att jag får ont i huvudet...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-03-14 09:58
Soko

Du är alltså orolig med anledningen att oddsen är låga på Barca ikväll. Låter väldigt märkligt hur oddsen skulle kunna påverka den faktiska utgången av matchen så jag förstår inte varför just detta gör dig mer orolig. För övrigt, självklart måste Chelsea tas på största allvar ikväll.


10 || #5 sergiobusquets
Du satte ord på min känsla ikväll också. Inge nervös de matcher du nämner, endast förväntansfull, men ikväll är det lite fjärilar i magen. Förmodligen för att vi har allt att förlora. Vore riktigt tungt att åka ut mot detta Chelsea i kvarten.
Barcelona Cule4life
2018-03-14 09:54
Om Sevilla får Roma i kvarten blir riktigt tråkig semifinal där efter.

Barca City Bayern Real i semi hade vart galet.
Barcelona 10 || #5 sergiobusquets
2018-03-14 09:45
El classico ej nervös Seriefinal mot atletico ej nervös Åttondel mot Chelsea trots ett bra utgångsläge, nervös. Dagar som dessa så kan vi vara våra egna fiende, måste ut direkt och döda Chelseas hop.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-03-14 07:40
Idag är det dags att få veta sista laget i kvarten. Det finns en grej som oroar mig ikväll. Oddset på Barca är så låg som 1.44 och har sjunkit så mycket senaste dagarna att det betyder att folk har satsat stora pengar på Barca och är så säkra på avancemang. Och vi vet att bästa laget och laget som är favoriter inte alltid vinner.
Chelsea ska tas på största allvar för minsta lilla slarv kan bli kostsamt. Vi får inte lämna stora ytor åt Chelsea att kontra och framåt måste vi bli effektiva.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-03-14 00:48
Det var någon som pratade pratade bra om vilken fantastiskt spelar N'zonzi i Sevilla är.

Har pratat om honom senaste två säsonger.
Han är Busquets kopia in i benmärgen.

Jag tycker att han är den mest underskattade spelaren efter Busquets båda i La liga och välden. Har en sån känsla av att Pep kommer värva honom nästa säsong.

Hur som helst, skönt att Mourinho åkte ut.
Men det spelar ingen roll om vi inte gör vårt jobb imorgon.

Barcelona Ribohn Fan
2018-03-14 00:00
Precis som Barca! Bara man presterar i form av vinster, så är det bra.
Skit i fotbollskvaliten.
Barcelona Davids3
2018-03-13 23:51
@Ribohn Fan:


Sådant ska kunna få ske i en turnering, "sämre lag" ska få chansen att gå långt lite då och då. Annars kan vi ju skrota åttondels och kvart och börja direkt från semi där bästa laget från varje liga får vara med ?
Har man tagit sig till kvarten trots att man inte har wow-lag på pappret så betyder det att man har presterat. Titta bara på Östersund..
Barcelona 10 || #5 sergiobusquets
2018-03-13 23:31
Mourinhos intervju haha! Han knäcker Manchester United helt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-03-13 23:20
@ 10 || #5 sergiobusquets:

Sevilla eller Roma har inget i en CL semi att göra. Då kommer ju Real att få en enkel väg till finalen.
Barcelona Ribohn Fan
2018-03-13 23:16
Herregud vad låg nivå det är i CL, en turnering, som ska ha så hög status.
T ex. Sevilla har nog sitt sämsta lag på många år och går till kvartsfinal.
Med rätt lottning för Sevilla och dem kan gå till semifinal.
Barcelona 10 || #5 sergiobusquets
2018-03-13 23:09
Wtf gjorde han i shktar?!?!? Kastar bollkallen över reklamskyltarna haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-03-13 23:00
Alla som spelat andra matchen borta har vänt och vunnit, hoppas valverde kollar på de här och tar till sig.
Barcelona Pichincha
2018-03-13 22:58
Sevilla är rättvist vidare över två matcher. Inget snack. United har verkligen inte kommit tillbaka efter Fergusons pension. Hur går tankarna om detta då, om man ska tänka ett steg längre? - att Sevilla troligen inte kommer att ha något att hämta i en kvartsfinal mot lag som City, Bayern, RM, (oss). Drömlott för många, vilket jag kan tycka blir tråkigt i en kvartsfinal.

Matchen visar också återigen att allt kan hända i fotboll. Det var nog inte många som trodde att Sevilla skulle klara det efter alla sumpade chanser i första mötet.

Vi har en liten fördel inför matchen i morgon, men det räcker att Chelsea gör ett ynka mål så är det jämnt igen. Ytterligare ett och vi sitter riktigt i skiten. Nu hoppas jag att med hemmaplan och taggade spelare till tusen att vi löser det, men det är långt ifrån över.
Annons: