/spanien/barcelona/forum/4029.aspx/spanien/barcelona/forum/4029.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Davids3
2015-04-15 23:49
Helt seriöst den som snackar skit om Rakitic nu efter allt han har gjort förtjänar ett pannskott.
Barcelona Neymar11
2015-04-15 23:46
Camerooninas Att Iniesta har blivit ett offer för den "nya" miljön är ju förståligt. Han har fått en ny roll där han inte längre skall transportera boll utan hitta passningar. Han har inte bollen lika länge pga vår supertrio och ska agera spelmotor. Den rollen tycker JAG att han bör klara med tanke på hans egenskaper och i nuläget gör han inte det Inte tyckte du att Xavi var defensiv idag? Han hittar sin plats på planen där han hotar och får tid att briljera. Den ytan ska Iniesta söka och ha mer rörelse, just nu är stillastående och statstik. Spelsystemet är en sak, men när den tekniska aspekten saknas då får man kolla mer åt spelaren istället för tränaren. Hans självförtroende är bortblåst sedan vm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-04-15 23:43
Haha jag dog av skratt när jag precis läste Johannas artikel i AB "Efter målet och bytet såg matchen ut som den så ofta gör när Barcelona står på ena sidan alldeles oavsett ställning. Bollen lämnade inte de katalanska fötterna. Det ser ut ungefär som när man leker namnleken och skickar vidare bollen enligt modellen ”jag heter Jordi, vad heter du?” – pass – ”jag heter Sergi, vad heter du?” – pass, in i all evinnerlighet, amen. Förutom detaljen att Barcelonas spelare kan varandras löpvägar och passningsfötter bättre än några andra i Europa. När de också lärt sig alla namn i laget var klockan nästan halvtid"
Barcelona the cameroonians
2015-04-15 23:38
@Neymar11:


Först och främst - Xavi & Ineista är två helt olika spelare. Sluta jämför.
Kan också säga att det är betydligt enklare för Xavi att komma in mot ett motstånd som är halvt slutkört

Offensivt bidrog Iniesta idag till att sätta Messi i läge till första målet.
Högt upp, spelare nära och pang så levererar han.

Men jag förstår att du och en del andra skribenter väljer att se annorlunda på saken Därmed inte sagt att jag accepterar det...

För som jag skrev, jag kommer alltid att försvara Iniesta så länge han spelar mer på egen planhalva än motståndarens.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-04-15 23:34
Äh, jag tycker man ibland får sluta leta misstag överallt och se på helheten. Vi vinner med 3-1 på bortaplan i en CL-kvartsfinal mot det 5-6:e bästa laget i Europa. Man spelar aldrig perfekt. Det Reals och Barcas och säkerligen Bayerns(känner inte så många faktiskt) supportrar har gemensamt är strävandet efter perfektion, vilket i grund och botten är bra men ibland blir lite tjatigt. Bayern har precis förlorat mot Porto och Real har i stort sett en 50/50-chans på om de faktiskt går vidare medan vi med största sannolikhet är i semifinal. Vi vann El Clásico. Javisst, spelet kan förbättras men det säger ganska mycket att vi kan hitta såpass många brister men ändå förmodligen är det just nu bästa laget. Ger man LE en säsong till, oberoende av vad denna slutar i för titelskörd, så kommer han naturligtvis att utveckla spelidén. Det viktiga just nu är att det ser bättre och bättre ut och att vi har en realistisk titelchans i alla turneringar.
Barcelona Himne del Barcelona
2015-04-15 23:30
Mot City spelar Barcelona drömfotboll och skapar tillräckligt med målchanser för att nästan göra tvåsiffrigt. Får in ett mål.

Idag mot PSG skapar man knappt några målchanser. Gör tre mål. Tur att effektiviteten fanns där idag. Hade känts bedrövligt om man inte hade utnyttjat att PSG var försvagat.
El Pistolero Loco (L.Suarez)
2015-04-15 23:29
Jag sa ju att ni skulle älska Suarez för hans hårda jobb och teknik så jävla skönt att se att han lyckas efter den tuffa inledningen!!

Så skönt att se ens favoritspelare få ut det han kan i de stora matcherna för Barca. Inget lag i världen kan försvara sig mot era tre Amigos i en hel match.

Hoppas ni tar CL nu heja Barca!!
Barcelona Barcelonistas
2015-04-15 23:26
Vi är i stort sett klara för semifinal. Vinst mot Valencia nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-04-15 23:24
Real och Ronaldos fans tröstar sig ikväll med att Messi inte gjorde mål, så viktigt var det för dem :)
Men Messis assist till första målet var guld värd, den öppnade vägen till en säker seger...
Barcelona Zyzz
2015-04-15 23:24
PSG vänder aldrig på detta! Det är väl bara Barca som har vänt ett 0-2-underläge i CL tidigare, och då hade Barca hemmaplan i returen. PSG har ju bortaplan vilket gör situationen ännu svårare för dem. De kommer bli tvungna att gå på tokoffensiv och då kommer Barca att straffa dem.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-15 23:24
Hur orkar ni ljuga för er själva och varandra?

Ta av er de blå röda glasögonen stället.Iniesta har varit dålig 1 och halv säsong inte för att Lucho har sagt till honom spring fram och tillbaka på planen utan han har tappat allting som heter bollkänsla och rörelse. Han rör på sig planen som han var 47 bast

Han tappar bollen och lägger felpass efter felpass i farliga lägge. Han förlorar inte bollen när han försöker slå en djupledsboll eller en öppnande pass utan alltid i mitten. Han förlorar var enda duell, vare sig det är löpning eller närkamp.
Han har tappat det, sluta skylla på hans dotter som gick bort för två och halv år sen. Ni låter så desperata

Det är som att Inesta har ätit för mycket pizza den här säsongen. Sorgligt att se, men det är sant. Sluta blunda och hitta på den ena ursäkten efter den andra. Vi har denna Iniesta, låt oss hoppas att han vaknar någon gång i den här säsongen..
Barcelona Neymar11
2015-04-15 23:22
Camerooninas Jaha så Iniesta ska inte kunna anpassa sig en aning? Då säger jag till dig att han varken gör någon nytta offensivt eller defensivt, enda felet Lucho gör är när han inte bänkar honom. Om Xavi lyckas ta kontroll på mittfältet samt anpassa sig till ett rakare spel så borde man kunde begära detsamma från Iniesta. Xavi kommer in och vänder på matchen i ett rakt byte med samma direktiv. Skillnaden är att Xavi vet vad han gör innan han får bollen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona knoxxx
2015-04-15 23:22
Bäst på plan: Busquets.
Barcelona Rambla~
2015-04-15 23:22
Det the cameroonians skriver om Iniesta stämmer fullt ut. Spelar defensiv mf, fel miljö för honom och jag förstår att han har sådana problem. Lägg till hans lite jobbiga privatliv blir det ännu jobbigare. Lucho håller på och förstöra vampyrens spelglädje.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-04-15 23:21
@Rambla~:

Vilken annan målvakt som helst hade fått rött där men han heter Neuer och domaren var dessutom en spanjor
Barcelona enkos
2015-04-15 23:20
Kvällens resultat gör att spelarna kan fokusera fult på Valencia matchen och Espanol nästa helg.. skönt...
Barcelona Heisenberg
2015-04-15 23:20
The Cameroonians

Håller med. Sätt er in i Iniestas fall: Han är fostrad i en modell och en roll hela sitt liv. Helt plötsligt, på ålderns höst, kommer någon och ändrar allt och säger åt honom att göra något helt annat. Det är inte så jäkla enkelt. Det är ju det som är nackdelen med att byta spelsätt när precis hela klubben med dess ungdomsled är fostrade med något annat.
Barcelona Rambla~
2015-04-15 23:17
Hur fan undviker Neuer rött kort vid straffen? Om man vänder bort målvakten och bara ska lägga in bollen i öppet mål, hur mycket mer målchans kan det bli? Det heter målchans-utvisning av en anledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2015-04-15 23:15
Rakitic hade sprungit 9.8 km när han blev utbytt i 73 min. Han sliter alltid på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-04-15 23:14
@Neymar11:


Du missande poängen . jag svarade på frågan varför Iniesta inte njuter.
Och jo, han spelar definitivt på en mer defensiv position. Annars hade han ju kombinera betydligt mer med anfallarna än han faktiskt nu gör.

Bolltapp, misstag och förvirring är exakta följder när din normala miljö ersätts av en devis främmande. Varför? Jo, för sina medspelare befinner sig inte heller där de brukar och du tappar din instinkt. Simple as that.

Kommer alltid försvara Iniesta så länge Lucho är tränare.
Barcelona Rambla~
2015-04-15 23:13
Leo y Cesc Rakitic erbjuder så mycket annat, löper konstant i båda riktningar, suverän högerfot på fasta situationer, är aggressiv och kanske den enda spelaren förutom Busi som vinner någon närkamp då och då. Därför förlåter jag ett och annat dåligt väggspel.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2015-04-15 23:11
Nu är det fokus mot Valencia som gäller! En vinst där är ett måste! Annars en stabil genomförd match idag. Visca!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Stoichkov90
2015-04-15 23:10
@Leo y Cesc:


Rakitic = 96 % passing accuracy.
Barcelona 1974
2015-04-15 23:10
Rakitic satte 96% av sina passningar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-04-15 23:08
el Flaco Bra analys. Precis så ser jag också på vårt spel och matchen. Vill tillägga att jag på inga sätt gnäller på Iniesta, älskar honom och det är inte hans fel. Det är tränarens sak att se det alla andra så tydligt ser och agera därefter. Han ska byta ut Iniesta tidigare så hade vi sluppit en skada på honom. En spelare blir också lättare skadad när han är helt ur form, kanske inte fullt tränad osv. Spelare går inte in i dueller som de annars gör, är mindre uppmärksamma i vissa situationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-04-15 23:06
@Liunil Masse:


Jo jag vet men Rakitic är katastrofalt dålig i sitt passningsspel. Allvarligt så hade jag velat se statistik på hur mycket felpass han gör. Hur han inte ens klarar av ett enkelt väggspel är riktigt illa.
Barcelona Neymar11
2015-04-15 23:06
Camerooninas Det var väl ändå inte hela sanningen, Iniesta har problem och verkligen inte en defensiv mittfältare. Han krånglar till det för sig själv inte Lucho, bolltapp efter bolltapp samt misslyckade passningar nonstop. Hur det kan bero på spelsättet och individen förstår jag inte. Spelare som visar sig har han gott on omkring sig men väljer alltid 5 touch för mkt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-04-15 23:04
Det är första gången PSG förlorar på hemmaplan i Europaspelet sedan november 2006./ Aftonbladet

Man kan gnälla ikväll på spelet men vi går på halvfart och gör en dag på jobbet.

Skulle vi gå på 80% på Camp Nou då blir det enkelt 5-0.
Barcelona the cameroonians
2015-04-15 23:01
@Smogen:


Familjesituationen till trots, den största tragedin är att Ineista spelar som defensiv mittfältare i FC Barcelona.

Tänk dig att du är en av världens bästa attackerande mittfältare, så blir du satt att springa upp och ner i plan och täcka för en ytterback. Dessutom väger du 65 kilo och har inte vunnit en tackling sedan du spelade på skolans grusplan.

Tacka fan för att du inte njuter. Men du är lojal mot din klubb och tränaren och gör ditt bästa ändå. Som tack får du en massa gnäll från fansen. Tacka fan för att du inte njuter.
Barcelona Liunil Masse
2015-04-15 22:59
Leo Y Cesc Xavi kom in för Iniesta, inte Raketen? Rakitic spela bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: