/spanien/barcelona/forum/3953.aspx/spanien/barcelona/forum/3953.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2015-04-17 11:19
Gündogan före Isco?Som inte varit i form på 2 år? No tnx.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel Messi n10
2015-04-17 11:17
Har alltid velat ha Isco alltid sett honom som Iniestas ersättare då han också är en liknande typ med sjuk teknik och en spelare som gillar ta sig an sin motståndare och gå förbi som Iniestas bästa dagar. Isco blir tyvärr svår och köpa nu i och med han spelar för Real och ändå om Real bestämmer sig för att sälja honom så tror jag inte Barca är sugna i och med att han just kommer från Real, Isco borde köpts redan från Malaga enligt mig.
Barcelona Neymar11
2015-04-17 11:12
Nja isco i Barcelona, han har mycket mycket mycket kvar att lära sig innan han är redo för Barcelona. Han må ha en gudomlig teknik och balans, men hans passninigsspel är knappt godkänt och värdelös på att värdera lägen Finns bättre alternativ på marknaden, gundogan är en jag tror hade återuppstått i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2015-04-17 11:03
Isco hade varit en våt dröm. Lär ju troligtvis inte ske, men man måste ju få drömma lite :) Om jag fick värva en enda spelare från Real till oss, så hade jag utan tvekan valt Isco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona knoxxx
2015-04-17 11:01
Visst. Jag hade absolut inte tackat nej till Isco. Han hade med största sannolikhet gjort det kanon på vårt mittfält. Men är han så extremt dum att gå till Madrid så får han fan skylla sig själv om han är "missnöjd" och "lurad".

Man behöver liksom inte vara särskilt fotbollsintresserad för att inse att Isco inte alls passar in i Reals spelsystem samtidigt som han passar alldeles utmärkt in i Barcelonas.

Dessutom har han ju sabbat hela sin utveckling de senaste två åren genom att inte få spela/spela i fel spelsystem. Väldigt viktiga år för en ung spelare.
Barcelona Gilgamesh
2015-04-17 10:34
@DM1982:
Jag har jobbat i hälsokost och prövat det själv och läst på en del...och ehm det är vatten...som tydligen har minne...Tanken är att det ska minnas "energin" av ett ämne som man spär ut till obefintliga mängder och detta ska typ påminna(?) kroppen att den har den här superenergin i sig som kan läka den sjukdom man har... och alla studier jag sett visar att det inte har större effekt än placebo...sjukt stökigt
Barcelona DM1982
2015-04-17 10:24
[QUOTE=Gilgamesh]Är det bara jag som tycker det är helt befogat att lacka ur på en läkarstab som behandlar spelare med homeopati? [/QUOTE] Känns helt ok att göra det faktiskt, det är lite väl mycket hokuspokus kring homeopati.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-04-17 10:17
@jawwa:


Jag har inte läst hela artiklarna, men i nästan alla medier står det i rubrikerna, precis som du säger, att Isco känner sig missnöjd, lurad och förrådd och att han har blivit ett orosmoment för Real. Vågar man drömma om att se honom i blårött tro?
Barcelona Gilgamesh
2015-04-17 10:10
Är det bara jag som tycker det är helt befogat att lacka ur på en läkarstab som behandlar spelare med homeopati?
Barcelona jawwa
2015-04-17 09:45
Har en colombiansk kollega som är lite av en hardcore supporter. Han påstod att spanska medier rapporterat om iscos situation och att denne känner sig lurad,missnöjd samt kan tänka sig lämna. Någon spansktalande som sett eller kan bekräfta detta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé since 97
2015-04-17 09:36
Vad skulle han göra i Qatar? Är det deras landslag inför VM som han ska ta över?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-04-17 09:27
Sedan så jag ju Bayern kallats för FC Hollywood länge så det är alltid en massa drama runt det laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-17 09:22
Bara löjligt det som sker i bayern, och jag håller med Pep fast jag inte gillar sättet han beter sig i Tyskland Någon måste ta ansvar för skadelistan och inte är det Peps fel. Har man en läkare som kallas för "världen bäste" ja då borde skadelistan vara kortare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-04-17 09:21
Tror Pep går till Qatar i sommar. Det har ju varit snack om det.
Barcelona Culé since 97
2015-04-17 09:09
Om Bayern blir utslagna av Porto och om Pep lämnar. Hur stora är chanserna att han ska komma till Barca? Sj tror jag att han inte är klar med att utforska och experimentera. Tror att han nästa destination blir England, vad säger ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-04-17 07:47
[QUOTE=ElRaval]Kaos i Bayern tydligen. Hela läkarteamet ska ha sagt upp sig efter att Pep har skyllt Porto-förlusten på dem haha.. [/QUOTE] Det är uppenbart att läkarteamet har misslyckats kapitalt i Bayern, skadelistan är enorm där. Pep ville byta ut det gänget när han började där men fick inte sin vilja igenom så det har varit infekterat där hela tiden. Det har varit två hetskallar som har krigat och ser man till skadelistan är det uppenbart att Pep borde ha fått igenom sina krav från början.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-04-17 02:26
De senaste åren så har fotbollsstilen på Champions League vinnarna varit ganska olika. Om vi börjar med FC Barcelona som vann 2 CL titlar med Pep så såg vi en magisk fotboll. En fotboll med en extremt avancerad teknik. Sedan vann Chelsea med en mycket defensiv inriktad fotboll. En fotboll som säger: ''håll tätt bakåt först och främst, det kommer alltid att komma chanser för oss hur mycket vi än försvarar och det är då vi ska ta vara på dom''. Sen vann Bayern trippeln med en extremt komplett fotboll. Man va bra på allt, possesion och kontringar. Efter det vann Madrid med en blandning av oss och Bayern. Finalisterna har varit bl a Dortmund och Atlético.

Det är som sagt väldigt många olika spelstilar som vunnit CL de senaste åren. Vad vill jag fram med detta? Jo, alla de lagen (de flesta), vinnare så som finalister har en sak gemensamt: intensitet. Idag är inte possession det viktigaste, eller kontringar för delen. Idag är intensitet nummer 1. Det var vi som revolutionerade fotbollen med en avancerad passningsspel tillsammans med en extremt hög press och intensitet. Chelsea var också intensiva på sitt sätt men i mindre utsträckning. Bayern var intensiva på alla möjliga sätt. Atlético och Dortmund behöver jag inte nämna hur intensiva dom är/var i sitt spel.

Har man inte intensitet idag så är det mycket svårt att komma fram. Kolla Sevilla. Kolla Valencia. Kolla PL lagen som halkar efter ordentligt, vilket lag är intensivt där? Bundesliga är ett prakt exempel på det. Det är egentligen inte den mest tekniska eller taktiska ligan men alla lag har intensitet. Jag har väldigt många gånger kritiserat Lucho och en grej som man MÅSTE ge han cred för är att han har återtagit intensiteten och energin i vårt spel. Man måste säga det! Den här månaden är avgörande för våran del. Har vi intensiteten på max nivå så kan det mycket väl gå vägen. Vi spelade inte ut Sevilla bara fotbollsmässigt utan vi var så mycket mer intensivare än dom, på deras egen hemmaplan och mot ett intensivt lag. Där var hemligheten till utskåpningen i första halvlek. Har inte sett PSG matchen än men kommer se den snart.

Det är också extremt viktigt att inte tappa intensitet under en längre period. Helst ska vi vara intensiva varje match. Varför? Jo eftersom det är mycket svårt att ''leka'' med intensivitet. Man kan inte vara intensiv när man bara vill. Man måste hålla den på en jämn nivå så att det finns kvar i kroppen. Så att man inte behöver ''ladda om'' batterierna för det kan ta tid och det tar kraft. Ett exempel är Madrids match mot Atlético i CL. Första halvlek var man mycket intensiva men eftersom intensivitet inte är ett grundspel för dom så tappade man i andra när Atlético konkurrerade med dom i intensivitet.

Hoppas vi kan behålla den här intensiteten som vi har haft några matcher. Vi möter Valencia om 2 dagar och det gäller att inte slappna av för Valencia är ett intensivt lag. Det handlar inte bara om det, utan att våra spelare kan ha det på en jämn nivå. Energi, tempo och intensitet är en av de absolut viktigaste (om inte den viktigaste) faktorerna till framgång idag.
Barcelona Leo y Cesc
2015-04-17 02:08
@barcastuff: Pele: "You can't compare Cristiano and Messi. Cristiano is a goalscorer, Messi scores and sets up others. I'd pick Messi for my team." [oc]

Alla tycker likadant förutom vissa Madridfans.
Barcelona B-Guden
2015-04-17 00:28
@Liunil Masse:


Rafinha för denis tenderar att spela alldeles för mycket för sig själv och fuskar väldigt mycket i deffensiven
Barcelona Liunil Masse
2015-04-17 00:03
Denis Suarez är verkligen ett guldkorn vi förfogar över! vem håller ni högre, Rafinha eller Denis och varför?
Barcelona Barca4life98
2015-04-16 23:59
The cameroonians Aha okej... Klippet var kort så missade säkert mycket av firandet. Intressant spelare minst sagt i alla fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-04-16 23:53
@Barca4life98:


Inte arg, bara mycket energi som kom ut. Hoppade högt av glädje... :-)
Barcelona Barcanist
2015-04-16 23:51
Mycket dåligt av Pep att skylla Porto-förlusten på läkarstaben....barnsligt!

Pep, kom hem, du hör inte hemma någon annanstans!
Barcelona Barca4life98
2015-04-16 23:40
Såg bara klippet på Denis mål men han såg lite sur/arg ut? När han firade elr?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-04-16 23:30
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Han ska i ren frustration skyllt på dem för att dom inte lyckats reducera skadelistan inför Porto-mötet.

I protest ska läkarteamet ha sagt upp sig pronto.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-16 23:20
@ElRaval:


Men varför skyller han på dem???

Vad säger han ??
Barcelona the cameroonians
2015-04-16 23:17
[QUOTE=L.A.M Nr 10]the cameroonians

Rätta mig om jag har fel men är det inte Banega som ofta konkurrerar ut Denis? Eller är han en av de centrala? Varje gång jag ser han spela offensiv mittfältare är det ren njutning, fantastisk bollbegåvning.

QUOTE]

Banega spelar på en av de defensiva mittfältspositionerna men är samtidigt spelfördelare. Precis som du skriver har han även spelat som en 10:a, dock har Iborra sedan en tid tillbaka haft den positionen oftare än argentinaren.
Många gånger har Denis fått hoppa in på en av ytterpositionerna också.

Jag har svårt att se Lucho använda Denis playmakerskills i det nuvarande spelsystemet. Är till viss del bekymrad över att han i så fall kommer användas som Iniesta och Rakitic och mer få täcka ytor än att komma nära straffområdet och anfallarna.
Men man ska inte svära i kyrkan och rista något i sten, bollen är rund och konstigare saker har hänt i fotbollsvärlden förut.

Barcelona ElRaval
2015-04-16 23:16
Här klappar han ironiskt händerna åt läkar-teamet på bänken. Pep till City och Klopp till Bayern, tro? Eller har Klopp för stort Dortmund-hjärta för det?
Barcelona ElRaval
2015-04-16 23:15
Kaos i Bayern tydligen. Hela läkarteamet ska ha sagt upp sig efter att Pep har skyllt Porto-förlusten på dem haha..
Barcelona Neymar11
2015-04-16 23:13
L.a.m Valencia ett nytt Dortmund? Kommer bli intressant hur dom agerar i sommar
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: