/spanien/barcelona/forum/410.aspx/spanien/barcelona/forum/410.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona S.Eto'o
2018-09-23 14:36
Ernesto Valverde will make use of the option in his contract to stay for an additional year. Barcelona are satisfied with his work and want him to continue. [md] Säsongen har börjat precis och klubben vill redan att Valverde stannar även nästa säsong. Personligen tycker jag att klubben bör vänta tills april månaden för att se hur laget spelar och vart vi ligger i alla tävlingar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-09-23 14:18
Shiiit och de ska möta real hemma plan nu på onsdag. Real möter Sevilla borta sen direkt efter Atletico hemma, de kan redan vara avskrivna från ligan inom några omgångar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-23 13:31
Sevilla fullständigt slaktar Levante 1-6 och 20 minuter. Dom har en riktig skön offensiv med silva och yedder och en massa humör spelare som kan göra livet till ett helvete för en när det stämmer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-09-23 12:56
Malcom har inte fått medical green light dvs han är inte matchklar än fast förväntas bli det under kommande veckan. Han har bara en full träning vilket är för lite. Valverde: "Malcom? It's good news he is called up by Brazil. Yesterday he completed a full training. I hope that he will be available this week." Nu rapportera de flesta spanska tidningarna att Valverde kommer spela gala elvan minut Umtiti.... ingen semedo, ingen Vidal och ingen Arthur not girona. Valverde hints at starting his gala XI: “We’ve had time to rest” [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-23 12:28
Josep Maria Bartomeu and the representative of Ernesto Valverde, Iñaki Ibáñez, met after the Barca - PSV game. The club wants Valverde to continue but there is no hurry from both parties to resolve Valverde's future. [Mundo Deportivo - @ffpolo & Joan Poquí]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-23 12:10
Malcom är inte skadad han tränar för fullt och är uttagen till landslaget t om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-09-23 11:23
Cúles

Malcom är inte med i truppen så hab kan du räkna bort.
Barcelona Erik Satie
2018-09-23 10:51
@Cúles:

Malcolm är fortfarande skadad tror jag, och Lenglet ger jag faktiskt inte så mycket för. Sett rätt skakig ut de matcher han spelat.
Arthur däremot, han är enligt mig klasser bättre än Rakitic som skall skickas så långt bort från denna klubb som möjligt. Han är inte dålig, men han passar inte alls in i laget. Samma visa som med Zlatan.
Barcelona Infinit8Don
2018-09-23 09:59
Azulgrana Ja asså. Du får ju självklart tro vad du vill. Om det får dig att må bättre, go for it!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Azulgrana!
2018-09-23 09:52
Bra då har jag fått det bekräftat till slut! Haha sorry hermano.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-23 09:46
Azulgrana Kan säga med all säkerhet att jag inte varit på detta forum förut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Azulgrana!
2018-09-23 09:11
Infinit8don Inget påhopp eller dylikt, bara genuin nyfikenhet. Är du Barcelonistas eller vad han nu hette, för honom har man inte sett till på ett bra tag och ni har ganska identiskt sätt och skriva på. Väl mött!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-09-23 08:48
Vad tror vi, får vi se Lenglet, Malcom och Arthur från start? Jag är tveksam men hoppas givetvis!
Barcelona Infinit8Don
2018-09-22 22:37
Real ser allt annat än stabila ut. Svårt att skapa och läcker på kontringar som ett såll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-09-22 21:37
Vafan Espanyol. Hur svårt är det att hålla nollan? :'(
Barcelona Infinit8Don
2018-09-22 21:30
Åh nej. Nu kommer asensios flaxmål ge honom hype i ännu en säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2018-09-22 21:27
funkar strive för er? jag kör via hemsidsn
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MrKnowledge
2018-09-22 18:02
Underhållande spel av B laget idag. Puig Collado Kike och framförallt Muijica stack ut idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-09-22 15:00
"Kaptenen"

Jag får väl åtegälda din lyhördhet och kalla mig för "Kröjjffaren" fortsättningsvis. Vi ses på det sjunkande skeppet och jag ger dig i uppdrag att full av fulwhiskey ropa: "Pumpa läns"!
"Kaptenen"
2018-09-22 14:45
This is your "Kaptenen"speaking.... Nää, skämt åsido. Det är endast Iniesta.70 alias Kapten Roberto som skalat av det mesta av mitt kapitel långa gammla nic, och det som blev kvar,ja, det var detta. Självklart så var jag inte tillräckligt snilkrik själv för att komma på en sån hipp nic. Nix, glödlampan ovanför min skalle tändes inte förens både Kröjjffare'n och Xaviesta refererat till endast till "Kaptenen". Det här inlägget är egentligen inget konstruktivt inlägg i säg, nä, inget facit om hur Barca ska formera och lira inom en snar framtid eller om hur Valverde ska lyckas ta oss alla till sina hjärtan dravel. För tyvärr visslar han på en filosofi jag inte kan en ton till..Och nej, jag ska inte ens håna vår gemensama nemesis å inte ens nämna hens "tand-gnisslar-blues" efter första CL omgångens fullbordade runda. Även om hen la upp den på elvameters.... Nää, mitt inlägg är i vanlig ordning blandat med rappakalja, hörsägen och dagdrömmeri. För Xaviestas inlägg i halvtid mot Sociedad(?)innehöll en mening som etsats sig kvar i mitt halvtaskiga minne. Den lyder så här:"Men det är en djupare konversation som behöver en Black label och en kubansk" Jo, you got me at Black label. Men visst. Visst vore det en throwback utan dess like att samla ett gäng slitna rutinerade cules av samma skrot o korn på en riktigt seedy bar där vi kan kavla upp ärmarna och jämföra alla våra gamla Barca-scars som vi skrapat ihop under våra år som cules från både skyttegravarna och från podierna under alla årens lopp. Att bara segla på vågor gjorda av Black labels in i den handrullade kubanska dimman kommer ju få alla halvsanningar och alla våra "fakta" från ljugarbänken att framstå som det enda raka...Ja, vi behöver inte ens göra en chicano-U turn med en Delorean för att få det bekräftat. Tyvärr så skulle väl allt vi kommit fram till vara en jävulsk hangover som enda svar på tal..Ja, som inte ens tiki-takan under guldåren skulle råda bot på.... Men visst kittlar den min nyfikenhet, ja, Xaviestas välformulerade mening.
Barcelona Nr1.Barcafan
2018-09-22 14:19
måste säga att jag e väldigt taggad inför de kommande åren när de gäller barcas fotboll. ingen disrespect mot någon äldre spelare som lämnat man jag e väldigt taggad över vårat mittfält. tycker coutihno gör ett fantastiskt jobb på mittfältet. behöver lite mer tid för att bemästra det men han e på god väg. om jag får välja själv hade jag ställt upp med coutihno, Arthur och buskets. eventuellt de jong. sen resten av laget är nääästan spot on. om vi kan ordna med en ny striker eller bara bänka suarez och hitta på nått med befintliga anfallare. dessutom börja slussa in en nya vänster back så är vi klara för de kommande åren. jag vill bara passa på att säga de nu men coutihno kommer bli en nyckelspelare för oss inom sinom tid, om han inte redan e de. ny tränare är bara ett måste. tror inte ens jag behöver förklara varför förresten var de bara jag som fick pep känsla över vårat spel mot psv? de fanns glimtar av tiki taka spel och Messi spelade väldigt fint med coutihno ett par gånger under matchen. som sagt jag e taggad som fan över vår framtid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-22 12:55
4-0 målet där samtliga spelare rörde bollen, dock ska man kolla in vidal som gör det möjligt med hans rörelsemönster och enkla spel. Han rör bollen flest gånger och rör sig från box till box.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-22 10:38
FreeYourMind*Think*
Absolut men sen pep lämnat så tror jag faktiskt det är 50/50 mellan tränare och president vem som köps in och vems som ska spela stora delar av säsongen.
Tex Suárez underpresterat stora delar av sin tid här i Barca, har typ aldrig blivit bänkad endå. Med denna ledningen och riktning som klubben har förts mot kan man bara önske tänka om positioner som vi gör. Tex couthino kommer aldrig att bänka Suárez denna säsongen i anfallet .
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-09-22 10:33
@Unicef1983:


Många känner som dig, men lägg inte fokus på det själv. Surfa runt i internetens stora värld när forumet sjunker så där. Det har hjälpt mig.

Kommer in och slänger några get ögon, gillar jag ej diskussionerna så går jag vidare. Om jag kan försöka bidra med nått nytt så slänger jag in ett ben eller två vilket är väldigt sällan för min del.

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-09-22 10:29
Förstår vad du vill komma fram till.

Men vad spelar det för roll om vi har samma tränare ?
Många vill bli av med den och den spelare men det inte många som tänker på att tränaren spelar största rollen i denna drama.

För handlade om för min del ledningen men nu när Barto har lyckats hålla sig gömd och plåga oss med en sån tränare så spelar det ingen roll vilka vi värvar heller.

Alla vet ju nu, Barca leder med 1-0. I 70 minuten byts Demebela ut mot Vidal. Samedo bänkas fortfarande. Om bara hans byte hjälpte laget. Men det är alltid samma cirkus.
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-22 10:05
Det hade vart perfekt ifall Vi fick ca 2 miljarder för Suárez och Rakitic denna sommaren. Dels för att jag tror att Malcom hade kunnat vara iallafall i samma nivå som Suárez samt att mittfältet hade vart mycket mer avancerat utan Rakitic, Spelarna hade fått komma in i laget laget mycket fortare. Spelare runt anfallet blir så mycket bättre av att Messi runt sig i vilket fall, eller så har jag fel angående Suárez på grund av att Messi ser nog han som sin bästa vän i laget just nu och han kanske inte skulle vara lika glad utan han en period, det skulle kunna påverka negativt. @^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-09-22 09:54
Det kan väl inte vara bara jag som vill se :-))) Coutinho----- Messi-----Dembele Arthur-----Busi-------Rakitic Alba------Lenglet----Umtitti--------Samedo--- Anledningen jag droppar Suarez är så klart att Messi kan spela den rollen 10 gånger bättre. Bara för att försöka få forumet att byta fokus.
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-22 09:18
Det stämmer faktiskt det du säger, ibland kan det gå över styr pågrund av känslor, för att det är och kommer alltid vara ett het ämne. Men du kan ju bidra med någonting intressant, istället för att bara klaga. Som tex säga det du sagt och därefter komma med ett kort/långt inlägg och diskussionen handlar helt plötsligt om nåt annat. Annars finns det en stor risk att vi börjar kasta paj på varandra och och vissa vem som är den vassaste kniven i lådan. Var tvungen att nämna detta på grund av att psykologin efter liknade händelser sen innan brukar vara just att det blir nåt vem som har sista ordet eller liknade. @Unicef1983:
Barcelona Unicef1983
2018-09-22 07:25
Kan snälla alla Ronaldo fanatiker ge sig? Ronaldo hit Ronaldo dit Ronaldo här Ronaldo där. Det finns ett forum man kan bli medlem på om man vill diskutera Ronaldo och laget han tillhör! Det skrivs här inne om precis allt som rör Ronaldo, jag är medlem här för att följa intressanta diskutioner som rör FC Barcelona, har jag hamnat fel?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-21 23:04
Som en viss person sa idag , en lätt klapp lite lätt sådär. @Infinit8Don:
Undrar verkligen hur mycket hår han hade fått med sig ifall det var puyol han gjorde det mot.
Annons: