/spanien/barcelona/forum/398.aspx/spanien/barcelona/forum/398.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 23:17
Andreas - sånt kan man bara spekulera kring. Att Nasser ska släppa Ney ser jag som en omöjlighet. Neymar drar till den klubb som erbjuder mest så enkelt är det.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-03 23:17
Barcelonistas Neymar är inte någon legend hos oss. Neymar ville till oss pga Messi och nu när han har insett att Messi blir fan bättre varje år så ville Neymar dra. En som vill bli legend visar för fansen, jag stannar. Man spelar inte för pengarna om man vill legend hos oss. Jag säger såhär, pojke som hade en dröm om att bli legend här hos oss men lämnade klubben för en plastklubb som PSG som lever på olja men utan historia. Neymar ville mkt i Barca men vi fick aldrig se allt pga han levde en fantasi värld. Han festade mer än vad han spelade. Hans fokus var större när han festade än när han var på träningen. De jag gillade hos Neymar var, han åt upp sina motståndare pga han var så bra på dribbla. De kommer jag sakna. Neymar kommer och är för mig en spelare som alltid satte pengarna förre klubben och dess kärlek. Kärlek för Neymar existerar inte men pengar gör det gott HAHAHAHHAHA.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-08-03 23:16
@Gio Style:Allt behöver inte vara svårt eller vitt. Han har gett Barca mycket. Gjort över 100 mål på 3 säsonger vunnit trippeln med oss och vi går med stor vinst på försäljningen av honom mot vad han kosta.

Han lämnar för PSG. Må så vara för pengar eller för pengar och Alves. Eller va det kan vara. Psg är ingen historisk konkurrent till oss. Han lämna inte för real eller på Free transfer. Ibland får man acceptera spelares val. Punkt

Neymars övergång kan liknas mer med Ronaldos en med Figos. Ronaldo stod för en monstersäsong hos oss och va på god väg att bli en fanbärare och legend. Men valde istället att dra till Inter och mer pengar Där. Nu är han varken nu eller bä för vår historia. Ingen svikare och ingen hjälte. Bara en spelare som gav oss otroligt mycket under kort tid men sen lämna. En legokneckt i mängden. Detsamma gäller för Neymar. Man kan lämna det där. Prat om judas och svikare är inte proportionerliga för situationen. Mer folk som pinsamt tydligt visar hur hjärtekrossade dom är när dom börjar ropa judas. För att han lämna för 2.2 miljarder för piss Laget PSG. Jag får inga känslor när jag hör namnet psg. Det är som luft. Precis som city. Han kunde lika gärna dragit till Kina. Det rör mig knappt ryggen. Det enda som gör ont är att man inte får se hans bollkonster på camp nou igen

Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2017-08-03 23:16
Visst har affären blivit smutsig, men samtidigt får vi 2.2 miljarder för honom. Värre hade det ju varit om han vägrat förlänga, spelat ut kontraktet och sedan gått gratis. Nu får vi ju prislappen som klubben själva satt. Tycker det är ganska naturligt, trodde från början då ryktena dök upp att han skulle lämna, så länge Messi spelar kommer Barca vara hans, aldrig Neymars. Nu har klubben fått pengar så det räcker och bli över för att kunna förstärka de svagare lagdelarna. Att sen ledningen troligtvis inte är kapabla till att spendera pengarna på ett vettigt sätt är jag mer orolig för än att Neymar lämnar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-08-03 23:15
@Barcelonistas:
Vad ledsen du kommer bli när han tar på sig den vita tröjan, haha. Är nästan säker på att Real kommer gå för Neymar senare.. vet inte när men är helt säker. 4-5 år?
Barcelona oocbgb
2017-08-03 23:14
[QUOTE=Koeman!!]Tror han trollar bara, det är min förhoppning iaf :) [/QUOTE] Exakt, mata inte trollen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-08-03 23:13
@Barcelonistas:


Vad är det för ny utmaning i PSG?

Zlatan var ett monster i PSG och knäckte alla rekord där men var inte ens i närheten av att bli världens bästa.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 23:10
Koeman - jag skojar inte jag är helt seriös. Vrf skulle han ens ta sig tid och göra en sån video? Killen ville ha något nytt. Pengar och nya utmaningar.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 23:08
Han kmr spela i PSG 3-4 år minst sen går han vidare. Nej Real Madrid kmr han aldrig gå till det finns inte. Han lär dra till Premier league sen eller kina för att pumpa ut extra mycket cash.
Barcelona Koeman!!
2017-08-03 23:08
@Barcelonistas:


Haha du är för härlig du :)
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 23:07
II Barca II o Koeman

Jag såg den riktiga Neymar i videon han hyllade vår klubb fans, spelare, och tackade och sa att det har varit en ära att spela med den största. Han sa han älskar klubben och katalonien.


För mig är han en cule!.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-03 23:06
Neymar fick mig att spy. Hur fan går man till lilla PSG. Dem har fan ingen historia. PSG = Money. Neymar valde PSG endast för han kommer är så jävla rik nu helt sjukt. Hur kan pengar gå före kärlek som man har för en klubb. Jag fattar inte. Jävla pengakåta fanskap. Jag är glad att han är såld men sättet han lämnar är bara vidrigt. Han kunde åtminstone varit ärligt och sagt. Jag ville höja min lön men Barca ville inte. Ärlighet tar oss långt men pengar tar dig inte långt i livet din lilla valp. Nasser du må vara glad men vänta tills Neymar skapar kaos i din lilla klubb då kommer du ångra denna affären. Vår ledning ska fan ha ALL FUCKING CRED. Hatten för dem. En spelare som vill lämna för pengar ska fan inte röra Camp Nou gräset.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-08-03 23:05
@II Barça II:


Tror han trollar bara, det är min förhoppning iaf :)
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 23:04
Jag tror vår era är över vi har vunnit så mycket senaste åren att detta laget har gjort sitt. Allt gott har ett slut tyvärr.


Det vi ska göra nu är att försöka njuta av Messi så mycket som det går för det är inte mycket kvar mina vänner. Om 4-5 år så är han nog påväg ner.
Barcelona II Barça II
2017-08-03 23:03
"När jag såg den videon som Ney la upp så insåg jag hur mycket han älskade Barcelona. För mig kmr han alltid att vara en stor legend." Du måste ha en jävligt skev bild av kärlek. Man lämnar inte det man älskar. Vi får se om du fortfarande tycker att han är legend när han spelar för Real om nåt år. Eller tror du på fullt allvar att han pensionerar sig i PSG?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2017-08-03 23:02
Barcelonistas

Gubben nu får du skarpa dig. Menar inte att gå åt dig men ibland undrar ja om du skriver riktigt skeva saker med flit för att locka fram en reaktion.
Som det om Rivaldinho (aldrig ens platsat i ett brasilianskt lag från andradividionen), det om Asensio och att Ney är en legend. Liksom, seriously?
Neymar kan va en legend i det avseendet som Figo är en. En i negativ bemärkelse som går till historien som en av dem största svinen som spelat för vår klubb.
Barcelona Rambla~
2017-08-03 23:01
Douglas är en större legend i klubben än Neymar i dessa dagar. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiLionel
2017-08-03 23:00
Jag vill inte se någon jävla brasse i Barca igen. IN MED DYBALA FÖRIHELVETE
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-03 22:57
@Rambla~:


Äh, glöm det. Vi vinner ändå med tennissiffror, vilket gör det hela ännu mer förnedrande :-)
Barcelona Koeman!!
2017-08-03 22:54
@Barcelonistas:


Om du menar stor legend för klubben så stämmer det inte. Man lämnar inte på det sättet och blir kallad för legend.
Barcelona meo lessi
2017-08-03 22:51
Skönt att sälja Neymar till ett överpris. Vill hellre se karatärsspelare i klubben. Neymars ego har senaste säsongen vuxit lavinartat. Kommer inte sakna divalaterna. Utvisningen vid underläge mot Malaga som gjorde att han missade El Classico ligger färskt i minnet.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 22:50
Koeman!! - ja vad är det?
Barcelona Koeman!!
2017-08-03 22:49
@Barcelonistas:


??
Barcelona Rambla~
2017-08-03 22:48
Titta på denna tweet från PSGs officiella Twitter-konto. En tillfällighet att det just är Verratti som de valt på bilden precis efter att det blivit officiellt att Neymar lämnat? Sport menar på att det kan tolkas PSG skrattar åt Barcelona. Hela världen vet att Verratti var Barcas stora mål denna sommar och nu vill de gärna påminna oss om vad vi inte kan få. Jag ser fram emot den dagen aset Nasser återigen sitter på Camp Nous hedersläktare och gottar sig för att han lyckades sno åt sig Neymar. Önskar då att alla på Camp Nou vänder sig mot honom med sina vita näsdukar och visar tydligt vad de anser om honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 22:47
När jag såg den videon som Ney la upp så insåg jag hur mycket han älskade Barcelona. För mig kmr han alltid att vara en stor legend.
Barcelona MessiTheLivingLegend
2017-08-03 22:42
@Andresito:


Mytomanen kunde vart ärlig och sagt jag får min dubbla lön nu.
Istället så säger han att han vill pröva nya utmaningar?

Att gå till franska ligan är det en utmaning? Hade han valt Premier League och City så hade jag köpt hans skitsnack men absolut inte för P$G.
Barcelona Andreas FCB
2017-08-03 22:40
@Trio el Mágico:
Spelar i Sabadell nu, Segunda B.
Barcelona Trio el Mágico
2017-08-03 22:36
[QUOTE=Koeman!!]Någon här som kommer ihåg Gai Assulin? Var supertalangen som aldrig blev något.. [/QUOTE] Haha jaa! Vad hände med honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-03 22:33
Neymars avskedsbrev, han snackar mycket om Katalonien. Undrar om han kommer snacka lika mycket om tre år när han går till Real. Å andra sidan är det förmodligen en känga till Spanien som land som, precis som med Messi, trakasserat honom i samband med skattebrotten. Lite kul att Messi samtidigt lägger upp ett bildgalleri på Instagram med träningsbilder som visar att han är motiverad och fokuserad. Starkt budskap. Har han signerat det nya kontraktet än förresten? Visst saknades signaturen på det foto klubben la upp i juli när det stormade kring ledningen? Inte för att jag är oroad men.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-08-03 22:29
Någon här som kommer ihåg Gai Assulin? Var supertalangen som aldrig blev något..
Annons: