/spanien/barcelona/forum/3828.aspx/spanien/barcelona/forum/3828.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-05-03 03:50
Någon annan än jag som tycker att fotbollen borde ta efter hockeyn när det gäller att uppmärksamma mer än bara mål.

Vore kul om Hockeyassisten hade existerat i fotboll..

En poängliga (Men man kan även ha kvar skytteligan)

Där mål ger 3poäng

assist 2 poäng

"Hockeyassist" 1 Poäng

En sak är säker...Messi hade dominerat poängligan totalt.


Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-05-03 03:49
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-05-03 03:49
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-05-03 03:06
De målen Ronaldo gjorde mot Sevilla är inte varje dag man gör. Det var mycket flyt i alla hans tre mål. Han nickade över målvakten perfekt 2 gånger och att hernandez nickskarv landar precis framför Ronaldo efter en hårt inlägg är bara helt ofattbart. Hur ofta händer det per match?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2015-05-03 01:34
@Hala Madrid y Nada Más:
Lol att du skriver i vårt forum. Det är ett tydligt tecken över att ni lever i er egna bubbla där Ronaldo är bäst. Tyvärr för er så är det inte många som håller med dig just nu.
Barcelona B-Guden
2015-05-03 01:32
@Hala Madrid y Nada Más:


Kolla på hans mål och assist så ska du se att han inte är nåt geni
Barcelona neymar JR
2015-05-03 01:32
Hala Madrid Yup Sevilla gjorde en bra match där dom borde ha haft minst 1 poäng 11-11 slog dom er, gå och lägg dig nu
Postat via SvenskaFans-appen
Hala Madrid y Nada Más
2015-05-03 01:29
@Liunil Masse:

Jag finner det oerhört roande att sådana som du försöker få det till att Ronaldo endast gör mål men glömmer bort faktumet att portugisen ligger väldigt högt uppe vad gällande assistligan i La Liga & CL. Och med det i åtanke är det rätt löjligt att försöka likställa Ronaldo med en Inzaghi som inte var särskilt känd för att ligga bakom mål.


Ni som kritiserar honom för att inte vara delaktig i spelet så är han det via hans löpningar och förmågan samt smartheten att springa rätt så att ytor öppnas upp. Inte minst genom att göra ett hattrick på tre chanser för att leda Real Madrid till seger som en sann matchvinnare han är. Att han dessutom gjorde det mot ett lag som inte förlorat på hemmaplan på över ett år gör inte saken sämre.


Bara för er att acceptera faktumet att Ronaldo är världens bäste spelare, ju mer han smutskastas från alla möjliga håll så blir portugisen bara bättre av det. Likt som en viss Zlatan för att göra en parallell..
Hala Madrid y Nada Más
2015-05-03 01:29
@Gabriel:

Skärp dig för tusan! Sevilla gjorde bra spelmässigt, gjorde mål, skapade chanser men det måste naturligtvis svida att Real Madrid var helt enkelt det bättre laget. Knappast så att Sevilla (och övriga lagen i ligan för den delen) är emot Barcelona såsom du vill få det till...

Barcelona Barclasico
2015-05-03 00:32
Är det någon som vet var man kan se messis tatuering på armen? (Bild)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-05-03 00:15
Oleeguer Messi är en playmaker, dribblare och målgörare i ett. Ronaldo är bara en målgörare. Inte alls på samma nivå. Ta Neymars mål mot Espanyol t ex, Messis passning till Alba kan ingen fotbollspelare på denna planet göra förutom Messi. Det står inte på någon jävla Livescore att Messi slagit den underbara passen heller. Visst Ronaldo gör sina poäng som en målgörare men kollar man inte Livescore utan hans matcher så kan man tro att det är Inzaghi som härjar på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-05-03 00:11
90%????? Nej tack dom ska ge 110% vi ska inte få ligan utan vi ska vinna den. Annars kan vi lika gärna slänga den i papperskorgen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-05-03 00:11
Att Real vann med tur idag är så långt ifrån sanningen som möjligt.. Sevilla var sämre avslutare och sämre taktiskt. Svårare än så är det inte. Vi ska va arga på oss själva vi tappa en fucking 0-2 ledningen det gav Real en chans på titeln..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2015-05-03 00:08
Jag tror ingen menar att Atletico kommer flytta på sig och lämna ett hål i försvaret medvetet, utan att de kommer gå på typ 90%. Alltså inga kamikaze-löpningar hem eller gå in i situationer som kan rendera i skada. Flera har ju copa america att tänka på. Går vi på full maskin och Atletico på 90% så vinner vi 10 gånger av 10. Och nej, det är inget att förlita sig på att Atletico kommer vika ner sig, men jag måste intala mig själv det för att kunna somna inatt.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2015-05-03 00:06
Har ni hört? Ronaldo har begärt att bli förflyttad till Barcelona. Han hörde att Messi ger bort straffar :O Mycket snack om "tur" nu, speciellt från RM sidan. Vad är tur? jag anser inte att en boll som går stolpe in lr stolpe ut, har något med tur att göra. Det handlar helt enkelt om precision och hur skicklig du är, speciellt på elitnivå. Antingen missar du lr så sätter du den. Som en gammal svensk skidkung en gång sa när han fick frågan om det var pga tur som han har lyckats, "jag har märkt att ju mer jag tränar, desto mer tur har jag".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-05-03 00:03
Idag bevisade att han skiter i skytteligan, han fokuserar på fotbollen och laget. Ändå skall det saknas som aldrig förr om messi vs Ronaldo Varför inte ta efter Messi och gör som han och skita fullständigt i vad Ronaldo gör!Skytteligan! Balon d'or! Media! Det är bara patetiskt nu, första året Messi inte vann guldbollen då var det intressant nu är det bara löjligt ----------- Sen att hoppas på eventuella "läggnatcher" från atletico?! Jisses, FC Barcelona vi snackar om och inte villareal. Vi ska vinna över atletico även om dom lägger sina hjärtan på plan så ska vi plöja över dom Är det verkligen det sättet ni vill vinna en titel på?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2015-05-02 23:57
Olee slicka ronaldos bollar istället , det enda alla säger är att Messi är Bättre . Men Ronaldo är biffigare o snyggare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oleeguer43
2015-05-02 23:56
Väljer att redigera detta inlägg för att inte ge upphov till vidare diskussioner om Messi vs Ronaldo, som i grunden är tjatiga och inte intressanta. Det blir bättre så.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-05-02 23:54
Mycket farligt att ställa in sig på att Atletico kommer lägga sig. Vad är det för attityd? Den matchen är den absolut svåraste vi har kvar och vi kommer att behöva spela den med 100 % fokus och inställning. Real har en svår match kvar och den är på Bernabeu, även om Valencia är ett starkt lag ska vi inte förvänta oss någonting där. Tre raka vinster är det som gäller. Ligan handlar om vem som är bäst över en hel säsong, och det vore oerhört synd att spela bort den i det här läget. CL kan även den vinnas men då behöver vi flyt. Ligan har vi bara vi behåller fokus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelona 1899
2015-05-02 23:45
Statistik. Statistik, vem som helst med lite kunskap inom fotboll ser ju att Messi är en betydligt bättre och helt unik fotbollsspelare.

Tröttsam diskussion. Det går 100 proffs och tränare som säger att Messi är bäst innan det kommer en stackare och säger att Ronaldo är bäst (oftast gamla lagkompisar dessutom).

Ronaldo har en näsa för mål men det har typ Suarez också. Är övertygad att Suarez hade gjort det lika bra, om inte bättre än Ronaldo i Real men det är ju bara min åsikt och spekulationer.
Barcelona Liunil Masse
2015-05-02 23:44
Lika hög nivå som Messi!!!? "Slumpen" kallas Blatter btw.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Chrisicito
2015-05-02 23:41
Lika hög nivå som Messi varje år? Menar du Målmässigt el spelmässigt el båda två?
Barcelona Oleeguer43
2015-05-02 23:20
Kröjf

Jag tycker fortfarande att Messi är ett större geni. Men jag har svårt att inte kalla Ronaldo för geni han med, när han håller en lika hög nivå som Messi varje år. Jag svarade bara på allas löjliga inlägg om hur tur Ronaldo och Real har och bla bla. Det är ingen slump att Ronaldo vunnit dom två senaste Ballon d'Or.
Barcelona Liunil Masse
2015-05-02 23:19
@Barc6:


Vinner Real mot Valencia så har Atletico säkrat tredjeplatsen. Håller med vi är Barcelona men visst underlättar det om Atletico inte spelar till sin maximala nivå.
Barcelona Barc6
2015-05-02 23:15
Jag förstår inte varför folk ska sitta och hoppas på att lag ska lägga sig mot oss? Vi är Barcelona! Att Madrid skulle vinna mot Sevilla och kommer säkerligen vinna mot Valencia var inget chock! Nu ska vi se till att vinna alla våra resterande matcher och som formen visat ser det bra ut! Inte ska vi sitta och hoppas på att Atleti ska lägga sig för det tror jag inte dem gör som vissa har nämnt med tanke på 3 raka förluster, vidare är inte Simeone så peppp på en fjärde förlust.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-05-02 23:13
Atletico hellre låter Barca ta ligan än Real , speciellt nu när Atletico vann ligan i sista matchen på Camp Nou och Barcelona inte blev arga eller avundsjuka trots att domarna underkände Messis korrekta mål. .Så matchen mellan Real och Valencia ger Real mycket huvudbry oavsett
Barcelona Liunil Masse
2015-05-02 23:09
@Ali G:


Äran att spela för? Har de säkrat tredjeplatsen så kmr de säkert spela med sina reserver också. Det gjorde man mot Barca 2013 när de inte hade något att spela för.
Barcelona Smogen
2015-05-02 23:08
@Ali G:
Därför att för Atleticofansen så är det mer respektlöst ifall laget skulle göra så att Real vinner ligan. Just därför finns det en chans att Atletico kommer lägga sig. Precis som Espanyols största nöje är att se Barcelona snubbla på mållinjen, skitsamma om det beror på att man lagt sig mot Real eller krigat till sig en poäng mot oss i slutsekundrarna.

Näe, torskar Atletico hemma mot oss så att Barcelona vinner ligan kommer deras fans hånskratta hela vägen fram till nästa säsong och lite till.
Barcelona Kröjf
2015-05-02 23:06
Oleeguer43 skriver(till Erik Satie): "Haha, att man kan vara så enögd att man inte erkänner att Ronaldo precis som vår lille argentinare är ett fotbollsgeni. Det är inte alla som fixar ett hattrick borta mot Sevilla". GABRIEL!!!! Är det inte dags att ringa polisen nu? För påstår inte Oleeguer43 därmed indirekt att det svåraste som finns i fotboll är att göra mål? Jag tror inte för ett ögonblick att Ancelotti skulle anses göra ett genidrag, om han lät Ronaldo ta på sig samma sorts roll som Messi, mot Juventus i semifinalen (dömt att misslyckas). Det vill säga agera som gudabenådad speluppläggare i mittens rike med en passningsfot och blick för spelet, som Ronaldo inte ens är i närheten av att matcha med båda sina fötter och målsökande ögon, vända ut och in på försvar med sällan skådade solonummer som skapar ytor åt lagkamrater, samt sist men inte minst och som grädde på moset göra massor mål med såväl oförliknelig finess som ackuratess. Att likställa Messi och Ronaldo, är som att förflytta sig tillbaka i tiden till Italien när "Grenoli" dominerade i AC Milan. Och påstå att "målsprutan" Gunnar Nordahl var ett precis lika stort fotbollsgeni som Nils Liedholm. Skitsnack.
Barcelona Thierry Henry
2015-05-02 23:06
@Smogen:


Deras "buss" har inte fungerat hitills mot oss. Hade vart rejält olyckligt om den skulle fungera nu när vi behöver vinna som mest och är i vår bästa form på hela säsongen. Nej du. Jag tror vi grejar det. 1-3. Alla i MSN gör mål.
Annons: