/spanien/barcelona/forum/393.aspx/spanien/barcelona/forum/393.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Thierry Henry
2017-08-06 14:38
@Gabriel:Om ändå kärlek alena kunde vinna fotbollsmatcher
Barcelona Gabriel
2017-08-06 14:37
Kaveh Solhekol: "Barcelona-based papers convinced Philippe Coutinho is going to sign for Barcelona next week. No change in Liverpool position - not for sale"
Barcelona Gabriel
2017-08-06 14:32
@Cúles:


Vilka då? Jag har hört annorlunda hela tiden.
Barcelona Gabriel
2017-08-06 14:32
Nu är jag LÅNGT ifrån att vara en Deulofeu fanboy, och inte heller har jag direkt räknat med honom inför denna säsongen.

Men.... tänk om han skulle kunna blomma ut ordentligt med självförtroende och chanser från Valverde. Jag menar, han har speeden, och om han kan få ihop ett samspel med Messi så kan han kanske komma upp till ett par mål den här säsongen. Nu har självklart Deulo en stor nedgradering från Neymar, men han är också en stor uppgradering när det kommer till kärleken till klubben vilket innebär att han kommer att brinna 1000000 gånger mer för tröjan än Neymar.

Kanske bara kanske kan Deulofeu få sin stora revansch. Vilken fairytale det hade varit.
Barcelona Cúles
2017-08-06 14:30
Många olika källor uppger nu att Coutinho fått grönt ljus att lämna, även från Klopp, samt att förhandlingarna är långt gångna.
Barcelona Gabriel
2017-08-06 14:22
Barcelonistas

Jag menar inte att vi inte ska investera för att se till att marknaden går tillbaka till ett rätt spår igen. Utan mer att det är farligt att spendera så mycket pengar bara för att spendera. Man förlorar all form av sunt förnuft och slänger iväg pengar som att man är Floyd Mayweather enbart för att man kan. Det är inte heller bra.

Och ledningen har inte ens räknat med att Neymar skulle försvinna, man har inte hunnit planera för det utfallet. Det är kaos i klubben och alla har panik. Alla offensiva spelare länkas samman med Barcelona, det finns inte ens någon röd tröd.

Från Dybala till Coutinho till Dembélé till Mbappé till Hazard till Greizmann liksom, INGEN av dessa spelare liknar varandra spelmässigt, man vet inte ens VAD MAN VILL HA, så länge man får en stor spelare för att lugna fansen. Det är så oplanerat och så dåligt strategiskt att det är farligt, det är för stor risk att det blir pannkaka av allt sen har man slängt iväg Neymar pengarna och det blir en ny Overmars - Petit scenario.

Man måste ta det lite lungt och verkligen fundera, är dessa spelarna värda pengarna?
Barcelona Gabriel
2017-08-06 14:17
Cule4life

Håller med till 100 procent. Det folk inte förstod när jag propsade för Mbappé var inte att jag tycker att han "är värd" 180M€, men det jag menade var mer att så som marknaden fungerar idag, och sett till vilken typ av spelare vi behöver, så kanske det är värt att köpa Mbappé ändå - pga hans potential, spelartyp, ålder, kvalitée och massa annat.

Men inte fan är han värd några 180M€, inte på långa vägar, inte ens 100M€ egentligen. Marknaden har flippat ur helt och hållet.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-06 14:17
Det är inte vårt ansvar att se till att marknaden håller en bra nivå. Hur tror du övriga spelare kommer tänka om vi inte förstärker truppen den här sommaren? Jag syftar framför allt på Messi som inte ens har skrivit på nytt kontrakt? Det är enligt mig slöseri med tid att spara pengarna för att visa att vi skulle vara en bättre klubb än alla andra som tänker på denna sjuka utveckling på marknaden. Sen vore det ett slöseri på Messi talang Messi har 4-5 år kvar på högstanivån ska vi slösa bort 1 år bara för att fixa till marknaden? fuck me Chelsea köpte Moratta för 800 miljoner är Moratta värd dom pengarna? Nej men det var kanske en spelare dom behövde. Coutinho tycker jag ändår är värd 1 miljard till 1,2, Dembele däremot är jag lite mer tveksam till. Men köp in det vi behöver herregud oavsett vad det kmr kosta.
Barcelona II Barça II
2017-08-06 14:16
Håller helt med Gabriel, lägg ner all värvningsförsök och satsa på det vi redan har. Det hela har dragit ut på tiden och det räcker nu. Vi har tillräckligt bra trupp för att vinna ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-06 14:14
Gabriel

Du fattade vad jag menade där. Om Neymar gick för 2.2 så ska dom spelarna vi snackar om inte ens gå för 1 miljard om man jämför vad dom har uträttat jämfört med Neymar. Man ska inte heller glömma Neymars kommersiella värde. Dembele Dybala Coutinho Mbappe osv är alla spelare under 1 miljard med stor marginal.
Barcelona barca!54
2017-08-06 14:11
Det är sjukt mycket pengar för coutinho, är det verkligen värt det att lägga ut så mycket pengar? Om vi ändå ska lägga den summan så är det bättre att gå all in på Mbappe eftersom han är det närmaste vi kommer Neymar
Barcelona NoGo™
2017-08-06 14:10
@Gabriel:

+1
Barcelona Gabriel
2017-08-06 14:08
Jag börjar mer och mer hamna på Ramblas spår att vi kanske borde spara pengarna. Jag vet att vi måste förstärka truppen men jag blir galen på dessa presidenter som tror de kan begära vilka sjuka summor som helst bara för att de vet att Barcelona nu har mycket pengar. Liksom Neymar, jämför honom med Mbappé och Dembélé. Vad fan har de uträttat i jämförelse med honom? Om Neymar gick för 2,2 så ska absolut inte Dembélé gå för 100M€. Inte heller Coutinho. Kanske på tiden att vi sättet ned foten och säger bestämt nej. Satsar på La Masia istället? Nej de blir inge CL vinst men ibland får man tänka om lite.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-06 14:05
Om Coutinho ska in så måste vi höja budet till 1,2-1,4 någon stans där känns det som. Liverpool kmr inte släppa han för 1 miljard.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-06 13:57
Vem fan tänker på Barca när man har sex hahhahaha. Jag tänker endast på frugan när vi har sex :) Om Inigo Martinez värvas så är nog till för att Valverde vill skicka signaler till mittbackar att ingens plats är säker utan alla ska få kriga. Rätt värvning men inget som vi behöver lägga all krut på. Iniesta håller inte hela säsongen och Rakitic håller inte heller. Så som jag ser det så hade bänkat Rakitic och kört med Iniesta bredvid busket. Så om vi värvar dessa som jag ska ställa upp i min elva så har vi en bra elva som kan skrämma bort många lag. Stegen Semedo Pique Umtiti Alba Busket Iniesta Dybala Messi Dembele Suarez Sen drömmer jag lite men det är alltså 2 värvningar som kan gå in men då måste ledningen göra ett jobb som många anser att dem inte hade klarat av vilket jag hade håller med om. Vi har pengar men vi får se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2017-08-06 13:56
Ahahahah vi kommer slösa alla pengar på en o en halv spelare :))! Alla vet att pengar finns nu ??????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-06 13:55
2.2 miljarder för Neymar gör så att spelare som Dembele m.fl inte ska kosta 1 miljard egentligen. Förstår inte hur NGN presidenten tänker. Jämför vem Neymar är och vad han har gjort och vad D3mbele har gjort. 2.2 miljarder för Neymar borde ha stabiliserat marknaden då np gå inte ens håller hälften av Neymars Nivå och ändå värderas till 1 miljard+. Det går inte ihop.
Barcelona Cúles
2017-08-06 13:55
Barcelonistas

Det är ju det jag menar. Det kommer aldrig att "räcka" såhär nära inpå ligastart, samt att klubbarna vet om att vi har pengar.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-06 13:54
[QUOTE=Barcelonistas]Hans-Joachim Watzke (Borussia Dortmund-presidenten): "Om någon skulle erbjuda 100 miljoner euro för Dembélé skulle det fortfarande inte vara tillräckligt." Vissa spanska medier rapporterar dock om att Barcelona kommit fram till en muntlig överenskommelse med den unge Dembélé, nästa steg blir att förhandla med ledningen som efter detta uttalande inte verkar bli så enkelt [/QUOTE] Man öppnar ju dock för en försäljning när man säger så, annars hade man sagt att han inte är till salu oavsett pris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-06 13:47
Hans-Joachim Watzke (Borussia Dortmund-presidenten): "Om någon skulle erbjuda 100 miljoner euro för Dembélé skulle det fortfarande inte vara tillräckligt."
Vissa spanska medier rapporterar dock om att Barcelona kommit fram till en muntlig överenskommelse med den unge Dembélé, nästa steg blir att förhandla med ledningen som efter detta uttalande inte verkar bli så enkelt
Barcelona zigazaga
2017-08-06 13:46
Deulofeo Det är lättare än vad man tror. Varför ska jag bekymra mig om ex Neymar? Killen har allt i livet, och lite till säkert. Tjänar miljarder och jag ska ägna tid åt att sörja att han stack från Barça? Hell no, det finns viktigare grejer i livet som man ibland sörjer över. Riktiga grejer som sjukdomar som drabbar en eller ens familj, vänner etc. Men jag har förståelse att det är svårare för några. Brukar komma med åren. Så var det för mig iaf. Man bryr sig inte lika mycket, tar inte förlusterna så hårt och har lättare att släppa taget om något så fantastiskt som Barça ändå är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2017-08-06 13:31
Kommer sluta upp med att inga spelare värvas. Man kommer satsa på Denis, Gomes osv. Möjligen att Inigo värvas.

Bara en känsla jag har.
Barcelona Corazon
2017-08-06 13:28
Haha Jag kan inte ens släppa tanken på värvningar under sexet: )
Barcelona Deulofeu
2017-08-06 13:19
zigazaga

Om det vore så lätt jag gör allt det där men kollar hela tiden mobilen i smyg...
Barcelona zigazaga
2017-08-06 12:30
Jag kan tipsa er om en grej mot eran ångest, panik och onödig stress över att Barça måste landa en värvning nu ex. Gå ut på en promenad, läs en bok, ta en fika, se en film, sätt på kärringen, ta ett glas juice efter det, lev livet fan! Låt inte Barça vara anledningen till eran depression. Släpp det bara, vi kan ändå inte styra över vad som händer nere i Katalonien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-06 12:16
Att inte veta är fan ångest framkallande, kan dem inte ro hem någon nu snart.
The suspense is kiling me :/.

Barcelona II Barça II
2017-08-06 12:13
"Sen hade Perez ALDRIG sålt Neymar heller speciellt inte PSG som ska konkurrerar om UCL titeln." "Fetknoppen Benzema hade en högre utköpsklasul än Neymar jävla amatörer." Barcelona sålde inte Neymar, Neymar köpte ut sig själv genom att betala utköps klausulen. Det är en klausul som sätts efter förhandlingar, förmodligen hade Neymar SR inte gått med att förlänga förra året ifall klausulen hade varit högre än 2.2 miljarder. Neymar SR och PSG hade troligen redan kommit överens om summan för något år sen. Neymar valde själv att lämna, men visst vi kan skylla på ledningen, ifall det får er att må bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-06 12:01
De bruyne hade vart en dröm!
Barcelona Cule4life
2017-08-06 11:59
Tror inte Hazard kostar 150. Han sitter bara på en kontrakt till 2020 plus att han är ankelskadad inkl operation på det. Beräknas vara till ska runt sep-okt.
Barcelona Port Olímpic.
2017-08-06 11:54
Sunday Express skriver att Barca förbereder bud på Tottenhams Dele Alli. Herregud...
Annons: