/spanien/barcelona/forum/4033.aspx/spanien/barcelona/forum/4033.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona MessiyoyO 10
2015-11-15 15:32
the Cameroonians Sen har ju den här ledningen i klubben aldrig varit bra när det kommer till spelarförsäljningar. Säljer oftast våra spelare till ett väldigt lågt pris jämfört med vad andra klubbar gör. Man har inte riktigt hängt med i hur marknaden har utvecklat sig. Eller när det kommer till spelarköp då fan kan man punga ut upp till en miljard, där har man på något sätt accepterat marknaden. Glöm att Halilovic går för samma summa eller ens i närheten som i Martial affären. Jag personligen tycker absolut inte att vi ska sälja den killen. Han har en otrolig framtid och det ser ju vem som helst. Men sen när har vi haft samma åsikter som den här ledningen? De gör allt som vi fans inte vill göra. Allt handlar om pengar och tyvärr så drabbas klubbens ungdomar och hela akademin egentligen. Att inte sälja Halilovic nu kan innebära att vi i framtiden inte behöver investera i ytterligare en storstjärna utan använda oss utav våra egna talanger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2015-11-15 15:26
Klubben behöver pengar så vi måste sälja.. Ändå vill man köpa in Candreva för 40miljoner euro istället för att satsa på ex Samper. Man vill köpa in Nolito istället för att man hade haft kvar ex Deulofeu som leker i PL eller behållit Adama för den delen. Vi str med Adriano som back-up till Alba med Grimaldo på utgående kontrakt, tror Adrianos län är betydligt högre än Grimaldos och dessutom har Grimaldo potential ännu.

Where's the logic?
Barcelona Heisenberg
2015-11-15 15:16
the Cameroonians

Vad är LE för slags marionett då om han går med på att användas som skyddsväst åt ledningen? Hur långt kommer det gå innan han gör som Pep och visar långfingret mot ledningen och drar?
Barcelona Den vise mannen
2015-11-15 15:13
Är faktiskt riktigt orolig för det ekonomiska läget. Känns inte helt osannolikt att ngn av våra storstjärnor kan behövas säljas inom inte en alltför avlägsen framtid. Vi vann allt förra året och pengar trillade in i massor men ändå är det ekonomiska läget kritiskt. Vad fan är det för kalkyler? När fan ska vi då tjäna pengar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 14:58
Det där med att Halilovic kan komma att säljas kan inte komma som en blixt från klar himmel om man följt hur den sittande ledningen agerat tidigare.

Barcelona behöver pengar, Bartomeu har själv varnat för vad som kommer kunna hända om intäkterna inte ökas på. Då handlar det om att sälja spelare. Nu går det segt med tröjsponsorn och det verkar inte finnas något alternativ till träningsstället heller. Föga förvånande dyker då "ryktet" om en försäljning av en klubbens största talanger upp. En slump eller? Jo tjena.

Att Sport nu planterar ett frö på sin hemsida om en försäljning utifrån Luchos "vilja" är inget annat än en rökridå. Anledningen att sälja Alen är enbart grundat på ekonomiska variabler. Att använda tränaren som "syndabock" är ännu ett försök från ledningen att kunna försvara sitt agerande om de nu beslutar att göra slag i saken.

Jag menar, Man United betalade €80 millar för Martial, tänk vad PSG eller City skulle tänka sig vilja betala för en lika stor talang? Känner ni doften av $$$$..?
Barcelona Barcelonistas
2015-11-15 14:33
ElRaval - om det där stämmer så ska Lucho sparkas långt bort från Barcelona. Man säger inte nej tack till en mittfältare som kmr va bäst i världen om 2-3 säsonger. Jo kanske om man är en dåre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-11-15 14:25
[QUOTE=Liunil Masse]Luis Enrique doesn't think Halilovic fits in his plans, @sport write. The club is considering to sell him with a buy-back option. [/QUOTE] öh vad i helv..?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 14:05
@neymar JR:


Därför att den officiella rapporten om ekonomin kom först 15:e juli och valet hölls den 18:e med en enligt stadgarna "tyst dag" den 17:e.

Det fanns helt enkelt ingen tid att göra ekonomin till en valfråga utan konkreta bevis.
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 14:00
Cesc medger att han har fört samtal med mer än en av Real Madrids presidenter genom åren, men att man aldrig kom till ett konkret avtal. Bilden av honom som en wannabe-culé, snarare än en sann sådan, förstärks allt mer.
Barcelona neymar JR
2015-11-15 13:55
Hur fan kunde inte laporta och benedito få fram det ekonomiska läget under valet? Vi är ju för fan bankrutt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-11-15 13:26
Barcelona only consider buying a forward in January. Luis Enrique only wants Nolito, club is offering him less expensive alternatives [rac1] "club is offering him less expensive alternatives" Sad...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-15 12:10
Inte mycket till fotboll idag, men B-laget spelar i alla fall hemmamatch i ligan.

För motståndet står Badalona, en förstad till Barcelona med en fantastisk strand och strandpromenad. Tabellmässigt ligger de strax ovanför Barcelona som parkerar på en 15:e plats - endast 1 poäng till godo från nedflyttningsstrecket.

Efter två raka förluster i ligan är det nu åter dags för Gerard Lopez och hans adepter att ta sig tillbaka på vinnarspåret. Vinsten (1-0) mot Girona i Cupmatchen så sent som i onsdags bör ha gett laget hopp och förbättrat självförtroendet en smula - men om detta kan överföras till prestationer på planen återstår att se.

Det är ff målskyttet som är lagets akilleshäl och ska det bli fler vinster krävs att man bättrar på målskörden. Inför dagens match har laget endast mäktat med 8 mål på 12 matcher.

Mot Girona kallades flera Juvenil A-spelare upp och målet gjordes av en dessa - Alex Carbonell. Igår spelade Juvenil A mot värsta rivalen Espanyol och då toppade självklart tränaren Gabri laget. Därför finns inte några spelare från det laget med i dagens match utan Gerard får klara sig med sin egen trupp.

Läget i truppen är i princip oförändrat. Det enda som skett är att David Babunski avbrutit sin vistelse med Makedoniens landslag pga skada. Sedan tidigare är även J. Suárez, Juste, Cámara och Pol Calvet uppsatta på skadelistan. De tre senare är dock snart tillbaka. Målvakten Ondoa är på landslagsuppdrag och lär ersättas av Andreu Cases från U18-laget.

Tränaren har för vana att inte annonsera matchtruppen förrän strax innan samlingen, och i skrivande stund finns det inte några uppgifter. Hur som helst lär den se ut ungefär så här;

Ortolá och Andreu
Palencia, Godswill, Tarin, Costa, Grimaldo
Gumbau, Ros, Samper, Enguene och Kaptoum
Campins, Maxi, Dongou och Aitor

Har inte några uppgifter om avstängningar, men eftersom det nu är omgång 13 kan det finnas spelare som samlat på sig 5 hula kort. Vet att Samper har 4. Så reservationer för detta :-)

Tänkbar startelva;

Ortolá
Godswill, Tarin, Costa, Grimaldo
Samper, Gumbau, Kaptoum
Aitor, Dongou, Maxi

Avspark 17.00 och idag ska det förhoppningsvis finnas en någorlunda stream.
Barcelona DM1982
2015-11-15 10:15
Tests showed that Busquets, subbed off out of precaution on Friday, has no injury. Will stay with ESP, but it's expected he won't play. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-15 02:32
Since La Liga 2010/2011: The team that wins the Bernabeu Clasico does not win La Liga title. (@Barca19stats) walkover då hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-15 02:23
hahhhah några sitter i puertan och försvarar Benzema för det han gjorde mot Valbuena. så lätt det inte när Messi var anklagad för skattefusk. då ville de att han skulle fängslas. men pedofilen benzema som utpressa Valbuena ska släppas fri hahhahahha
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-11-14 23:39
Idag fyller Thomas Vermaelen 30 år gammal.

Stprt grattis till honom!
Barcelona Barclasico
2015-11-14 23:04
@Gio Style:


"korruption" är ordet du söker efter
Barcelona Gio Style
2015-11-14 22:58
@Amo.38:

Man blir så jävla frustrerad när man tänker att medlemmarna röstade på juntan IGEN. Blir inte riktigt klok på det.
Barcelona Gio Style
2015-11-14 22:56
@Bästelona y M3ssi y BernaLeo:

HAHAHA detta är typ det sjukaste jag läst!
Barcelona the cameroonians
2015-11-14 22:42
@Erik Satie:
Rakitic och Messi rehabar, båda förväntas ingå i matchtruppen men om de spelar från start är osäkert, framför allt när det gäller Leo. Busquets fick en känning i ena låret i torsdags och valde att kliva av. Han är kvar med landslaget och därför bör det inte vara någon större fara. Bartra fick en smäll och blev utbytt. Kunde dock ha fortsatt. Inga problem. Mascherano fick kramp i slutet av matchen igår, tveksam till spel med Argentina nästa vecka och därmed också till el Clásico. I övrigt inget, tror jag?!? EDIT: Jo, såklart. Vår käre Lord Douglas är skadad & def borta.
Barcelona Rambla~
2015-11-14 22:38
Barcelonistas Det är nästan så du får rätt. Sverige har gått på knäna sista kvarten. Hamréns taktiska oduglighet visar sig ännu en gång. Klarar inte av att stänga matchen efter 2-0. Nu blir det svettigt i Parken på tisdag. Det räcker med 1-0 för Danmark.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-11-14 22:37
Någon som kan sammanfatta skadeläget inför El Clasico?
Barcelona Z_Z
2015-11-14 22:26
@neymar JR:


Braida har spelat mycket FM2014 tror jag. Candreva köps tämligen ofta in av Barcelona (om man inte är dem själv) och blir sjukt ofta spelets högst värderade och bästa mittfältare vid typ 30-årsåldern. Någon annan förklaring kan jag inte hitta.
Barcelona Barcelonistas
2015-11-14 22:15
Rambla - när man har en spelare som Lord Bendtner i laget så ska man aldrig räknas ut. Danmark kmr vända på detta med lord i spetsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Amo.38
2015-11-14 22:06
40m för Canderva... Ska man skratta eller gråta?
Barcelona Rambla~
2015-11-14 21:42
Hade sopan Berg satt sin chanser hade Sverige varit klart för Em redan i kväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-11-14 21:40
Det där med Adriano är fan skrämmande dåligt management av ledningen. De som bara tänker ekonomiskt hur kan det då vara logiskt att förlänga en skadebenägen 31-åring med 2 säsonger till som dessutom varit skräp det senaste året? Speciellt med tanke på att Grimaldo har en option på ytterligare en säsong. Det måste väl ändå vara mer ekonomiskt försvarbart?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-14 21:15
En av självmordsbombarna igår hade biljett till matchen mellan Frankrike och Tyskland men blev stoppad i säkerhetskontrollen, vände och utlöste bomben. Med tanke på att det skett gripanden i Belgien hoppas jag att förbunden verkligen funderar över lämpligheten att spela vänskapsmatchen mellan Belgien och Spanien på tisdag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-14 21:12
@barcastuff: Barcelona are interested in Lazio midfielder Antonio Candreva (28). They could make a 40M bid. Braida has been following him. [ilmessaggero] HAHAHAHA! Vilka jävla stolpskott det finns
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2015-11-14 21:00
Unai Emery och Mathieu när Emery var i Valencia. "At Valencia he used to give full back Mathieu dvds of the wingers he would be marking. Suspicious that he never watched a single one because he always reported back to his boss: “yes watched it, very dangerous player” Emery gave him a blank DVD. Next day Mathieu came in: “yes watched it boss, very dangerous player”
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: