/spanien/barcelona/forum/40.aspx/spanien/barcelona/forum/40.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2018-11-30 21:45
Messi har fått en tia i betyg på Sofascore alla de matcher han spelat i CL denna säsong!
Barcelona Katalano
2018-11-30 20:40
@Meneysuarez91011:


Nä, Säljk inte Umtiti. Största styrkan hos honom är ändå lugnet och spelförståelsen. Självklart är han stark också, men snabbheten har aldrig varit avgörande för honom. När han är tillbaka så behövs det såklart en period av att komma tillbaka. Men jag tror absolut inte att han skulle bli sämre. Han är värd att ta tillvara på. En helt fantastisk mittback!
Barcelona Nelson Umtiti
2018-11-30 19:28
@Zyzz:


Ja, måste säga att det är skönt att Messi vs Ronaldo diskussionen dör ut mer och mer då folk äntligen börjar fatta hur överlägsen Messi faktiskt är.
Barcelona Meneysuarez91011
2018-11-30 19:19
Hade ärligt talat inte haft något emot att sälja Samuel när han frisknar till, lär finnas mycket pengar att hämta in där. Lenglet är en klockren ersättare, sen hämta in De Ligt, sen får Pique nöja sig med bänken. Eller ja.. han kanske tillomed kan lägga ner sin karriär och satsa på sina intressen utöver fotbollen, verkar ändå lägga mer tid på det än på planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-11-30 17:32
Verkar som att Umtiti slits mellan att lyssna på Landslagsledningen och Barcelona. Klubben vill att han opereras medan Fransmännen vill köra på med konservativ behandling. Med andra ord behöver sista ordet inte vara sagt. Mer uppgifter ikväll via Rac1. Hur som helst lär vi inte kunna räkna med Samuel på ett bra tag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-30 17:09
Han ska få vanlig behandling i doha? Går det inte i Barcelona utan han ska ha solsemester med?!?!? På klubbens bekostnad antagligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-11-30 16:52
hela ledningen är dumma om de inte lyckas. Man då typ slösat bort 3-4 månader och man behöver då sedan operation vilket innebär ytterligare 5 mån. Så om han skulle opererat redan i sep så skulle han va tbx i feb kanske mars helt redo. Men nu verkar de som allt hänger på Doha om de inte lyckas så är nog hans säsong över. Vilket skadar oss enormt i rotationen, för han inte vill inte opereras och vara borta så länge. Man kan tro efter vm umutti är en helt annan människa som tror på sig själv för mkt. Jag tror vi har chans på cl men vi måste sluta släppa in mål för anfallet klarar inte av att göra 3-4 mål varje match.
Barcelona the cameroonians
2018-11-30 15:54
officiellt: Umtiti kommer inte att opereras utan istället fortsätta med vanlig behandling i Qatar. Ska bli intressant att se hur sportledningen väljer att agera under vinterfönstret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mezziahs
2018-11-30 14:23
Tänkte åka på min första Barcamatch med tjejen nästa år och undrar vad som är smidigast/billigast vid köp av resa och biljett. Köpa biljett separat eller finns det någon sorts flygresa som inkluderar matchplåt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-11-30 13:52
Och messi tar sin tredje raka POTW i CL. Magiskt. Så överlägsen att det inte finns.
Barcelona Mess1
2018-11-30 13:26
Jag älskar att fotbollskanalen de har lyft fram detta!

Har länge pratat om matematik, statistik och vetenskap alltså fakta! Att om vi skulle få fram vad Messi gjort svart på vitt så skulle aldrig folk rösta som de gör! Det fick vi nu fantastiskt!
Barcelona Zyzz
2018-11-30 13:00
Messi är så överlägsen så det är pinsamt. Man förstår vilket skönt ballon d’or är när man ser detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-11-30 12:22
Deulofeu Ja! Den som jag syftade på. Helt sjuk så överlägen han är. Inom alla kategorier. Att folk har mage att jämföra honom med någon är en skam. När han slutat kommer alla inse att han är tidernas bästa utan konkurrens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2018-11-30 12:11
Infinit8Don

Såg du detta?

Barcelona Infinit8Don
2018-11-30 11:23
Messi är så överlägsen att det inte finns.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-11-30 11:07
Rekommenderar en titt på länktips. Den är bara en och en halv minut men det intressanta är 0:58 in i videon. Man får se och förstå Pedros position och varför han står där han står, långt mot kanten. Även om den är korg och inte så avancerad att förstå så är det en av grejerna jag saknar med dagens Barca. Att yttrarna breddar, speciellt i uppspelsfasen, för att öppna upp spelet i mitten. Och i mitten har man tillräckligt skickliga spelare för att hålla i bollen, skydda bollen. När man håller i och skyddar bollen så kan man ha tålamod i spelet också. Man väntar och väntar tills en yta blivit frigjord, samtidigt som man också försvarar!!! Hur kunde det gå så här fel?
Barcelona astrid
2018-11-30 10:36
om vem som borde vinna det där priset...
Barcelona Presas Oleguer
2018-11-30 10:12
@Andresito:

Släppte in mål för 12 matchen i rad också...
Barcelona Andresito
2018-11-30 10:08
@Soda Popinski:


12:e gången. 2006 kom vi tvåa bakom Chelsea.
Barcelona Mess1
2018-11-30 09:44
@Soda Popinski:


Bra men betyder inget! Vi ska vinna CL inte vinna gruppen!
Barcelona lionelmessi.se
2018-11-29 18:39
Nä ingen match att skriva hem till mamma om..
Som sagt så var det sista kvarten saker började hända i matchen, som matchen sedan utvecklade sig så får vi vara nöjda med en pinne. Mest imponerande från just denna match var annars SB:s matchjubileum.
Länktips: lionelmessi.se/
Barcelona Barca4life98
2018-11-29 18:11
[QUOTE=|| #5 sergiobusquets]Du glömmer bort att iniesta var nästan lika bra ute på kanten :). Coutinho har all frihet för att dra sig inåt i banan och vara magisk. En bra spelare ska man förvänta sig något av i en annorlunda men en spelare för 1,5 miljarder ska kunna briljera även på en kant. Det vill sig inte för brassen bara, ingen krut i kroppen och känns tvekande hela tiden med boll. Visst han har kvar skottet men ack vad lite han får ut. Coutinho ska ju ändå vara i sin prime då förväntar åtminstone jag mycket mer ifrån honom. [/QUOTE] Iniesta var bra på kanten absolut men hans främsta styrkor kom inte till sin rätt på samma sätt. Jag menar bara på att vi inte är kvar i Pep-eran där vi var dominanta och kunde spela Cesc som nr.9 eller Iniesta som ytter etc. Vårt grundspel är inte på den nivån idag. Kom ihåg att när Iniesta spelade ytter hade han alltid spelare framför sig, t.ex. Pedro/Eto'o som drog i djupet. Han kunde kombinera med mittfältet på små ytor etc, taktiken gick inte ut på att alla passningar ska gå till Messi 97 % av gångerna. Håller med dig att man förväntar sig mer av honom men han har fått Neymar-rollen trots att han inte är i närheten av att vara samma spelare. Coutinho ska inte vara spelaren som springer långa sträckor med bollen eller dra iväg i djupled. Vet inte hur många gångar man har sett att Coutinho är spelaren som ska kontra när det vi får kontringsmöjligheter i matcherna. Vår taktik är beroende av att ha spelare som är 1. Kvicka och tekniska 2. Kan göra sin gubbe. Kolla på Bayern, Man City, Juventus etc. de har snabba yttrar i sina lag som är väldigt bra 1 vs 1. I dagens fotboll tycker inte jag att man kan ha Messi på ena kanten och Coutinho på andra kanten samt ha en långsam version av Suarez på topp. Om man kollar på David & Bernardo Silva i Man City, Eriksen i Tottenham, Isco i Real, James i Bayern, Özil i Arsenal etc. Alla de spelarna kan spela på kanten men de får inte ut 60 % av sin förmåga när de spelar på kanten. De har en sak gemensamt, likt Coutinho, tekniska spelare som är bra playmakers längre fram i banan. Problemet som alla de spelarna har är att de saknar snabbheten att kunna spela ytter i ett topplag, alla vill ha bollen på fötterna. Spelare som Sane, Neymar, Douglas Costa, Dembele, Malcom, Mané etc. kan möta boll men även sticka i djupled med deras speed. De hotar på ett annat helt annat sätt. Köper man en spelare för 1,5 miljarder anser jag att man ska spela honom på sin bästa position. Agree to disagree :). Väl mött!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2018-11-29 17:57
Barcelona vann sin CL-grupp igår för 20:e gången i rad. Vad jag förstår så är det rekord!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-29 17:27
Du glömmer bort att iniesta var nästan lika bra ute på kanten :). Coutinho har all frihet för att dra sig inåt i banan och vara magisk. En bra spelare ska man förvänta sig något av i en annorlunda men en spelare för 1,5 miljarder ska kunna briljera även på en kant. Det vill sig inte för brassen bara, ingen krut i kroppen och känns tvekande hela tiden med boll. Visst han har kvar skottet men ack vad lite han får ut. Coutinho ska ju ändå vara i sin prime då förväntar åtminstone jag mycket mer ifrån honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2018-11-29 17:06
Jag har märkt att många är kritiska till Coutinho den här säsongen och jag kan hålla med till viss del. Det många glömmer bort är att han INTE är ytter. Han är likt Iniesta en offensiv innermittfältare i ett vanligt 4-3-3. Kolla på hur det såg ut i VM, han var Brasiliens bästa spelare. Bara för att Klopp inte ansåg att han klarade av att spela innermittfältare betyder det inte att Coutinho inte kan spela mittfältare i Barca. Liverpool spelar förbi sitt mittfält hela tiden och mittfältarna ska vara löpstarka (Milner, Henderson och Wijnaldum). Vi spelar inte så i Barca under normala omständigheter. Undrar hur Coutinho hade spelat i Man City t.ex.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjffar´n
2018-11-29 16:50
@Infinit8Don:
Vad som är "bullshit" i sammanhanget blir ju helt uppebart, eftersom du i sak verkar hålla med mig om att Messi de senaste två matcherna har levererat ett antal förutsägbara pass, som motståndare med lätthet läst av och tagit hand om. Att skadefrånvaron och/eller andra för oss okända faktorer kan spelat in, har jag inget att invända emot. Men att jag skulle ha påstått att Messi ur ett vidare perspektiv skulle ha tappat i kvalitet, är DIN slutsats av vad jag skrev. Varför jag sakligt sett, ser mig föranledd att returnera det engelska ordet för tjurskit; utan att behöva be om förlåtelse.
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-11-29 16:44
Är toaletterna renoverade? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2018-11-29 15:52
Andra matchen mellan Boca och River kmr spelas på BernaLeo, roligt :)
Barcelona Infinit8Don
2018-11-29 15:48
så fin han är Lenglet. Speciellt i uppbyggnadsspelet. Litar fullt på honom nu när Umtiti är borta. Kan bli en stor mittback i framtiden.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-29 15:37
Nu kommer paniken efter en mittback då umtiti blir borta. Tänk om vi redan hade haft en ung talangfull mittback likt marlon... Valvarde är nog ta mig fan den girigaste jäveln.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: