/spanien/barcelona/forum/4127.aspx/spanien/barcelona/forum/4127.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelona4
2015-03-24 17:22
@barcastuff: Messi has toe discomfort and will return to Barcelona. He was in the United States to play two friendlies with ARG. [as rac1 sport]
Barcelona Barcelonistas
2015-03-24 17:18
Nja står att han har någon känning tror inte det är så allvarligt. Nu slipper han spela dessa skit matcher. Vrf lägga dessa onödiga landskamper nu i ett viktigt skedde av säsongen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-03-24 17:18
Eh ursäkter för det argentinska folket så att han kan slippa dessa meningslösa matcher. Tror verkligen inte att han skadar sig under en loj första träning Tata förstår allvaret i klubben, en nöjd Messi kommer leda honom i copa america. Han kommer säkert vara kvar i samlingen och köra "rehab" och för att han är kaptenen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-03-24 17:17
Messi is having medical tests in Washington, where he arrived last night to join ARG. He would have discomfort. [via sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-03-24 17:15
Stämmer det verkligen att Messi är skadad?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelona4
2015-03-24 17:13
Santiago cazorla Fan va tråkigt om det är sant, kan lika gärna vara vändpunkten för Barcas säsong. Speciellt nu när han är i sin bästa form på länge och känns nu som att det kommer ta några månader för han att få sin form
Barcelona Santiago Cazorla
2015-03-24 17:10
Jonathan Johnson ?@Jon_LeGossip 3 minför 3 minuter sedan
Ole: Lionel Messi picked up an injury in Argentina training & now could be out for 3-4 weeks. Exams tomorrow. Could miss PSG-Barca 1st leg.
Barcelona L!VOZ
2015-03-24 16:53
En sån solig dag är Manu Chao - Rumba de Barcelona ett måste.

Enjoy
Barcelona Katalano
2015-03-24 16:02
Barcelonistas Du är fri att ha dina åsikter och dela med dem här på forumet. Mitt inlägg handlar om att jag inte tycker att folk ska hoppa på, förolämpa och gnälla på dig när de på förhand vet om vilken typ av skribent du är, för då spårar det. Du har trots allt hängt här i många år och folk känner igen dig vid det här laget. Jag själv undviker dina inlägg för att själv inte sänka nivån, vilket jag faktiskt kan vara sugen på ibland när jag irriterar mig. Nu släpper vi detta.
Barcelona Barcelonistas
2015-03-24 15:46
Katalano - jag önskar detta forum bara allt bra. Men sanningen är att det är "ni" som sänker nivån här inne. Jag skriver bara ner mina åsikter, jag har inte sagt att jag har rätt, utan jag skriver bara det jag tycker. Om man inte får tycka annorlunda, vad är då vitsen med att ens ha forum? Visst det ska finnas en nypa förnuft i det man skriver men jag tycker Rafinha har så otroligt mycket boll i sig han behöver bara mer kontinuitet. Jag tycker Modric är klasser bättre än Rafinha, och Kroos är la en bättre spelfördelare. Men Rafinha tycker jag är bättre en mot en han är en spelare som bryter mönstret. Jag tror på Rafinha. In Rafinha i trust!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-03-24 15:35
Barcelonistas Knappast läge att håna hans engelska.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-03-24 14:59
Ramos på twitter:

"All my support to the relatives of the victims of the plane crush. RIP." RIP till dom som omkom, och RIP till det engelska språket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2015-03-24 14:58
Ni som gnäller och klagar på Barcelonistas hela tiden kan lägga av tycker jag. Detta av flera anledningar.

1. Du vet redan om att det är låg kvalitét på dessa inlägg. Hoppa över att läsa dessa till att börja med så slipper du bli irriterad.

2. Gör ni detta så slipper vi en hel sida i still med den vi har idag. Rafinha vs Kroos & Isco. Störtlöjligt ju. Varför ge honom detta utrymme?

3. Jag undviker redan vissa användares inlägg härinne, men när alla svarar på dessa personer så tvingas jag ändå in i diskussionen och hela forumet dras med i den FANTASTISKT låga nivån!TL:DR version: Ignorera hans inlägg om du irriterar dig på honom så slipper vi diskussioner av denna låga kvalitét.

Edit: Vi slipper även grova personangrepp.

//Kloka ord från Katalano, följ gärna hans råd. Mod
Barcelona DM1982
2015-03-24 14:50
[QUOTE=Den vise mannen]Ang helgens match så hade jag svårt o fokusera mig i första halvlek pga ljudsynket. Var riktigt irriterad och är faktiskt fortfarande. Detta gjorde för min del att jag satt och fipplade med inställningar på tvn och massa annan Hifi utrustning. Man hade sett fram mot denna match så länge och så blir den förstörd pga en sån j..la sak. Jag tappade en helhetsbilden och de små detaljerna, vilket är så viktigt i en match av detta slag. Riktigt irriterande. Tack för det TV12! [/QUOTE] Jag stängde av ljudet, trist men det var bättre så ä. Sedan hittade jag inga streams till matchen, jag ville egentligen inte ens titta på tv 12, synk eller inte. Svenska kommentatorer är så ruttna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-03-24 14:28
Ang helgens match så hade jag svårt o fokusera mig i första halvlek pga ljudsynket. Var riktigt irriterad och är faktiskt fortfarande. Detta gjorde för min del att jag satt och fipplade med inställningar på tvn och massa annan Hifi utrustning. Man hade sett fram mot denna match så länge och så blir den förstörd pga en sån j..la sak. Jag tappade en helhetsbilden och de små detaljerna, vilket är så viktigt i en match av detta slag. Riktigt irriterande. Tack för det TV12!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-03-24 14:21
"gentemot Isco är det kanske mer kontinuiteten och förtroendet som skiljer dem åt." Tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-03-24 14:12
Rafinha behöver dels få en säsong med mer frekvent speltid men också förbättra sina taktiska kunskaper.

Tekniken och farten har han, men det räcker inte på Luchos mittfält eftersom mycket av spelet handlar om att täcka ytor och synka med övriga lagdelar,

I Celta (med LE som coach) användes Rafinha mer och mer som ytter eftersom han tenderade att tappa boll på mittfältet.

Kan tycka att gentemot Kroos så saknar Rafinha fotbollshjärnan och gentemot Isco är det kanske mer kontinuiteten och förtroendet som skiljer dem åt.
Det är alltid svårare som talang att få chansen i ett 4-3-3 än det är i ett 4-2-3-1 som Malaga (Isco) eftersom ansvaret inte är lika tungt på ett 5-mannamittfält. vilket gör att du kan fokusera på de offensiva kvaliteterna mer och då också utveckla dessa.

Nästa säsong, och framför allt hösten, känns annars som väldigt avgörande med tanke på att Rafinhas kontrakt går ut i juni 2016.
Kan mycket väl bli broder nummer två som lämnar pga uteblivet förtroende.
Barcelona Barca4life98
2015-03-24 14:12
Enkos Läste om det precis, det är hemskt. Tankarna går till dom anhöriga till offren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-03-24 14:04
Xaviesta - världen handlar inte om vad du tycker. 50% av USAs befolkning tror att jorden är 7 tusen år gammal. Lär dig att folk har olika åsikter. Jag drog upp Özil kontra Thiago jämförelsen där jag sa att den sistnämnde redan då var en bättre spelare. Jag hade ju rätt? Jag tror även att Rafinha redan nu är bättre men han behöver bara slippas till lite mer o wholllaaaa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mr. Dashir
2015-03-24 13:49
Är det någon som har en länk till senaste Revista de la Liga som sändes igår på skysports? Edit: Hittat
Barcelona Neymar - Messi - Alexis
2015-03-24 13:40
@Barcelonistas:


Saken att jag tror på det tränaren gör, om han inte gav chansen till Thiago.. Han hade sina anledningar. Till exempel som nu, många vill se Sandro istället för Munir.. men det är Enrique som är tränare, han är med dem, ser dem träna osv.. så han vet bättre om vilka som borde börja eller sitta på bänken. Vi ser spelarna i 90 min .. men tränare nästan varje dag i veckan.
Barcelona ( Xaviesta )
2015-03-24 13:39
Folk kommer alltid att skratta åt dig eftersom du är världsmästare på kvalificerat skitsnack samt att skjuta dig själv i foten. Grodorna du stått för genom åren är inte bara en eller två om vi säger så. Att Özil var fantastisk många ggr och passade in i Mourinhos och Löws raka fotboll var alla medvetna om. Lika medvetna var vi om hans oförmåga att hålla en jämn nivå då han, likt en viss Benzema kan blanda världsklass insatser i ena matchen med att försvinna helt i nästa. Att dra paralleller mellan Thiago och Özil är därför helt oväsentligt eftersom huvuddiskussionen var att du tycker att Rafinha är "kvalitetsmässigt" bättre än Kroos. Även Isco skrev du men jag reagerade än mer på Kroos som inte bara är en av världens absolut bästa passningsspelare men även vunnit allt som går att vinna som lag genom att själv varit bland dom viktigaste kungarna i respektive lag han vunnit med. Att påstå att Rafinha är bättre är så sanslöst idiotiskt att man blir förbryllad! Trolleri trollera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-03-24 13:34
Fast tränare kan göra misstag, vilket Tito gjorde tyvärr. Thiago var bra och kunde fått mer speltid i ligan då den redan var avgjord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-03-24 13:30
[QUOTE=Gabriel]Precis kollat klart på den andra halvleken av el Clasico. Skippade den första då alla vet vad som hände där. Allvarligt talat så hade Real Madrid 1 kontring precis i början av halvleken där Bravo räddade Benzemas skott men annars var det uppvisning från Barcelonas sida. Tror väldigt många av oss hade den första halvleken i minnet när vi kommenterade matchen efteråt. Jag rekommenderar er att kolla på den andra halvleken igen, för det var ägning av Real Madrid under den halvleken. Man borde gjort 2-3 mål till i den halvleken och dödat matchen. Sen alltså, Xavi och Busquets, vilka spelare dom är. Helt unika. Visst Xavi kanske börjat komma upp i åldern och Busquets har inte varit den gamla Busquets den här säsongen men dom är fortfarande ovärderliga för Barcelonas sätt att spela fotboll på. Så fort dem två kom in blev det genast mer kontroll på matchen. Xavi framför allt dominerar mittfältet så fort han kommer in. Alla dessa Iscos, Kroos och Modric - dem är inte i närheten av att kunna diktera tempot och bestämma spelbilden under en match på det sättet som Xavi klarar av att ta kontroll över. Jag hoppas han stannar en säsong till. Han behövs! Sen vill jag inte vara tjatig men Piqué har varit en gigant. Han är den viktigaste värvningen vi har gjort den här säsongen, kanske viktigare än Suarez tom. Att han har börjat spela som den gamla Piqué igen, ingen ny mittbacksvärvning hade varit bättre. Nu hoppas jag bara att vi kan få ett till nyförvärv i Busquéts och att han också börjar spela som den gamla kungen han en gång var. [/QUOTE] Riktigt bra sammanfattning! Real var helt klart bättre under första halvlek, dock var det främst efter deras 1-1 som dem vaknade till. Vi var bättre första 15-20 min och hade Neymar satt 2-0 tror jag inte resterande tid av första halvlek hade sett ut som det gjorde. Nåväl i andra var vi som du säger helt överlägsna och borde verkligen gjort flera mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar - Messi - Alexis
2015-03-24 13:30
@Barcelonistas:


Man kan säga att Thaigo var redan spelmogen, när han debuterade och som alla Barca fans höll man honom jätte högt! men Rafinha känns fortfarande inte så spelmogen, Det är bara vad jag tycker.


"Isco och Kroos bra? Av de jag har sett så har dom inte varit så bra som folk säger. Madrid har ju under våren spelat rätt så dåligt." - Du kan inte säga att Rafinha är nästan lika bra som dem för att.. det går dåligt för dem just nu, dem har varit på toppen länge.

"Rafinha har inte alls en lång väg att vandra. Det är vi som är naiva som inte ger han mer speltid" - Nej, om tränarna ser att talangen är värd att börja flera matcher så får man förtroende, som Messi, Thaigo, Muller, Kroos Varane, Busquets Marcelo.. fick under deras respektive tränare.
Barcelona Barcelonistas
2015-03-24 13:29
Jag sa 2012/13 att Thiago var bättre än Özil. Folk hoppade på mig och ville hänga mig vid närmsta torg. Vad som hände är en fantastis historia. Thiago är idag en bättre spelare än Özil, det var han redan då också. Men i och med att han inte fick så mycket speltid så blev det givetvis svårt för honom att visa sina kvaliteer. Folk skratta åt mig, men det var jag som fick sista skrattet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-03-24 13:27
Logiskt att Thiago har blivit bättre med tanke på att han har varit skadad 80% av tiden han har varit där...
Barcelona dinho the artist
2015-03-24 13:27
Att Thiago var en oerhört duktig fotbollsspelare visste varenda kotte som sett barcelona spela. Problemet låg väl snarare i att du inte petar xavi /iniesta så enkelt, hur duktig du än är.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-03-24 13:27
På tal om Seung Woo Lee

Var är han??
'När får han spela???

Blir så ledsen av hur Fifa behandlade den talangen???

Längtar efter honom
Barcelona Barcelonistas
2015-03-24 13:19
Dinho the artist - ställ dig frågan, hur kunde Thiago bli så mycket bättre bara för att han gick till Bayern? Thiago blev inte bättre, han fick bara mer kontinuitet i Bayern. Det är samma spelare. Med mer speltid och förtroende så kan det hända grejer.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: