/spanien/barcelona/forum/391.aspx/spanien/barcelona/forum/391.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Den vise mannen
2017-08-04 16:58
Kan inte släppa siffran 222 miljoner €. Om staplar ett torn med 1 €-mynt så blir det ca 52 mil högt, vilket motsvarar ca 1600 Eiffel-torn staplade på varandra. Sjukt!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2017-08-04 16:57
Så först ställer sig alla bakom Valverde och tänker yes vår försäsong var bra han är den vi behövde. Sen när han väl vill förstärka den lagdelen som enligt mig var svagast (ja, svagare än mittfältet) så klagas det. Att det sägs båda har samma agent....

Valverdes enda chans att träna en toppklubb är just denna. Gör han bra här är han toppklubbs tränare resten av sin karriär, blir det dåligt så går det åt helve*te. Men nej han tänker låt min agent tjäna 2-3 mille euro så vi lever gott.....

Sen en till sak det är faktiskt också ett rykte. Om nu ryktet stämmer så är 26år inte så gammalt. I dagens fotboll så håller spelare längre pga. bättre träning och återhämtning. Alla försvarsgiganter därute är 26+. Kan han bli en flopp? Ja, det kan alla värvningar. Vet vi att han ger oss mer än en oprövad Marlon? Ja. För krisar det där bak igen så är det kört för Marlon. Låt han växa i sin roll. Hämtar de ingen så f*ck it då har han sett tillräckligt av Marlon för att lita på honom.

Men snälla skärpning här tack.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-04 16:55
30 Mille i dagens marknad är pipi popo. Jag fattar inte vad folk klagar på?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiTheLivingLegend
2017-08-04 16:50

Sanna mina ord att Neymar kommer bli grillad i PSG såfort han gör 2-3 dåliga matcher. 20 mål i ligan lär absolut inte räcka för den delen heller.

I den korpen ligan så måste han göra minst 30 för godkänt.

Detta kan va det sista vi såg Neymar dominera toppfotboll.

Blir det ingen Succé i PSG så kommer det va våran ledning som skrattar på väg till banken.
Barcelona Xavi the IV
2017-08-04 16:50
@ Xavi #6:


Man kan inte titta priset längre. Summorna är helt sjuka. Man får bara hoppas att han levererar i närheten av vad han gjorde i socidad.

Barcelona Xavi the IV
2017-08-04 16:48
Hej hej. Läst forumet länge men första inlägget.
Svåra tider.....relativt sett.
Hoppas det här fönstret stänger snarast så man slipper skiten ;)
Men kanske en eller två värvningar till.
Verkar som min favoritvärvning under flera år, Veratti, inte kommer att bli av.
Suck
Barcelona Xavi #6
2017-08-04 16:47
Rambla

Exakt! 32M är ett överpris för en spelare som aldrig kommer ta en startplats och som redan är 26år. Jag hoppas att dom som är för en värvning av Inigo inte är samma personer som vill ha Arda och Gomes sålda. Vad har då dessa tre gemensamt? Jo dom är onödiga och dyra medelmåttor som står i vägen för talangerna i klubben.
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-08-04 16:47
Rambla

Det handlar absolut om valuta för pengarna. Det handlar också om att genomföra en exempelvis försvarsvärvning relativt snabbt och smidigt med tanke på vilket skede av fönstret vi befinner oss i samt det rätt simpla antagandet att förhandlingar om de riktigt stora namnen blir betydligt mer komplicerade. Om vi kan betala utköpsklausulen på drygt 30 miljoner för Inigo Martinez anser jag det vara ett bra köp. Om folk kan nämna en mittback som är mer än marginellt bättre, yngre, kan ligan bättre och går lika smidigt att värva för mindre pengar så hade kanske den värvningen varit bättre men jag vet inte vem det skulle vara.
Barcelona Cúles
2017-08-04 16:42
Lite goda nyheter, sen får vi se hur mycket det stämmer.

Juventus is ready to Negotiate with FC Barcelona for Dybala. [@footmercato] #FCBlive
Barcelona Koeman!!
2017-08-04 16:34
@Loco Lucho:


Vi gör exakt likadant ;)
Barcelona Loco Lucho
2017-08-04 16:31
Värst vad Real forumet ska bry sig om vad vi värvar... har de brist på saker att snacka om kring sin egna klubb?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-04 16:22
Ni fattar ju inte, det handlar inte om att klaga på allting och klagar inte för klagandens skull. För mig handlar det om att få valuta för pengarna, att inte kasta iväg för mycket pengar för något man troligen kan få med likvärdig kvalité men för mindre pengar. Ja eller ännu bättre kvalité för de pengar man nu kastar upp. Fast många här tycks strunta i sånt bara det kommer in nyförvärv, strunt samma vad de kostar. Ok, ni gillar att bli blåsta ekonomiskt av andra, I get it. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-08-04 16:20
Jag gillar Inigo Martinez. En spelare med bra passningsfot, stabil och stark, perfekt ålder och egen produkt i landet och kan ligan.

Förstår inte varför man blir sur över detta.

Kan tilläggas att jag sa flera gånger att vi hade redan 4 mittbackar som jag tyckte var bra men Valverde lånar ut Marlon isåfall?
Barcelona Kröjjff
2017-08-04 16:17
Turerna och tyckandena har varit minst sagt många vad gäller Verratti "senaste" tiden. Tänkte därför återge slutklämmen i en intervju med en spelaragent vid namn Charl Fager som finns publicerad i senaste numret av fotbollsmagasinet Offside. På den sista frågan Fager (som varit involverad i runda tal två hundra internationella övergångar) får och som lyder "Säg att du representerar en spelare som en större klubb rycker i. Spelaren vill dit, ,men hans nuvarande klubb vägrar sälja. Vad gör du?", så svarar han: "Tar en diskussion med spelaren: "Hur mycket är du beredd att slåss för det här?" Man snackar ihop sig och förklarar vad det kan få för följder - både positiva och negativa. Gör man sig svår kan det skada relationen till ens arbetsgivare och tära på spelarens varumärke och renommé. Ta Donnarumma i Milan som ville flytta: han gick ut offentligt, fick skit och har nu tappat i anseende, både bland fansen och inom klubben. Men ibland finns det skäl att offra mycket om belöningen är större på andra sidan. Det viktiga är att spelaren är medveten om riskerna. I varje transferfönster har vi minst en situation där spelarens klubb säger: "Ni kan göra vad ni vill , vi kommer aldrig att sälja". Och i slutänden har man ett kontrakt som måste respekteras, ett kontrakt som man själv varit med och förhandlat fram. Så ja...det är komplext". Vad tycks?
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-08-04 16:14
Blir lite tröttsamt när man ska klaga på precis allting. Det gör att verkliga klagomål får mindre trovärdighet. Inigo Martinez har varit ordinarie i ca 5 säsonger i ett lag som ständigt hamnar på övre halvan, slåss om europaplatser och slår Barca var och varannan månad. Han är 26 år och kan spanska ligan utan och innan. Och han är inte ens tänkt att direkt gå in i elvan, utan värvas för mer bredd och konkurrens. Det är möjligt att han tar en startplats men nu har vifyra mittbackar som faktiskt håller väldigt hög klass. Marlons tid kommer, han bör bli utlånad för speltid. Om några år är Masken borta och det är dags att fasa ut Piqué. Är han då tillräckligt bra kommer han definitivt vara med i truppen och fightas om en plats.
Barcelona Davids3
2017-08-04 16:13
Joan Gaspart: "I’ve seen great players, like [Diego] Maradona and Ronaldo, who were better than Neymar, also leave Barça because other clubs paid their clauses. But they went with dignity, without making so much fuss."
Barcelona Barcelonistas
2017-08-04 16:11
Precis fattar inte hur folk kan gnälla på den här värvningen. Killen kmr inte ens va ordinarie men självklart är det så att vi behöver backups? För det är de en bra värvning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-04 16:09
Inigo Martinez är helt duglig som mittback, väldigt brytsäker, kommer fungera bra som backup för jag antar att Vermaelen blir såld och Mascherano spelar nog sin sista säsong hos oss. Och Marlon blir antagligen utlånad.
Barcelona Rambla~
2017-08-04 16:09
Jarod Ok, Bartra gick väl aldrig att lita på det kan jag hålla med om. Fast han blev nästan misshandlad av Lucho kan jag tycka, fick inte många chanser och speciellt inte någon kontinuitet. Sanningen är väl annars att Bartra gör sig bättre i en lite mindre klubb där man får fler chanser trots mindre bra insatser. Svara på detta iaf. Är Iñigo en 24m bättre spelare än Bartra? Min gissning är att även han gör sig bäst i en klubb strax under toppskiktet. Framtiden får utvisa vilket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana són els colors!
2017-08-04 16:07
Xavi #6 Varför Bartra och Nacho har gått före honom i landslaget kan bara stavas Barca och Real och inget annat egentligen, tycker att han är definitivt bättre än Bartra iallafall och mer erfaren utav ligan. Att Bartra såldes för 8m kan bara skyllas på ledningens inkompetens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-04 16:06
Handlar ju inte bara om vad vi vill ha utan man måste ibland värva det tränare vill ha även om det är en sån där Marlboro värvning. Det är trots allt Valverde som ska bygga sitt lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-04 16:03
Frankly, I don’t rate Iñigo and Lemos should’ve been the centre back to sign if Barça is to spend €30m+. Bad start of the 222m splurge. Hm, hade man kunnat få Lemos för ungefär samma summa? Det är kanske inte alltid bästa att lyssna på tränaren? Fast när man har en sportchef med en svag ställning i klubben kan man nog inte räkna med annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-04 16:01
@ Xavi #6:


Med den logiken så är Pepe Reina bättre än Victor Valdes i och med att han har fler landskamper än honom.
Barcelona Rambla~
2017-08-04 15:59
Neymar says: "God helped me make my decision." To which Messi replies: "Well, I tried. But you clearly weren't listening properly." He he, nice one. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-08-04 15:58
Fan vad vi ska låna ut spelare då sälj för fan spelar också , vermaleen (stavning) Douglas och Arda , Gomez måste bli av med dött kött .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-04 15:54
Valverde and Inigo have the same agents. Here we go. Jag börjar skönja ett mönster. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2017-08-04 15:54
Blaugrana Hur många landskamper har denne Inigo för spanska landslaget? Att Nacho och Barta går före honom säger väl det mesta. Vi sålde Bartra för 8M att då köpa en sämre försvarare för 32M är fan inget fynd. Finns klart bättre och mer intressantare försvarare i marknaden som Davinson Sanchez och Lemos.Yerry mina är väl klar för Barca? Sen har vi ju en del bra försvarare i La masia som kommer att kriga om en plats i A laget.
Barcelona Koeman!!
2017-08-04 15:51
@ Xavi #6:


Bättre än Bartra är han.
Barcelona Vampíro
2017-08-04 15:44
Valverde är definitionen av average.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2017-08-04 15:43
Det hade varit underbart ifall folk att kunnat sitta ned i stolarna varje gång det slängs ut ett rykte kring någon spelare vi är intresserade av. Blir extremt tröttsamt att höra domedagsprofetior kring klubbens framtid endast för att en spansk nyhetskälla (i detta fall en extremt otrovärdig sådan) kopplar oss samman till en spelare. Låt oss istället bedöma transferfönstret och truppen i sin helhet 1:a september.
Annons: