/spanien/barcelona/forum/384.aspx/spanien/barcelona/forum/384.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xavi #6
2018-03-26 15:47
Umtiti tjänar 4M/år vilket är mindre än Andre Gomes, en 20 årig Dembele tjänar 12M/år. Folk får inte glömma bort att vi fick honom för enbart 25M. Skulle inte klandra Umtiti om han lämnar, är man bäst på sin position men ändå tjänar mindre än Gomes så hade även den största av Cules velat lämna.
Barcelona Xavi #6
2018-03-26 15:47
Barcelona FCB_Messi
2018-03-26 15:44
ESPN - Barcelona willing to give Inter a discount on Rafinha but will not go below 30 million.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-03-26 15:42
Självklart ska Umtiti ha lönehöjning . Men det finns gränser. Så som det känns så tar Umtiti "tillfället i akt". Han vet vad vissa i laget tjänar och han vet att han förtjänar minst samma lön som dessa så han är inte dum. Sånt tycker jag kan vara lite fult . Vi fans och alla i Barca visar hur mycke kärlek som helst till honom . Den kärleken hade han inte fått någon annanstans !! Så jag hoppas för han och klubbens eget bästa att dom möts halvvägs och kommer överens utan några kompromisser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 9 || #5 sergiobusquets
2018-03-26 15:35
Ska han dubblera sin lön? Jo men tjenare, 3 år kvar på kontraktet. Absolut ingen stress, vill han göra sig omöjlig så varsågod och sitt på bänken. Först och främst kan han göra en HEL säsong där han levererar. Sedan skadan så har han sett osäker ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-03-26 14:17
Barca är ingen klubb man ska kunna pressa vid löneförhandlingar, såvida man inte heter Messi. Läste senast igår ett bra uttalande av Puyol. Han sa att traditionellt brukar Barca och Real vara världens bästa klubbar, spelar man där ska man tänka både en och två gånger innan man frivilligt lämnar. Och det stämmer.
Barcelona Davids3
2018-03-26 14:14
Ehh, ingen är emot att Umtiti får löneförhöjning. Jag tror alla är överens om att han bör få en rejäl höjning. En dubbling av lönen ÄR en rejäl höjning. Och ja lönen ska höjas utifrån prestation, inte utifrån vad andra klubbar erbjuder. Återigen exempel från verkliga livet. Norrbotten erbjuder en mycket bättre lön jämfört med andra län för att locka folk. Ska man ta det som argument vid lönesamtal ?
Barcelona Katalano
2018-03-26 14:13
Älskar Umtiti, men som jag förstått det så kräver han att ligga i lönesteg nr 2 i Barca. På liknande lön som Iniesta och Suarez. Om detta stämmer så förstår jag att Barca inte vill gå med på kraven.Speciellt när man är ute efter Griezmann och redan nu har världens högsta löner. Nog tycker jag att de borde kunna kompromissa för att hitta en rimlig men rättvis lön för Umtiti och skulle han inte acceptera det så kan han få gå som en legoknekt i så fall. trots att han är otroligt vktig och duktig så vill jag inte ha spelare som endast går till pengarna kommer.

Klantigt låg utköpsklausul på honom för övrigt som borde höjts redan inför denna säsong. Då hade han dessutom haft lägre krav.
Barcelona A good coach is everything!
2018-03-26 14:10
Att Delefeu tjänar mer än någon oooh my lord.. Sen har vi absurda löner hos oss. Jag mena när vi betalade mer i lön till våra spelare ,än va Real gjorde. När dem hade typ en sån bredd att dem kunde ställa upp med i princip två lag. Ja då är det något som inte stämmer..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-03-26 13:36
Hur fan kan man tveka med att höja Umtitis lön? Man ska få en lönehöjning utifrån prestationer inte hur länge man varit i klubben och då har Umtiti varit Europas bästa mittback den här säsongen. Vi vill väl inte förlora världens bästa mittback på grund av några miljoner.
Barcelona DizzLow
2018-03-26 13:22
Umtiti tjänar endast fler än fyra spelare i truppen. Det är Digne, Vidal, Denis Suarez och Yerry Mina som ligger samtliga på 60K och 70k €/v. Dvs spelare som Andre Gomes, Delofeu och Alcacer tjänar alltså mer än Umtiti. Dags för en förlängning ;).
Barcelona Davids3
2018-03-26 13:20
Renewal talks for Samuel Umtiti have stalled. Barcelona are unwilling to match the 9M net per year offer Manchester United have made. His current buyout fee is 60M. [diario sport]
Barcelona Davids3
2018-03-26 11:41
Åsikterna jag har gällande lön tar jag mycket från vårt vanliga normala verkliga liv. Jag fick nyligen min första anställning, och trots att jag hade bra motivering till en högre ingångslön än det normala, så fanns det en gräns jag inte kunde överskrida. Inte för att budgeten inte klarade av det utan mer för att där fanns folk med erfarenhet och som jobbat ett par år på stället vars lön jag inte fick matcha nu på en gång som nybörjare. Skapar en obalans på arbetsplatsen. Och så kan jag tänka mig det är i Barca. Det är inte bra om Umtiti efter en säsong får en lön som motsvarar andra backar som spelat i 5+ år även om man kan tycka att han förtjänar det. Alla spelare kommer plötsligt kräva mer i lön, och sen börjar ni klaga över varför barcaspelare har så sjukt höga orimliga löner.
Barcelona Davids3
2018-03-26 11:32
@DizzLow:
Jag värderar också Umtiti högre än Pique med tanke på hur de presterar just nu och med tanke på ålder. 90M/säsong motsvarar ungefär det Pique hade innan förlängelse alltså(efter alla år han har spelat). Jag tycker det är orimligt för en back som endast spelat en säsong för oss hur bra han än är. Dessutom så är han inte köpt som en crack utan det var mer som ett fynd, då ska vi inte betala en lön som en crack-back skulle haft. Tillägg: Skulle vi nu förlänga i 5-6 år och sätta en klausul på Umtiti som är hög som inte får oss att känna press att förlänga vartannan säsong, så är 90 eller strax under det kanske rimligt ändå.
Barcelona Romelu Umtiti
2018-03-26 11:27
@Davids3:


1. Barca sålde inte Neymar, triggar man utköpsklausulen så är det upp till spelaren om han vill gå eller vara kvar.

2. Förmodligen sattes klausulen på en sådan nivå medvetet av Neymar och hans agent - hans förnäme far. Neymar var en de bäst betalda i världen och visste att om han skulle var nummer 1 så krävs en Utköpsklausul som är överkomlig - vilket vi såg förra sommaren.

3. Jag anser att vi hade mer att förlora genom att exempelvis förhandla med klanen Neymar, ge honom en högre lön så att han ska acceptera en högre klausul istället för att acceptera att han vill iväg.

4. Uppfattat det som att Umtiti är väldigt lojal till klubben, gör klubben ett försök och höjer hans lön och hans klausul men att han ändå drar till exempelvis United så hade jag varit likgiltig. Är han i Barca enbart för pengarna så gör det inte mig något om han spelar i ett annat lag nästa säsong. Med det sagt så tycker jag att han förtjänar en rejäl löneförhöjning. Hans lön idag speglar en Nyinköpt, oprövad mittback från Lyon inte en av världens bästa mittbackar.
Barcelona Duda
2018-03-26 11:24
Gällande klausuler så glömmer ni en viktig aspekt i det hela. Spelaren måste godkänna klausulen också, då det förhandlas i kontraktet man senare skriver på. Det är självklart inte bara så enkelt som att sätta en klausul på 900 miljoner euro på alla spelare, som vissa tror!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DizzLow
2018-03-26 11:23
Davids3

Piques lön låg på 170k euro/v innan hans kontrakt förlängdes. Hans nuvarande lön har jag ingen aning om, men jag gissar på att den är aningen högre.
Umtitis sitter på 75k euro/v under sitt nuvarande kontrakt. Det är alldeles för lågt.
Jag värderar Umtiti högre än Pique alla just nu. Umtitis fysiska attributer och spel intelligens är något ovanligt hos en spelare, i den åldern, på den positionen.
Barcelona Bosketts
2018-03-26 11:11
Davids3

Ledningen gick ju, efter att affären var klar, ut och sa att de suttit klausulen på 222M för att ingen klubb skulle kunna möta den. Man undrar ju då varför klubben, likt Madrid och andra klubbar, inte sätter en hiskeligt hög summa på typ 900M istället.

Med det sagt är jag glad över att Neymar lämnade. Och som du är inne på så ska ingen spelare som inte vill spela för klubben vara kvar. Det gäller även Umtiti.
Barcelona Davids3
2018-03-26 11:08
Jag behöver ej förklara hur högt jag värderar Umtiti och hur mycket jag tycker om honom. Men om en spelare ska hålla på så, så stick bara.
Lönen som nämns är 90M/säsong, och jag vet öht inte om det är rimligt eller hur det är i förhållande till backarna i Barca. Vi ska liksom inte heller snåla med lönen.
Barcelona Davids3
2018-03-26 11:02
@Bollinnehavet:
Höja hans klausul till högre än 222M ?(Den skulle faktiskt höjas året därpå). Fanns det en själ på denna jord som trodde att en spelare skulle säljas för detta pris. Kritisera ledningen i all ära, men det är inte ett "misstag" att inte ha en klausul på 500M på en spelare. Sedan så har Barca en oskriven regel om att inte ha en spelare som inte vill vara kvar. Vi är ej PSG.
Barcelona Bollinnehavet
2018-03-26 10:36
@Romelu Umtiti:
Dom kunde göra precis det som dom ännu inte gjort med Umtiti, dvs höjt hans utköpsklausul. Men med facit i hand så är jag ändå glad att vi blev av med Neymar. Men hur ett facit hade sett ut utan Umtiti vill jag inte ens veta.
Barcelona Bosketts
2018-03-26 10:26
@Romelu Umtiti:


Dom kunde väl börjat med att sätta en utköpsklausul som är lite svårare för oljeklubbar att möta.
Barcelona DizzLow
2018-03-26 10:10
Jarlma

Det var inte längesen man förlängde Busquets, Pique, och Robertos kontrakt. Ledningen begår ett tjänstefel, genom att vänta med Umtitis kontrakt. Hur svårt kan det vara att prioritera "Europas hetaste mittback" liksom?
Barcelona 9 || #5 sergiobusquets
2018-03-26 09:30
Att det gynnar talangerna att spela i segundan köper jag inte för 5 öre, gynnar enbart ledningen för att behålla spelarna kvar i b-laget. Åk ner 1-2 divisioner och göra sig av med alla inköpta spelare och enbart satsa på akademi spelare det är gynnsamt för klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2018-03-26 09:03
Jarlma Vad kunde dagens ledning göra för att inte förlora Neymar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-03-26 02:43
@Davids3:


Allt är en fara med dagens ledning känns det som. Kan vi förlora Neymar så kan vi väl förlora Umtiti... Ähhh hoppas ändå det mest är rykten.
Barcelona Xavi #6
2018-03-26 02:12
Helt ärligt spelar det verkligen någon roll om b laget går ner? Tyvärr satsas det inte längre på la masia. Man gör sig av med lovande talanger som Mboula och Sergio och köper istället in några äldre och mediokra spelare.

Man tycker ju att Alena redan borde fått smaka på A lags fotboll men tyvärr kommer det att sluta med att han lånas ut och glöms bort precis som Samper. Oriol Busquets är en annan lovande mittfältare men allt tyder på att en miljard värvning kommer "sno" hans speltid och framtid i FC Barcelona tyvärr.
Barcelona Davids3
2018-03-26 02:00
Är det någon fara med Umtits förlängelse tror ni?
Sägs han kräver att Barca möter Uniteds lön, Barca vägrar.
Barcelona FCB_Messi
2018-03-25 23:58
Report - GdS: Stefan De Vrij has finally said yes to Inter, rejecting the late push from Barcelona in the process. De Vrij will arrive as a free agent in June.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-03-25 22:52
Bara jag som är orolig för Barca B... De är så nära att tappa säker mark. Har endast råd att förlora en match till sen vips så måste dem börja vinna. De här kallar jag för spänning men man får ont i magen av bara se tabellen.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: