/spanien/barcelona/forum/3910.aspx/spanien/barcelona/forum/3910.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zyzz
2015-05-01 08:59
@GuardiolaTweets: Pep has prepared an "anti-Messi" plan with Lahm as the executor.Pep doesnt want Leo to see much of the ball nor feel comfortable on the ball Den planen hoppas vi inte kommer att funka!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-05-01 07:35
@Blade--58:
Blä och usch eller hur? Äh, lighten up. Vi har snackat tillräckligt om Ronaldo, MSN, el pasiLOL, värvningar (trots värvningförbud) m.m. Men men, lite Barca då. Finns några klipp som heter face to face där 2 Barcaspelare får svara på frågor om varandra. Rätt kul, inne med luren tyvärr så orkar inte leta upp länkar osv. Men googla t.ex Face to face Bravo Xavi som är den senaste. De ligger uppe på dailymotio. Xavi är master på allt, verkar ha ett sjukt minne!
Barcelona Gio Style
2015-05-01 04:56
Haha Kröjf är ju asgo!

Många inlägg snabbläser man för att få en överblick av vad personen vill ha sagt, Kröjfs måste man läsa ordentligt för att få grepp om inlägget :)

Får man fråga vart du fått din vana att uttrycka dig på ett sånt sätt?
Jobbat med skrift?
Barcelona Liunil Masse
2015-05-01 04:27
Tres amigos 102 mål den här säsongen. Njut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blade--58
2015-05-01 03:51
Varför gör ni en person till ett ämne här inne? Snacka om vettiga saker istället och ta all diskussion om skribenter genom PM.
Barcelona Messi = GOAT
2015-05-01 03:49
Är rätt så ny på detta forum och hade därför ingen aning om att Kröjf alltid skrev på detta vackra och svårförståeliga sätt. Som vissa påpekar så är det bara forumshöjande. Det visar att det är en mogen och välutbildade person och inte en 12 årig fanboy som trollar. Mitt inlägg må ha varit svår att förstå. Det skrevs efter huvudvärken jag fick av texten. Behövde tänka lite extra för att hänga med, men ingen tvekan om att du är fotbollskunnig. Som (stay calm...) sa det var mer av en komplimang än kritik. Kanske sant att det var självkritik och att jag är lite besviken på mina egna egenskaper i svenska språket :) Barcelona förknippas med vackert och vilket annat sätt att visa det på än detta. Precis som Barcas taktik får Kröjfs texter än att bli förvirrad och tänka efter. Ha ett fortsatt härligt liv och godnatt culés!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi = GOAT
2015-05-01 03:40
Är rätt så ny på detta forum och hade därför ingen aning om att Kröjf alltid skrev så. Håller med om att det höjer forumet och visar att det inte är en 12 årig fanboy av Messi eller CR som trollar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-05-01 03:24
Konstigt att det inte kommit ut hur vår mosaic kmr se ut mot Bayern?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-05-01 02:42
För min del får Kröjf mer än väldigt gärna uttrycka sig precis på det "avancerade" sk nobelpris i litteratur språk som han gör här inne, det både höjer nivån på Les Rambles samt utbildar "mindre kunniga" då jag antar att man tar sig den lilla tid det tar att faktiskt ta reda på vad ord som polemik betyder - annars får man ändå ett välinformerat svar av just personen själv. Fortsätt precis som du gör amigo. Mina ögon älskar det mesta av det jag läser från ditt så passande forumsnamn vare sig du använder dig utav polemik eller dude. Bona nit a tothom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-05-01 02:07
Jag tror att det där var Messi=GOATs sätt att ge Kröjf en komplimang. Han klagade inte på hans avancerade svenska utan att han själv inte är van med den typen av uttryck. Om något så uppfattade jag Messi=GOATs kommentar som självkritik och en hyllning till Kröjf
Barcelona Heisenberg
2015-05-01 01:12
Jag för en älskar att Kröjf skriver på ett sätt som är så värdigt namnet han gör det under. Klassar upp vårt forum lite som annars stundtals kan falla i fallgropar. Keep up the good work, Kröjf!
Barcelona Kröjf
2015-05-01 01:12
Messi=Goat Jag kan skryta med att aldrig så mycket som en gång haft åsikter om hur nån uttrycker sig härinne. Bara om vad man vill ha sagt och säger i skrift. Jag använder mig själv av det skriftspråk som faller sig mest naturligt för mig. Utan ansträngning om du nu trodde det. Och polemik är i min värld inte ett konstigare ord än typ "typ" Som kan betyda typ som i typ!!! Hoppas du inte behöver anstränga dig för att fatta den poängen. Ta denna replik som ett typiskt exempel på polemik "Dude".
Barcelona LeoMessi
2015-05-01 01:09
Messi = GOAT Kröjfs skriftspråk är det som kännetecknar honom, utöver det goda innehållet i hans inlägg. Haha själv önskar jag att jag kunde uttrycka mig lika väl i skrift. Vågar påstå att jag hade erhållit höga betyg på svensklektionerna oavsett innehållet i texten. Det bästa är att om kröjf hade bestämt sig för att trolla så hade man märkt det direkt eftersom troll sällan behärskar skrivkonsten likt en nobelpristagare i litteratur haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2015-05-01 01:04
Messi = GOAT

Jag tycker att det är just det som är tjusningen med Kröjf, hans sätt att skriva på är ju typ motsvarigheten till Barcas vackra spel! Sen får man ju i princip en svenskalektion gratis, kan aldrig skada eller? :D
Barcelona Messi = GOAT
2015-05-01 00:48
Kröjf Haha har märkt nu på dina senaste inlägg att du använder väldigt avancerad svenska. Vet inte om du är så som person också men blir lite jobbigt när du ska välja de ord som är mest okända. T.ex. Polemik?! Dude! Trodde det var Barca forum inte nobelpriset i litteratur som delades ut. Aja, vet inte om jag är enda som lagt märke till detta men hyser inge agg mot dig. Vi är efter allt Culés och ska stötta varandra oavsett. Fortsätt skriva här och skriv så fint du vill. Bara en tanke som slog mig :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-05-01 00:19
Chrisicito Må du aldrig mogna med åldersstrecket , utan förbli som ett barn på julafton den dag du fyller 30. Det är på tok för tidigt att blåsa ut ljusen redan då. Så fortsätt brinna för Barca som en outsläcklig Valborgsmässobrasa året runt. Överlåt krisen åt Cristiano.
Barcelona koeman92
2015-04-30 23:59
@Mr. Dashir:


Vem tror du att du lurar?
Barcelona Kröjf
2015-04-30 23:46
Mr. Dashir Har inget att invända mot din replik angående fotbollens mest prestigefyllda, men med tiden alltmer devalverade individuella utmärkelse. Tvärtom så tror jag mig instämma helt och fullt i den uppfattning du ger uttryck för. Tycker för övrigt att dina tidigare inlägg som exempelvis det om Thiago Alcántara, varit ypperliga exempel på hur man utan att hänfalla till provokativ polemik, ändå kan förmå att relativt starkt ifrågasätta och i bästa fall balansera utbredda tillika väletablerade uppfattningar härinne. Men vem är väl jag att recensera dig?
Barcelona Chrisicito
2015-04-30 23:14
@Kröjf:Hahaha sköön :D

Jag kan ju säga att jag blev riktigt arg när han skrev helt onödigt dumma sms när Tyskland slog Argentina i finalen. Jag ville så extremt gärna att Messi skulle få sitt VM guld. Men gratulerade ändå min vän till guldet. Nu var han nog onykter men hans sms var inte klanderfria om man säger så. Jag var rasande kan jag berätta.

Nä fotboll kan väcka upp känslor, endel som inte är så bra helt enkelt. Men man kan ju försöka kontrollera sig bättre, och tror väl att jag åtminstone är bättre än jag var tidigare i livet(förhoppningsvis i alla fall). Ska ändå fylla 30 i år, så då bör man ju bete sig mer moget än när man var tonåring :D

Jag ser fram emot Bayern nu:)

Visca Barca!
Barcelona Leo y Cesc
2015-04-30 22:51
@barcastuff: Raul (ex-Real Madrid): "Best player I played against? I will have to say Messi. He makes the impossible look easy. He's amazing." [si]

Måste svida när en utav Real Madrids största spelare säger sanningen.
Barcelona Davids3
2015-04-30 22:50
@Mdawg:


Du har nog rätt. Man blir lurad när han tar upp händerna sådär, vilket spelare brukar göra reflexmässigt för att visa att man inte har rört bollen när de är offside.
Han är helt otrolig!
Barcelona Mr. Dashir
2015-04-30 22:45
Hahaha är ju ändå roligt att Ronaldo fått smaka på egen medicin av Nani
Barcelona Mr. Dashir
2015-04-30 22:37
Kröjf

Kan ju ses som ett resultat av de förändrade röstningsreglerna av dessa utmärkelser. Tror Messi hade vunnit minst en av de två senaste åren om priset delats ut av experter istället för nuvarande regler.

Trovärdigheten för dessa priser lär ju aldrig vara den samma efter att David Liuz lyckades hamna som försvarare i världslaget, de hade ju aldrg hänt om det hade röstats av enbart experter.

Jag tror helt ärligt att många förbundskaptener och lagkaptener inte orkar bry sig så mkt när det röstar, så möjligheten för Ronaldo och hans entourage att påverka resultatet är ju alldeles för stor.
Barcelona the cameroonians
2015-04-30 22:29
@Blade:


AS
Barcelona Blade
2015-04-30 22:24
@Baha - Tres Amigos:

Källa på det?
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-04-30 22:13
Raúl: “I had the opportunity of playing with Zidane, Ronaldo, Beckham, Figo, CR7… But Messi is the best. He makes everything look easy.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-04-30 22:11
the cameroonians

måste va media attacker som vanligt haha. men jag blir inte förvånad för barca styrs av bönder i dagsläget...snart ska dom trippla sergi robertos lön oxå
Barcelona the cameroonians
2015-04-30 22:00
OMG. Cadena SER rapporterar om att Barto & CO vill förnya Neymars kontrakt igen

Snacka om att de slickar sin älsklingspojke i röven och sätter honom på samma nivå som Messi (med förnyat kontrakt varje år).
Vad har brassen bevisat som gör att han är värd ÄNNU mer pengar???

Eller är det ännu ett hemligt kontrakt i transfern som redan kostat klubben €150 miljoner?

"skakar på huvudet"
Barcelona Canaletes
2015-04-30 21:52
Sevilla nöjda med Valencias poängtapp. Nu är man med lika många poäng (69) och ska vara toktaggad mot Madrid. CL-platsen på spel.
Barcelona Gabriel
2015-04-30 21:49
Spelar Valencia som idag mot Madrid så tar dom aldrig poäng mot dom!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: