/spanien/barcelona/forum/3820.aspx/spanien/barcelona/forum/3820.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Tchakap NJ11
2015-05-04 22:01
att sälja alexis sanchez var det dummaste barca kunde ha gjort! vilket djuur, vi har blivit av med.. Han har lekstuga med PL lagen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-05-04 21:46
@Barca4life98:


Mycket intressant..
Barcelona Det är jag som har tröja nummer 10, väl?
2015-05-04 21:26
@DM1982:Detta hoppas jag att många tar till sig.
Det vi alla egentligen vill är ju, faktiskt, att må så bra som möjligt. Jag har märkt att det är mindre trevlig stämning i detta forum exempelvis när Ronaldo gör mål. Det är väldigt viktigt för var och en att bara släppa det och fokusera på någonting positivt istället. Att reagera negativt får ju oss självfallet att känna en negativ känsla (må dåligt), vilket vi egentligen inte vill. Så varje gång Ronaldo gör mål, släpp det bara, bli medveten om att din högsta önskan faktiskt är att vara glad och VÄLJ att vara glad istället. Varför? Jo, för att DU tjänar på det, forumet tjänar på det och även samhället tjänar på det. Varje gång någonting känns jobbigt, påminn dig själv om att du vill vara glad för då blir det lättare att välja att vara glad.

Mindfulness (meditation) + positivt tänkande så ofta som möjligt = Ett mycket glädjefyllt liv (och forum ^^), vilket är det alla vill ha. Så gör det bara.

Detta är inte OT då jag nämnde att det bland annat är för forumets skull. :)

Fred
Barcelona neymar JR
2015-05-04 21:25
Hur man stoppar Ronaldo? Man försöker stoppa dom 9 andra istället
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2015-05-04 20:43
Reportern frågade Bonucci hur han ska stoppa C. Ronaldo. Då svarade han genom att spela som ett lag och alla i laget offrar sig.

Kan tänka mig att real-fansen hoppades på ett svar likt "Går inte, man måste skjuta honom med en bazooka för att stoppa honom" haha :')
Barcelona Andresito
2015-05-04 19:55
@FCB barcelona:


Klockan 11.00
Barcelona FCB barcelona
2015-05-04 19:53
Någon som vet ifall Barca tränar på ciutat esportiva imorgon och vilken tid ?
Tacksam för svar.
Barcelona Barca4life98
2015-05-04 18:46
Så Messi och Lucho samtidigt imorrn på presskonferensen. Blir intressant hahah...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-05-04 18:11
@Liunil Masse:

Jag håller med fullständigt ! Sätt Suarez på kanten när vi försvarar, och låt dom skifta när vi anfaller, men etablerar vi ett tryck så ska Suarez in i mitten och Messi utanför med sina luriga instick.

Tror på seger förövrigt.
Barcelona dinho the artist
2015-05-04 18:04
Åslund sa något spännande i Eurotalk. Han nämner att han anser Dani Alves är underskattad i Sverige. Håller verkligen med. Känns som att det trendigt att hacka på honom. Han spelar ju även riktigt bra för tillfället.
Barcelona Suarez9
2015-05-04 18:04
A good coach

Han är ju frisk men har svårt att se honom spela en minut i år. Om inte vi vinner ligan med någon match i förhand.
Barcelona A good coach is everything!
2015-05-04 17:56
Förresten något nytt om Vermaelen ?? Tror starkt på denna spelare om det inte vore för hans skade helvete så var dom 16 mille va la på Vermaelen ett kap.. Nickstark,snabb bra teknik han har egentligen allt för att lyckas. Förtroende från LE och lite eget självförtroende och vi kan ha en klippa där bak..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-05-04 17:32
peps största problem med ibra var pizza bagaren mino raiola
Barcelona A good coach is everything!
2015-05-04 17:03
the cametoonians // Tror nog inte själva problemet var att Z bänkades. Utan att problem var hur Z tog att han bänkades som störde Pep. Att Zs kontroversiella agent sa några grodor som störde Pep. Vet inte om Pep har svårt med kritik inifrån som sedan kommer ut till media. För Z kan vara en idiot i sina uttalande men hängivenhet verkar han inte sakna.. Jag personligen tycker att Pep kunde ha skött situationen annorlunda. För Z visade en fin försäsong trots allt bänkade. Tycker att vi hade gynnats med Z åtminstone något år till. Inte minst såg vi det i Milan säsongerna efter..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-05-04 16:50
@Bàckis - adoradors de Rivaldo:


Okej?
Är i princip helt säker på att Pep ville ha Neymar men eftersom Bayern har en historik med brassar som inte "beter sig korrekt" så valde de att köpá Götze i stället.

A good coach

Pep är långsint.
Spelar ingen roll om Zlatan var hans värvning, om du missbrukar Peps förtroende får du acceptera att bänkas - på gott och ont.
Barcelona A good coach is everything!
2015-05-04 16:29
Backis // Däremot var chyg så långt ifrån crack man kan komma!!! Det va nog den största blåsningen och floppen jag någonsin har sätt. Tappa faktist väldigt mycket respekt för Pep där. Zlatan var Peps värvning det gör det ännu mer konstigt att han inte kom överens med han. Visst kan Zlatan vara ett problem med sin attityd men än dock. Jag blev mäkta besviken över att vi sålde Eto'o men ännu mer besviken över att vi sen skeppar iväg killen som vi bytte ut Eto'o för. Inte nog med att vi säljer Z första året så säljer vi han för ett rea pris på avbetalning. Seriöst hur dum kan man vara vi kunde ha behållt Z ett år till oxh minst fått 50m för en 29 årig Z utan stress. Att vi sen vann dubbeln beror inte på att vi sålde Z. Vi hade helt enkelt lite mer flyt året efter. Inter förlusten var inte rättvis enligt mig Inter fick ett solklart offside mål. Jag tar inte med Boyans mål eftersom dem även fick ett felaktigt röttkort som jag tror gynna dem.. Så jaa Pep har några dåliga egenskaper som jag tror lär stjälpa han mer ju mer han jobbar med olika spelar typer..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2015-05-04 16:10
KiNg-PuYi

Sport skriver att Alba tränade individuellt på grund av känningar efter matchen mot Córdoba, men att Bayern-mötet inte lär vara inom farozonen för att missas.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-05-04 16:02
vad är det jag läser på sport. riskerar alba att missa matchen på onsdag?
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2015-05-04 15:52
Konstigt att Pep skall vilja göra sig av med Götze som var misters " Traumspieler" när han anlände till München. Vet att Zlatan-fallet kanske inte var Peps egna värvning fullt ut, men endå ett återkommande problem att han inte lyckas få ut max av sina crack-värvningar. Chyg/Zlatan/Villa(?)/Fabregas/Götze mfl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-05-04 15:35
[QUOTE=neymar JR]Imorgon kommer både lucho
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-05-04 15:29
Messi will do the presser tomorrow. That rarely ever happens. Leo knows how important this match is, and want us to listen to him. You know a match is actually big when Messi himself does the presser. #FCBBayern Messi<3
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-05-04 15:18
LeoMessi Om Bayern trycker ner oss så ska Suarez ta högerkanten då han springer mycket mer än Messi och är aggressivare. Messi i mitten när kontringslägen uppstår hade varit grymt, eller vad tycker du?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-05-04 15:06
Det är extremt viktig att vi inte gör bort oss när vi försvarar lågt. Även om vi har släppt in väldigt få mål den här säsongen så har vi visat stora tecken på bristfälligt försvar när vi tvingas försvara runtomkring straffområdet. Motståndarna rinner genom för lätt genom kanterna och det brukar ge oss stora problem när dom slår in bollar i straffområdet. Nu är det tur att vi sällan behöver försvara långt ner i vårt straffområde då dom flesta lag inte är kapabla till att trycka ner oss. Men Bayern är bättre än dom andra lagen på att hålla boll i offensivt straffområde och detta kommer att leda till att vi kommer att tvingas försvara lågt oftare än vi är vana vid. Så det gäller att vi är på tårna mot Bayern. Offensivt anser jag oss starkare medan Bayern känns bättre och kompaktare defensivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-05-04 15:01
FC Tiki-Taka Damn, Bättre kan det inte bli. Taggad till tusen nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
2015-05-04 14:53
Fyfan vilket mäktig inramning det kommer att bli på onsdag. We are ready!
Barcelona Kröjf
2015-05-04 14:53
Lion 24 både hyllar och lyfter ett varningens finger för Pep Guardiolas genialitet inför vad som komma skall, i ett inlägg som inleds på följande sätt: " "Ser att det är några som underskattar Bayern. Visst är Bayern ett mycket skadedrabbat lag för tillfället men har ni glömt vem som sitter på tränarbänken på andra sidan? Pep är ett geni. Jag är inte rädd för Bayern spelarna, det är Pep jag är mest rädd för". Och avslutas med en brasklapp till alla eventuellt övermodiga barcasupporters: "Peps lag är alltid intensiva och fantastiska på att erövra boll, hur klarar våra spelare den massiva pressen när vi nu inte är lika bollsäkra? Vi måste vara beredda på allt, för det är Pep vi snackar om". Minnet tycks kort ibland. Glöm inte att Real Madrid slog Bayern på bortaplan med hela 4-0 på Peps nuvarande hemmaplan, så sent som för drygt ett år sen. Och att storförlusten kom mot ett lag, som slutade först på tredje plats i La Liga. Förvisso är Peps meritlista som tränare minst sagt imponerande. Men så är också dom spelartrupper han haft att tillgå. Nu är bara att hoppas på att Pep Guardiolas självbild är precis lika grandios som den stora beundrarskarans syn på honom, så att han ingenting har lärt sig av läxan från förra årets allt annat än smickrande "plump" i protokollet. Eller från den prestigefyllda cupförlusten mot det svårt åderlåtna mittenlaget i bundesliga,Borussia Dortmund nyligen, för att nu hålla sig lite mer uppdaterad.
Barcelona neymar JR
2015-05-04 14:25
Uppladdningen har redan börjat inför onsdag, speciellt av respektive klubbs twittersidor. Riktigt kul faktiskt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2015-05-04 14:17
Adama borde i min mening vara kvar ett år till i B förutsatt att de klarar sig kvar. Alternativt lånas ut till villareal eller dylikt. Han behöver disciplineras lite på plan. Någon tränare som faktiskt blir arg när han slarvat bort bollen för fjärde gången. Är lite för mycket lek över honom kan jag tycka.

Samper borde flyttas upp. Definitivt. Kan sergi Roberto få speltid kan även sergi.

Halilovic har jag tyvärr sett för lite in action. Tvivlar starkt på att han kan göra det bättre än tex Suarez om man jämför de två.

Barcelona Treyh
2015-05-04 14:15
Varför är många så rädda för Pep? Jag trodde att Bayern skulle köra över Madrid förra året med tanke på att Pep borde känna till Madrid ganska väl och att han har galet överlägset statistik mot Madrid tidigare. Men nej Madrid utklassade Bayern med totalt 5-0 över 2 matcher. Hur bra en tränare än är så är det ändå spelarna som ska göra jobbet. Det ryktas att Pep har en taktik som ska neutralisera Messi - det är lättare sagt än gjort. Tror mig tränare och experter har specialstuderat Messi i över ett halv decennium. Det har ändå slutat med 4 ballondor, assistrekord och målrekord. Krossat Man U i två finaler. Alex Fergusen hade också nån taktik som skulle ta bort Messi. Men det gick sisådär. Det är inte bara läsa på sin läxa som spelare och sen tror att man ska neutralisera världens bästa spelare. Messi är Messi. Även om de lyckas ta bort Messi på högerkanten, då kräver det att de har många spelare runt honom, så har vi Iniesta, Neymar och Alba på som utgår från vänsterkanten. Och sen Suarez i mitten. Det bli mer ytor för dom. Alla dom är dessutom i storform, pigga och med självförtroende. Vi har en galen intensitet som jag inte sett på länge och jag är glad att vi börja på hemma borgen så att vi kan sätta prägel direkt. Det är inte 2013 längre. Vi kommer ha 8 andra spelare i startelvan jämfört med matchen i Camp Nou senast för 2 år sen. Våran tränare ligger inte i sjukstugan med cancer. En tränare som många spelare hade känt länge, vissa t.o.m från juniortiden och som stod spelarna väldigt nära. Det sägs att Vilanova hade ett pep talk för spelarna dagen innan matchen mot Bayern M som skulle inspirera våra spelare men tyvärr så gjorde det mer ont än nytta. Spelarna blev chockade över hur svag och smal Tito hade blivit. Han såg väldigt sjuk ut. Det är inte så lätt att bara "gå ut och göra jobbet" när en person som står en nära har det svårt och som dessutom är ens tränare. Rip Tito 3 Tänk om Pep hade varit sjukskriven med en hemsk sjukdom + deras skadesituation. Hur bra tror ni att Bayern hade presterat? Många andra fans (inte Bayern fans men andra) gjorde narr av våran 0-7 förlust senast mot Bayern utan att veta hur klubben och spelarna mådde - både fysiskt och mentalt. Nu är det andra tider och vi ser starkare ut än på länge. Barcelona är inte lika beroende av Messi längre, även om han är våran viktigaste spelare. Rakitic har stigit fram och imponerat på mig mer och mer. Han kommer vara viktig i offensiven och defensiven med sina löpningar och uppoffringar. Han har en galen fysik och även fina passningar och bra skott. Iniesta som börja hitta sitt gamla jag - annars har vi Xavi som sett bättre ut än på åratal. Att han har spelat mindre har gjort honom gott. Han är piggare och galet spelsugen när han väl ska spela. Även Pique har hittat sitt gamla jag - men nu med ännu mer erfarenhet. Allt som fattades för honom var motivationen för talang har han alltid haft. Sen har vi förstås Neymar och Suarez som alltid prestera i stormatcher och kan avgöra matcher på egen hand. Och även om vi inte är lika beroende av Messi så har vi ändå... ja Messi ;) Minst en av dessa tre kommer stiga fram när det väl gäller.
Barcelona neymar JR
2015-05-04 14:12
Imorgon kommer både lucho & Messi snacka under presskonferensen. Antar att dom gör det samtidigt, skall bli intressant att se hur relationen ser ut någorlunda
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: