/spanien/barcelona/forum/4023.aspx/spanien/barcelona/forum/4023.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona koeman92
2015-04-17 13:26
Någon som vet vad Iscos utköpesklausul ligger på?
Barcelona Gabriel
2015-04-17 13:19
Junta

Dimision

Jasså? Gick faktiskt in på Marca för att kolla om det stod något om det men måste ha missat det då. Ja, Iscos situation ser knappast jätte bra ut. Så fort alla är friska förpassas han till bänken. Hur som helst lär vi inte få se honom i Barcelona.
Barcelona Junta Dimision
2015-04-17 12:48
Gabriel

Även Marca kom med nyheter imorse att Isco är missnöjd med sin speltid, så det verkar vara legit över det hela.
Barcelona Gabriel
2015-04-17 12:37
Barca4life98

Verrattis kontrakt går ut 2019, det är bara att glömma honom.
Barcelona Barca4life98
2015-04-17 12:15
Gabriel Thiago i all ära men jag skulle inte vilja förlita mig på en spelare som titt som tätt går sönder. Jag gillar Thiago men han är skadad för ofta. Sen ryktas det ju om att Verratti inte vill skriva på ett nytt kontrakt. Hans nuvarande går ut 2017 om jag minns rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-17 12:12
Neymar11 Hur ska vi köpa Verratti som spelar i PSG? Dem vägrade sälja en bänkspelare som Marquinhos till oss och folk tror dem kommer att släppa deras viktigaste spelare som dem vill bygga hela deras framtid omkring? Hur tänker folk? Det enda möjliga är att Verratti i framtiden vägrar att skriva på nytt kontrakt och att vi tar honom på det sättet, inget som jag ser som en möjlighet i nuläget i alla fall. Thiago är en spelare jag älskar och det skulle kunna vara en möjlighet framför allt om han inte förnyar med Bayern och Pep lämnar. Sen är jag också svag för Oliver Torres och det är ett hett namn för framtiden, men jag hade knappast prioriterat honom före Isco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2015-04-17 12:10
Ah Oliver Torres är man ju också löjligt förtjust i ...

Alla får ju inte plats dock...

Apropå talanger sjukt att Ondoa inte spelat en minut i b-laget och närmar sig 10 a-kamper för Kamerun där han är etta...

Vore kul att se han i la liga nästa år.
Barcelona Neymar11
2015-04-17 12:09
Gabriel Thiago, veratti, gundogan och har vi tålamod och verkligen vill satsa på en enorm talang så oliver Torres
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-17 12:09
Gabriel Thiago, veratti, gundogan och har vi tålamod och verkligen vill satsa på en enorm talang så oliver Torres
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2015-04-17 12:08
Vi ska inte glömma att vi har Suarez i Sevilla som även han liknas en hel del vid Inresta samt Halilovic som påminner om en ung Messi.

Dessutom har vi Samper som jag är svag för.

Dessa tre skulle i praktiken kunna vara vårt mittfält tillsammans med Rafinha utan tvekan men det är ett tag kvar dit.

Vi får dock inte slarva bort någon av dessa.

Samper bör lånas ut nästa år han ska spela i la liga punkt.

Halilovic likaså kanske att han ska lyftas upp och få Pedros speltid och även en del matcher i mitten mot lättare lag.Vill gärna att han spelar med Rakitic då de har en suverän relation.

Egentligen vill man ha Samper kvar så han får jobba med Xavi och Busquets för att bli en spelare mitt emellan dem vilket jag anser honom vara.

Adama ska också lånas ut eller agera inhoppare med mycket speltid.
Barcelona Barca4life98
2015-04-17 12:07
En fråga bara; hur mycket pengar tror ni att det skulle krävas för att värva; - Oliver Torres - Verratti - en högerback?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-17 12:06
Neymar11 Jag är faktiskt beredd att hålla med dig om att vi behöver en ny Xavi "mer" än en ny Iniesta, men med det sagt innebär det inte enligt mig att vi inte behöver en ny Iniesta också - nästan lika viktigt. Sen bör alla förbereda sig på stt oavsett vem det blir som ersätter Xavi så kommer det aldrig att bli lika bra som når Xavi var som bäst. Hell, tom när han kom in nu senast mot PSG tog han genast kontroll över matchen. Han är speciell och det kommer aldrig att finnas någon som honom igen. Spaniens bästa spelare genom tiderna och enligt mig världens bästa mittfältare genom tiderna. Oavsett om det blir Verratti, Thiago eller Gubdogan så kommer ingen av dem att göra det lika bra som Xavi, jag hoppas att folk förstår det. Men ja, jag håller med om att vi behöver en ersättare till Xavi, jag har bara svårt att de vem den spelaren ska vara i nuläget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-04-17 12:05
Neymar11 Exakt! Sen Verratti är väl den spelaren som skulle kunna växa ut till o bli en Xavi-typ kanske (inte lika bra då naturligtivs). Sen angående det här med Isco, jag älskar killens spel men han är inte den enda som kan ersätta Iniesta. Det finns faktiskt fler.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-17 12:02
Barca4life98 Där tog du upp ett bra namn, denis får vi inte glömma av alls. Han är nog den talang inom klubben som påminner mest om Iniesta. När han glider förbi sina motståndare Sen har vi även Halilovic, ytterligare ett namn för den position Täckning för Xavi har vi inte i klubben tyvärr
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-04-17 11:59
Angående mittfältsfrågan; jag hade gått all in på Oliver Torres och Verratti typ. Sedan hämta hem Denis Suarez kanske om Xavi lämnar så att säga och Oliver Torres inte går att köpa. Rakitic, Busquets, Rafinha, Verratti, Oliver Torres/Denis, Iniesta (?) Ganska bra mittfält enligt mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2015-04-17 11:57
Svårt detta för mig är Isco den spelare som liknar Inesta mest av alla aktiva spelare.

Men har vi verkligen plats för en sådan lirare längre?

Isco är eller har blivit ännu mer komplett sedan Madridt tiden och han har faktiskt tagit stora kliv defensivt.

Säga vad ni vill men i Madrid måste alla på mittfältet jobba bakåt då ingen direkt där framme gör det och de har ingen ren defensiv mittfältare som vi.

Han skulle passa utmärkt istället för Inresta.

Jag förespråkar där istället Pogba som är rätt lik i spelstil jag är bara sjukt förtjust i han och skulle gärna se honom som länken mellan mittfält och anfall.

Tror han skulle göra kaos till vänster på mittfältet samtidigt som Neymar rör sig inåt centralt.

Till höger ska Rakitic spela punkt han har egentligen alla attribut vill vi ha någon annan där ser jag egentligen bara Verratti som skulle passa in och oj som han skulle göra det.

Jag är lite besviken på Rafinha som var riktigt bra i Celta förra året trodde betydligt mer på han än vad han visat i år.Det kommer kanske, men svårt att ge honom kontinuitet när han underpresterar samtidigt som Xavi är suverän när han väl spelar.

Tre spelare skulle jag kunna tänka mig på mittfältet att värva eller rättare sagt någon av dem

Pogba drömmen världens bästa unga mittfältare och har potential att vinna guldbollen.
Verratti den enda som jag kan se som man ens kan jämföra med Xavi
Isco tror jag skulle funka utmärkt hos oss alla gillar han och han är som gjord för oss.

Barcelona Neymar11
2015-04-17 11:50
Gabriel Utan en spelmotor har vi inget spel eller kontroll, det får vi se prov på match efter match nästan. Iniestas roll finner jag en aning för individuell, speciellt med tanke på trion däruppe Därför anser jag att en spelare som binder ihop lagdelarna med ett passningspel är viktigare i nuläget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-17 11:48
Helt ärligt så tycker jag nästan att behovet av att hitta en ersättare till Iniesta är i princip lika stor som att hitta en ersättare till Xavi. Iniesta övertygas inte och även han behövs det hitta en ersättare till. Sen lär ju den spelaren enligt rapporter bli Pogba, men jag personligen hade föredragit Isco innan Pogba då jag personligen är svag för tanken av att ha unga och talangfulla spanjorer i Barcelona som kommer att dominera i landslaget senare - precis som det varit. All heder åt Rakitic och jag kan delvis hålla med om att han används på fel sätt i Barcelona men han är fortfarande inte i närheten av den fotbollsspelaren med den talangen som Isco besitter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-17 11:42
Gabriel Tackat nej, absolut inte dock är det inte rätt spelartyp som vi behöver nu. Vi är i större behov av att ersätta Xavi än att ersätta Iniesta Sen måste jag påpeka att vi har rakitic som används helt fel, rakitic ska vara på Iniestas position med friare tyglar offensivt han ska inte agera spelmotor då han inte klarar av det Rafinha är ytterligare en som skulle kunna höja sig och eventuellt ersätta Iniesta med en spelmotor vid sin sida Nej jag tycker inte isco är en spelare vi ska gå efter även om den värvningen är möjlig, men jag hade inte varit besviken ifall han hade kommit
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-17 11:37
Neymar11

Nog för att jag aldrig tror att det finns en realistisk möjlighet i att Isco hamnar i Barcelona, men du hade alltså tackat nej till honom? Förlåt men jag fattar nada. Jäkligt konstigt om jag får säga det. Killen är 22 år gammal och spaniens största fotbollstalang tillsammans med Thiago. Förstår du hur många år på toppen denna spelaren kommer att ha? Minst 8 år till av topp kvalitée kan man få ut av honom och han håller liksom redan nu en otroligt hög nivå.

Du klagar på att han inte värderar lägen rätt? Alltså, kom igen. Han är 22 år gammal. Värderar Neymar lägena rätt varje gång, killen du har som forumsnamn? Nej, knappast eller hur. Inte heller är Neymars passningsspel något man direkt tänker på när man pratar om Neymar, det är liksom inte bättre än Iscos passningsspel.

Isco är en gudabenådad fotbollsspelare och jag personligen hade jizzed in my pants om han hamnade i Barcelona, något som dock lär förbli en dröm. Real Madrid hann dit först, vi sket i han. Två scenarion, han fortsätter i Real Madrid i blir en klubb legend eller tröttnar på sin situation och drar. Jag hoppas på det sistnämnda.

Fattar verkligen inte hur man hade kunnat tacka nej till Isco.
Barcelona Gabriel
2015-04-17 11:31
Jawwa

Enligt spanska rapporter idag så stämmer din kollegas uppgifter. Isco sägs känna sig besviken att ha blivit förpassad till bänken så fort James återvände från sin skada, däremot ska man ha i åtanke att det är MD som kommer med dessa uppgifter, alltså inga medier från Madrid som skriver något om detta så man bör kanske ta det med en nypa salt. Fast jag personligen tror ändå att det ligger något i Iscos påstådda irritation och besvikelse, så att han funderar över sin framtid i Real Madrid tycker jag ändå inte låter helt ovettigt.

Hur länge till är han villig att ägna sin karriär i Real Madrid när han oavsett vad han än gör ändå förpassas till bänken så fort alla spelarna finns disponibla? Inte allt för länge skulle jag tro. Det finns också andra aspekter att tänka igenom innan man helt utesluter att Isco stannar trots allt, tex hur länge kommer Ancelotti att stanna som tränare? Kommer Zidane att ta över efteråt? Det var ju Zidane som i stort sätt hämtade Isco till klubben.

I vilket fall som helst så kan vi glömma att Isco hamnar i Barcelona då det inte finns en chans att Real Madrid säljer en så populär spelare som Isco faktiskt har blivit för madridfansen till oss. Han lär i så fall gå till Bayern München eller till någon Premier League klubb.
Barcelona Neymar11
2015-04-17 11:28
Vi har neymar, Messi samt suarez som dribblers, som transporterar boll och gör sina gubbar Utan Xavi på plan har vi ingen riktig passningsspelare därför har vi svårt att kontrollera mittfältet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2015-04-17 11:26
Tror vi är i behov av både och. Iniesta är ju knappast var han varit längre. Där vore ju Isco den ideala arvtagaren?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-17 11:24
Handlar inte om vem av dom som är bättre utan vad vi är behov av. Behöver verkligen ytterligare en dribbler på plan eller behöver vi en passningsspelare som bemästrar det korta/långa passningsspelet samt kan styra mittfältet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2015-04-17 11:19
Gündogan före Isco?Som inte varit i form på 2 år? No tnx.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel Messi n10
2015-04-17 11:17
Har alltid velat ha Isco alltid sett honom som Iniestas ersättare då han också är en liknande typ med sjuk teknik och en spelare som gillar ta sig an sin motståndare och gå förbi som Iniestas bästa dagar. Isco blir tyvärr svår och köpa nu i och med han spelar för Real och ändå om Real bestämmer sig för att sälja honom så tror jag inte Barca är sugna i och med att han just kommer från Real, Isco borde köpts redan från Malaga enligt mig.
Barcelona Neymar11
2015-04-17 11:12
Nja isco i Barcelona, han har mycket mycket mycket kvar att lära sig innan han är redo för Barcelona. Han må ha en gudomlig teknik och balans, men hans passninigsspel är knappt godkänt och värdelös på att värdera lägen Finns bättre alternativ på marknaden, gundogan är en jag tror hade återuppstått i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2015-04-17 11:03
Isco hade varit en våt dröm. Lär ju troligtvis inte ske, men man måste ju få drömma lite :) Om jag fick värva en enda spelare från Real till oss, så hade jag utan tvekan valt Isco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona knoxxx
2015-04-17 11:01
Visst. Jag hade absolut inte tackat nej till Isco. Han hade med största sannolikhet gjort det kanon på vårt mittfält. Men är han så extremt dum att gå till Madrid så får han fan skylla sig själv om han är "missnöjd" och "lurad".

Man behöver liksom inte vara särskilt fotbollsintresserad för att inse att Isco inte alls passar in i Reals spelsystem samtidigt som han passar alldeles utmärkt in i Barcelonas.

Dessutom har han ju sabbat hela sin utveckling de senaste två åren genom att inte få spela/spela i fel spelsystem. Väldigt viktiga år för en ung spelare.
Barcelona Gilgamesh
2015-04-17 10:34
@DM1982:
Jag har jobbat i hälsokost och prövat det själv och läst på en del...och ehm det är vatten...som tydligen har minne...Tanken är att det ska minnas "energin" av ett ämne som man spär ut till obefintliga mängder och detta ska typ påminna(?) kroppen att den har den här superenergin i sig som kan läka den sjukdom man har... och alla studier jag sett visar att det inte har större effekt än placebo...sjukt stökigt
Annons: