/spanien/barcelona/forum/3957.aspx/spanien/barcelona/forum/3957.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar11
2015-04-17 18:45
El flaco Det som är förvånansvärt är hur mycket spelarna i Bayern tycker honom. Kan vata jobbigt att ha en coach som Pep som mer eller mindre kräver perfektion och koncentration non stop
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-04-17 18:42
el Flaco Hehe ja verkligen. GOAT komediprogram för mig, snubben är ett geni. Det ironiska är att han själv kept it real och stack när de ville ta över hans show. Nog om OT.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-04-17 18:37
Vampíro/

Haha, klassisk sketch. Vi behöver mer Chappelle. And that's real. WU-TANG!
Barcelona Vampíro
2015-04-17 18:31
el Flaco Ja ibland är det bäst att bara vara tyst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-04-17 18:23
Jag skulle gissa på att Guardiola hamnar i PL efter den här säsongen. City är nog beredda att sälja sin själ, om de har någon, för att få dit honom. Det jag bryr mig om är, finns det nån chans att Barça kan klippa tillbaka Thiago mitt i den här soppan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-04-17 18:01
Kröjf/

Peps ansiktsuttryck under Bayerns klubbmiddag påminde mig lite om hans presskonferens när han annonserade att han skulle lämna klubben. Den tillsammans med Rosell och Zubi. Där kunde man notera flera gånger under presskonferensen att Pep inte var glad över att behöva dela scenen med två personer som han då inte kom så bra överens med, men där han försökte hålla en god min och inte "keep it real". Jag fick samma känsla när jag såg bilderna från igår när Rumminige höll sitt tal.
Barcelona Liunil Masse
2015-04-17 17:59
Pep hör hemma i Barcelona, samma med Valdés. Äckliga Rosell som jagat iväg dem
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-04-17 17:58
Neymar11/

Jag tycker inte nödvändigtvis att Pep försöker få Bayern att lira som hans Barça. Tror han är för smart för att tro att det är så det funkar. Nu är ju Guardiola naturligtvis väldigt trogen sina cruyffistiska rötter, men som jag ser det är det inte spelidén och det taktiska som har lett till problemen. Det har nog snarare att göra med hans besatthet att ha full kontroll i varenda aspekt som har att göra med sitt lag och det berör då även läkarteamet. Nu ryktas det även att fysterapeuterna kanske även lämnar in sina avskedsansökan. Vore förödande för den tyska klubben med tanke på vilket skedde under säsongen som vi befinner oss i.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-04-17 17:55
Pep har gör sin sista säsong i Tyskland, det är jag 100% säker på. Nästa säsong är han antingen hos oss då laporta kanske lyckas övertala honom. Eller i i city. Personligen så tror jag han är klar för city. Enda förklaringen till varför pellegrini är kvar tills nu i plastklubben.
Barcelona Kröjf
2015-04-17 17:52
el Flaco

Kan verkligen inte se att Du övertolkat närbilderna på Pep, då han lyssnar (?) på Bayerns boss och dennes lågmälda middagstal (efter att ha tittat på länken du bifogat). Snarare tvärtom. Ty Pep ser ju faktiskt helt tillintetgjord ut. Men kanske att Guardiola själv och för sin egen del, övertolkar situationen?
Barcelona Neymar11
2015-04-17 17:43
El flaco Han trivs nog inte alls, men han är för stolt/envis för att ge upp Det största problemet Pep gör är han försöker få tyskar att spela som spanjorer. Jag vet Pep har en spelidé han följer till det yppersta, men den spelidéen är gjord för Barcelona. Pep är en av världens bäste tränare/taktiker som tyvärr är sin egen största fiende.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-04-17 17:40
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^/

Jag la upp en länk till en artikel där jag hade läst om den konflikten. Vet inte om jag var den enda som har länkat till det, mycket möjligt att fler ock så har gjort det. Men tydligen ska det ha uppstått friktion mellan Pep och klubbläkaren redan från början om man ska tro den artikeln.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-17 17:35
Läste nånstans här i forumet någon länk där det stod att Pep ville att läkarteamet skulle flytta in i Bayen's arena för han ville ha de nära spelarna. Men läkarteamet sa blankt nej och det var där konflikten började.

Stämmer det eller har jag drömt om det??
Barcelona Gabriel
2015-04-17 17:27
Ang. Pep och den påstådda dispyten mellan honom och läkaren tror jag att det ligger kvar mycket ilska hos Pep pga Thiago och alla hans "återfall".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2015-04-17 17:26
Är det inte, när vi ändå är inne på ämnet, jäkligt lustigt att ett lag som spelar med så mycket bollinnehav och knappt behöver jaga boll åker på alla dessa skador? Man förstår ju att Atletico kan få dem (även om de klarat sig förvånansvärt bra) men ett lag med så mycket boll som Bayern? Någon gör ju uppenbarligen något fel.
Barcelona Heisenberg
2015-04-17 17:24
DM1982

Jag tänkte på när han applåderade framför klubbläkaren, men det var ju när Benatia skadade sig så sorry för missförstånd. Jag kan förstå om Benatia fått grönt ljus av läkarna och gått och slagit upp skadan igen. Men nu ser jag att han varit skadad 3 gånger den här säsongen - och alla skador är olika (först ljumske, sedan vadmuskeln och nu baksida lår). Jag förstår inte hur det är läkarnas fel?
Barcelona el Flaco
2015-04-17 17:24
Bayern förlorade inte mot Port pga brist på spelidéer, eller Peps experimenterade. Man gjorde det pga individuella misstag som inte ursäktar den långa skadelistan. Därmed tycker jag inte Pep är den stora syndaren igår på samma sätt som han kanske var mot Real Madrid förra säsongen. Men hur som helst har han och laget en tuff uppgift framför sig nästa vecka. Vore ett enormt fiasko om Bayern skulle åka ut.
Barcelona Kröjf
2015-04-17 17:07
Barcelonistas

Och?! Menar du att läkaren ifråga missbedömt den fysiska statusen på spelare som skadats? I så fall, vem ansvarar för att den fysiska "fitnessen" håller sig på en nivå, som håller för de hårda påfrestningar som fotboll på yppersta elitnivå ofta innebär (förutom spelaren själv)? Är det exempelvis en läkares fel att fler barcaspelare än Messi brottats med hamstringsproblem?
Barcelona el Flaco
2015-04-17 17:05
En detalj som fångade min uppmärksamhet är taget från en middag som Bayern anordnade dagen efter förlusten mot Porto. Där höll Rumminigi ett kort tal framför samtliga närvarande, bl.a. sponsorer och laget, och sa: "jag ser här många ansikten, ditt också Pep, som ser dystra ut". Just det faktumet att Rumminige nämner Guardiola och dennes ansiktsuttryck under hela diskursen stack ut för mig. Trodde att katalanen trivdes bra i en klubb som Bayern och det kanske han gör, vad vet jag. Men de bilderna på honom under middagen och hans reaktioner, eller brist där av, är, i mitt tycke, av en man som inte trivs med sin situation. Kanske är det bara jag som övertolkar bilderna bara. Se för er själva i länktipset 2:25-3:49
Barcelona Barca4life98
2015-04-17 17:03
Barcelonistas Och ska jag vara ärlig så tycker jag att det ska vara ett minimum krav att Bayern ska ta dubbeln med tanke på vilket överlägset lag dom har faktiskt. Det är min åsikt åtminstone. Bayern kunde faktiskt lika gärna ha åkt ut i cupen mot Leverkusen också. Grundspelet Pep har är bra men han måste börja ändra lite grejer tycker jag i alla fall och kanske sluta experimentera med sina formationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-04-17 16:56
Det sa jag aldrig... Jag menar på att han måste utveckla spelidén för att kunna vinna CL. I Tyskland funkar det med samma spel men ute i Europa så märker man att dom har problem. Ska jag vara ärlig så tror jag att vi, Real och Atletico skulle slå Bayern. Helt seriöst. Inget mot Pep personligen då han är en Legend och tog oss till nya höjder. Han verkar bara inte ha lärt sig från förra året. Där laget börjar fantastiskt bra för att sedan dippa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 16:49
Innan du tar fram Cl matchen mot Real så vill jag påminna dig pöjk att Peps bästa vän gick bort i cancer. Detektors att laget saknade taktik inför de mötet. Nu kan du försöka att komma på något ska bli väldigt intressant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 16:47
Barca4life(98...) Så du hävdar att det är ett krav för Bayern att vinna cl annars är säsongen åt skogen? Hur det går i cl? Semifinal första året är också dåligt pöjk antar jag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-04-17 16:44
Barcelonistas Wow... Svårt o vinna i Tyskland med laget han har...? Bayern köper ju fan varje bra spelare från dom andra lagen känns det som. Hur har det gått i CL då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 16:34
Kröjf - vad jag har att komma med? Peps Barcelona, under en 4 års period i stort sett inga skador. Bayern den här säsongen mer skador än Pep Barca på 4 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-17 16:29
Utveckla spelidén? Pep vann den inhemska dubbeln föra säsongen + en semi i cl. Den här säsongen kmr man kamma hem ännu en dubbel i Tyskland och man har alla möjligheter att vinna cl. Så länge spelet ger titlar, Vrf ändra då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-04-17 16:28
Barcenolistas, du skriver:

"Pep är inte ansvarig den där läkaren är det. Sanslöst va dålig han är".

Kan du utveckla på vilken sakligt baserad och medicinsk kunskapsgrund du gör ett sådant tvärsäkert utlåtande, om en specifik läkares yrkeskompetens? Närgångna gynekologiska studier genom porrfilmers förstoringsglas, gills inte som en merit i sammanhanget. Så vad har Du egentligen att komma med ?

Barcelona Barca4life98
2015-04-17 16:25
A Good coach Håller med, man måste kunna utveckla spelet. Utveckla spelidén.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-04-17 16:15
Ganska komiskt hur folk skyddar Pep här inne.. Att Bayern förlora med 3-1 hade inte bara o göra med spelarna som var borta. Visst det påverkade men med den bredd Bayern har så ska dem kunna manövra Porta rätt så enkelt.. Jag tippade spik på Porto inte bara för att Bayern hade spelar borta utan också för jag visste att Bayerns spel passar Porto perfekt. Och Pep är inte direkt känd för att anpassa spelstil efter lag. Det såg vi inte minst i Real förnedring i fjol. När du är låst i possesionsspel och inte är mycket bättre än det andra laget.Så kommer du få pisk av lag som Porto.Det är tyvärr den negativa delen av Pep som har ärvts vidare i Barca. Kan tyvärr inte säga att Bayern har blivit ety bättre lag med Pep. Trots att truppen är 3 gånger bättre än när dem hade Jupp heynckes..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CuleAK
2015-04-17 15:56
Vet någon hur det ligger till med Iniesta? Hur länge förmodas han vara borta?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: