/spanien/barcelona/forum/406.aspx/spanien/barcelona/forum/406.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 12:03
La Liga vägrat ta emot pengarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2017-08-03 12:02
Neymars: Vad menas med det? Har dom låst pengarna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2017-08-03 11:59
The lawyers of Neymar have deposited the €222M received from PSG to La Liga, but the LFP have rejected it. [@gerardromero]
Barcelona Soko
2017-08-03 11:52
Sjukt pengakåta familjen alla tider. Nu blåser de Santos också.
Barcelona LennyRomario
2017-08-03 11:32
@Soko:

Tror och hoppas att Valverde spelar Jordi Alba.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 11:27
Någon som vet bra sidor förutom Barcastuff där man kan läsa om rykten osv. Glömt av vad dom hette!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-03 11:23
@Romelu Umtiti:

Är man villig ska man inte skryta om det utan slå till direkt annars kommer hycklare från Madrid att blanda sig i bara med syfte att störa.
Om Valverde är intresserad av Inigo då lutar det att Umtiti kan komma att användas som vänsterback.
Semedo - Piqué- Inigo - Umtiti
Det backlinje hade varit grymt.
Barcelona DM1982
2017-08-03 11:21
[QUOTE=Soko]Imorgon lottas omgång 4 med lag som Sevilla, Liverpool , Napoli . Riktigt lottning är 24 september . Då lottas grupperna. Och nej vi kan inte möta PSG då vi finns i samma pot 2. [/QUOTE] Ok. Jag blev helt fintad av tv.nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-08-03 11:18
Mascherano och Marlon är mer än dugliga till backup om du frågar mig dessutom ryktas det ju om Mina från Colombia...

Hoppas nästan då hellre på att Vermaelen blir kvar han kommer ju ändå skada sig så då måste Marlon spela he he...

Inigo nej tack en ok spelare men vi ska inte värva ok spelare kolla priset på Bonucci vart var vi då?
Barcelona DM1982
2017-08-03 11:17
[QUOTE=Romelu Umtiti]Barça is willing to pay the release clause of 32M for Real Sociedad defender Inigo Martinez. It's a request of Valverde. [@albert_roge] Vad sägs om det? Hur är er uppfattning om Inigo? och är backpositionen något man bör fokusera på nu? Bekräftar även i princip att Vermalen är påväg bort. [/QUOTE] För min del så känns både målvakts- och backsituationen helt klar. Finns ingen anledning att köpa in fler där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-03 11:10
Barça is willing to pay the release clause of 32M for Real Sociedad defender Inigo Martinez. It's a request of Valverde. [@albert_roge]

Vad sägs om det? Hur är er uppfattning om Inigo? och är backpositionen något man bör fokusera på nu? Bekräftar även i princip att Vermalen är påväg bort.
Barcelona Deulofeu
2017-08-03 11:01
Real Madrid är ju just nu rätt stolta över det unga laget de just nu besitter men jag kan försäkra er om att det just nu finns både juveler och guldkorn i la masia.

Detta är något som talar ännu mer för värvningarna av Mbappé samt Dembele efter att åter ha gjort en inventering av samtliga spelare ända ned till juvenil a så är det ytter positionerna som det behövs nytt blod till.

Eftersom vi förlorade Mboula som var vår nästa stora stjärna och även Adama år det tunt på de platserna.Dessutom verkar Lee aldrig växa in i kostymen där har vi annars en som skulle kunna bli nya Neymar med allt vad det innebär i Asien...

Dessa spelar som jag tagit ut bör alla ha en framtid i klubben eller borde åtminstone ha det.Givetvis får alla inte plats men de besitter en fantastisk talang.

I anfallet är det Ruiz som sticker ut har egentligen allt och är väl den mest meriterade u-17 spelaren i Spaniens historia.Ska bara ha platsen efter Suarez.

Uppflyttad till b-laget där det är inte mindre än 5 strikers...Enorm potential har fysiken tekniken tvåfotad jag är oerhört svag för han.

Yttrar ingen som direkt sticker ut tyvärr.

På mittfältet finns det godis

Alena nummer 1 ingen närmare presentation behövs.

Gomes ytterligare en vänsterfotad lirare som även kan spela vänsterytter ryktas göra samma resa som Alena ungefär gjorde ett riktigt bra u-17 em.

Busquets inte släkt men ganska lik sin namne bra fysik och spelar pivote men lite mer box till box kan även avsluta och är lite mer kraftfull.Kommer spela i a-laget garanterat.

Miranda vänsterback 185 cm bra u-17 em oerhört offensiv.Cucu på samma plats ingen närmare presentation behövs-A-lags debuterar väl i år och ganska snart när Alba sträcker sig?

Bueno från Uruguay oerhört meriterad med bla 27 u-20 matcher spelar gärna till väster i mittlåset och är oerhört lugn och har det mesta född 98 spelar i juvenil a.

Morey högerbacken som var på väg till Bayern.Sjukt bra offensiv svagare bakåt hoppas mycket på denna mannen om han nu stannar.Tre mål i u-17 em.

Palencia på samma plats borde få smaka a-laget i år om Vidal spelar högre upp i banan eller skadar sig.

Carevis målvakt 195 cm jagades av halva europa men hamnade i juvenil a...har redan 65 matcher i a-laget i bagaget.
att han inte är vår ordinarie målvakt i b-laget förvånar mig en stortalang som både Pep och många jagade.

Som ni ser har vi godis i fabriken och jag hoppas verkligen Valverde kollar där för gör han inte det blir jag sjukt besviken det är därför jag tror på honom för nyförvärven som ryktas hit som Inigo och Paulinho för mig att vilja kräkas.

La masia däremot får mig att hoppas!
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 10:56
the Cameroonians - Bartomeu låg bakom 9/11 också. Han låg bakom Palme mordet och JFK.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-03 10:55
@DM1982:

Imorgon lottas omgång 4 med lag som Sevilla, Liverpool , Napoli .

Riktigt lottning är 24 september . Då lottas grupperna.
Och nej vi kan inte möta PSG då vi finns i samma pot 2.
Barcelona zigazaga
2017-08-03 10:54
DM1982 Tyvärr så kan inte Barça och Psg hamna i samma grupp då de är i samma seedningsgrupp. Däremot så önskar jag hellre att vi får de i slutspelet. Är nog rätt så givet att vi kommer att få de.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-03 10:51
cameroonians Inget med Barto och denna junta förvånar mig längre. Så visst, den teorin kan jag köpa med en gång. It makes a lot of sense.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-03 10:45
Snackas en del bland katalaner (merparten som är anti-Bartomeu) att det finns en hel del som talar för att en försäljning i princip var skräddarsydd. En del i det hela är ju lojalitetsbonusen och dess datum som är mitt i ett transferfönster, samt den i sammanhanget låga klausulen. Plus att det "känns" som att alla vinner på dealen. Att sälja Neymar i en regelrätt förhandling skulle aldrig ha accepterats av fans och medlemmar, eller hur? Så varför? Eftersom den ekonomiska strukturen är ohållbar om man tittar på skenande lönekostnader, nya kontraktsförlängningar och investeringar i truppen samt Espai Barca. Inte konstigt att Bartomeu ville nå upp till 1 miljard euro i omsättning - det krävs för att kunna hålla liv i klubben med allt det som väntar och ff ha ett kassaflöde som fungerar. Konspirationsteorier när de är som bäst. Jag vet inte om det går att iscensätta en sådan här händelse, särskilt med tanke på hur mycket som sipprar ut till media idag - men om det är någon jag kan se göra en sån här "deal" så är det just de som är iblandade. Ingen rök utan eld? Värt en tanke eller två i alla fall.
Barcelona Rambla~
2017-08-03 10:44
Exakt! Om de förhandlar med skitklubben är di Maria den enda spelaren de är villiga att släppa. Varför? Jo för de vill ändå bli av med honom, han sitter fast på bänken och de blir samtidigt av med en hög lönepost. Vi gör dem bara en stor tjänst. Ska man tro MD är Barca (vad förvånande) villiga till denna deal om de får samma summa som klausulen. De kan då stoltsera med att de fick di Maria gratis. Heh, jovisst men det lär vara en jävla hög lön han lär få. Dessutom, Messi lär lobba för sin landsman vilket gör mig orolig. Di Maria kommer sno speltid från spelare som Alena, Paco, Denis och säkert även Roberto. Sorry Messi, you can't' have this one. Vill verkligen inte ha hit di Maria. Argument mot: Hög lön, 29 år, tar välbehövlig speltid från våra yngre spelare och till sist, gillar verkligen inte hans personlighet. Det är bara och hoppas att PSG vägrar ge 222m + di Maria så de måste lösa Neymars klausul istället. Det är bäst så när de vägrar att ta med Verratti till bordet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi M10
2017-08-03 10:43
Det är inte möjligt då PSG slutade på andra plats och därmed ligger i samma lottningsgrupp som Barça.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-03 10:42
Anderlecht is interested in signing FC Barcelona defender Thomas Vermaelen, who was on loan at AS Roma last season.
Barcelona DM1982
2017-08-03 10:33
Imorgon är de lottning till CL. Kan Barça och PSG hamna i samma grupp? Det var något med seedning som gjorde mig osäker. Skulle vara episkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-08-03 10:30
Men vad är det för fel?

Det är detta jag inte gillar med Valverde om det nu är sant...

Vi verkar vilja värva Inigo Martinez för drygt 300 miljoner.
Han är ju helt ok men det är precis det här jag är rädd för med nya tränaren.

Medelmåttiga spelare inte yttersta världsklass.

Han favoriserar Vermaeln framför Marlon och nu detta ryktet.


När man precis började glädja sig lite över de kraftiga ryktena om de franska ynglingarna ska vi bränna pengarna på en mittback.

Mascherano och Marlon är ju grymma som backup låt det stanna så eller värva en klassback som Deyverson Sanchez Ajax som gjorde mål inatt mot Nice i cl kvalet.

Hoppas det bara är ett rykte med Inigo...
Barcelona Cule4life
2017-08-03 10:17
Nasser skulle inte ens sälja qatariska dadlar till Barca. Glöm affärer med oljeklubben.
Barcelona Deulofeu
2017-08-03 10:17
Ersättare till Neymar

Coutinho ryktas kosta en bra bit över miljarden 1.2? Klopp vill ändå inte sälja

Dybala vår specialklausul på 1.2 miljarder har tydligen blivit 1.4 miljarder och inte till salu

Hazard Chelsea en bra bit över miljarden från Chelsea knappast...

Griezmann denna sommar klausul på 2.0 miljarder avskriven.

Kvar är realistiskt Dembele för runt miljarden...från en säljande klubb som inte sålt Auba.Realistisk övergång!

Mbappé Har gått ut och sagt att han vill lämna kommer kosta skjortan men går att värva.

Av alla våra tydliga stjärnmål är det två som går att värva tack vare deras klubbar och att de själva verkar vilja lämna.

Mbappé och dembele välkomna!

Så kan Madrid stå där med BBC som gjort 0 mål under försäsongen...
Barcelona Skurhink
2017-08-03 10:14
Roligt att vi i detta forum "tappat" dragningskraft men så fort Neymar såldes så rapporterar det flesta medier idag att både Mbappe och Dembele vara villiga att flytta på sig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-03 10:07
Jag hade varit nöjd i fall vi kunde värva Dembélé och Draxler. En fransk och en tysk. Dembélé hade förvaltat Messis bollar mycket bättre än strandspelaren och Draxler med längd och fart samt tysk inställning hade gett stort trygghet åt laget. Dessa två skulle man kunnat lösa för 1.5 miljard. Och så har vi pengar över. Allt annat har varit bonus.
Barcelona Deulofeu
2017-08-03 09:55
tribente_magico

Han har under senare tiden spelat mest till höger absolut och han dribblar kanske främst med vänster men han tar straffar med högern he he.

Håller dock med Mbappé till vänster vore magiskt men jag vill ändå ha Dembele...till höger he he.

Enligt l`equipe ligger vi just nu bäst till i Mbappé racet...spännande.

Barcelona Deulofeu
2017-08-03 09:43
Romelu Umtiti

Han har spelat nästan exakt lika många matcher på vänsterkanten som på höger enda skillnaden är att han gör lite mer assist när han spelar till vänster.

Inte mig emot...

Dembele 49-10-21 20 år ung...
Neymar 45-20-27 25 år ung pengakåt snorunge...

Skillnaden statistiskt är inte så himla stor.DEmbele skulle nog göra fler mål med Messi och Suarez passar!

Om man bara kollar statistisk alltså.

Alla straffar och all markering Neymar drar på sig går inte att ersätta.

Dembele och Mbappe ska vi jaga för allt vad det går resten ska komma från la masia.

Alena och Cucu skulle jag gärna se vara ordinarie inom kort!

Hoppas Valverde satsar gärnet på dem!

Bort med Arda-Satsa på Deulo
Bort med Vermaelen-satsa på Marlon( varför får han inte spela under Valverde)
Bort med Douglas-Palencia

In med hjärta från la masia och så lite fransk krydda på det i världens två bästa unga spelare och vi får åter lite hopp!
Barcelona oocbgb
2017-08-03 09:37
Kolla länktips för en tjusig grafisk sammanställning av 10 potentiella neymar-ersättares skills i form av dribbling, skott etc. Alexis graf är minst sagt imponerande, och i kommentarerna är folk sålda på Dembele.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DanneD
2017-08-03 09:32
Tycker det är larvigt att prata att spelare älskar klubben. Med dessa lönar spelare har så skulle jag också kunna älska vilken klubb som helst. Ta spelare i allsvenskan tex Anders Svensson som kunde fått mycket mer pengar utomlands där pratar vi kärlek. Finns många mer exempel på sådana profiler. Men alla(99%) av dom som spelar i top 10 klubbarna i världen är enligt mig lego knäcker.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: