/spanien/barcelona/forum/387.aspx/spanien/barcelona/forum/387.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Infinit8Don
2018-07-23 13:19
Nu snackas det om att vi inte kommer erbjuda mer än 35m för Willian. Såja. Det är rimligt. Om det nu stämmer. Förhoppningvis nekar Chelsea det och vi kan skita i honom o gå vidare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-23 13:12
Känns skumt om inga svenska kanaler kommer sända varken la liga eller serie a kommande säsong. Alltså ingen Messi eller Ronaldo på svensk tv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-07-23 12:36
"The English transfer market appears to be easy but it isn't. Some players have been identified but others must arrive sooner. Richarlison and Digne? We're interested in them and hope they can reinforce our squad. We'll see what happens in the next few days," said Silva in the mixed zone. Everton and Barcelona have been in contact throughout the summer and Silva will be hoping that an agreement is reached soon so he can begin work with his new squad. Barça are asking for €16m but Everton feel €10m is a fair price for someone who didn't play too often at the Camp Nou last season. Förstår ingenting. Enligt rapporter vill Everton buda runt 22 miljoner euro men enligt sport vill Everton buda 10 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-07-23 12:03
[QUOTE=|| #5 sergiobusquets]Hade varit win win win för alla 3 parter, thiago hade varit i sjukstugan non stop och Arthur hade fått chansen och tagit den! [/QUOTE] Jo... Men en frisk Thiago i Barca tillsammans med en Arthur och eventuellt en Coutinho som alternativ till mittfältet, där har vi kreativitet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-23 11:49
Hade varit win win win för alla 3 parter, thiago hade varit i sjukstugan non stop och Arthur hade fått chansen och tagit den!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-07-23 11:44
En bytes affär med Thiago kanske??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-07-23 11:29
Jissed vad bra saker man läser om Arthur, är riktigt peppad om att få se honom spela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol 1899
2018-07-23 10:28
Barcelona accept Everton's £22 million offer for Lucas Digne - report. Hoppas bara dem säljer Gomes med vettig pris o Vidal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröj14f
2018-07-23 09:31
Har nämnt begreppet "mardidifiering" i åtminstone ett par inlägg förut. Verkar vara en underdrift från min sida, om man förlitar sig på vad som skrivs på forumet och som jag inte finner någon nämnvärd anledning att ifrågasätta. Blir visserligen stolt att FC Barcelona har supportrar som fortsätter gräva sig fram till klubbens kloaker, trots stanken. Men känner mig samtidigt outsägligt sorgsen över att " Més que un" fått en ny mening i och med "utvecklingen". Den inledande frasen slutar nu med begreppet madridifiering.
Barcelona Ronald1nh0
2018-07-23 05:20
Supercupen i Marocco alltså. Sevilla 12 augusti i Tangier.
Barcelona Davids3
2018-07-23 01:19
@Alvés - Por Que?:


Tack för du gav mig sura uppstötningar.
När man inser hur det ligger till...
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-07-23 01:04
Såg någon skriva detta på twitter.. summerar vår klubb perfekt i nuläget när vi gör värvningar som gynnar andra klubbar och inte oss... Buying Willian so chelsea can afford Martial. Buying Rabiot so PSG can buy Pjanic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2018-07-23 00:58
Det finns absolut ingen chans på planeten att Willian värvningen är av ren och skär sportsliga skäl. Det luktar så mycket egna intresse i det hela att jag mår illa. Samma agent som Paulinho och Coutinho, nu vill agenten skicka hit spelaren till oss till högsta möjliga pris så han får en rejäl cash in på bonusen. Paulinho sticker helt plötsligt tillbaka till Kina efter en säsong, varför ? ingen vet.

Bartomeu, aktie ägare i ett byggföretag, fick hotell projektet i ganzhou, guangzhou evergrande är klubben som Paulinho värvades ifrån, såldes tillbaka, samma agent som Coutinho och nu Willian. Någon som känner lukten av pengatvätt mellan vår klubbledning, agenter, aktieägare och byggherrar ? Lägg därtill att Segura som inte har en susning om hur en fotbollsklubb ska bedrivas, som kickades från Liverpool, gör sig ovän med allt och alla i vår klubb som vill klubbens bästa. Kan han vara den som bedriver pengatvätt verksamheten i klubben ? Konspirations teorier? Jag vet inte...det ända jag vet är att snart är vi som Ac Milan och vill det sig riktigt illa kan det ske med Messi i klubben.
Barcelona Infinit8Don
2018-07-23 00:52
Synd att vi förmodligen kommer få se Vidal, Gomes och dem springa ut under försäsongen ist för ungdomarna då klubben vill att dem ska leverera och priset ska öka. Tragiskt vad vår klubb har varit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4Life
2018-07-23 00:52
Arthur visder upp Xavi höfter på tärning idag å. Han vände in och ut redigt på några spelare samtidigt på mittplanen riktigt härligt att se. Sjukt spännande att få se honom i laliga snart.
Barcelona Oaner
2018-07-23 00:31
Man värvar Willian för 75 m euro, när man kan få Pulisic, Lozano eller Martial för dem pengarna!! Jävla ledning, hoppas ni ruttnar i helvetet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-23 00:20
Fcb_messi Hade exakt samma tanke.... pulisic kan bli hur bra som helst. Ska man köpa Willian för 75 kan man lika väl lägga på lite o plocka pulisic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-07-22 23:54
Kollar på Liverpool - Dortmund just nu. Pulisic i Dortmund har gjort sitt andra mål precis . Då slog mig tanken , varför lägger man inte Willian pengarna på Pulisic istället ? Dessutom är killen 20 år bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-22 23:39
Att vi inte har sålt spelare än är ett skämt. Om Vidal, gomes o resten av soporna springer ut på plan när säsongen börjat smäller jag av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-22 23:01
De mest attraktivaste spelarna just nu på spelarmarknaden är VM spelare och dem har semester nu, så det är inte så bråttom.
Barcelona Mangi10
2018-07-22 22:59
Kommer gå helt emot strömmen här gällande köpet av William som jag är 110% för! Han är helt klart en av bästa på den positionen i Europa! Det må så vara att han kommit upp sig till åldern och han är väldigt dyr, men vi har ser nu medelmåttor som går för 500-600. Sedan håller jag f.ö. med om kritiken mot ledningen som gång på gång gör felinvesteringar, behöver knappast rabbla upp alla namn då vi nog är rörande överens vilka spelare det gäller..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-07-22 22:59
Förstår inte varför allt tar sån tid . Gör klart med spelarna snabbt, vilka det nu blir , och sätt in dom på försäsongen direkt . Varför spiller man så mycke tid !! En dag = en träning .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-22 22:13
Lugna med ryktena nu. Mignolet? Seriously. Inte en enda källa har rapporterat om det förutom marca. Så gör er inte förbannade i onödan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-07-22 22:11
Sen Mignolet på köpet också efter dessa vansinnesrykten? Ja varför inte, ska det ändå gå åt helvete är det väl lika bra att det blir total kollaps när de ändå är igång. Ja herregud, mycket ska man tydligen få lida för sina synder. :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-07-22 22:06
Willian för den summan och ett 5-års kontrakt? Vad fan är det med denna ledning? Idioterna fortsätter ju bara och lägga bud efter bud, de lägger fan nya bud innan föregående bud ens har avvisats känns det som. Hur kan de vara så jävla inkompetenta? Denna Pep Segura måste bara kastas ut ur klubben med vilka medel som helst. Ja, förutsatt att dessa rykten stämmer, vilket ännu inte är bekräftat som tur är. Fast bara att de existerar gör en livrädd för med denna ledning är allt möjligt, det har man bittert fått erfara under de här åren. Herregud, 5 år för en 30-åring och dessa summor. Får fan inte det att gå ihop.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-07-22 22:00
Många gånger får man läsa vem eller vilka som har varit den allra mest bidragande till Madrids framförallt CL titlar senaste åren. Vissa kanske säger Perez, andra Cristiano, Ramos, Zidane och så vidare. Men den allra viktigaste personen för Real Madrid är Josep Bartomeu och även Pep Segura. Dom har f*ckat allt vi hade. Från att ha varit ett historiskt och legendarisk lag till Paulinho, Gomes och fullständigt patetiska spelarköp som är långt ifrån oss. Varför gör man det motsatta hela tiden? Varför går man ständigt emot klubben? För det är det dom gör.

Är det brist på fotbollskunskap? Kanske. Men KAN nån vara så här dum i fotbollshuvudet? Hur kan man förstöra det som var SÅ HÄR mycket? För några år sen skrev en skribent vid namn "Rambla" att vi kommer vara de som förstör oss själva. Jag vet inte om han kommer ihåg det men jag gör det som igår. Vi har Piqué, Umtiti, Lenglet, Vermaelen, Mina och Marlon som mittbackar. 6 spelare och en enda från ungdomsakademin. Och han har varit i klubben sen han köptes tillbaka 09. 6 mittbackar! Ingen vet nåt, ingen fattar nåt. Ingen planering, ingen röd tråd, ingen idé, INGENTING.

Så maränger kan hävda vem som har varit viktigast för dom de senaste åren. För mig är det självklart att det är Josep Bartomeu. Perez blev Laporta och Bartomeu blev gamla Perez. Barca har blivit Madrid och Madrid har blivit Barca. Precis som om vi gav dom receptet på våra framgångar. Samtidigt som vi förstör oss själva ännu mer för varje dag som går.
Barcelona Bollinnehavet
2018-07-22 21:31
Och i nästa stund läser man att Mignolet tydligen är intressant för styrelsen. Jag skulle inte ens vilja se honom i en försäsongsturnering. Ta hellre tillbaka Pinto isåfall.
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-22 21:20
Man kan ju mer eller mindre säga att Messi är mittfältare redan idag.
Ungefär 75 % i snitt har Barca bollinnehavet i matcherna, då är han mittfältare.
Resterande 25% är han forward.
Barcelona Meneysuarez91011
2018-07-22 21:18
Går köpet av Willian igenom är jag också på att bojkotta klubben tills någonting händer med den nuvarande ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-22 21:14
Chelsea har inte accepterat ett skit! Dessa rykten är bullshit. Dem har hänvisat till sky italia men dem har inte lagt ut nåt. Så bullshit! Än så länge.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: