/spanien/barcelona/forum/391.aspx/spanien/barcelona/forum/391.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Stranne
2018-03-18 20:08
Villarreal 1-1. Håll detta nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-03-18 20:00
Barcelonistas Bara ren nyfikenhet, hur gammal är du? Ibland känns de du inte tar in info alls. Alla måste inte tycka som du de måste du fatta. Alla har sina åsikter och en sak måste du bli bättre de är, ha respekt för folks åsikter. Vi är alla olika och man tycker oftast inte likadant så du vet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-18 19:36
Haha herregud. I’m out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-03-18 19:34
Barcelonistas Du har din åsikt o de är helt ok. Jag ändrar aldrig min åsikt. Denna säsongen har Valverde haft tur de kan man inte förneka även om man älskar Barca. Nästa säsongen kommer både Barca o Real bli drabbade pga VAR systemet då möter vi ett annat problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-18 19:29
Beast Puyol - men du säger ju att det beror på tur. Du ändrar åsikt varje min..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blårö
2018-03-18 19:28
Varför, VARFÖR fick inte Alena spela när vi leder med 2-0... han är ju säkrare kort än både Vidal och gomes tillsammans... skönt med vinst, förstår att matchen inte skulle bli ögongodis men för f*n in med de yngre om du tar med dom i truppen så dom får lite hopp om livet!
Barcelona Beast Puyol
2018-03-18 19:25
Våra 4 senaste matcher: 8 mål. 0 insläppta. De där har Valverde jobbat för och han ska ha cred för det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-03-18 19:20
Barcelonistas Om jag får lägga min åsikt så skulle jag nog säga såhär, ja Valverde har haft lite tur på sin sida när de gäller matcher där vi har haft lite motgång men ändå vunnit. Typ Getafe borta bara en av dem. Jag tror såhär, Valverde är nödlösning just nu när de gäller att träna Barca. Jag är säker på att Xavi kommer bli nästa man till att träna Barca. Jag ska göra det klart för alla här inne. Jag hatar inte Valverde utan hans spelstil passar inte Barca eftersom Barca som lag är offensiv. Visst ogillar jag Valverde men han har gjort sitt jobb på ett sätt som jag inte trodde på efter kollapsen mot Real i Augusti. Så all Eloge till Valverde som försöker få laget att försvara bättre. Men sen när det kommer till den offensiva biten är vi inte där än.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-03-18 19:19
Herregud ni är fan komedi här inne. Vi spelade precis CL och hade sjukt hög intensitet första halvlek idag . Tro fan att spelarna är lite slitna och passar på att gå ner i tempo andra halvlek men ändå kontrollera matchen genom att inte släppa till något bakåt. Take a chillpill , detta var nödvändigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-03-18 19:14
Verkar som att appen tog bort inlägget. Soko
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-18 19:12
Beast Puyol - du har fortfarande inte svarat på min fråga?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-03-18 19:04
Soko
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-03-18 19:03
[QUOTE=Fuerza]Återigen gör vi betydligt färre fouls men får lika många gula kort. Barca: 7 fouls - 2 gula kort Bilbao: 14 fouls - 2 gula kort Äckligt. [/QUOTE] Fast våra gula var meningslösa snackkort. Upp till spelarna att undvika det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2018-03-18 19:03
I Valverdes försvar så har han inte fått chansen att värva spelare som passar hans idéer men istället fått trolla fram något med det spelar material som fanns. Jag säger inte att det är dåliga spelare han har att göra med, men att det är spelare som antingen förra tränaren samt sportchefen har hämtar in. Förutom de spelare som är ordinarie har han ett gäng spelare som inte har någonting alls att bidra med i en klubb som Barca, Aleix Vidal samt Digne är bra exempel. Som jag sagt tidigare så tycker jag att man ska ge Valverde en säsong till innan man dömer ut honom för sitt sätt att få spelet att se ut. Vi är trotts allt obesegrade i ligan samt konkurrerar om alla andra titlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-18 18:58
”SPELET. Vi har under säsongen nästan varje match en bra halvlek som är bra. Visst de kan se ut som att vi kontrollerar men lag som vi möter är sjukt ineffektiva därav har vi hållt nollan” Du skriver ju att anledningen till att vi hållit nollan i våra matcher beror på att motståndarna varit ineffektiva? Så en hel säsongs av hållna nollor beror på tur. Ok tack då vet jag det........................
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2018-03-18 18:58
Återigen gör vi betydligt färre fouls men får lika många gula kort.

Barca: 7 fouls - 2 gula kort
Bilbao: 14 fouls - 2 gula kort

Äckligt.
Barcelona Beast Puyol
2018-03-18 18:55
Barcelonistas Tur eller otur. Bra lag har tur. I år har vi varit vassa framför mål ibland har man tur och ibland missar domarna viktiga detaljer som avgör matcher. Skulle snarare säga Messi som räddar Valverde i många matcher. Sen räddade Messi även Pep och Lucho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-18 18:48
Varför vinner vi våra matcher varför är vi obesegrade i ligan med 10 matcher kvar att spela. Är det för att vi har ett jävla stabilt försvarspel eller för att vi haft tur och att motståndarna missat sina chanser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-18 18:47
Beast Puyol - du svarade inte på min fråga. Menar du att Valverde haft tur med sitt spelsätt i snart en hel säsong?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
2018-03-18 18:44
Beast Puyol Jag håller med dig i vad du skriver förutom att jag gillar mister men inte hans "kontroll" fotboll. Jag tror faktiskt vi kommer få se en annan roligare fotboll nästa säsong. Han har en sån j*vla press på sig så han tar det säkra före det osäkra. Det har varit svårt att acceptera 4-4-2 men vad f*an det funkar:) Jag väljer att förbise våra brister och supporta detta lag. Visca Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-03-18 18:42
Barcelonistas De är inget fel de jag skrev utan ren sanning. Du väljer att blunda men lagen vi möter är långt ifrån effektiva framför mål. Jag ber dig kolla på repriser då inser du vad jag menar. Vi är så effektiva denna säsongen vilket är bra. Chelsea hade 4 stolpar mot oss över 2 matcher de är sjukt oflyt och fotboll handlar om marginaler.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-03-18 18:39
@Beast Puyol Missade du första halvlek? Vi spelade propagandafotboll, kunde stått 5-0 i halvlek. I andra halvlek gick vi ner i tempo för att inte slita ut spelarna i onödan. Idag och de senaste matcherna så startar Valverde med flera offensiva spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-18 18:38
Beast Puyol - ”Visst de kan se ut som att vi kontrollerar men lag som vi möter är sjukt ineffektiva därav har vi hållt nollan” Det där påståendet är bara så fel. Menar du att vi haft tur i snart 1 säsong med att motståndarna missat sina chanser? Chelsea skapade mycket chanser men om du kollar vad för chanser det var så var det mest distansskott. Och majoriteten av dom ska en målvakt ta om det inte är en jätte strut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-03-18 18:34
Valverde må ha satt Barca i bra läge i ligan men ingen gillar de vi ser. Fansen gillar inte de här, vi spelar skit dåligt. Vi vet att vi aldrig kommer få se samma spel så som vi fick under Pep. Men kom igen vi är FC Barcelona vi måste kunna ge folket lite mer fotboll o show. Visst vi leder ligan vilket var målet inför säsongen men spelet är under Valverde är långt ifrån godkänd. 2 saker som Valverde har gjort bra: Försvaret är bättre. Vi spelar rakt. De dåliga: SPELET. Vi har under säsongen nästan varje match en bra halvlek som är bra. Visst de kan se ut som att vi kontrollerar men lag som vi möter är sjukt ineffektiva därav har vi hållt nollan. Nu får jag skit för jag tycker annorlunda här inne. Ska dock tillägga att jag ogillar Valverde grovt. För mig är spelet de viktigaste än själva poängen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-03-18 18:30
Det handlar inte om att inte kunde kontrollera matchen , att Busquets inte fanns med eller något sånt för vi gjorde ju dröm halvlek utan Busquets som ingen ens saknade och med Rakitic och Paulinho på plan!! . För hur kunde vi göra en sån första om ni nu hävdar Busquets frånvaro som anledning?! Vi hade en stabil 2-0 ledning och alla slutade spela helt enkelt inkl Messi som man trodde bytes ut i halvtid.  Normalt är det svårt att göra två bra halvlekar även om man önskade lite bättre andra.  Vi är inte Liverpool som kör från minut 1 till 90 i samma tempo oavsett resultat.  Detta är inget nytt med Barca då vi aldrig gör  en hel match briljant.  Ofta börjar vi sämre första och bra andra och idag var det helt tvärtom. 

3 poäng var viktigaste och inga skador.  Nu är det två veckor vila från lag fotboll och jag önskar våra landslagsmän all lycka så de kommer tillbaka skadefria. 

Nästa match är borta mot Sevilla . 

Barcelona El FenómenoR9
2018-03-18 18:24
Bra match av de jag såg. Speciellt första halvlek. Andra halvek går vi ner i tempo och "vilar" känns det som, men det har vi gjort typ hela säsongen så det är bara att acceptera de! Ingen här inne kan ändra på de. Det funkar också! :) Är det nu vi börjar växla upp för anslutningen? Vilken j*vla säsong vi håller på att göra! Bort med all negativitet, vi måste sammla oss och supporta detta lag. Tänk positivt så kommer det här bli magiskt. Mot trippeln! Visca Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-03-18 18:21
The cameroonians

Nej jag köper inte att vi inte kan kontrollera en match för att vi har Rakitic och Coutinho. Kolla bara vad Sarri gör med ett sämre mittfält i Napoli. Vi hade väl även Busquets och Iniesta på plan mot Atletico och Chelsea och då såg det ut precis som idag.

Det handlar snarare om taktiska direktiv från Valverde om att vi ska ligga lågt och inte släppa till några ytor. Sen finns det ju vissa som säger att 4-4-2 är problemet men Valverde ändrade ju till ett 4-3-3 med Messi som falsk nia och det blev ändå ingen skillnad spelmässigt.
Barcelona Kröjjff
2018-03-18 18:20
Det är svårt med styrseln i skriverierna härinne. Hur många ggr har vi inte läst att Barca tar det lugnt i första, för att sedan köra över motståndet i andra. Men nu är den rådande "sanningen" den omvända med "dessa sovande 2:a halvlekar". Ingen styrsel.
Barcelona the cameroonians
2018-03-18 18:13
[QUOTE=Barcelonistas]theCameroonians - handlar inte om vilket mittfält vi spelar med. Även med Busi på mittfältet så har laget gått från ett högt tempo till ett lågt. Detta handlar om något annat. [/QUOTE] Taktik och placering/val av spelare. Svårt att kontrollera mittfältet med Paulinho i mitten och Iniesta på kanten. Det blir automatiskt mer direkt spel och när intensiteten inte finns där blir det lätt för motståndarna att ta tillbaka boll och komma med fart. Att kontrollera med 4-4-2 är alltid svårt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-03-18 18:11
Valverde är den tråkigaste mest sövande och cyniska tränare Barca någonsin haft. Gäääääääsp!

Hoppas Alena, Riuz, Miranda, Puig och Collado lämnar det sjunkande "mes qu un köplag" och prövar sina vingar i S.Gomez fotspår...

Nää, behåll era Paulinhos, Pacos, Dignes, Vidals,Honglas och Riveras å minimera misstagen fram till era bucklor..eller hosta upp tre nya miljarder under sommar fönstret för att slicka fansens rövar, .själv blir jag bara förbannad och frustrerad.
Vilken jäkla skymf mot Alena denna match.

Nää, det här är inte "mitt" Barca, så behåll det...

Annons: