/spanien/barcelona/forum/3927.aspx/spanien/barcelona/forum/3927.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-04-20 23:20
Barcelonistas

Vi är glada att Real Madrid får ett tungt avbräck, men inte att en så underhållande spelare skadas. Det var ganska avsmakliga kommentarer som uppstod i och med hans skada.
Barcelona Erik Satie
2015-04-20 23:11
Det är FEL att tycka att Ronaldo är bäst i världen. Det handlar inte om åsikter, det handlar om fakta. Messi är överlägsen alla. Att man inte kan få in det i insnöade Ronaldo-hjärnor...
Ytterligare ett bevis på det i länktips.
Barcelona Barcelonistas
2015-04-20 23:10
Capitan - saken är den att vi alla inrest inne är lite glada att Modric har skadat sig. För om Modric inte kan spela så skadas Madrid av det hela. Men Modric som individ har jag inget emot önskar honom ingen skada.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-20 23:07
Test..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-04-20 22:59
Kan någon klistra in nivas text om Suarez?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2015-04-20 22:58
@The Reporter:


Jag har inte riktigt förstått Coutinhos pos i pool, ena dagen är han ytter, mitt mitt eller anfallare, vart är han som bäst är det på den centrala positionen ni gör bedömningen?

Av det lilla man sett verkar han otroligt offensiv lagd som inte jobbar hårt i defensiven, ser hellre att man kollar efter spelare som behärskar den centrala biten. Jag håller med om att Pogba prislapp skulle bryta barrieren, sen har dem pizzabgaren till agent som ordnar drama värre än real housewives of beverly hills vid minsta motgång. Men klarar Coutinho pos för er som följt honom så är det intressant, ser gärna att Kovacic (Song går i motsatta) även om han är lite opolerad samt Veratti in i smeten av alternativa ersättare om Xavi lämnar eller om Iniesta tackar för sig(ser allt mer ömtålig som om kroppen inte orkar mer.

Barcelona dinho the artist
2015-04-20 22:55
Alltså. Att jämföra isco med coutinho går väl. Båda är kända som ganska ojämna i sina prestationer. Skillnaden för mig är väl att när isco spelar bra så är han en av de bättre i ett av världens absolut bästa och mest stjärnspäckade lag. När coutinho är bra så är han ungefär lika bra som lallana var förra året. Väldigt bra och framstående - i ett lag som inte kommer spela chanpions league. Isco är även betydligt mer målfarlig (inte speciellt nödvändigt dock). Hans största övertag på coutinho i mitt tycke i en eventuell Barca-elva är ju att isco gillar att spela bollen. Att hålla den. Att inte slå bort den. Något våra mittfältare har tappat lite. Identiteten har försvunnit lite. Coutinho är en mycket rakare fotbollsspelare än isco, och för mig är det inte något positivt.

Vet att åsikterna ofta skiljer sig kring huruvida vi ska spela mer bollinnehavsinriktad fotboll eller ej. Jag anser ju som bekant att vi ska det. Jag vill se det i alla fall. Men smaken är som baken.
Barcelona Barca4life98
2015-04-20 22:49
The reporter du glömde nog Denis Suarez också... ;) Nemesis 10 Ja, Coutinho skulle man kunna få loss "billigt" jämfört med Pogba. Han kommer själv att vilja lämna om vi skulle knacka på dörren. Inget CL för Liverpool heller så...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-04-20 22:38
Vi skulle nog kunna få Coutinho för nästan hälften av pengarna som Juventus begär för Pogba. Hade jag fått välja hade jag klart testat att värva Coutinho först, med det som blir över hade man kunnat få in en bra högerback och ändå inte nå upp till Pogbas pris. Coutinho känns också mer som en typ som passar bättre i Barcelona än vad Pogba gör.
Barcelona >The Reporter<
2015-04-20 22:09
veratti att ersätta Xavi och Coutinho att ha som i framtiden ska ersätta Iniesta hade varit dröm. Tänk en mittfältsuppsättning med Busquets, Rakitic, Iniesta, Coutinho, Veratti, Samper, Rafinha. Halilovic glömmer ja inte, men han ska spela som yttermittfältare när Messi vilas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-04-20 21:48
Haha har ni sett när Neymar knäar Suarez i skrevet? Har sett ett annat klipp när dom håller på brottas innan träning, bilderna säger att dom verkligen verkar trivas med varandra vilket är väldigt kul att se. Älskar verkligen kemin mellan våra tres amigos, det känns verkligen naturligt och inget som är påtvingat vilket man ser på fotbollsplanen också.
Ser redan fram emot nästa säsong för att se vad dom kan hitta på tillsammans med lite kontinutet och en Suarez som är med från början denna gång :)

Visca Barca!!
Barcelona Barca4life98
2015-04-20 21:43
Nemesis Absolut håller med dig. Men han spelar ju i PL så då är han ju inte så bra enligt vissa... Massor med gånger man har förminskat Hazard t.ex.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-04-20 21:30
@Barca4life98:


Tycker verkligen inte att man kan dissa en spelare som Coutinho, vet att många här inne vill ha Isco över dom flesta offensiva mittfältare men jag vette fan om jag inte hellre hade valt Coutinho. Tycker dom liknar varandra i deras spelstil faktiskt och har liknande egenskaper ,tycker till och med att Coutinho är snäppet vassare när det kommer till att driva boll i hög fart.
Barcelona Barca4life98
2015-04-20 21:12
Nemesis Har nämnt honom förut men han har typ blivit dissad... Hahah!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-04-20 21:11
Det snackas mittfältare men ingen har nämnt Philippe Coutinho, tror att han skulle vara en ultimat spelare på Iniestas position. Tycker att han har allt som krävs och är också ung vilket ger utrymme för utveckling.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-04-20 21:07
Angående Modric skada och vissa individers reaktioner här. Att jubla över att Real Madrids mest sympatiske spelare skadas är väldigt lågt. Killen är ju helt bedrövad över sin situation där han bryter ihop efter läkarbesöket. Finns det inget medlidande för en sådan gudabenådad spelare som Luka? Önskar honom all lycka i framtiden. Däremot har jag inga sympatier för Real som klubb över deras bakslag för tillfället.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-04-20 20:54
Flavia Den skribenten var faktiskt jag. De där matcherna jag lyfte fram var mot stora lag just för att belysa att Paul även kan prestera mot större lag i Europa. I överlag har Pogba gjort en riktigt bra CL turnering tills den olyckliga skadan mot Dortmund. Undrar förövrigt om du följer Juventus matcher ofta? Gör du det, måste jag säga att vi har uppfattat Pogbas prestationer väldigt olika. Sedan finner jag det smått lustigt hur du väljer att endast ta upp Parma förlusten (resultatet), när jag också markerar att Juve stagnerat ganska mycket spelmässigt och förlorat en del av dominansen i och med fransmannens frånvaro. Juventus kanske lyckats vinna deras matcher men deras spel och mittfält har knappast varit lika bra (samt kreativt för den delen) utan Pogba. Väl mött, ursäktar eventuella stav/skrivfel
Flavia
2015-04-20 20:34
@Acrobat:

Hade du sagt samma sak om det hade gällt Messi, Suárez, Neymar eller någon av våra nyckelspelare? Jag tvivlar på det...
Flavia
2015-04-20 20:34
Under gårdagen så var det någon som försökte få det till att Pogba var bra i CL genom att lyfta fram några enskilda matcher, något som jag skulle kunna göra hos i stort sätt vilken spelare som helst och därmed försöka få det till att dom insatserna speglar hans framträdanden i CL i helhet. Sen tog skribenten i fråga upp 0-1 förlusten mot Parma för att försöka belysa hur viktig Pogba var men inte väljer att ta hänsyn till att Juve har vunnit samtliga matcherna under fransmannens skadefrånvaro...
Barcelona Lion24
2015-04-20 20:27
Jadu maränger, efter matchen mot Atlético förra veckan så pratades det om massaker, förnedring, våldtäkt, utskåpning, lekstuga och alla möjliga ord i returen. Nu står ni där helt plötsligt med 3-4 spelare borta och det är 3-4 spelare i startelvan. Varav en av dom (Modric) är lagets absolut viktigaste spelare. Jag beklagar det som hänt Modric och hoppas han återkommer till fotbollen så snart som möjligt! Jag tänker dock inte ge några som helst sympatier till klubben Real Madrid. Nu är ni inte så nära ''massaker'' (vilket är ett väldigt fult ord att använda för att beskriva att ett lag varit mycket bättre än ett annat då själva ordet massaker egentligen hör till folkmord och grova brott mot mänskligheten men ingenting är omöjligt bland er maränger). Nu blir det inte lika lätt och nu är ni inte lika högmodiga som ni var direkt efter slutsignalen mot Atleti. Se hur långt man kan komma med ödmjukhet. Det gäller egentligen inte bara i fotboll utan i livet som helhet. Jag tror inte att man hade undvikit skadorna om man hade varit ödmjuka men det hade i alla fall inte fått dig/er se ut som clown/er. Eller från högmodiga till paranoida, alltid kul att se. Bollen är rund och Real Madrid kan mycket väl gå vidare trots allt men det blir inte 5-0 eller samma arrogans som det pratades om tidigare eller blir det fortfarande det? Det efterfrågas ödmjukhet från min sida här på forumet. Det är inget krav då alla får bete sig hur man vill (ja, nästan). Man vet aldrig vad som händer i fotboll och allt kan vända mycket snabbt, precis som vi såg bland maränger. Ingenting är klart och låt oss ha tro och stötta våra spelare till slutet. Låt oss vara ödmjuka och kräva hårt arbete/passion från våra spelare så får vi förhoppningsvis någonting tillbaks. Xaviesta Tack för de varma orden.
Barcelona the cameroonians
2015-04-20 20:19
@El Messias:
På onsdag kommer det vara ett möte mellan RFEF och klubbarna för att sätta ramarna för hur biljettförsäljningen ska gå till. Det står dock klart att Barca och Athletic kommer få 37.000 biljetter var, resten (20.000) kommer förbundet att husera över (ge bort till sponsorer och vänner (läs agenter)) Så i slutet av veckan lär det komma info om när och hur biljettköpen kan genomföras. Redan nu finns det biljetter ute hos agenter/mellanhänder som ViaGoGO och Ticketmaster - men priserna där är astronomiska (såg någon på över 500 EURO). De officiella priserna kommer ligga mellan 40 och 190 EURO.
Barcelona DM1982
2015-04-20 19:22
Official: The Spanish cup final between Athletic and Barcelona will be played at Camp Nou on Saturday 30 May at 21:30 #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-04-20 19:20
Déu és Culé Och spela var? Real har redan problem med att ge speltid till Isco när de har full trupp så tror verkligen inte det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Messias
2015-04-20 19:17
Hej allesammans!! Jag försöker hitta match biljetter till cupfinalen. Lite tips? Tack i förhand.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Déu és Culé
2015-04-20 18:52
Pogba kommer att säljas Real Madrid för rekordsumma, märk mina ord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2015-04-20 18:44
Då sitter man på Kastrup och väntar på flyget ner till Barcelona! Hoppas inte på en allt för avslagen match imorgon, PSG måste ju trots allt gå framåt, det lär ge oss otaliga chanser att måla! Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-04-20 18:43
Inte för att jag har jättekoll på Stoke men jag tror inte Muniesa får så värst mycket speltid därborta på öarna. Platsar han inte i Stoke nu när han ändå är 23 år så tror jag tyvärr inte det blir någon framtida Barcaback. Tråkigt med tanke på hur lovande han var när han kom fram.
Barcelona Skurhink
2015-04-20 18:33
Jag har hur många saker som helst jag vill diskutera, så risk för att inlägget blir slarvigt nu. Delofeu vad är det för fel på honom på riktigt! Han får ju inte en minut i Sevilla nu längre! Killen har potential och kvalitén att vara 4e anfallare hos oss men huvudet duger inte till fisksoppa! Hur ser läget ut med Muniesa? Sålde vi honom eller är han på lån i Stoke? Om vi lånat ut honom så borde vi plocka hem honom i sommar då han gjort de helt okej där. Vad har vi annars att plocka hem i sommar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-04-20 18:22
@MessiStats: *Goals in club career:

Cristiano Ronaldo (30 years)
- 425 goals (614 games)

Lionel Messi (27 years)
- 400 goals (471 games)

Till dom få som tror att Ronaldo är bättre än Messi, för det enda maränger kan ta upp är statistik och tror att det är allt, men även där krossar Messi penaldo.
Barcelona Junta Dimision
2015-04-20 17:38
Demakast

Han fick alta medica och kommer att medverka i truppen imorgon, inget att oroa sig över.
Annons: