/spanien/barcelona/forum/3932.aspx/spanien/barcelona/forum/3932.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Canaletes
2015-04-29 23:47
Det bra att Atlético vinner. Större chans att dom "lägger" sig mot oss hehehe
Barcelona Mr. Dashir
2015-04-29 23:43
Är ju självklart att jag fördrar Messis sätt att var över Ronaldos alla dagar i veckan. Tycker självklart också att Ronaldo är en ganska vidrig människa, men vare sig man vill det eller inte är han den som alltid levererar för dem. Han har vilja att vara bäst. sant att det oftast är för sig själv, men han drar tunga lass även för laget. Det som hände efter Sociedad har ju haft fantastisk påverkan på laget, så är ju väldigt nöjd med det. Var inget fan av Zubi så det var ju också skönt. Min poäng och det jag vill säga är att både Messi och Ronaldo är extremt starka personligheter och egon, vilket är både positivt och negativt. Som tur för oss har Messi också väldigt stor kärlek till klubben, vilket inte alltid Ronaldo verkar bry sig om.
Barcelona Canaletes
2015-04-29 23:39
Asenjo skadad igen och troligtvis långtidskadad som det hänt förut. Tragiskt...
Barcelona LeoMessi
2015-04-29 23:38
Fy helvete vad jag tycker synd om Asenjo! Såg ut som att han skadade knät när han landade och man hörde han skrika och gråta. Fy, lider med stackaren!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mr. Dashir
2015-04-29 23:35
"Men om Messi känner att han inte behöver vilas varför skall han vilas? Han känner sin kropp bäst"
Jag är kluven i denna fråga. I fallet Real Sociedad borta hade han och Neymar haft längre semester och inte samma möjlighet att förbereda sig för matchen som de andra truppmedlemmarna. Lucho tog därför beslutet att låta de andra spela, vilket kan tyckas logiskt. Borde Messi bestämma över tränaren att han borde spela, kanske, jag är inte säker, är en svår balansgång. I detta fallet fick han komma in i andra halvlek, och vad jag minns var han inte särskilt lycklig över det. Att han nu och då spelar matcher halvskadad är ju inte heller alltid så bra, även fast han alltid är taggad och oftast levererar.

Den stormen följde efter Sociedad kan mkt väl tolkas som en maktkamp inom klubben. Vad som sades lär vi aldrig få veta, det viktiga är att Messi själv vekar ju mycket lyckligare nu. Tror förmodligen att både Messi och Lucho har lärt känna varandra bättre och kanske tar mer gemensamma beslut.

Jag kan verkligen förstå kärlek till sporten-argumentet, menar också att Messi har extremt höga individuella målsättningar och ambitioner, likt Ronaldo, och om han inte är nöjd kommer det märkas.
Barcelona Erik Satie
2015-04-29 23:34
Mr Dashir.

Messis "reaktion" blev ju vändningen. Han räddade förmodligen Barcelona för en lång framtid. Han ville få bort ledningen och Bartomeu för att rädda klubben, vilket han förmodligen lyckades med då Barto utlöste nyval och försvinner med största säkerhet i sommar. Messis kärlek till klubben når inga gränser.
Barcelona Frodo
2015-04-29 23:32
Att bete sig som en bitch verkar vara synonymt med att vara en "vinnarskalle" nuförtiden. Den mytomspunne "vinnarskallen" firade knappt när Ramos och Bale gjorde avgörande mål i CL-finalen. Däremot kunde "vinnaren" fira sitt meningslösa straffmål på övertid genom att spänna och visa upp sig för världen som om han avgjort VM-finalen med en bicycleta.

Fyfan vad skönt det är att ha en trio som Messi, Suarez och Neymar som alltid tackar varandra efter att ha fått en assist.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-29 23:13
Mr. Dashir

Hade Messi betytt sig som C:R när hans kompisar gör mål. Då hade alla mobbat Messi här inne också kan jag lova dig.

Kan inte förstå vad det är du vill få ut av att Messi är ego. Han må vara ego men leder fan assist ligan i La Liga. Han njuter varje gång nån av Barca spelarna gör mål. Han firar som att det va han själv som gjorde målet.

Men på andra sidan har vi en spelare som mobbar sina lagkompisar bara för att de gör mål stället för honom. (förstår inte hur du får ihop den ekvationen att lägga in Messi i sån vidrig beteende som detta)

Du pratar om att Messi är Boss i Barca som det är någon exklusive nyhet. Alla vet vem som är Boss och de är nöjda med det. Messi bestämmer allt i klubben.

Du kunde ha kallat oss hycklare om vi mobbade C:R om Carlo A ville bytta ut honom och han skällde ut tränaren. Men här handlar det om systematiskt äckligt behandling mot sina lagkompisar,,,,
Barcelona J.Gamper
2015-04-29 23:10
Om inte Messi och spelarna hade reagerat efter den förlusten hade vi inte varit favoriterna till alla turneringar. Tänk på att coachens bänkande var en stor anledning till att vi förlora. Ronaldo tänker bara på sig själv. Guldbollen har störst betydelse för honom. Det vet tom fanboysen.. Medan Messi vill vinna med laget.. Han har lag vinnar mentalitet.. Medan Ronaldo har en "individuella priser vinnar mentalitet" Ni förstår vad jag menar. Så att påstå att Ronaldo o Messi har båda lika stora egon och skrattretande.. Bara i Sverige går man på det. Jag vet inte hur många gånger jag hört diskussioner i t. Ex Sky sports där man nämner att skillnaden mellan de två är att Messi är både ödmjukare och spelar för laget. Ronaldo kan göra hur många pr trick och propaganda för o promota sig själv. Men sanningen kommer alltid fram till slut.. Vore bäst för er CR7 fanboys och acceptera det o sluta vara så blinda.
Barcelona Maestro Xavi
2015-04-29 23:10
@Mr. Dashir:

Jag vill slutligen nämna att det är en klar skillnad mellan orden ego och egoist.
Barcelona Andresito
2015-04-29 23:09
Mr. Dashir

Messis "ego" handlar om att han alltid vill spela, inget annat, bara att han alltid vill finnas på planen. Vem som än gör mål firar han med.

Ronaldos ego däremot handlar om att han alltid ska vara i centrum, han ska vara den som gör målen och den solklara stjärnan i laget.

Folk pratar om att Ronaldo är en riktig vinnare för att han alltid suktar efter mål.
Det är där vi har skillnaden mellan "egoism" och egoism, Messis krav är att få spela och blir sur om han inte gör det, Ronaldos krav är att göra mål och blir pissed om han inte får näta.

En älskar sporten oavsett vad. Den andra älskar "endast" det som innebär att man får stå i centrum.

Vilken typ hade du velat ha i ditt lag?
Barcelona neymar JR
2015-04-29 23:05
Men om Messi känner att han inte behöver vilas varför skall han vilas? Han känner sin kropp bäst Hade det varit frågan om petning hade det varit en annan sak. Utan han får helt enkelt frågan om han vill vila och han vill spela istället Har väl knappast med ego att göra utan kärlek till sporten. En spelare som inte vill spela är inget att ha Däremot en spelare som visar missnöje när någon annan i laget gör målet är sinnessjukt och narcissistisk
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mr. Dashir
2015-04-29 22:58
Jag påstår inte att Messi är någon som klagar på andra medspelare, jag menar att han också har stort ego som sätter väldigt stor prägel på våran klubb, både positivt och negativt, likt Ronaldo. Om du vill ha fakta så tänker jag den kris vi hade efter förlusten borta mot Real Sociedad där han vilats och att han bestämmer om han vill bli utbytt eller inte. Är det värre än Ronaldos klagan på medspelare, knappast, är det en effekt av en stor spelares ego, det skulle jag påstå, därav kasta sten i glashus-argumentet.

Det positiva med båda dessa spelares egon går ju inte att förneka, de är dem som klubbarna och spelarna lutar sig mot i tuffa situationer, de som alltid levererar. Vill också påstå att deras interna kamp har gjorde dem till bättre fotbollsspelare och att de är väldigt lika i deras extrema önskan att alltid vara bäst, även fast det tar uttryck på helt olika sätt.
Barcelona Maestro Xavi
2015-04-29 22:36
@Mr. Dashir:
Då borde du kanske lära dig vad "kasta sten i glashus" betyder. Vart är vår spelare som gnäller och klagar på medspelarna? Vissa i detta forum har tagit fram påståendet att Ronaldo är egoistisk och grundar detta påstående med vad man ser på planen av honom. Samma sak kan man inte göra med Messi i barcelona tillsammans med att det är två HELT olika saker. För du fram kritik så borde även fakta finnas närvarande.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-29 22:31
Mdawg

Hade originalitet som bakgrund i datorn men ska byta nu mot den du lade upp..

Hehehehe.... Suarez ansikte på Neymar's frilla hehehehehehehe...
Jag blev rädd..
Barcelona Mr. Dashir
2015-04-29 22:28
Nu är detta visserligen ett barcaforum där det kanske ska vara en extremt ensidig diskussion, men att totalt såga Ronaldo för sin egosim och säga att Messi är en spelare som bara tänker på laget känns lite väl ensidigt.

Både spelarna har extrema egon med de tar uttryck på olika sätt. Går knappast att åstadkomma de siffror de gör om man inte har ett stort ego. Om man lyssnat på Revista de la Liga är det ganska klart att Messi är den som bestämmer i Barca och han tillåter sig själv inte bli utbytt, så att såga Ronaldo för mkt är lite som att kasta sten i glashus.
Barcelona Mdawg
2015-04-29 22:28
Maestro Nog för merhanm var inne på samma spår och höll med, innan han fick det förklarat för sig. Är man inne där och läser ofta så ser man liknande inlägg hela tiden av seriösa slag så inte alls konstigt att man inte ser sarkasmen i detta kan jag tycka. Men nu när det kom fram efter någon gammal forumräv och skribent även hållt med honom kan jag tycka det var ännu roligare Tack för kvällens underhållning, och godnatt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2015-04-29 22:24
@Erik Satie:

En tydligare och självklarare sarkasm är svår att hitta.
Barcelona Erik Satie
2015-04-29 22:21
Verkar som den där "remontada" är ett troll
Barcelona Mdawg
2015-04-29 22:21
S'eto Haha såg det just, jag och min tjej hade lite roligt åt det. ibland undrar man verkligen om alla hästar är hemma i stallet. Hör är något mer som livar upp stämningen rejält, ni måste bara kolla länktips, bästa faceswapen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-29 22:19
S.Eto'o

Hehehehe..
Han som skrev så kan inte vara äldre än 11 år.
Taskigt av er att ge sig på små barn..
Barcelona LeoMessi
2015-04-29 22:13
Haha riktig förlorarmentalitet från Messis sida när han blir glad när hans lagkamrater gör mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2015-04-29 22:12
Förlåt för detta men jag var bara tvungen "Klart vi ska snacka om väldens bästa spelare som spelar i vår klubb. Han e bäst och orsaken till alla våra titlar de senaste åren. Ronaldo visar vinnarskalle att det är han som vill göra mål, inte som Messi som nöjer sig med när Suarez gör mål, Loser mentalitet." Tycker att han har rätt, Messi borde skämmas att Suarez slog ut både city och PSG samt avgjorde mot dem. Messi borde lära sig att spela för sig själv för inte är väl fotboll en lagsport?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-04-29 21:58
Vilken spelare som helst tar taktisk varning för att slippa lag som Almeria men världens största ego gråter alltså .. och där fick han
Barcelona neymar JR
2015-04-29 21:56
Att han ens får bära namnet Ronaldo på ryggen är ett hån mot DEN RIKTIGA RONALDO
Postat via SvenskaFans-appen
LeoM3ssi10
2015-04-29 21:56
Messi vinner nog skytteligan. Främst för att Barcelona spelar mot lag som Depor, Cordoba och Sociedad. Och Världens bästa i den här formen lär nog göra 7-8 mål till. Real däremot har lag som Sevilla och Valencia kvar. Även om priset inte betyder något då vi redan vet att den ena är 10000 gånger bättre än den andra så är der ändå kul om Leo vann det priset.
Barcelona enkos
2015-04-29 21:55
Undrar hur Ronaldo känner sig efter ännu en mållös match. Han som grät övrigt det röda kortet att han trodde att han skulle gjort många mål mot sina favorit lag som Almeria. . Han spelade alla 90+ minuter inför två tuffa matcher inom 6 dagar...förgäves alltså
Barcelona wallmannen
2015-04-29 21:53
Arbeloa har en miljard minuspoäng på kontot, men idag får han ett plus i alla fall! Detta måste fan i mig vara första gången Arbeloa fick mig att le...haha.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-29 21:52
@the cameroonians:
Läste nyss att han spelade bara med ett ben idag. Han glömde den andra i kemtvätten.... Förlåt, kunde inte hålla mig......
Barcelona BARCA-més que un club
2015-04-29 21:50
Ber till gud Sevilla tar poäng från äckel laget till helgen. Då vill jag se Ronaldos ansikte.
Annons: