/spanien/barcelona/forum/411.aspx/spanien/barcelona/forum/411.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Boti Boti Boti
2017-07-28 13:29
Neymar är lite som Löfven - alla vill ha bort honom men de andra alternativen på marknaden är inte helt klockrena (pris och kvalitet). Däremot så är det ett måste att sälja honom, precis som det är ett måste att Löfven sticker till nästa val.
Barcelona Gabriel
2017-07-28 13:27
Haha Neymar är så jävla äcklig. Herregud vilken barnrumpa. Efter att ha sett det hör bråket mellan honom och Semedo så är jag nu helt övertygad om att PSG inte vill lösa hans utköpsklausul. Det är enbart därför Neymar gör så här. Han vill bråka sig ut ur klubben och fixa så att klubben går med på att förhandla med PSG och sänka hans klausul. Hade PSG velat betala klausulen så hade de redan gjort det. Det hör var ett välplanerat drag av Neymar. Han går efter Semedo som pr ny, blyg, försöker hålla sig fri från drama och på god ton med alla eftersom han vet att Semedo inte kommer att brösta upp sig som en ny spelare, dessutom har han ingen relation till honom som han har med de andra spelarna. Bebis är vad han är, låtsas bli sur för en helt normal närkamp. Aldrig att klubben ska vika sig en endaste tum. Vi ska ha 200M€ plus Verratti om PSG vill förhandla för Neymar, stå fast vid det nu. Det är vi som håller i bollen uppenbarligen, annars hade Neymar aldrig gjort så här och PSG hade redan presenterat honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zamboza
2017-07-28 13:26
Vissa har redan sagt det, men även för mig är Neymar död. Jag har aldrig skådat en sån vidrig och girig person som han och hans farsa. Dem har försökt mjölka ur varje situation så mycket som det bara går och nu bråkar han på träningen också, ganska uppenbart varför han gör det. Neymar må vara en fantastiskt artist om än ojämn, så kommer jag minnas hans tid i barca med att real vann 3 cl titlar under den perioden. Ska bli så skönt att bli av med fotbollens Justin Bieber och den cirkus han för med sig. Jag är ganska övertygad om att barca kommer bli en harmonisk klubb igen när snorungen är borta och andra spelare kommer våga ta för sig mer.
Barcelona Boti Boti Boti
2017-07-28 13:25
För ett par dagar sedan/kanske en vecka sedan var jag (lite) öppen för att Neymar skulle fortsätta och både be om ursäkt och vinna tillbaka förtroendet hos oss fans. Nu kan han faktiskt dra åt skogen. Hans beteende har ingenting i vår klubb att göra. Om det inte räcker med att klubben vill behålla honom och att alla, från Piqué till Messi, ber honom att stanna så är det lönlöst. Att vinna titlar, spela vackert och bli bästa klubben i världen står inte och faller på om vi har eller inte har Neymar i laget. Det står snarare och faller på Messis vara eller icke vara. Och Messsi behöver vi aldrig oroa oss för - världens bästa spelare genom alla tider vars hjärta dunkar för klubben. När Delo är tillbaka från skada hoppas jag att Valverde testar honom på Neymars position (under försäsongen). Vore intressant. Jag är väldigt tveksam till Delos potential och kapacitet men man vet aldrig. Pedro och Busi var spelare som växte fram med rätt tajming och atmosfär, Delo kanske kan göra samma sak. Detta i väntan på ett eventuellt stjänköp alltså. Slösa inte mer tid och möda på Neymar.
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-28 13:19
Barcelona har blivit till en klubb utan cajones !!! Har aldrig aldrig gillar Ney vart tvungen att respektera den killen för han lirar för klubben i mitt hjärta. Men kan lova er att ni andra som är fanboys hade hatat Ney om hade lirat i ett annat lag. För Neymar är en äcklig diva som tror för mycket om sig själv .. Kaaaasta han snabbt !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-28 13:16
@Barcelonistas:
Jag bryr mig inte om folk vill skriva av sig lite och svära lite - denna cirkus är oerhört irriterande! Men, just nivån på att kalla han för "gaymar" är oerhört låg. Alltså att använda ordet "gay" eller "bög" som skällsord. Högstadienivå. Ser hellre att vi kallar honom andra diverse fula ord. Nåja, ska inte uppmuntra till kaos i forumet men ni förstår säkert....
Barcelona Andreas FCB
2017-07-28 13:16
Detta är så löjligt beteende att jag kokar. Stackars Semedo. Usch, försvinn från min klubb din förbannade ***unge. Aldrig stött på en värre kärring än Neymar. Han har ju inte ens en egen vilja utan beter sig bara fullkomligt patetiskt.
Barcelona Koeman!!
2017-07-28 13:16
@Barcelonistas:


Slappna av.
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-28 13:14
@LennyRomario:


Skulle inte PSG kunna ge Neymar bara en miljard och att Neymar tar den andra miljarden ur egen ficka som redan är skattade? Då behöver PSG bara skatta för en miljard som man ger till Neymar.

Så får dom ge tillbaka det till honom i form av sign-on när han väl skriver på. Då kanske skattesmällen blir mindre? Ska jag ringa och tipsa dom om detta? Så vi fort blir av med snorungen.

Men jag hade iofs inte bangat 2 miljarder och Verratti heller, även om det känns omöjligt då Nasser verkar ha bestämt sig för att vara just omöjlig.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 13:13
Kan inte hålla mig från att skriva detta. Vet att det bryter mot reglerna men jag tar det då. Jag gör det för Barca! #FuckGaymar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-28 13:10
Pappa ringer Neymar, min son lyssna. Hela livet har jag gjort allt för dig så denna gången vill jag att du lyssna noga. Neymar, jag lyssnar på dig pappa så säg. Pappa, min son vad jag vill att du ska göra är att skapa kaos på träningen sen bråka med en av spelarna sen dra där ifrån. Neymar varför pappa? Pappa lyssna igen, PSG vill inte betala hela summan så om du skapar lite oreda så löser allt sig ska du se min son. Neymar, daddy I'am done! Mission complete hahahahhaha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 13:09
Iniestas vänsterfot - det scenariot dog direkt. Tydligen kan PSG undvika att betala tilläggnings skatten. Vilket hade lett till att dom behövt lägga ner 3 miljarder kr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-28 13:07
Av det man kan se på videon så är det knappt ens en situation utan Neymar börjar i princip brösta upp sig mot Semedo när Semedo går upp i rygg på Neymar. Oavsett om Semedo råkar trampa/sparka Neymar så ser man tydligt att det inte är någon typ av farlig tackling eller liknande. Neymar fortsätter sen och vill söka upp Semedo för mer tjafs innan Busquets stoppar snorungen.


Nej, det hela luktar 100% planerat av Neymar. Att Semedo är den som blir "offer" är ingen slump. Fyfan så vidrigt sätt att göra sig omöjlig för klubben.

Nu hoppas jag Barca står på sig när det kommer till transfersumman och att Messi&Co tydligt visar i omklädningsrummet vilka som tillhör klubben och de som inte gör det längre...
Barcelona Iniestas vänsterfot
2017-07-28 13:04
Jag gillade inte vad jag såg i videon, riktigt trist. Varför inte lämna, på ett snyggt sätt med flaggan i topp?
Laget behöver harmoni, inte bråk. Hoppas Semedo bara tar det med en klackspark, och får stöd av de andra i laget.

I min värld har Neymar lämnat. Hoppas bara ledningen bakar in Veratti i dealen, så blir jag nöjd.
Barcelona Neymars
2017-07-28 13:01
Neymars PR resa till Kina har avbokats för att de är mitt i en transfer enligt företaget som hade arrangerat det. Känns som att Neymars tid i Barça är över... Nu hoppas man att ledningen kan göra något nyttigt med pengarna man drar in.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 12:58
LennyRomario - vi tjänar nästan inget på det med andra ord. Så då behöver dom inte inkludera spelare. Synd mitt drömscenario förstördes där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-07-28 12:57
Varför rök han ihop med Semedo? Var det en tackling eller vadå? Seriöst efter det här FUC* GAYmar han kan lika gärna sticka ifrån oss så snabbt som möjligt jävla äckliga tändsticka. Hoppas han går av på mitten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-07-28 12:56
Ernesto Valverde, mister, välkommen till FC Barcelona. Inte vad du hade tänkt dig va? Du är redan ursäktad, ingen fara jag förstår. Du kommer till en klubb som sjunker fortare än Titanic med en av historiens värsta styrelse någonsin i våran klubb som varje år förstör ännu mer. Jag börjar tro att dom förstör med flit, agenter med täckmantel som jobbar hos andra.

Välkommen till spelargruppen, fantastiska spelare va? Inte likt dina gamla spelare hos Athletic där man var professionella och krigade för tröjan, historian och värderingarna i den klubben. Här har vi inte ens ett lag, vi har två: superstjärnorna och resten. Här reser spelare till London, Paris, Italien eller Brasilien efter två dagars "vila". Spelare som pratar utanför planen mer än på planen. Bortskämda spelare som står långt ifrån våra värderingar som vi en gång hade: ödmjukhet och hårt arbete!

Det är inte ditt fel mister. Tränaren innan dig gav en sån stor makt till spelarna så dom håller fast hårt vid den här makten. Försök och se till att ta tillbaka den. FC Dramalona är vart du har kommit mister.
Barcelona LennyRomario
2017-07-28 12:55
@Barcelonistas:
Jag är ingen ekonom, men jag förstår det som att om de betalar klausulen så måste de ge pengarna till Neymar (det är bara spelaren själv som kan köpa ut sig från sitt kontrakt). I samma stund som pengarna hamnar på Neymars konto så ska de beskattas, skulle tro som lön. Om PSG köper Neymar av Barcelona så blir det ju något annat. Då är det ju ett inköp till "företaget", beskattas inte alls på samma sätt. Så att köpa Neymar av Barcelona för 2.3 miljarder är billigare än att ge Neymar 2.2 miljarder för att köpa ut sig själv. Ungefär så.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2017-07-28 12:55
Dags för smutset Neymar att lämna. Fantastisk spelare men vill han inte spela för Barca så ska han inte göra det. Gå till psg och sumpa bort din karriär pajas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-28 12:50
Det sägs att Neymar inte ska till Kina för sponsoreventet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-28 12:48
Neymar gav sig på den svaga personen Semedo. Hade han vågat göra så mot spelarna med mer status? Iniesta?Messi?Suarez? Aldrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero 9
2017-07-28 12:48
Vi kommer ha en starkare och mer dedikerad trupp inom kort, tro mig. Det första som kommer hända efter lördag är Neymar ut och 2-3 nya topp stjärnor in.
Barcelona Barca Barca
2017-07-28 12:47
Neymars klassiska bråka sig bort/göra sig svår/tvinga klubben att förhandla med PSG är inget annat än mycket välplanerad drag. Vem om ingen annan än Nelson Semedo är den bästa att ge sig på, en Nelson Semedo som han inte alls har en relation till som han har till alla andra lagkamrater. Att han sen gör såhär är fruktansvärt äckligt. Han och hans pappa har inget i klubben och göra mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-07-28 12:43
Från vi inte in veratti i neymar dealen, då bojkottar jag klubben tills barto smutset lämnar
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-28 12:37
Grattis till P$G om ni lyckas köpa honom!

Det är förutom magin på planen, det här ni kommer att fucka upp eran ekonomi på. Och när en säsong har gått så kommer pappa och knackar på Nassers dörr, då är det dags för mer cash. Håll koll på när syrrans födelsedag är också, för då ska ni betta hela månadslönen på Neymar är avstängd. Kör all-in på han för fan =)
Barcelona Soko
2017-07-28 12:37
Neymars beteende / bråk är välplanerad. Han ska tvinga sig bort där Barca ska gå med på att sänka hans utköpklausul då PSG kan annars inte lösa honom. Första steget är taget.
Barcelona El Pistolero 9
2017-07-28 12:35
Jag vet inte om Neymar startade men fyyyy helvete in med spelare som garanterat skulle dö för klubben orkar inte med falska spelare! edit: Ser ut som att neymar gjorde det lilla till de stora, riktig hemorojd på röven är han...
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-28 12:34
Breaking news! N.Semedo just eat Neymar on training session.. Jag tror att Neymar vill få detta att hända så det blir lättare att säga sen, typ jag var missnöjd hos Barca speciellt slutet av min tid. Han måste hitta något att säga så världen han ge honom några kramar för affären. PSG Neymar är hos 2:e augusti 100 %.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-28 12:30
Men seriöst! Vafan är det med Neymar?

Jävla lipsill! Stick bara. Så jävla gött att se att ingen springer efter honom och daltar med honom. Jävla virus! Han får gå och tjura själv. Se nu till bara att gå upp till kontoret med en rejäl pöse med pengar och bara stick. Glöm inte ta med dig snuttefilten, oj jag menar pappa också. Snorvalp!

Ber om ursäkt för den låga nivån på detta inlägget. Men bägaren rann precis över. Heja Semedo!
Annons: