/spanien/barcelona/forum/376.aspx/spanien/barcelona/forum/376.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröj14f
2018-07-16 17:07
@Loco Lucho:


Instämmer i vad jag inte kan uppfatta som annat än ett återhållsamt glädjetjut. En djupt saknad skribent tar sig tid att säga ifrån på ett sätt som inte kan missförstås.
Barcelona Meneysuarez91011
2018-07-16 17:04
Dinho Frenkie De Jong. Ajax talang.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2018-07-16 17:00
Dinho the artist Oherregud......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2018-07-16 16:57
Haha läste jag De Jong på riktigt? Spelar karln ens fotboll längre? Den värvningen hade fått fjolårets Paulinhovärvning att se ut som ett prestigefullt rykande färskt talangköp.
Barcelona Barcelonistas
2018-07-16 16:35
Går dom efter Kröjjff Barca så kmr dom inte ledning få det erkännandet dom vill ha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-07-16 16:29
känns sim nuvarande ledning vill skapa sitt egna Barcelona och gå långt ifrån de Barca som Kröjjff Laporta skapade. Dom vill skapa sitt egna Barca så dom kan säga att vi vann för att vi förändrade. Vrf tror ni dom går efter Rabiot och Gomes två träben? Och inte Thiago och dom spelarna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröj14f
2018-07-16 15:54
Funderar som bäst på att byta mitt nick, som anspelar på en fotbollsikon som inte tycks ha någon tydlig koppling till klubben FC Barcelona längre; mer än som ett undanskymt minnesmärke över en förgången tid. Det är väl bara att glömma bort det gamla och ta in det nya i sitt tänkande. José Segunda är nog ett nick som kan ha framtiden för sig. Ska förstås sova på saken; men för stunden lutar jag åt att göra slag i den.
Barcelona Rambla~
2018-07-16 15:53
Kan ju bara hoppas på det men dessvärre så verkar de ju ligga en del i dessa rykten då det rapporteras dagligen om det av katalansk press. Fattar inte grejen riktigt, som om han vore någon slags prestigevärvning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-16 15:49
Rambla Tror att rabiot ryktet är totalt nonsen, han använder sig av Barca för att höja sin lön och få det bättre ställt i psg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-07-16 15:46
Det är bara och hoppas idioten Al-Khelaifi fortsätter att vägra förhandla med Barca om Rabiot. Då hinner de förhoppningsvis att slutföra värvningen av de Jong under tiden, så kanske de lägger sin maniska jakt på Rabiot. Börjar ju kännas lite som Paulinho förra sommaren där de verkar vara beredda att gå hur högt som helst när det gäller summan. Rabiot har ett år kvar på kontraktet och då ska de fan inte punga ut några fantasisummor för honom. Vänta till nästa sommar och ta honom på fri transfer istället om de nu tvunget måste ha honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-16 15:35
De jong ryktet börjar ta fart, förhoppningsvis tar vi in honom redan det hör fönstret och sedan är vi klara för den här sommaren med värvningar in. Coutinho, Messi, suarez, Dembele, Paco och ruiz/Perez i offensiven Rakitic, Arthur, de jong, busquets, Alena, Roberto/denis och coutinho i mittfältet. Semedo, Alba, pique, vermaelen, lenglet, umtiti, Roberto och Miranda i försvaret. Med den här truppen hade jag varit nöjd med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-07-16 14:50
Rabiot och Gomes haha den här ledningen vill skicka oss till stenåldern.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-16 14:15
Barcelona Rambla~
2018-07-16 14:13
Är det någon som förstår sig på varför de insisterar och har snöat in sig på Rabiot? Jag kan inte begripa detta alltså, han är ju knappast någon Crack som höjer vårt lag till några höjder. Dessutom, varför ens bidra till att Qatar PSG klarar FFP? Nej fan, denna ledning med Segura i frontlinjen ser ut att ha helt fel prioriteringar. Även om jag ogillar tanken att behöva ha och göra med Mino Raiola igen så går det inte förneka att en Pogba på vårt mittfält hade kunnat bli dundersuccé. Tyngd, finess och kreativitet, precis allt vad vi behöver. Så länge Pogba får känna sig viktig, får speltid lär nog också Raiola hålla sig lugn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-07-16 13:23
Vår klubb måste vara sämst i hela Europa på att sälja icke önskade spelare... Spelare som Douglas, Gomes, vidal, munir etc kommer säkert bli kvar ännu en säsong och därmed kommer deras värde sjunka ännu mer tills dom går gratis från klubben...

Andre Gomes som köptes för 55M$ har säkert ett värde på ca 20-30 just nu och det bara sjunker varje säsong.

Magiskt.
Barcelona Infinit8Don
2018-07-16 13:18
Barcelonistas Så är det. Men man borde bara bli glad av att se sånt. Då ser man bara att tillomed våra värsta rivaler vet att Messi är störst o bäst. För det är så högt han satt ribban. Att Messi inte förtjänade att bli VMs MVP är bara påhitt och en stor myt. Messi var solkart den bästa spelaren i vm 2014, både bäst och viktigare för sitt lag än någon annan i det mästerskapet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-07-16 13:13
Messi 2014 VM, när han vann priset för VMs bästa spelare. 4 Goals 1 Assist 5 Motm Rating 8,52 ( no 1 rates player in wc 2014) Madridistas be like ” undeserved, blatter gave him that! Buuhuuu buhuuu. Modric 2 goals 1 assist 3 motm Rating 7,50 ( 30th most rated player in wc 2018. Madridistas be like Well ”Done Modric you deserve this” Det är en sån här värld vi lever i.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-07-16 13:03
[QUOTE=Infinit8Don]Stjärnspäckat Argentina? Haha va? Kolla elvan dem ställde upp med i finalen. Endast messi massa mediokra spelare. Det argumentet håller inte längre. [/QUOTE] Tänkte också på det. Argentinas lag kanske var namnstarkt men jäklar vad det kan lura en. Folk som säger att Argentinas lag är stjärnspäckat är samma folk som säger att Pep tog över ett färdigt världslag i Barcelona. Väldigt dålig koll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-16 12:49
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-16 12:19
Iniesta.70 No mercy, keep it going!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-07-16 12:00
@Ribohn Fan:
Oopps! Sorry om jag trampa på Neymars fan-boy tå.. Men hey! Visst stinker jag! Men inte av nåt Messi Fanboy solsting eller drypandes av jantelagens svett. Nää, om man sågar Neymars personlighet så betyder det inte per automatik att man trampar in på jantelagens revir. Ett sorligt försvar att hiva upp "jantelags" kortet så fort nån trampar på Herr Neymars personlighet. Grabben har "rullat" bort i sitt "Jesus 100% pannband" himself, ja, ända bort till Paris för att nån utöver hans fanbase kommer ta ha på allvar i framtiden... Det enda jag stinker av är gårdagens semester fulwhiskey.....så visschsst stinker jag!
Barcelona DizzLow
2018-07-16 11:27
Pogba för 150 m €, eller Hazard för 225 m €?
Hade definitivt gått för Pogba, iom att vi har en Hazard 2.0, i Messi. Vi har dessutom en Hazard lite, i Coutinho.
Vi saknar däremot en Pogba typ, som verkligen ger oss den tyngd och stabilitet vi behöver på mittfältet.
Uppfyll Messis önskan, och köp Pogba!
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-16 11:13
Barcelona Infinit8Don
2018-07-16 10:58
Azulgrana Säker att källan är bra? För överallt står det att just nu är det inga som köpt la ligas rättigheter. Viasat nämner även på sin twitter att det inte är bestämt än, dvs om det skall förlängas eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca
2018-07-16 10:44
[QUOTE=Iniesta.70]Herregud Jarlma.. Ska du sitta och moralpredika till Neymars fördel?!? Vafan, 95% av de flesta människor dömmer/ sågar kändisar man aldrig träffat eller känner personligen på grund av vaga misstankar om dittan o dattan. Om man nu ska följa dina "visdomsord" så bör ju Twitter framförallt släckas ner ögonaböj Det som fotbollsspelare/ kändisar visar utåt är ju vad "vi" kan bedöma, eller hur? Inte om dom masserar eller killar nån polare på ryggen bakom kulliserna. Själv då Jarlma? Läste igenom din historik den senaste månaden då jag kom ihåg att en del skribenter kallat dig "Troll". Ja, inte ett gott ord om en enda Barca spelare hittade jag. Däremot så har du gnällt oerhört på Messi...och kallat Iniesta slut...Rakitic värdelös. Och Suarez har du också sågat vid mer än ett tillfälle. Och vid tillfälle försvarat Ronaldo så fort chansen gavs.... Men som sagt, inte ett gott ord om nån Barca spelare. Helt utan att känna Neymar personligen så kan jag rakryggad säga att han "stinker" som person i mina ögon. Och själv anser jag att du som skribent säker skulle må bättre av att hänga på ett annat forum.. [/QUOTE] Amen to that! Jag trodde jag var ensam om att tycka han är ett troll. Som du säger, trycker alltid ner våra egna spelare medans han försvarar andras. Klart som fan att man kan skaffa sig en uppfattning om en person som man aldrig har träffat. Så gott som hela världen kan säga att Iniesta är en ödmjuk och artig person trots att dem aldrig träffat honom. Tack och lov att vi blev av med Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-07-16 10:27
Herregud Jarlma.. Ska du sitta och moralpredika till Neymars fördel?!? Vafan, 95% av de flesta människor dömmer/ sågar kändisar man aldrig träffat eller känner personligen på grund av vaga misstankar om dittan o dattan. Om man nu ska följa dina "visdomsord" så bör ju Twitter framförallt släckas ner ögonaböj Det som fotbollsspelare/ kändisar visar utåt är ju vad "vi" kan bedöma, eller hur? Inte om dom masserar eller killar nån polare på ryggen bakom kulliserna. Själv då Jarlma? Läste igenom din historik den senaste månaden då jag kom ihåg att en del skribenter kallat dig "Troll". Ja, inte ett gott ord om en enda Barca spelare hittade jag. Däremot så har du gnällt oerhört på Messi...och kallat Iniesta slut...Rakitic värdelös. Och Suarez har du också sågat vid mer än ett tillfälle. Och vid tillfälle försvarat Ronaldo så fort chansen gavs.... Men som sagt, inte ett gott ord om nån Barca spelare. Helt utan att känna Neymar personligen så kan jag rakryggad säga att han "stinker" som person i mina ögon. Och själv anser jag att du som skribent säker skulle må bättre av att hänga på ett annat forum..
Barcelona Infinit8Don
2018-07-16 09:50
Stjärnspäckat Argentina? Haha va? Kolla elvan dem ställde upp med i finalen. Endast messi+massa mediokra spelare. Det argumentet håller inte längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Visca el Barça i visca Catalunya
2018-07-16 09:00
@II Barça II:

Lite skillnad på att ta ett stjärnspäckat Argentina till en Vm final jämfört med puttelilla Kroatien därför känner folk mer för Modric, förmodligen även därför han fick priset. Tycker dock båda förtjänar priset trots att dom inte vann Vm.
Barcelona FCB_Messi
2018-07-16 08:43
Fan vad gött, Sampaoli har äntligen fått sparken från Argentina !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Azulgrana!
2018-07-16 08:06
Infinit8Don Bro, la liga rättigheterna är förlängda fram till 2021, det förlängdes förra året..
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: