/spanien/barcelona/forum/390.aspx/spanien/barcelona/forum/390.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xavi #6
2018-09-28 12:46
Reports coming in that Umtiti might be injured for months due to a heavy injury in his knee. [as]
Barcelona Davids3
2018-09-28 12:25
Angående loggan, är det bara jag som tycker den är snyggare än den äldre?

Av principiella skäl tycker jag dock inte om bytet, det är liksom inte nödvändigt, den var inte direkt ful.

Kan syftet vara att man vill öka tröjförsäljningen? Man vill ju ha den nya loggan på sin tröja.
Barcelona Meneysuarez91011
2018-09-28 12:20
Wenger? Har ni tappat det helt?! Har fan hellre kvar nuvarande dumstrut...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-28 12:18
Precis som skribenten nedan skriver. Wenger är vår räddning. Låt det ske. #WengerIn
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-09-28 12:14
På riktigt mitt tips till alla talanger tagga medans ni kan. Gör inte sampers misstag. Stackars sampers hans tabbe va att vara lojal. Och kolla vad han fick tillbaka. Barca räddning heter tyvärr Wenger.
Barcelona S.Eto'o
2018-09-28 11:47
Miranda not training with the first team today is surprising. Valverde said he counted on him in these three games (Girona, Leganés and Athletic Bilbao). It’s unlikely he will be called for tomorrow’s game. [@albert_roge] Spanska u19 laget kallade upp Miranda för några träningssesioner (hans första i u19 laget) fast klubben och Valverde sa att han behövdes i A laget kommande veckan. Vad händer då? Han blir inte uttagen till truppen medans Vermaelen får spela vänsterback. Ibland undrar jag hur bra Barcelona är på att övertyga våra talanger att stanna. Visst är jag glad att de stannar men helt ärligt ingen B lagspelare har fått etablera sig i Barcelona sens 2011 (Roberto?). Mitt tips till Miranda och Alena skulle vara att sticka såsom de andra har gjort innan det blir försent och ni havererar i klubbar såsom Alaves osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arthur Melon
2018-09-28 11:43
Mittfältare som passar Barcelonas gamla spelstil kategori omöjliga att köpa: Isco, Pjanic, Thiago, Veratti, De Bruyne. Spelare med potential: Arthur, De Jong, Paqueta, Fornals, Weigl. Egna akademin: Pablo ’Gavi’ Paez, Xavi Simons, Adrià Capdevila, Jandro Orellana, Lucas De Vega.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelona10Messi
2018-09-28 11:36
@Damon2022:

Pajas. Bara lämna. Ingen tar dig seriöst. Om inte vi på forumet gör, va fan tror du Messi, Suarez, Pique gör.. Du har ingenting att göra i Barcelona.
Barcelona Damon2022
2018-09-28 11:24
blir de 2.0 mourinho situation, eller kommer laget vakna till nu: Även såg schemat de inget vi inte ska kunna klara av. Totteham borta sen 4 dagar efter Valencia borta sen 2 veckor efter sevilla hemma, 4 dagar senare inter hemma, 4 dagar senare real hemma, Tycker schemat är okej. Hellre möter man sevilla 2 veckor efter och speciellt hemma plan nu när dem är i form, Valenca verkar ha dippat formen bättre möta dem borta.
Barcelona Damon2022
2018-09-28 11:22
Before the start of the training today, Valverde gave his players a direct and Harsh speech.
He blamed the players for too much relaxation and lack of attitude against Leganés. He is confident that the team will overcome the current situation.
"Kaptenen"
2018-09-28 11:05
Kröjjffar'n Ja, jag måste erkänna att jag gillade din höjdhoppar liknelse. Mitt i prick eller vi kanske ska använda termen "Bull's eye" så vi blir lika "globala" som Mr president Barto himself om vi nu ska kunna sälja vår slogan internationellt.. Men visst är det så att RIKTIGA talanger såsom Miranda, Puig och Alena måste få chansen att snöra på sig sina Copa mundials och fibbla runt med halvtaskiga väggpass med lirare som Messi eller i värsta fall Rakitic...Och, då menar jag inte i en miljö som innebär att man endast går runt i en orange-overall och plockar upp roadkills och skjuter med lösplugg under nån uppvisningsturnering eller under nån form av halvtaskig "spela-med-fallskärm" träningsmatch. Nää, ut på slagfältet med talangerna. Dom ska få chansen att känna krutröken bränna i näsborrarna med sina skarpladdade Benny-Guldfot dojor på fötterna. Ja, och förhoppningsvis så "leder" dom dubbel-knutna skorna juniserna i rätt riktning. Själv så lever jag efter Robert Duvalls visdomens ord från Apocalypse now! Ja, ni vet: :I love the smell of a La Masia kid in the morning". Tyvärr så replikerar ju både Mr President och Mister himself med ett annat klassiskt film citat "Frankly my dear, I don't give a damn" Yepp, taget direkt från Gone with the wind....Ja, presic som vår moral och vårt motto och betydelsen av "Mes Que Un Club" ...... Ja, Keyser Söze is in the house....aka Verbal Kint i form av Barto runt styrelsebordet...... Edit: Vi torskade alltså mot jumbon Leganes med ett par Barca-B rejects på plan samtidigt(?) nån gång under matchen? Ja, Gumbau och Tarin.. Jo, tyvärr så blåser det medvind för odören i konspirationens tecken när vi endast lyckats skrapa ihop ett stackars F i fotbolls-matte-betyg då vi tyvärr under miserabla prestationer endast kunnat summera ihop en sketen poäng mot två lag som vi borde kunnat subrtaherat bort och dividerat iväg helt utan att behöva ta fram miniräknaren. Så, nog är "Something is rotten in Denmark" klyschan befogad? För det stinker ju all over...
Barcelona Den vise mannen
2018-09-28 10:52
För att nå det sista steget från att vara lovande till ta en ordinarie tröja är ju väldigt mkt upp till tränaren. Man måste ge han förtroende, ge han regelbunden speltid & föra en dialog. De bitarna är ju grundläggande. När man väl ge spelaren speltid så måste han ju oxå få rätt förutsättningar i en ”trygg miljö”. Det går ju inte sätta in spelaren i tex ett helt nykomponerat mittfält där de övriga spelarna också är ”nya”. Det är ju bara att ta vilken arbetsplats som helst. Om det är massa praos eller nyanställda så lirar det företaget inte så bra ihop, iallafall rent initialt. Om man ser på vår försäsong där Rafinha såg riktigt bra och stark ut. Var vår kanske bästa spelare under den delen. Sen börjar tävlingsmatcherna, vips bort från start 11:an för att sedan senare hamna på läktaren. Det är ju ren psykisk misshandel av Valverde. Det är jättesvårt att bygga upp ett förtroende men det är jättelätt att förstöra ett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-28 09:33
Kröjjfarn Mo money mo money, samt cementera sin egna namn klubbens i historia. Blir ju inte förvånad ifall det dyker upp en barto staty i Kim jong uns anda utanför nou camp/Qatar stadium/mcdonals arena eller vad fan den kommer heta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-09-28 09:26
@Rivaldo=Gud:

Rakitic, Dembele och Pogba är alla bra spelare. Zlatan är också en bra spelare, eller var. Problemet är att de inte passar in i Barcelonas spelstil som kräver en viss typ av spelare, och tränare för den delen. Gomes och Vidal är också spelare som inte passar in, som dessutom är dåliga på köpet.
Barcelona Kröjjffar´n
2018-09-28 09:11
@Rivaldo=Gud:
Puig kommer alltså att få en plats i truppen så småningon? D v s OM han fortsätter utvecklas? Men hur utvecklas en spelare om han inte får ta nästa steg och tillåts misslyckas emellanåt?. Ta vilken höjdhoppartalang i världen som helst och låt honom hoppa på en och samma höjd som han visat sig klara och jag kan lova att han inte kommer utvecklas. Nej höj ribban och tilllåt honon riva tills dess han klarar höjden och tar sig över den psykiska spärren som hindrar hans fortsatta utveckling..
Barcelona Kröjjffar´n
2018-09-28 08:41
@ || #5 sergiobusquets:
En krona på verket och allt är klappat klart för en karbonkopia av allas vår rival Real Madrids kännemärke, sett till vad det står för. "För FCB i tiden". Vinster betyder allt. Mammon är inte fy skam.Vi har kommit att bli mer än en klubb. Ett multinationellt bolag. Och den som inte förstår vikten av att hänga med i utvecklingen, kan väl hålla sig till olyckskorparna som är kloka nog att fortsatta kraxa när det visar sig vara fara på färde.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-09-27 23:31
@MessiyoyO 10:Real Madrid har redan kört ett sånt projekt. Zidane y Pavones. Med ett högst blandat resultat.

Det blev inte lyckat just pga Det faktum att dom. Då inte hade spelare i dom egna leden som va tillräckligt bra nog att ta det sista steget att bli världsspelare. Vi borde kolla på varför La masia har stagnerat på senare år snarare än att trycka in medelmåttor i truppen. För vi ger spelare chansen. Det är. Bara det att tränarna inte sett någon talang i dom efter att ha examinerat dom noga. Piug är den första slangen på väldigt länge som ser ut att ha riktig potential.. Och du kan bara vänta Och han lär ta plats i truppen nästa säsong om. Han fortsätter utvecklas.

Jag är helt för. Idén att investera i världsstjärnor blandat med spelare från egna leden. Och jag är också för att vi behåller truppselare från egna leden framför. Inköpta. Som Rafinha framför Gomes ochMunir före Alcaser etc. Men Det måste finnas någon realism bakom Det hela. Vi ska behålla år plats på världstoppen och för att göra det kommer vi investera där det behövs.

Det dom behövs är att det tas en ordentlig titt på la masia och varför vi inte får fram samma. Kvalitet på spelarna därifrån som vi fick förut.
Barcelona MessiyoyO 10
2018-09-27 23:10
Rivaldo=Gud Läs mitt inlägg igen. Skrev La Masia kombinerat med stjärnor. Tror fan att vi hade kunnat ha spelare som Alena, Rafinha, Miranda och senare även Riqui som en viktig del i vårt A-lag. Det produceras spelare på löpande band men hur fan ska dem kunna få visa upp sig när dem hamnar i ingenmansland, alltså mellan A-lag och B-lag för att sedan försvinna till någon mindre klubb som inte ens vill betala en skit summa. Alla lag köper, fine. Dock har vi hamnat långt ifrån det som vi kallade för vårt DNA för ett antal år sedan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2018-09-27 22:55
Busken förtjänar mer om man nu ska prata om vem som förtjänar vad. Han är en ovärderlig spelare som kommer att lämna ett stort tomrum när han lägger skorna på hyllan. Alla spelare på hans position ser honom som största inspirationskälla. Punkt.
Postat via SvenskaFans-appen
"Kaptenen"
2018-09-27 22:47
@DizzLow:
Själv är jag supernöjd med att "Busken" (troligtvis) avslutar sin karriär där den började. Och JA! Han är enligt undertecknad värd varenda cent han fick i löneförhöjning...! Att man fortfarande ska behöva "försvara" liraren under år 2018 är för mig en gåta. Så, riddel me this och riddel me that..men hiva upp en mer clever mittfältare än Busken på sin position i det lir ni vill att vårt kära Barca ska trianglar sig fram med??
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-09-27 22:33
@MessiyoyO 10:
Vilka av våra la masia produkter dom Senaste 10 åren hade platsat i dagens barca ens? Adama Traore, kämpar i sin skit klubb England, grimaldo hade aldrig petat Alba och Montoya, Rafinha Samper, Sandro, Rafinha, Delofeu, Munir etc vi gett tillräckligt med chanser. Ingen av dom Blev något. Vårat enda misstag va att vi släppte Thiago. Men alla klubbar gör misstag. Det är dags folk här inne slutar drömma. Vi konkurrerar om att vara världens bästa klubb. Vi är ingen fara klubb likt Ajax. Ibland har vi turen att producera fantastiskatalanger. Ibland blir det torka som nu. Det händer alla klubbar i deras talang utveckling. Finns ingen klubb som producerar världsstjärnor på löpande band. Mindre klubbar kan producera stjärnor som. Duger för nivån dom befinner sig på. Men här måste det vara absolut världsklass annars håller det inte.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-09-27 22:20
@Erik Satie:Rakitic(en spelare som bara säsongen innan vi värva honom fick sitt genombrott för alla la liga fans) och Dembele (en super talang som inte slagit igenom riktigt än) "affisch värvningar" gå. Vad pratar du om ens?.Både Dembele och Rakitic va chansningar som gått hem Pogba är en superstjärna ala Neymar, Coutinho eller Suarez


Du kanske älskar värvningar som Gomes, Alcaser, Vidal Och värvningar av den typen. Men personligen vill jag se värvningar som gör skillnad. Pogba är en av världens 5 bästa mittfältare och han är mer än välkommen
Barcelona Blaugrana91
2018-09-27 21:38
*röstas ner
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2018-09-27 21:36
Lednigen ska ha en eloge för sitt nytänkande! Ser inget fel i att modernisera klubben, jag menar att det är nödvändigt för hålla sig kvar på toppen. Däremot är jag inte nöjd med resultatet av nya loggan, jag hoppas att det röstas ned av medlemmarna och att man kommer tillbaka med ett bättre resultat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2018-09-27 20:58
Lion24 ”Mer åt Madrid hållet” Tänk tillbaka ett antal år, jämför våra värvningar med Madrid. Vi har blivit värre än dem när det kommer till att spendera på affisch-namn. Real har värvat spelare som Kroos, Isco och Modric till summor som vi bara kan drömma om. Det var faktiskt ganska länge sen som Madrid hade sin era där dem värvade allt och alla. Förstår vad du menar men det där stämmer inte längre. Neymar, Dembele och Coutinho. Pogba ryktas hit... gillar inte vad vi har blivit och det är just det där, Madrid. Det är oroväckande att ledningen tror att vi kan värva oss till att bli överlägset bäst igen, det funkar inte. Der krävs en mix. En mix som består av La Masia spelare och ett antal stjärnor. Det krävs även en kompetent tränare som kan se till att integrera folk från ungdomsleden för att det är faktiskt där vi har grunden till det Barca vi känner igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-09-27 20:55
I fotbollen är det små marginaler beroende på vilken position du spelar. Pique 2(,5) invuella misstag blir ödestigert för laget. Utöver det är han klart bästa förvarare i båda matcherna och en av våra bästa i laget. 1-1 målet mot Girona och 2-1 målet mot Leganes ska ju självklart inte få hända. Men tänk så många misstag vi gör helst i dessa matcher, från t o m Messi utan att det händer något, Pique två stycken och det blir ödestigert. Problemet mycket med Pique är att han spelar med små marginaler, vill i alla lägen spela sig ur situationer i stället för att rensa. Det visar också båda målen. För min del är det just det som är Barca, vi ska inte ha mittbackar som aldrig riskerar något och rensar upp bollen på läktan, istället för att lösa problem. Sedan har han en vinnar attityd och klubb känsla, som är unik i laget. Sedan ser jag två problem just nu i laget. Vi spelar den här säsongen med en mer offensiv uppställning 4-3-3 och en offensiv svängd innermittfält. Det är bra tycker jag. Men vi klarar inte det riktigt ännu. Det första är att balansspelaren(Busquets, Rakitic eller Arthur)har väldigt svårt i omställningarna att hinna med och hjälpa försvaret. Det andra är att vi saknar en snabb kreativ högerinnermittfältare. Samtliga matcher spelar vi mot lag, som backar och spelar med en 5-4-1 uppställning, som är väldigt svårt att spela igenom. Då håller det inte att spela som vi gjort med ett innermittfält med antingen (Busquets och Rakitic) eller (Busquets och Arthur) eller (Rakitic och Arthur) eller (Busquets och Roberto) eller (Rakitic och Roberto) eller (Arthur och Roberto). Altså Busquets, Rakitic, Arthur och Roberto(även högerback tyvärr) ska enbart spela och konkurrera om den enda platsen som balansspelare. Vi måste ha två offensivt snabba och rörliga innermittfältare som kan hota motståndarna och skapa målchanser.
Barcelona the cameroonians
2018-09-27 20:54
Att ändra på klubbmärket och påpassligt lägga ut infon dagen efter en katastrofal prestation ligger i linje med hur den här ledningen arbetar. Skeptikern i mig konspirerar i att detta är ytterligare ett led i målet att totalt sälja ut klubben till högstbjudande. Först var det tröjan. På detta Més que un club. Sen var det medlemmarnas årskortsplatser. Snart är det Camp Nou. Och till sist sätter de väl Google på klubbmärket. För Bartomeu har bara sina €1000 miljoner i omsättning på hjärnan. Inget annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-09-27 20:25
Pogbas eventuella tillträde till klubben kommer få mig att sluta mitt supporterskap. Pogba är en bra spelare, men återigen är det fel fokus. Ett desperat affischnamn som dembele var, som Rakitic var. Dessa spelare passar inte in i laget. Herregud Barcelonas värvningsstrategi är värre än Real Madrids under galactico-eran.
Barcelona Katalano
2018-09-27 20:12
@Andresito:
Tack, Ingen jättestor förändring. Känns som att ledningen bara vill lämna spår efter sig när de är färdiga och därför försöker göra små förändringar för att lättare få igenom ändringen. Jag gillar inte att de tar bort FCB i mitten av klubbmärket. Dessutom tycker jag att det ser blockigt och fel ut med endast 2 röda ränder bakom bollen. På toppen tänkte jag först att jag inte har någon direkt åsikt om att de gör raka linjer istället för att följa ramen, men jag har ändrat mig. Dessa linjer är också en anledning till att det ser blockigt ut. Attans då, jag gillade inte en enda av ändringarna...
Barcelona Andresito
2018-09-27 20:04
Nya loggan i länktips. Kom ihåg att inget är fastställt, det krävs ett godkännande från klubbens medlemmar.
Annons: