/spanien/barcelona/forum/4107.aspx/spanien/barcelona/forum/4107.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4life98
2015-04-04 23:15
Alltså det står emellan dessa mittfältare; • Pogba - Kommersiellt det bästa alternativet, ung, har i stort sätt allt, komplett. Största fixstjärnan av alla alternativen. • Koke - En blandning mellan Rakitic och Xavi kan man säga. Jobbar hårt, fast lite mer teknisk jämfört med Rakitic. Bra playmaker som skulle passa in i Lucho's system. Kan ligan. • Verratti - Mest lik Xavi fast behöver slippas fortfarande. Lite ojämn ibland. • Gundogan - Helt lyssande om han når upp till formen han hade när Dortmund kom till final i CL. • Oliver Torres - Grym potential, blandning mellan Iniesta och Xavi. Fortfarande väldigt ung. Jämfört med dom ovannämnda så kan man även fasa in honom i en lugnare takt, hans tid kommer. Han kommer inte att kräva att få starta varje match direkt när han kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2015-04-04 22:43
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Clyne och och Coleman är grymma ytterbackar, bägge gillar att vara involverade i själva spelet samtidigt som dem varierar sina inlägg vilket uppskattas. För mig känns Clyne något mer lovande, Koeman har verkligen fått honom att växa sen är han väl yngre om jag inte är ute och cyklar. Fortsätter han att växa så ser jag gärna honom som en av potentiella om Alves lämnar 2016 när vi får värva igen. Gabriel Sen måste jag hålla med dig gällande Veratti, jag är inte så imponerande med hans passningspel, visst han är ung men i nuläget är den aspekten inte värsta grejen och håller Pogba och Kovacic högre även om dem är något mer offensiv lagda
Barcelona Gio Style
2015-04-04 22:37
L.A.M Nr 10

Det var just det jag menade, har för mig att jag uppfattade honom som en mer Iniesta/Isco typ när jag såg honom i La Liga.
Barcelona the cameroonians
2015-04-04 22:02
Äh, glöm det. återkommer i morgon...
Barcelona the cameroonians
2015-04-04 22:02
Barcelona LeoMessi
2015-04-04 21:40
Liunil Masse Och hade Neymar inte missat från en halvmeter så hade vi haft 2-0.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-04-04 21:37
Gabriel Oliver Torres är väl ändå mer av en Iniesta-typ. Talangfull absolut men jag förstår faktiskt inte hur du kan se honom framför Verratti. Italienaren har enligt mig precis alla egenskaper för att ersätta Xavi. Spelhjärnan i synnerhet. Väldigt smart spelare med ett fint rörelsemönster. Vissa verkar tycka att bara för att vi inte kommer hitta en spelare på Xavis nivå ska vi helt överge sökandet efter en speluppläggare. Verratti kommer förmodligen inte bli exakt lika bra som Xavi men med honom kommer vi att kunna spela samma spel som tidigare. Skillnaderna mellan dessa är enligt mig bara marginella, Verratti har helt klart potential att bli en framtida dominant på vårt mittfält.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-04-04 21:23
@LeoMessi:


Tycker vi spela rätt skit hela första. Hade Ronaldo gjort mål på sitt läge som han borde gjort mål på när det stod 0-0 så hade vi fått ett helvete. Tur att han avsluta som en ballöga i ribban.
Barcelona LeoMessi
2015-04-04 21:10
Liunil Masse Efter reals kvittering så spelade vi skit men fram tills dess så hade vi bra kontroll på matchen. Man kan inte spela varenda match helt fläckfritt, det går inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-04-04 20:52
@LeoMessi:


Tror snarare att folk irriterar sig på att när man under första halvlek mot Real Madrid tydligt ser att Barca vill kontrollera matchen så misslyckas man. När vi försökte spela ut de så blev resultatet motsatsen då Reals mittfältare är betydligt mer spelskickliga än vårt. Sen kanske det inte hade sett ut så om vi startat med Busquets och Xavi istället för Masche och Rakitic, jag vet inte.

Under andra halvlek ändrade Lucho spelsätt med mer kontringar och oj som vi kontra. Lucho ska ha cred för hur han ändrade på detta, för i första såg det ju riktigt mörkt ut.
Barcelona LeoMessi
2015-04-04 20:27
Såg att Bayern har mellan 51-53 procent av bollinnehavet. Ungefär samma som vi hade mot Madrid. Betyder det att dom inte kan kontrollera matchen? Eller allt taktiskt? För när vi gör det så är det inte taktiskt, det är för att vi har förlorat vår förmåga att kontrollera matcher. Barcafans är dom enda som kräver 70 % bollinnehav och samtidigt kontra hela matchen. När vi väl har högt bollinnehav så klagas det på alla sidledspass och att vi inte kan skapa något för att motståndaren har backat hem. Då skriker vi att vi ska låna ut bollen så vi kan få ytor att kontra på. Då gör vi det och smäller dit 4 mål, men då är vi besvikna för att vi hade 60 % bollinnehav bara... Vi vill förändras utan att ändra på ett skit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-04 20:18
@Baha - Tres Amigos:


Det du glömde ta med i ekvationen är att båda Robben och Ribbery är inte med matchen. Det är som att vara utan Messi och Neymar/Henry/David V/Henry/Ronaldinho i viktig match....

Pep kommer alltid vara Pep. Han var tvungen att dra p.g.a Rosell-juntan
Barcelona LeoMessi
2015-04-04 20:16
När Pep varierar sitt spel så är han Gud och när Lucho gör det så har vi förlorat vår identitet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-04-04 20:10
Thiago kom in för 10 minuter sen och matchbilden vänder helt. Dortmund tröttar ut sig och Bayern rullar runt. Thiago, vilken gudabenådad spelare. Hans touch på bollen lyser av klass och kvalité. Önskar vi aldrig hade sålt honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-04 20:10
@Baha - Tres Amigos:


Ännu en gång blev jag ledsen............................

Så fort jag såg ditt inlägg tog jag fram matchen för en helig streamning. Så fort jag såg Benatia och Thiago stängde av skiten för att förtränga 99% av spåren Rosell-juntan har lämnat efter sig. Det är ett mirakel att vi är i kvartsfinalen i cl, ligger 1:a i La Liga so far, och är i final spanska cupen. Detta räknade jag inte med när säsongen började. Jag räknade med en knapp fjärde plats, kanske förlora Mess. Skulle inte klandra Messi om han var tvungen att dra för två år/ett år sen av p.g.a.. Rosell juntan med tanke på vad de har bidragit med. Det bästa som har hänt Florentino perez är Rosell-juntan.

Jag får nog släppa det här för natten och försätta smeka min "Havana Club".

Skål....
Barcelona Liunil Masse
2015-04-04 20:08
Baha - Tres Amigos Tycker jag inte. Hans filosofi har alltid varit att attackera. Sen att han kan variera sitt spel beroende på matchbild och motstånd är bara positivt. Väldens bästa tränare för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-04-04 19:50
Pep försvarar med 10 man i straffområdet i andra halvlek. Och försöker kontra men Dortmund vinner bollen högt helatiden. Många har förstått Pep fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-04 19:44
Gio Style Nej, det skulle jag inte vilja påstå att han är. Ska bli intressant att se Oliver mot Bayern sen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-04-04 19:12
Gabriel

Anledningen till att hypen finns kring Verratti är för att det inte finns så många bättre ersättare på sikt.
Pogba är ju väldigt annorlunda, mycket chanspassningar.
Oliver Torres.... inte sett honom på länge men är inte han lite för offensivt lagd?
Barcelona Gabriel
2015-04-04 18:54
Gio Style Jag hör dig och jag förstår ditt resonemang men jag håller inte riktigt med, eller rättare sagt så har inte Verratti visat hitills för mig att han hade klarat av det spelet som Xavi under så många år bidragit med till oss. Teknik, bollkontroll och passningsspel i all ära, men det viktigaste för att kunna axla en Xavi roll, för vilken spelade det än blir som får den oförtjänta uppgiften, är fotbollshjärna och spelintelligens. Det är i det här som jag tycker Verratti faller i för tillfället, han klarar inte av att välja det smartaste alternativet under vissa matcher samtidigt som jag inte heller anser att han har intelligensen för att kunna styra en hel matchbild. Men som jag sa, han är ung och utvecklingsbar och med det sagt finns det inget som säger att han inte kommer att klara av det i framtiden. Det enda jag tycker är att han inte gjort sig förtjänt av all den hype som finns runt om honom i det här forumet, framför allt som Xavis ersättare. För tillfället är Verratti en väldigt ung och talangfull mittfältare vara främsta egenskaper ligger i tekniken och bollbehandlingen - inte i att diktera tempot och styra matchbilden som vissa fått för sig. Men det är okej att tycka olika, det är vad ert forum finns till för. Säger inte heller att jag har rätt, men det är min syn på saken. Jag föredrar Oliver Torres.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-04-04 18:34
Gabriel

Som du säger så är Verratti ung och utvecklingsbar.
Men sen har han också en annan roll i PSG än vad han skulle ha i ett Barca.
Dem uppenbara egenskaperna du räknar upp gör att han har alla verktyg till att anpassa sig till en Xavi-roll om det är det som efterfrågas.

Sen är frågan den om vi ska blicka framåt eller om vi vill fortsätta spela med en "Xavi" på plan. Jag personligen föredrar det sistnämnda.
Det är bra att vi kan spela ett rakare spel när vi bjuds på ytor, men i första hand vill jag behålla filosofin som vi haft på senare år.
Barcelona Barca4life98
2015-04-04 18:17
Blaugrana son Ja, jag nämnde det för ett par dagar sen. Tror att jag läste det på Eurosport. Jag känner några som följer Serie A intensivt och dom säger att han är en starkt bidragande orsak till att Lazio har tagit sig upp på CL-plats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-04 17:55
Någon av er som har koll på hur många spelare som vi har skänkt som gåvor senaste 10 år???

Det är ett mönster numera. Har klubben en policy att inte sälja spelare och tjäna pengar på dem? Är det en del av "mer än klubb" filosofin.

Barcelona Blaugrana són els colors!
2015-04-04 17:45
Jag vet inte om någon har läst totalbarca något dom senaste dagarna. Dom har lagt upp en länk på spelaren som sägs vara Braidas första val, Felipe Anderson. Född 93 och tvåfotad är han dessutom, jag vet att man inte ska gå efter youtube klipp men på länktipsen kan ni se en 11 minuter lång klipp på honom. Ser riktigt lovande ut och snabb som fan verkar han vara och hur han bara rinner igenom påminner om Iniestas glansdagar, kan detta vara ersättaren till Iniesta? Han har exakt samma utgångsposition som Iniesta, mycket i mitten men han huserar mycket på vänster kanten lite som Iniesta under Peps sista tid.

Kan det ligga nån sanning i det hela?
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-04-04 16:19
@Treyh:


Har du hört talats om Make a wish-foundation??

Nej skojar bara, nu var jag elak. Men han värvades faktiskt för att han hittade den vinnande lotten i en chipspåse han hade köpt.
Barcelona Barcelonistas
2015-04-04 16:12
Arsenal, haha. Den klubben är ren komedi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-04-04 15:44
Bellerin är ett as, han kan ruttna i London. Vi behöver inte såna illojala spelare. Jag förstår inte hur lagen i PL kan visa sådan stor respekt för detta mediokra Arsenal. För helvete, de kan inte låta de rulla runt bollen utanför straffområdet. Var är pressen på bollhållaren? De står ju för fan 1-2m ifrån hela tiden. Snacka in uselt försvarsspel i PL och de påstår att spanska lag inte kan försvara. De låter iaf inte motståndarna få så mycket tid ned bollen som i PL, all tid i världen för den som har bollen och invänta rätt löpningar. Hur kan man låta en medelmåtta som Giroud snurra upp försvarare på läktaren när han gör det med en sköldpaddas hastighet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-04-04 15:32
Alla legoknektar a la Cesc kan lämna med huvudet före, vill man inte konkurrera om att få spela i våran vackra klubb har man inget här att göra. Visst han funkade inte hos oss men jag såg aldrig något riktigt kämparglöd i Cecs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-04-04 15:16
To sum up things: Arsenal got eliminated from CL by the team ranked 4th in France and Liverpool makes Arsenal look like Pep's Barcelona. #PL
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-04-04 15:15
Sevilla möter Athletic i eftermiddag och Unai Emery har valt att ta med såväl Denis Suárez som Deulofeu (äntligen) i matchtruppen. Dock kommer båda att få starta på bänken. Räknar dock med att båda kommer få speltid. Avspark 16.00.
Annons: